Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
toshak kaže...

Mogao sam i misliti. Vi mladi zelite za 15 sekundi zavrsiti run :)

Joj prijatelju hvala ti bar na ovoj rečenici ali ja sam ipak bio mlad dok je jos Tito hodo po zemlji :) i u školi se se učillo ONO I DSZ (opštenarodnaobrana i društvena samozaštita)

Ako nista drugo stariji sam od tebe na Bugovom forumu jedan dan {#}

12 godina
neaktivan
Eld kaže...
toshak kaže...
nine kaže...
Eld kaže...

ne kuzim te sprdacine sa Demon Hunterom u partiju jer cini mi se da bi to bila zvjerska kombinacija sa CM wizom. Rapid Fire/Bombardment doslovno topi elite!

tu se moram složiti... to bombardiranje radi ogroman aoe dmg., baš je i meni jučer palo na pamet to sa cm-om {#}

budem još malo probao cluster bombe kada stignem, možda ih probam ubaciti umjesto fan of knifes, da mi ostane hungering kao ranged attack za potrebu... ja sam prvo igrao sa bola shotom koji je isto fora jer strašno pali, ali isto taj delay malo ubija briju.

Nije problem u DH za topljenje elita nego u sto brzem tamanjenju trasha

Mogao sam i misliti. Vi mladi zelite za 15 sekundi zavrsiti run :) Jednom je frend sa kojim znam ponekad zaigrati otvorio igru za public pa su odmah uletili neki, ne znam ni tko ni odakle, i poceli jurcati okolo kao da su na nekim teskim drogama. Rekao sam frendu "ovo si mi sada priustio i nikada vise". Ja imam neki svoj laganiji tempo i eto pomalo i 500 paragona napravis :)

Btw ima li jos tko problema sa lagom? Kod mene sinoc i jutros varira da je to strasno od standardnih 80ms do cak 1000. Vec sam vise od nekoliko puta zalegao zbog toga.

Ja isto imam svoj nacin igre i ne volim kad ekipa krene cistit ko muha bez glave...uvjek se drzim ruba mape i to rijesim u krug a onda po sredini rijesim sta je ostalo.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
15 godina
Diablo 3

Bas radi takvih runova igram samo s odredenim ljudima posto neki lete bezveze po mapi i pola toga ostave na zivotu (druga stvar kada idemo samo na elite).

Jucer sam se malo prebacio na barba i sada mi je nekako cudno igrati s njime, stovise cak mi barb izgleda jako spor u odnosu na wiza i cini mi se da wiz unatoc manjem damage-u radi veci nered i brze kolje elite (ovdje govorim iskljucivo o ova moja dva lika s kojima igram).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

tako sam i ja jučer nakon 3 lvla igranja i isprobavanja DH-a odlučio skočiti na monka da dignem 95. lvl, i doživio sam preporod {#}

ja isto ne volim kada se ekipa razdvoji u igranju u partyju.. ne znam koga bi pratio {#} ali wth., igram u partyju svake prijestupne pa me ne hebe {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas sam proso onaj breakpoint od 2.5 i mogu rec da je sad puno bolje igrat mi s barbarom sve brze rijesavam.makno sam imortal cizme izgubio sam bonus od 60 all resista ali to ni ne osjetim,kupio sam climbersice i lacuni,imo sam jucer i srece sa craftanjem amuleta ispo mi je jedan jako dobar.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/30585921

0 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Danas sam proso onaj breakpoint od 2.5 i mogu rec da je sad puno bolje igrat mi s barbarom sve brze rijesavam.makno sam imortal cizme izgubio sam bonus od 60 all resista ali to ni ne osjetim,kupio sam climbersice i lacuni,imo sam jucer i srece sa craftanjem amuleta ispo mi je jedan jako dobar.

Na barbu sam na 2,38 no danas mjenjam Unity s CC i CHD za onaj s CC i IAS (amar mi je zao ringa posto je odlican no treba mi IAS).

S time cu biti na 2,5.

Osjeti li se to dosta kod WW barba?

Na zalost nisam uopce toliko obracao paznju na IAS i na skoro svakom komadu geara (glovesi, amulet, ring, belt, pantsi) imam 8 IAS, jedino na Lacunima imam 9 IAS (bar na necemu! LOL).

Sada mi se iskreno ne mjenja sav gear na barbu posto igram s wizom pa cu za sada zamjenit samo navedeni Unity (steta, bio je dobar).

P.S.

Imate li i danas problema s latencijama?

Kod mene luduje i danas i ide do 360 ms! Katastrofa! Totalno ne igrivo! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 14:53 (win32).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Definitivno se osjeti na ww barbu,i lakse je igrat na mp10 brzi regen vise dmga.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Zanimljivo ja vidjeti da se još uvijek može lako prodati gold na RMAH-u {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
XSX kaže...

Na barbu sam na 2,38 no danas mjenjam Unity s CC i CHD za onaj s CC i IAS (amar mi je zao ringa posto je odlican no treba mi IAS).

S time cu biti na 2,5.

Osjeti li se to dosta kod WW barba?

Na zalost nisam uopce toliko obracao paznju na IAS i na skoro svakom komadu geara (glovesi, amulet, ring, belt, pantsi) imam 8 IAS, jedino na Lacunima imam 9 IAS (bar na necemu! LOL).

Sada mi se iskreno ne mjenja sav gear na barbu posto igram s wizom pa cu za sada zamjenit samo navedeni Unity (steta, bio je dobar).

P.S.

Imate li i danas problema s latencijama?

Kod mene luduje i danas i ide do 360 ms! Katastrofa! Totalno ne igrivo! {#}

danas nisam imo tih problema, pošto sam se prebacio na torchlight 2, da malo probam i nešto drugačije nešto gdje nema tog laga, i gdje setovi padaju ko iz kabla. {#}

15 godina
Diablo 3

Danas je katastrofa s latencijama (opet), ide preko 1000. LOL

Vidim na Blizzardovom forumu da se masovno svake minute prijavljuju isti problemi.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8324862587#10

Uzas!!

Vec vidim da cu veceras igrat Magic 2014 ili upogonim i ja Torchlight.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Danas je katastrofa s latencijama (opet), ide preko 1000. LOL

Vidim na Blizzardovom forumu da se masovno svake minute prijavljuju isti problemi.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8324862587#10

Uzas!!

Vec vidim da cu veceras igrat Magic 2014 ili upogonim i ja Torchlight.

meni je taj lag totalno pokvario igru, i drop, da te dvije stvari riješe igra bi bila perverzno dobra, ovako to dosta narušava filing. zato sam i kupio T2, i evo već sam 13 level danas skupio s outlanderom, jer mi je stvarno pun kufer tog laga i kada ubuduće budem vidio da je lag odmah izlazim van i igram T2. tako da mogu u sličnom žanru ubijat vrijeme, a igra ništa nije manje zabavna, loot je vrhunski i eto ko blizardu kriv što ne znaju riješit elementarne stvari da zadrže igrače on.line.

15 godina
Diablo 3

Pazi kako je to zapravo zalosno, s toliko ljudi koji rade na igri oni ne mogu rijesit neke osnovne stvari za igru dok s druge strane imas neku indie igru koja to isto zadovoljava u potpunosti (uzrok tome je i sto igra radi offline, OFC).

Naravno, Torchlight je meni totalno drugacija igra i unatoc tome sto je posjedujem, radije igram Diablo posto mi je bolji no ovaj lag je katastrofalan.

Drop ce nadam se rijesit s novom ekspanzijom i loot 2.0, ali opet kada pogledas koliko cesto patchevi dolaze za jedan Torchlight, onda ti izgleda kao da na Diablu skoro nitko ne radi, cak mi izgleda da je Blizzard trenutno fokusiran vise na npr. Hearthstone posto masovno rade na njemu, patchevi izlaze ubrzano, radi se  novim hardwareom itd.

U biti, izgleda da im je Diablo totalno zadnja rupa na svirali no mozda grijesim, ali svi znamo koliko se radi na ostalim njihovim igrama, a

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Pazi kako je to zapravo zalosno, s toliko ljudi koji rade na igri oni ne mogu rijesit neke osnovne stvari za igru dok s druge strane imas neku indie igru koja to isto zadovoljava u potpunosti (uzrok tome je i sto igra radi offline, OFC).

Naravno, Torchlight je meni totalno drugacija igra i unatoc tome sto je posjedujem, radije igram Diablo posto mi je bolji no ovaj lag je katastrofalan.

Drop ce nadam se rijesit s novom ekspanzijom i loot 2.0, ali opet kada pogledas koliko cesto patchevi dolaze za jedan Torchlight, onda ti izgleda kao da na Diablu skoro nitko ne radi, cak mi izgleda da je Blizzard trenutno fokusiran vise na npr. Hearthstone posto masovno rade na njemu, patchevi izlaze ubrzano, radi se  novim hardwareom itd.

U biti, izgleda da im je Diablo totalno zadnja rupa na svirali no mozda grijesim, ali svi znamo koliko se radi na ostalim njihovim igrama, a

i meni se tako čini, totalno sam razočaran s njihovim pristupom koji pokazuju prema jednom legendarnom naslovu kakav je diablo i to je po meni glavni problem. što na njemu rade ljudi, koje očito boli džon za isto.

niti imaju ideje, niti imaju volje šta napravit s igrom.

prvo sam mislio da mi je problem s routerom, onda sam skužio da to nema veze s istim, već s njima. stalno popravljaju ebene servere, i ne kužim kako nikada ništa ne riješe a kao ulaže se. čak mislim da nam patku prodaju, tek toliko da imamo dojam da nešto rade a ne rade ništa.

ne znam, jako sam razočaran s ponašanjem njihovih ljudi kada je u pitanju Diablo naslov, a i to što kažeš da riješe elementarne stvari koje ova igra treba Torchlight 2 joj ne bi mogao ni prismrdit, ovako ipak je to igra koja nudi više izbora od Diabla. iako meni osobno gameplay, iz diabla ipak draži od onog u torchlightu, ali tamo imaš puno više izbora kako opremit likove a i postepeno se razvija tempo igre ne napadaju te ispočetka ko kako te napadaju kako igra odmiče, što je i logično, dosta su izbalansirali stvari, ali ajde dok ne dođem do 50 levela neću previše komentirat i uspoređivat ove dvije igre, u svakom slučaju, kada je neko sranje s blizardom u pitanju onda treba otići off, i po meni velika je prednost što T2 možeš igrat i bez on.line pristupa jer ti to riješava problem laga, ako nisi on.line ne može te to ni prcat.

no šta je tu je, vidjet ćemo šta će donjet novoga s novim patchom ali dojma sam da su igru izbacili ne upola nego totalno nedovršenu van, i to isto pokazuje da ih nije bilo previše briga za one koji će kupovat igru i još nas i dan danas uvjeravaju kako je sve ok, i kako se na igri radi, da ali ja ne želim slušat njihove priče kako oni rade na nečemu, što je po izlasku gotovo trebalo biti dovršeno a oni tek sada dovršavaju nakon godinu i pol dana od izlaska igre, i tko zna kada i u kakvom sadržaju će igra biti gotova? dakle onako, kako je trebala biti izbačena 15.05.2012.

ja i dalje tvrdim, manje kompanije puno ozbiljnije pristupaju igračima, a blizard će kad tad ova pohlepa i bezobrazluk uništit, i neka će. {#}

12 godina
Diablo 3

evo zadnjih dana se bavim malo wizom..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/geothia-2872/hero/7282139

nije loše ispao {#}

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam koliko vas zna za ovaj bug, ali za svaki slučaj evo link pa pripazite kod prodaje {#}

Samo ga nemojte iskoristiti za scam {#}

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Ako je netko zainteresiran za farming DE večeras iza 18.00 neka se javi..

PS

idem sa Archon wizardicom {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 0:46 (geothia).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Zadnjih par dana mi je bio dobar drop,zarada 150m od dropa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 11:25 (XSX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XSX kaže...

Zadnjih par dana mi je bio dobar drop,zarada 150m od dropa.

Jako lijepo, ja sam skupio 100k golda s poda i potrošio toliko na popravak opreme :p

11 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ekipa evo novi sam ovdje na forumu.

Tražim nekoga za igru i farmanje pa ko želi neka me doda.

Barbarian 60(96)

goran#2893 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ide me s dropom ovih dana,mislim da je samo jedan s vecim dpsom na ah od ovog

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz,

Jel vrijedi ovo sta?

Nemam vremena, jer mi se ništa neda, a da mi se i da, nebi imo vremena.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 19:11 (G4NG4$TA300).

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ovo s lagom je dovelo do toga da ne mogu igrat i trenutno gajim veliku mrznju prema Blizzardu.

Od petka ne igram radi visokih latencija tj. poukasavam svako malo igrat no jednostavno nema smisla.

Slike govore vise od tisucu rijeci:

Act 1

Act 2

P.S.

Napokon pao donekle dobar rare item! {#}

Dire Scar

Act 2 Act 2
Act 1 Act 1
Dire Scar Dire Scar
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 21:29 (win32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
XSX kaže...

Ide me s dropom ovih dana,mislim da je samo jedan s vecim dpsom na ah od ovog

Lijep EF... mislim da si bogat {#}

G4NG4$TA300 kaže...

Pozz,

Jel vrijedi ovo sta?

Lijep je roll nisam gledao cijene po AH ali mislim da možeš dobiti do 10m za ta ring

win32 kaže...

Ovo s lagom je dovelo do toga da ne mogu igrat i trenutno gajim veliku mrznju prema Blizzardu.

Od petka ne igram radi visokih latencija tj. poukasavam svako malo igrat no jednostavno nema smisla.

Act 1

Act 2

P.S.

Dire Scar

to je još dobro kad pređe 2k kao meni klikneš da udariš moba, odeš popiješ kavu i zapališ jednu vratiš se i gledaš scenu udaranja moba {#}

15 godina
Diablo 3

Ne mogu igrati od petka, Blizzardov forum je pun reporta o lagu sa svih mogucih strana i ocito je da su ukenjali stvar sa serverima jer je ili nedostajalo servera za Hearthstone (cijela ova drama je pocela na dan kada su izbacili novi Hearthstone patch...slucajnost, a mozda i ne) ili testiraju ROS (u ovo ne vjerujem bas) ili je nesto deseto no stvar je u tome da Blizzard od petka suti ko pic... i bas nista ne govore!

Na dan kada su poceli problemi na Diablo je dosao mali update (moguce je da su i tu nesto uhebali).

Lagano ih nabijem jer sam platio igru i hocu je normalno igrat, a latencije preko 1000 nisu nikako normalne!

Toliko su losi da cak na Twitteru brisu sve upite, a cenzura je i na Facebooku ...trenutno su prelosi i prejadno se ponasaju.

Ovo pisem jer sam imao cijeli vikend za gejmanje i htio sam samo normalno igrat, ali sada je utorak i jos uvijek ne mogu igrat, a oni ponavljaju kao papige da ne znaju u cemu je problem pa se pitam cemu im sluze svi tehnicari i za sta ih placaju ako pet 'benih dana ne znaju u cemu je problem i kako ga rijesit!

Sve ovo se ne moze desiti ni kada igram neke F2P naslove, a desi se kod igre koju uredno platis i onda je ne mozes igrat! Jadno!

Ne isplati mi se ni probat igarati jer cu se samo nazivcirat (u ovih par dana sam mogao igrati bar neki Act dok je sada sve totalno ne igrivo...cak i Act 4 kojeg igra malo ljudi se ne moze igrat) pa trazim trenutno neku alternativu Diablu (bar dok se ovo ne sredi).

PAO mozda? Probao sam Van Helsing, ali mi nekako nije legao. Torchlight sam igrao tj. presao sam ga jednom i ne svida mi se. Ima jos neka slicna igra, a da je ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Lijepo me strah igrati HC uz ove latencije (a u zadnje vrijeme mi je samo to napeto).

bas me nerviraju...

0 0 hvala 0
15 godina
Leopold_IV kaže...

Lijepo me strah igrati HC uz ove latencije (a u zadnje vrijeme mi je samo to napeto).

bas me nerviraju...

Hrpa ljudi je ostala bez likova na HC-u od petka bas radi tog problema i kada su pitali Blizzard hoce li im vratit likove nazad, dobili su odheb i rekli su im da im ne mogu nista vratit ako je bio problem s latencijama! LOL

Savjet, ne igraj dok to ne rijese!

15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Act 1

Act 2

P.S.

Dire Scar

to i ja radim zadnjih dana, mislio sam igrat ali brate meni je bolja situacija nego tebi ali ne pada ispod 200 latencija, a prije kada bi prešlo 100 bilo bi neigrivo, i što je najgore svaki dan probam uđem malo i odmah vidim da to nema smisla igrat izlazim van i bok. pa nisam lud da će mi igra trzat, svako malo osjećam ko da nemam nikakvu fluidnost ono krećeš se a vidiš da si usporen, kada udaram ista stvar, po meni nema smisla igrat tako. prvo sam mislio da je problem do mene, i kompa ili modža i routera ali onda sam skužio da je u njima, jer npr u svim ostalim igrama skyrim Torchlight 2 Borderlands 2 Starcraft 2 nigdje nemam takvih problema, ali u Diablu nono stop neko sranje, pa ti sad igraj. ono dva dana normalno, i onda tjedan dana minimalac prcanje. to je strašno šta su napravili s ovom igrom, moram priznat da ću dobro razmislit hoću li ikada kupit tu najavljenu ekspanziju. jer dok se ovaj problem ne riješi, nema me ni u originalu a kamoli u expanziji.

15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ne mogu igrati od petka, Blizzardov forum je pun reporta o lagu sa svih mogucih strana i ocito je da su ukenjali stvar sa serverima jer je ili nedostajalo servera za Hearthstone (cijela ova drama je pocela na dan kada su izbacili novi Hearthstone patch...slucajnost, a mozda i ne) ili testiraju ROS (u ovo ne vjerujem bas) ili je nesto deseto no stvar je u tome da Blizzard od petka suti ko pic... i bas nista ne govore!

Na dan kada su poceli problemi na Diablo je dosao mali update (moguce je da su i tu nesto uhebali).

Lagano ih nabijem jer sam platio igru i hocu je normalno igrat, a latencije preko 1000 nisu nikako normalne!

Toliko su losi da cak na Twitteru brisu sve upite, a cenzura je i na Facebooku ...trenutno su prelosi i prejadno se ponasaju.

Ovo pisem jer sam imao cijeli vikend za gejmanje i htio sam samo normalno igrat, ali sada je utorak i jos uvijek ne mogu igrat, a oni ponavljaju kao papige da ne znaju u cemu je problem pa se pitam cemu im sluze svi tehnicari i za sta ih placaju ako pet 'benih dana ne znaju u cemu je problem i kako ga rijesit!

Sve ovo se ne moze desiti ni kada igram neke F2P naslove, a desi se kod igre koju uredno platis i onda je ne mozes igrat! Jadno!

Ne isplati mi se ni probat igarati jer cu se samo nazivcirat (u ovih par dana sam mogao igrati bar neki Act dok je sada sve totalno ne igrivo...cak i Act 4 kojeg igra malo ljudi se ne moze igrat) pa trazim trenutno neku alternativu Diablu (bar dok se ovo ne sredi).

PAO mozda? Probao sam Van Helsing, ali mi nekako nije legao. Torchlight sam igrao tj. presao sam ga jednom i ne svida mi se. Ima jos neka slicna igra, a da je ok?

Iznimno retardirano - ali postoji "fix", očito je da je do servera na kojem igraš, postoje "loši" i "dobri" serveri. Moraš par put startati igru dok ne uletiš u "dobar" server (kada bude podnošljiv ping)...Eto, jedino tako je igrivo, lame.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je u zadnjih par dana 3 puta skocilo preko 1000 i to na par sekundi samo,inace je normalno ispod 100 je...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 18:53 (XSX).

0 0 hvala 0
13 godina

tih par sekundi je dovoljno za R.I.P HC lika kojeg stvaras 100-ak sati

i kakav je onda osjecaj,  ulazes u nesto 100h vremena da bi te j....latencija u 3 sec unistila. HC mi generalno nema smisla za online igranje.

Bas nesto razmisljam, da su HC mozda trebali napraviti na nacin da izgubis svu opremu na sebi ali da lika ne moras ponovo dizati i mozda nekakav Ultra HC na nacin kakav je sad ovaj obicni. Ovako ovo nema smisla, nikakvog.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice