Eto ja imam preko 170 sati igre i jos mi nije dosadna niti ce mi biti. Svi smo drugaciji...
Meni se vec isplatila lova u igru
gdje se moze vidjeti koliko imas sati u igri?
Eto ja imam preko 170 sati igre i jos mi nije dosadna niti ce mi biti. Svi smo drugaciji...
Meni se vec isplatila lova u igru
gdje se moze vidjeti koliko imas sati u igri?
Probaj ovdje: https://d4armory.io/
Ja sam pronašao svoje vrijeme sa 3. opcijom (account id).
Ajmooooo svi u Bug Trolls klan!
Najjakiji klan u regionu pa i šire!!!
Treba nam Hardcore igrača i pravih jebača!!!
Ajmoooo!!!
\o/\o/
Taman mi došlo da tražim nenađene side questove, a izgleda da im je Auth server u banani. Kaže mi da nemam DIV licencu...
https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/1672845502944083969?s=20
Taman mi došlo da tražim nenađene side questove, a izgleda da im je Auth server u banani. Kaže mi da nemam DIV licencu...
https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/1672845502944083969?s=20
isto sranje , navodno istrazuju problem
Nabaviti licencu, dečki!
Članovi bug Trolls nemaju tih problema! Oni i sada igraju na najjakije!
Jedva ušao u igru sad, nakon više od 20 minuta queue, ali serveri "štekaju" do bola.
Pravo vrijeme za igrati HC!
Jedva ušao u igru sad, nakon više od 20 minuta queue, ali serveri "štekaju" do bola.
Tak i ja, neko vrijeme je bilo ok, al kako sam izašao iz jednog dungonea tako je postalo neigrivo.
Valjda me prebacio na neki drugi server node.
Tak i ja, neko vrijeme je bilo ok, al kako sam izašao iz jednog dungonea tako je postalo neigrivo.
Valjda me prebacio na neki drugi server node.
Evo, i ja ušao sad u neki dungeon, u njemu djeluje sve puno bolje.
ulazim u dungeon , a ono dijele pred ulazom bonove za kfc
U povjerenju, među nama, to Bug Trolls ekipa napada na najjakije!
Pridruži se i ti!
\o/
Ovi gemovi mi od početka idu na živce, al sad sve više i više... nemoš ih se nikako riješiti.
Ne kužim šta će mi stotine i stotine gemova svih vrsta i veličina.
Ovi gemovi mi od početka idu na živce, al sad sve više i više... nemoš ih se nikako riješiti.
Ne kužim šta će mi stotine i stotine gemova svih vrsta i veličina.
Mislim da su najavili da će to tek u drugoj sezoni riješiti!
Mislim da su najavili da će to tek u drugoj sezoni riješiti!
Wow, tek u drugoj sezoni :)
Iznenadilo ih je to valjda... ipak je ovo tek peta diablo igra :-D
Zadnjih par dana Diablo steka, od levela 1-60 ko curica, ko podmazano, ono svaka cast.
A u zadnjih ~5-6 dana, redom..
Prvo me sokiralo ono s Licence, uredno kupljeno od blizzard shopa, prijepodne se nije moglo spojit, al dobro.
Pa DDoS attack
i sad najnovije memory leak-ovi, skoro pa se svakih sat vremena srusi...
I tako vec par dana, stvarno je radio vrhunski, da bi rijeci rekao.
Mozda novi nVidia driver?!
Jos uvijek mi je dobar, al vec vidim di ce problemi bit, kampanja OK i prvih 50-65 levela usminkano do bola, a poslje, kog briga za ove poslje, dobili ste svojih 100 ura i razlaz, os nes banglades itd..
Zadnjih par dana Diablo steka, od levela 1-60 ko curica, ko podmazano, ono svaka cast.
A u zadnjih ~5-6 dana, redom..
Prvo me sokiralo ono s Licence, uredno kupljeno od blizzard shopa, prijepodne se nije moglo spojit, al dobro.
Pa DDoS attack
i sad najnovije memory leak-ovi, skoro pa se svakih sat vremena srusi...
I tako vec par dana, stvarno je radio vrhunski, da bi rijeci rekao.
Mozda novi nVidia driver?!
Jos uvijek mi je dobar, al vec vidim di ce problemi bit, kampanja OK i prvih 50-65 levela usminkano do bola, a poslje, kog briga za ove poslje, dobili ste svojih 100 ura i razlaz, os nes banglades itd..
Sredit će se, nije Blizzardova zavjera.
ekipa..svi se zalite da igra ne valja...a vidim da svi i dalje pale igru i igraju je iz dana u dan!!! nije valjda da se silite jer vam je zao 70€??? nemojte me zezat.. igra je prefun!!!
EDIT: jesam ja jedini kojem se cini da su pojacali monster denisty??
ekipa..svi se zalite da igra ne valja...a vidim da svi i dalje pale igru i igraju je iz dana u dan!!! nije valjda da se silite jer vam je zao 70€??? nemojte me zezat.. igra je prefun!!!
to ti je u ono u stilu, imam sve klase lvl 70+, imam sve statue, rjesio sam sve questove, setam se kroz torment IV, farmam lvl 120+ nightmare dungeone, igra je uzas nema contenta, nemam sta radit, fuj dosta mi je
a igra izasla prije par tjedana
i to i nekako ko da manje xpa se dobiva, puno sporije levelam
i to i nekako ko da manje xpa se dobiva, puno sporije levelam
Svaki viši level treba više XP-a za doći do slijedećeg. Tehnički, navodno je lvl 85, na pola puta do 100 (što se XP-a tiče, ali je za očekivati da će se imati jači/bolji build pa svejedno brže napredovati).
Hotfixali su (ne-Nightmare) dungeone koje su ljudi masovno koristili za XP farm. Nightmare dungeoni trenutno daju premalo XP, ali kad ionako moraš/trebaš/želiš dizati Glyph-ove... Bilo je rečeno na nekom live sessionu s dev-ovima da će patchati density i Nigthmare dungeon XP prije S1.
Evo, javno dostupnih hotfix-eva:
https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-13-june-23-2023-102/62410
Decki, danas ocekujemo prve 100 lvl charove u klanu!
Bit ce ludo!
Prijavite se u najveci najbolji klan u regionu i budite dio povijesti!
Najjakiji smo i nema jakijih od nas!
Bug Trolls!!!!!!!
\o/\o/
Bit ce ludo!
Bug Trolls!!!!!!!
\o/\o/
lvl 100 sorc nakon 247h
Bit ce ludo!
Bug Trolls!!!!!!!
\o/\o/
lvl 100 sorc nakon 247h
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
lvl 100 sorc nakon 247h
GZ! :-)
To je ok, prosječno 3-4 levela po radnom danu (8h).
Ja igram po 1 level u dva dana (2-3h igranja dnevno), a i to mi je previše :-)
DukeOs aka Seal je naš ponos i naša dika!!!
\o/\o/
I ja polagano, casual, gustam. Od izlaska igre sam nekako dogurao do 59 levela. Ono sto meni fali je snimanje buildova. Kako mi sta nadropa volim isprobavati pa da vidim koji build mi se vise svidja i odgovara. Nadam se da ce i to uvesti.
I ja polagano, casual, gustam. Od izlaska igre sam nekako dogurao do 59 levela. Ono sto meni fali je snimanje buildova. Kako mi sta nadropa volim isprobavati pa da vidim koji build mi se vise svidja i odgovara. Nadam se da ce i to uvesti.
Da, bitno da ima snimanje garderobice :-D