Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Zeromaxy21 kaže...

Paragon leveli idu bolesno u greater riftovima, pogotovo jer ovi tukci farmaju 100ti nivo. Nije im zdravlje nisko, to je visual bug, oni su full hp samo valjda ne može prikazati ili šta ja znam. Ubit zadnjeg bossa brzo - exploding palm.

Ako ja dobro vidim, obični mobovi imaju 200+ miljardi (200B) zdravlja... Elite imaju cca 999B HP koliko sam vidia, a bossu niti ne piše koliko ima kako ga brzo ubiju... Sigurno ima HP par puta veći od te cifre. Malo mi je taj dmg onda preogroman!

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Paragon leveli idu bolesno u greater riftovima, pogotovo jer ovi tukci farmaju 100ti nivo. Nije im zdravlje nisko, to je visual bug, oni su full hp samo valjda ne može prikazati ili šta ja znam. Ubit zadnjeg bossa brzo - exploding palm.

Ako ja dobro vidim, obični mobovi imaju 200+ miljardi (200B) zdravlja... Elite imaju cca 999B HP koliko sam vidia, a bossu niti ne piše koliko ima kako ga brzo ubiju... Sigurno ima HP par puta veći od te cifre. Malo mi je taj dmg onda preogroman!

A pročitaj tooltip na Rimeheartu i Exploding Palmu :)

3 monka i barb da ih freeza.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 23:29 (Zeromaxy21).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma nemam šta čitat, ULTRA OP je ovo...

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Hvala svima.

Da, sada cuvam sav gear s posebnim statsima (to sam naucio na tezi nacin kada sam salvage-o Darklight iz ne znam kojeg razloga! Epic n00b fail, ali tek sam onda poceo s crusaderom pa ajde...neko lose opravdanje).

CDR mi je trenutno ultra low, 26% pa to prvo moram sredit.

Nakon cca 740 h barba i nekih 310 h na wizu + samo 80 h na DH, malo mi treba da se prebacim na novu klasu (makar sada vidim da se nakupilo oko 100 h na crusaderu).

Ici cu sada malo cesce u grupama samo s crusaderima (da, clan sam Crusader Akkhan Rift-a gdje ima ok ekipe) radi boljeg loota, ali zanimljivo da sam najmanje itema dobivao bas u tim runovima...cudno, ali u pitanju je ofc samo losa sreca.

P.S.

Dropa mi SOJ s cold damage....uzas.

Ne isplati se ni rolat jer je ostalo smece.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 1:37 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

SoJ sa cold si ostavi za barba.

Meni je do sada jedini "novi" SoJ pao pred koji dan sa Holy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Vec prije par danas su iz blizza napisali da dmg mobova i puno drugih stvari ide na reviziju ovo nece tako ostat sigurno.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto, resetirao se PTR , pobrisani likovi i novi patch.

Ovako na brzinu, novi gemovi izgledaju dobro, mogu se levelat.  Probao sam Mini Conduit gem - skoro perma 500% lightening damage oko igraca. Tezina GR je "spustena" - ja i jedan DH smo se prosetali kroz GR 26. Speed run, bez zaustavljanja, valda ispod 3 min.

Rift guardian u GR nakon killa sada baca samo jedan gr kljuc (?!). Dakle, kada ne zavrsite GR na vrijeme, morate na normal Tx rift po GR1 kljuc, pa sve ispocetka od 1.

Promjene na klasama ... najbolje je wizard prosao :| Al' to ce vec Ged elaborirati...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jesu li se igrali sa palmom ili rimeheartom?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nine kaže...

jesu li se igrali sa palmom ili rimeheartom?

Mislim da je gotov palm... http://us.battle.net/d3/en/blog/14569138/

15 godina
neaktivan
mcf kaže...

omg srsly? tempest rush channeling cost 30 spirita po sec???? {#} katastrofa.. još jedan skill koji postaje krajnje beskoristan. cdr-tempest-inner fire build nebu više šljakao, iako je i ovako bio zaqrac iznad t3..

što se palma tiče, ajde možda i nebu skroz beskoristan.. nadam se da će recimo eksplozija rune strong spirit raditi npr. holy dmg umjesto physicala, i da će moći crittati.. ako ne bude crita, neće biti isplativ ni najmanje..

u svakom sluačju nisam zadovoljan sa promjenama na monku.. ovi mali buffovi skill dmg-a su praktički beznačajni, pogotovo ako se uzme u obzir drastični nerf glavnog monkovog dps skilla.

ajde toughness bi ako ništa trebao biti bolji.

jedino mi je drago što će ovo eliminirati zdps monkove..

ali što očekivati od blizzarda.. nakon 3 mjeseca kukanja o lošim monkovim setovima, najbolje što su uspjeli smisliti je buff dmg-a na njima {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 14:06 (nine).
14 godina
neaktivan
nine kaže...

ali što očekivati od blizzarda.. nakon 3 mjeseca kukanja o lošim monkovim setovima, najbolje što su uspjeli smisliti je buff dmg-a na njima {#}

Ma to je i tak privremeno. Nema sanse da monk ode live sa ovim skillovima, bez palma. Vidi kak su firefly set idejno unaprijedili sa cistog dmg buffa :) Bit ce tu jos dosta promjena, nisu ni ptr laderi krenuli jos. Kako stvari stoje, live ce tesko prije 9 mj., sto mi taman pase kad si dodijelim jedan oveci dopustic :)

17 godina

mozda sam propustio procitati ali da li se zna kada ce 2.1 doci na live servere?

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mozda sam propustio procitati ali da li se zna kada ce 2.1 doci na live servere?

edit - prve najave su bilie oko 8. mj. al' izgleda da nista od toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 14:15 (mcf).
16 godina
mcf kaže...

Promjene na klasama ... najbolje je wizard prosao :| Al' to ce vec Ged elaborirati...

{#}

Firebird set + WoW na T6 = kastas jednom chain reaction, odmaknes se malo od rift bossa, par sekundi kasnije samo pokupis loot. Cini se jako dobro, ali...

- mora se koristiti fire element. Arcane, lightning i cold mogu samo prditi u frulicu. Raznovrsnost na djelu.

- treba se naci WoW. To bar nije tesko.

- U GRiftovima WoW ne radi bas najbolje. Melee range i veci riftovi ne idu bas zajedno.

- Za vece GRiftove ce se valjda morati preci na nesto stila Hydra + Gale Force (MM je nerfan i ne radi s novim digersicama). Pitanje da li je to dovoljno dpsa, pogotovo sto hydra ne radi s firebird setom.

- Igram malo GF + Hydra + Hexing pants. Boze dosade. Baci BH, baci hidru, malo GF i trci u krug da se dmg poveca. Ko pijani pilic bez glave.

- channeling skillovi su nerfani. Maknuli su onih 30 mane cost upfront, no smanjili prvotni dmg koji se sad povecava s vremenom. Razlika izmedju live-a i ptr-a je da na ptr-u moras channelirati cca min 4-5 sec da bi dmg bio isti kao na live. A stvarno nije problem stajati na mjestu 5 sec, mozda monsteri zaborave da si tu ako se stopis s okolinom.

- ako dobro citam, i ovakav firebird set jos uvijek nije u rangu WD-a i DH-a (sudeci po GR leaderboardu).

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
17 godina
Diablo 3

Legendarni gemovi izgledaju zanimljivo, no dojma sam da će ih ipak malo "preurediti":

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Legendarni gemovi izgledaju zanimljivo, no dojma sam da će ih ipak malo "preurediti":

Gemovi treunutno ne rade, ako kretenete isprobavati - da se ne cudite :)

Sto se tice wiza, za vise GR ostao je na samo jedom buildu za sada (wand) :) Ne jednom efikasnom, nego jedinim igrivim - 3 stacka MM je preslabo za sve iznad gr28, pogotovo kad je wiz ostao bez novih ddiggerica, ice crowd control je dobar ali nedovoljan dmg da bi bio koristan na 30+.

edit -  da, kao sto je Ged rekao, novi channeling su super i daju odlican damage kad stojis na mjestu. A to zbilja nije problem na GR 30 recimo di wizarda onashota pola stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 14:01 (mcf).
13 godina
neaktivan

Sad sam na Act3 30 lvl, i lagano me zanima sta nakon act5, posto necu bit lvl 70 a treba izlvlat do 70 i onda krenut farmat opremu.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina
TheDarkSide kaže...

Sad sam na Act3 30 lvl, i lagano me zanima sta nakon act5, posto necu bit lvl 70 a treba izlvlat do 70 i onda krenut farmat opremu.

Ideš u adventure mode i radiš bountije i riftove.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Diablo 3

Patio sam se s Akkhan setom i danas igram T5 te s malo prebacim na T4, odigram jedan rift, odem do Kadalei ona mi odmah baci Akhan chest s bobmardment damage i jednim socketom (bas i nije nesto no rolao sam socket i dobio odmah tri).

Udem u novi rift na T4 i za cca 2-3 min. mi padne novi Akkhan chest daleko bolji od prvoga....milina!

Sada kada sam maknio Cinder, bas i nemam puno dodatnog fire damage-a (samo cca 39%).

Imam jedan Randal amulet s 20% fire, ali ima samo nizak CHD (53 i vec sam rolao hrpu i nikako da ide vise), CHC 8 i 695 strenght.

Mozda da njega stavim umjesto postojeceg (makar trenutni ima veci CHD i 640 vite).

Da stavim taj amulet, imao bi 59% strenght.

Imam sada i fire SOJ, ali od barba, ima 18% fire, 430 strenght, damage against elites 26% i rolano 7 % IAS.

Mozda taj SOJ staviti umjesto trenutnog Oculusa ili cekati neki bolji SOJ?

Evo kako to sada izgleda s novim chestom i Crimsonom:

Crusader

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Pa nije taj SOJ tako loš. Rolaj gore cdr i to je to.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo moja Vjerna se polako razvija OK, pao mi RORG sa 50% CHD  jučer {#}. Rollao 6% CDR za sad, potrošio svih 1200 Topaza na rolanje prstenja...

Trebaju mi malo bolji shouldersi (sa CDR po mogućnosti), definitivno Chest armor (morao sam rollati 2 socketa u 3), pa onda mogu i čizme probati rollat bez movement speed.

Ali ukupno, čini mi se da se mala razvija u dobrom smjeru. {#}

EDIT: Shield definitivno trebam drugi! Amulet, tak tak.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 10:22 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

fin gear tomo.. čak si i FOF dobio..

mene baš neće oprema na crusaderu.. nemam još RORG (iako sam puno cache-ova na njemu otvorio), a i na akkhan čizme sam do sada isto potrošio gomilu shardova, nikako da droppaju..

zapravo mi ga se neda igrati bez akkhan seta. nekako mi je sve sporo i dosadno pa radije gomilam shardove ili horadric cache-ove na wd-u ili monku pa ih ispucam na crusu.

evo da ja pokažem svog monkey king - inna monka. do sada najzabavniji monk build po meni.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

za belt swicham malo witching hour i harrington, ovisno o situaciji.

skill na "2" mijenjam povremeno.. može ići palm, sss, sweeping wind, blinding flash..

inače nemam veliki spirit regen, mislim da je oko 9.5s/s, ali na t4 koji igram par cyclone strikeova počisti sve osim rift bossova, pa se uvijek nađe koja bobica na mi napuni spirit (zahvaljujući reapers wrapsima).

na witching hour-u klon radi preko 50m na elitima, na harringtonu kada je efekt up, čak preko 100m ponekada, tako da jako fino i brzo čisti..

najveći problem su single targeti ponekada, zato u glavnom više ni ne koristim palm nego SSS koji na snigle targetu jako bursta.

EDIT:

BTW i ilusory buce su super na ovom buildu, jer se borba uz pomoć cyclone strike-a može premještati van affixa, s obzirom da se slobodno krećem {#} i naravno moguće je bolje pozicioniranje za kvalitetnije pullove itd itd..

i još jedan BTW, dobio sam akkhan buce, sada je crusader postao zabavniji {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 16:36 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Zanimljiv pet build se može sad složiti za Crusadera na PTR-u. Malo novi shield, malo novi affix na postojećim prestenima koje non-stop salvage-am inače:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Već nakon buffa za Remnant sam planirao isprobati kako izgleda build rađen oko njega, a s ovim sam siguran da je odličan. U pravu je lik, stvarno su pogodili s Crusaderom. Hrpa odličnih buildova je dostupna. Prvenstveno jer je Arkhan set daleko najbolji u igri. Još da i ostale klase osim WD-a dovedu u takvo stanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj Grift je i dalje u totalnoj banani,dok nisam doso do 29lvla density je bio totalna koma pola rifta prazno,trcis ko budala,poslje 29 veci density ali bolesni afixi na monsterima i na 32lvlu vec stvari postanu iritantne elite imaju preko 2.5b helatha,oni su kao napravili neku reviziju jacine monstera a meni se cini da su jedino smanjili xp koji se dobiva.Bez glitcheva i bugova ovo nema sanse nitko rijesit do kraja do 100lvla jednostavno je nemoguce.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Inače, kako ide pTR i igra? Izgorila mi grafa pa sam malo na suho ovih dana...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sinoc jos jedan Akkhan chest, a toliko dugo mi je samo jos on nedostajao....smijurija.

Samo da dropa posteni RORG i neki weapon, makar danas sam na T1 radi testa pratio ponasanje lanca od Maximusa i radi fin damage (naravno na nizem T jer na visem demon ne zivi bas pre dugo).

Nego, zanimalo me je li netko umjesto Crimsona probao zamjeniti npr. Akkhan glovese s Megafist koje daju 20% fire damage te na njima staviti CDR, a belt staviti TWH ili neki sl.?

Tih 20% fire damage-a s glovesa bi bilo odlicno, a i mogao bi se rolati CDR.
Minus je sto ukupan paper DPS ide dolje posto bi da bi rolao CDR na Megafistu morao zrtvovati IAS/CHC/CHD (ne znam sta bi bilo najmanje zlo maknit i staviti CDR).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

jako slabo mi ide farmanje geara :-/

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bubasvaba-2202/hero/7205142

doduse, samo paragon lvl 44, zato kaj nisam previse prije igrao, ali s ovime mogu u T2 ali mi treba cijela vjecnost da ubijem nekog.

kaj bi se tu moglo jos poboljsati da izvucem maksimum iz geara kojeg imam? kad sve castam dodjem do oko milijun dps-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko ja primjećujem imaš jako malo crit chance-a. znači malo enchantanja bi te moglo osjetno pojačati.

wyrward - stavi crit dmg umjesto loh-a

amulet - crit chance umjesto bonus dmg-a

helm - crit chance

lithany je shit, nađi drugi ring može i žuti. gledaj da ima bar crit chance i dmg.

reapers wraps - crit chance umjesto life regena, ili čak craftaj bojli sa: ele dmg, crit chance, str, vit

@win32

najmanje zlo za maknuti je ias ja bi rekao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 14:07 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nine kaže...

koliko ja primjećujem imaš jako malo crit chance-a. znači malo enchantanja bi te moglo osjetno pojačati.

wyrward - stavi crit dmg umjesto loh-a

amulet - crit chance umjesto bonus dmg-a

helm - crit chance

lithany je shit, nađi drugi ring može i žuti. gledaj da ima bar crit chance i dmg.

reapers wraps - crit chance umjesto life regena, ili čak craftaj bojli sa: ele dmg, crit chance, str, vit

@win32

najmanje zlo za maknuti je ias ja bi rekao.

zar necu s tim izgubit jako puno na health regenu? i na toughnessu opcenito?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice