Sinoc udarao T5 runove s odlicnom ekipom i medu njima je bio lik s WD koji je izmedu ostaloga nosio Sun Keeper te SOJ i elite je rijesavao tako brzo da smo mi ostali jedva stigli udariti koji puta po njima....stvarno odlicno slozen lik, jos nisam vidio tako nesto ok poslozeno.
Je li netko isprobao istu kombinaciju no na npr. barbu i crusaderu, znaci SOJ i Sun Keeper.
Ma ja cekam Sun Keeper za WD-a vec odavno ali nikako da mi dropa nesto bar priblizno nosivo. Dropalo mi je sigurno 5-6 komada ali sve jedan gori od drugoga. Milsim da je najlosiji bio bez socketa bez inta bez vitalitija i nekih 1800 DPS-a, ma bez icega. Ova verzija WD-a sa Uhkapianom mi ima 60% na elite i jedan solidan Sun Keeper bi se krasno uklopio.
Imam ja jedan, ali sam iskreno i zaboravio kakav je jer mi je na followeru. LOL
Mislim da je sa strenght pa ne znam kako bi to izgledalo na crusaderu ili na barbu (makar barb sada kakav je s ovim oruzjem fino ide....imam kombinaciju Thunderfury i Shard of hate).
Jos mi stoji u stashu jedan odlican Odyn Son pa mi zanimljiv za neki lighting build, samo ne znam umjesto kojega weapona bi ga stavio....umjesto Sharda ili Thunderfury-a i bi li se to uopce isplatilo (sto se tice DPS-a, sve je tu negdje).
Sun Keeper bi bio onda sasvim druga prica, a nemam bas ideju koji bi sword ili axe stavio uz njega na npr. barbu? Neke ideje?
Sada to ovako izgleda:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/18513871
Pokusavam za crusadera sloziti cijeli Akkhan set, ali mi stalno padaju samo helomovi (sinoc mi je dropalo tri Akkhan helma...uzas) dok sam od Kadale dobio odheb na duze vrijeme. :)
Jos mi nedostaju braceri i shouldersi.