Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
Eld kaže...
win32 kaže...

Sinoc udarao T5 runove s odlicnom ekipom i medu njima je bio lik s WD koji je izmedu ostaloga nosio  Sun Keeper te SOJ i elite je rijesavao tako brzo da smo mi ostali jedva stigli udariti koji puta po njima....stvarno odlicno slozen lik, jos nisam vidio tako nesto ok poslozeno.

Je li netko isprobao istu kombinaciju no na npr. barbu i crusaderu, znaci SOJ i Sun Keeper.

Ma ja cekam Sun Keeper za WD-a vec odavno ali nikako da mi dropa nesto bar priblizno nosivo. Dropalo mi je sigurno 5-6 komada ali sve jedan gori od drugoga. Milsim da je najlosiji bio bez socketa bez inta bez vitalitija i nekih 1800 DPS-a, ma bez icega. Ova verzija WD-a sa Uhkapianom mi ima 60% na elite i jedan solidan Sun Keeper bi se krasno uklopio.

Imam ja jedan, ali sam iskreno i zaboravio kakav je jer mi je na followeru. LOL

Mislim da je sa strenght pa ne znam kako bi to izgledalo na crusaderu ili na barbu (makar barb sada kakav je s ovim oruzjem fino ide....imam kombinaciju Thunderfury i Shard of hate).

Jos mi stoji u stashu jedan odlican Odyn Son pa mi zanimljiv za neki lighting build, samo ne znam umjesto kojega weapona bi ga stavio....umjesto Sharda ili Thunderfury-a i bi li se to uopce isplatilo (sto se tice DPS-a, sve je tu negdje).

Sun Keeper bi bio onda sasvim druga prica, a nemam bas ideju koji bi sword ili axe stavio uz njega na npr. barbu? Neke ideje?

Sada to ovako izgleda:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/18513871

Pokusavam za crusadera sloziti cijeli Akkhan set, ali mi stalno padaju samo helomovi (sinoc mi je dropalo tri Akkhan helma...uzas) dok sam od Kadale dobio odheb na duze vrijeme. :)

Jos mi nedostaju braceri i shouldersi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 23:48 (win32).
16 godina
Diablo 3

@win32

SOj je vise-manje standardan u svim buildovima, a crusader ne nosi Sun Keeper - T6 se vrti oko specificnih oruzja tipa Fate of the Fell ili Darklight. Znam da monk u zdps verziji ponekad nosi SK, jer elite dmg pojacava palm (kao i physical). No tesko je to usporediti s jade wd-om.

@Eld

Vecinom pricam o t6 buildovima, jer do t3-4 se moze igrati vise-manje svakako. Tu wd prednjaci i to zestoko (po onom sto sam vidio i dozivio u partijima i procitao). Isto kao i ti, ne privlaci me igrati jade wd-a, ali sigurno ima onih koji uzivaju u tome i neka im je. Nekima je cm wiz bio zakon (nikad te necu prezaliti, ljubavi moja!!!), nekima abominacija neslucenih razmjera. Sreca da se ima jos vremena za promijeniti neke stvari, live patch nece tako brzo, ali s obzirom na sav feedback koji je bliz dobio u ovih par mjeseci, sramota je na sto ovaj prvi patch notes lici*. Meni je wiz uvijek prvi odabir, igrat cu ga i ako nije najbolji, ali ovako imam osjecaj da me netko jeb... zaje...zeza. Klasu koja po nicemu ne odskace (a ima i svojih koncepcijskih problema vec dugo), nerfati i ubiti i ono malo raznolikosti koje ima. Kako se vecina wizova ironicno pita, dajte molimo bliz napisite 'philosophy' u patch notes da vidimo od kud vam takve ideje. Prakticki ubiti channeled skillove (koji su bili onako - osrednji do losi) da bi nam dali... nista.

*postoji mala mogucnost da neki nove legende rade od wiza mocno cudoviste. Meni jako tesko za povjerovati.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Quick update on Firebirds:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13241704325?page=8#152

Od pocetka RoS-a taj je set valjda najslabiji u igri (kao 6 piece), predmet sprdnje i nitko ga ne nosi (a glavni je, ili bi to bar trebao biti, set za wiza). Nakon tri mjeseca igre, uspjeli su ga popraviti tako da 300% dmg u 5 sec povecaju na 2000%. To sto je set potpuno promasen koncepcijski i sto ga nikakav dmg nece spasiti nisu uspjeli shvatiti u ta 3 mjeseca. Ili su lijeni ili ne znaju ili ih nije briga. Ili sve to. Strasno me zanima kako i kada ce ga promijeniti, te na sto ce to liciti.

Update i o Ramalandi's Gift:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13244304566?page=2#21

Hmm, reroll socketa u recimo +dmg i onda Rama - nelose. 

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Pa nooo...salvage-om sam danas Darklight. Damn. Ne mogu vjerovati.

Fate of the fell mi jos nije niti jedan dropao pa i dalje nosim Maximus.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Jos mi stoji u stashu jedan odlican Odyn Son pa mi zanimljiv za neki lighting build, samo ne znam umjesto kojega weapona bi ga stavio....umjesto Sharda ili Thunderfury-a i bi li se to uopce isplatilo (sto se tice DPS-a, sve je tu negdje).

za lightning ti ide odyn + soh, jer ti TF ne scalea sa light. dmg-om... iako je TF sam po sebi odličan {#}

ja nisam još dobio ni jedan od navedenih {#}

BTW mali hint.. uvijek nosi weap sa većim avg. dmg-om u main handu.. znači switchaj si soh u main hand.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 7:22 (nine).
17 godina
Diablo 3

Fakat je smiješno to s dropovima.

Nisam dobio ni jedan SoJ, ali mi je dropalo 2-3 INT TF-a, 2 STR TF-a i 1 STR SoH do sada.

Trenutno najviše igram Crusadera, daleko da sam od idealne opreme, ali T4 igram, onako pristojno:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/40275130

BTW, išao sam na Holy build, pa mi je onda pao Cindercoat koji nosim... Kad mi padnu/narollam Akkhan čizme, mogao bih još i Magefist nabaciti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 8:11 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Skinuo jučer PTR i ubio koji sat na njemu..

Jedino od novoga što sam probao je GRift.. i mogu reći samo jedno.. TEŠKO do bola..

sa svojim DH sam došao do 31. lvl-a Grifta.. usporedbe radi lvl 31 Grift je u razini težine T6 :)... strašno.. a ima 100 lvl..

seasons nije još uvjek aktivan na PTR-u i nema leg gemova.. no kaže blizz da će soon™..

evo još nekih novosti LINK među kojima je najzanimljiviji popis leg gemova koji se čine jako korisnima..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Gledam malo ove promjene za nadolazeci Patch.

DH:

- Dexterity no longer grants Dodge chance

- Dexterity now grants 1 Armor per point

Sta sad? DH ce imati isti Dodge chance kao i ostale klase? Tj. nece biti razlike u klasama sto se tice Dodge-a?

Awareness ce izgleda smrdati skroz, a i mice se 10% Life s Perfectionist.

Znaci sada cu imati DH koji ne moze Dodge-at, Awareness koji se aktivira jednom unutar 60 sec, smanjen HP i generalno smanjenje Life iz Health Globes na 15%.

Da li je tko koristio Life Regen ili Life on Hit na DH opremi?

Meni se ovo ne svidja {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 11:53 (Chaky).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Fakat je smiješno to s dropovima.

Nisam dobio ni jedan SoJ, ali mi je dropalo 2-3 INT TF-a, 2 STR TF-a i 1 STR SoH do sada.

Trenutno najviše igram Crusadera, daleko da sam od idealne opreme, ali T4 igram, onako pristojno:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/40275130

BTW, išao sam na Holy build, pa mi je onda pao Cindercoat koji nosim... Kad mi padnu/narollam Akkhan čizme, mogao bih još i Magefist nabaciti {#}

E vidiš s druge strane meni nikad nije pao TF al mi je palo do sada jedno 10 ak Soj-eva  :(   

To ti je hebena sreća ti bi dao sve za bilo kakav SoJ ja za bilo kakav TF  

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 11:50 (Grozota).
14 godina
neaktivan
win32 kaže...

Pa nooo...salvage-om sam danas Darklight. Damn. Ne mogu vjerovati.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 13:01 (Test user).
15 godina
protjeran
geothia kaže...

Skinuo jučer PTR i ubio koji sat na njemu..

Jedino od novoga što sam probao je GRift.. i mogu reći samo jedno.. TEŠKO do bola..

sa svojim DH sam došao do 31. lvl-a Grifta.. usporedbe radi lvl 31 Grift je u razini težine T6 :)... strašno.. a ima 100 lvl..

seasons nije još uvjek aktivan na PTR-u i nema leg gemova.. no kaže blizz da će soon™..

evo još nekih novosti LINK među kojima je najzanimljiviji popis leg gemova koji se čine jako korisnima..

Daleko je to teze od T6, T6 je lvl. 24-25 Grifta.

14 godina
Diablo 3

pozdrav ekipa  eo za pocetak cu linkat mog lika http://eu.battle.net/d3/en/profile/hoskabre-2651/hero/23014695

trenutno igram na ovom buildu, naravno stavim kombiniram kad bude elitni stavim soj i sun keeper, ali muci me koji je zaista najbolji build za wizza ? imam i vyr i isto se mucim na t6 kad solo igram a kad sam u partiji nemam problema...poceo sam razmisljat o wd jer vidim da jade set rastura....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...
win32 kaže...

za lightning ti ide odyn + soh, jer ti TF ne scalea sa light. dmg-om... iako je TF sam po sebi odličan {#}

ja nisam još dobio ni jedan od navedenih {#}

BTW mali hint.. uvijek nosi weap sa većim avg. dmg-om u main handu.. znači switchaj si soh u main hand.

Budem danas probao Odyn, trebao bi imati dva.

Sto se tice TF, iskreno toliko mi ih je dropalo da sam ih vec dosta salvage-o te imam i na followerima.

Jucer kako sam napisao da mi stalno padaju samo Akkhan helmovi, kako sam to napisao i odigrao par runova, odmah su mi jos dva dropala....jedan s armorom i jedan s vitom.

Stalno padaju helmovi, a braceri ili shouldersi bas niti jedni...toliko sam ocajan da sve Kadali lupam na shoulderse i bracere, ali nista....nula.

Jedino mi izbaci eventualno Vile i to je to. Lose.

Ta Kadala mi stvarno daje lose stvari.

Nego, koji bi generalno trenutno bio najbolji set za barba, a koji za npr. wiza i DH?

Ne racunam npr. Earth set za barba posto je vezan za earthquake i leap.

12 godina
neaktivan

Za DH ti je trenutno najbolji Marauder set + neki jaki xbow + bombardment ruksak ( quiver )
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sinić odgulio nekoliko riftova na HC, i nisam išao dalje od 16, jer dosta je teško, samo tako se može krepati. I čak sam bio u par pozicija da sam "krepao", da se uključio spirit vessel. Igram s WD. 
A kad se to dogodi onda nije dobro :D

Uglavnom dobio sam super WH od kadale, eh što to nikad ne daje na normalnoj igri. A dosta sam ih potrošio na nju. Eh eh. 

Imam i dobre hlače što sam dobio, ali nisam uzeo prtsc to budem kasnije kad budem igrao. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Povećali su jedno 1000% drop rate za PTR da namame igrače, al svjestan sam da nakon tjedan dana igre poslije patcha, će drop bit škovace opet -.-'

1 2 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Dali postoji kakva nagrada ako se igra PTR ili je to samo igranje u prazno?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Been27 kaže...

Igranje u prazno.To ti je samo testiranje.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397
16 godina
neaktivan
Been27 kaže...

nekima je to da se malo ufuraju u nadolazeći patch, a nekima igranje u prazno. 

Nema nikakve nagrade koju možeš dobiti što igraš to. 

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ostanu ovakvi Greater Riftovi onda će moja taktika biti što sporije čistiti lvle, tako da preskočim što manje lvla. Ne isplati se brzo čistiti jer brže se dođe do zida a ubije se manje Guardiana i dobije manje legova i blood shardsa. Npr., pogledah malo video od Shinobia, čovjek došao do lvla 24 u samo tri rifta (ak se ne varam). Budući da itemi padaju samo od Guardiana nije ih se baš nakupio. 

Moja taktika bi bila probati u jednom Greater Riftu ubiti barem 6-7 Guardiana, i to na što nižim lvlima. Dobiješ više EXP, više itema, više legova, više golda i više blood shardsa nego da projuriš što dalje.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markinjoo kaže...

To će naravno svima bit taktika ALI ne možeš ti utjecat nikako na to koji će ti level izbacit kasnije...

Jedino možda na nižim levelima treba skipat elite pa će dulje to trajat, jedino to ili stat 10 min u gradu haha

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 12:00 (1.Lovac).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Za sada je tako da o brzini čišćenja trenutnog lvla ovisi koji ćeš dobiti sljedeći, što si brži to ćeš dobiti veći lvl.

Treba vidjeti koja će biti najbolja taktika, nema smisla ni sporo čistiti ili čekati u gradu 5 minuta ili tako nešto, jer onda umreš od dosade, niti je to smisao igre. Ali treba vidjeti kak će to na kraj izgledati. Idealno bi bilo da u prvih 15 lvla barem 5-6 puta ubiješ Guardiana {#}

Inače, sa WD mi Kadala nakon prvih 100 shardova dala Mask of Jeram, koji srećković {#} , i skuplja se polako Zunimassa.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markinjoo kaže...

gz!
A ja čak mislim da će kvaliteta loota ovisit o brzini rješavanja riffa, tako da ne znamo ništa jer mogu sve izmijenit do patcha :D

12 godina
Diablo 3

...evo još malo novosti LINK..

meni osobno najzanimljivija je što će SoJ imati 5 primarnih affixa :D

tako da će od sada biti još poželjniji neo što je bio do sada..

Smrt u penziji

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Išao probati koliko dugo ću izdržati, na kraju se zaustavio na 27 lvl-u. Može to bolje, da nisam dva puta poginuo na rift guardianu, riješio bi ga (nedostajalo mi 40-ak sekundi) .

0 0 hvala 0
17 godina
MaxonUniversal kaže...

Išao probati koliko dugo ću izdržati, na kraju se zaustavio na 27 lvl-u. Može to bolje, da nisam dva puta poginuo na rift guardianu, riješio bi ga (nedostajalo mi 40-ak sekundi) .

Malo te ALT zeza u brzini a? {#}

12 godina
neaktivan
geothia kaže...

Uh to ce bit onda top ring makar je i sada vrh,al sad ce npr moc i crt dmg i crit chance na njega

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397
15 godina
neaktivan
XSX kaže...
geothia kaže...

Uh to ce bit onda top ring makar je i sada vrh,al sad ce npr moc i crt dmg i crit chance na njega

Naravno da je to super, ali neće promijenit već postojeće ringove, šta je loše :(

16 godina
Diablo 3

Malo glupo pitanje, ali di i koji torment za dobiti greater rift shard?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dlaka kaže...

Malo glupo pitanje, ali di i koji torment za dobiti greater rift shard?

piše da dolazi na svim težinama, bar kad smo fredn i ja čitali prvi dan kad je bio izašao ptr, ali dok nisam stavio t1 niti jedan ključ za rift nismo dobili prije. A odigrali smo jedno 6,7 partija master. 

Otišli na t1 počeli padati ključevi. 

Tako da po mom iskustvu t1 na više pada, ali ispod nisam ništa dobio. Iako pisalo je da pada na svim težinama. 

Đuro#2155
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice