Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel vrijedi sta? {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Sinoć i danas:)

+ još 10ak brimstona.

Part 1

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 20:51 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Part2

Ako kome šta treba povoljno ću prodati a iteme iz part2 pokloniti.

poklonjeno poklonjeno
poklonjeno poklonjeno
poklonjeno poklonjeno
poklonjeno poklonjeno
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 11:45 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...

hm, koliko tražiš za manticore?

Možda bi meni mogao poslužiti 

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan

ajde javi mi se ingame pa ćemo se dogovoriti.

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

+ još 10ak brimstona.

Part 1

S ovom opremom možeš lijepo opremit jednog barbara :D Baš si sretnik :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
12 godina
neaktivan
marxone kaže...

imam jedan problem , nisam igrao 2-3 dana diablo i kad sam se htio spojit ponovo, pisalo mi je da mi je unlocked, nakon sto sam ga s imenom otkljucao useao u igru, vidim da su sve neki cudni heroji s cudnim levelima, a nigdje mog barbara.ne kuzim

kupio sam username i pass od prijasnjeg vlasnika, dali je moguce da mi je on to promijenio izbrisao , ?!

dali mogu vidjeti ko ga je zadnji koristio i kad?

kako je moguce da mi nestane barbar 35 level u par dana, i neki bezvezni od 10lvl i 20lvl se stvore, na aukcijama imam 100000 golda a imao sam puno vise, i vidim da je postavljen bip na eur a ne na gold

Bivši vlasnik te najvjerojatnije opelješio  {#}

BRAVO i dalje ne kužim ljude  koji žele proć malo jeftinije pa kupuju tuđe acc. Ovo ti je škola, ovaj put si riskirao a nisi profitirao {#}

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ima ovdje koji wizard da ledi ubere na mp10?

ako ima neka slobodno doda maxon#2260

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

ajde javi mi se ingame pa ćemo se dogovoriti.

koji ti je tag, ili me dodaj imaš u potpisu moj,

a ja baš ovo uzeo na AH za 17M, mislim preprodati,jeftino mi uletio

Đuro#2155,
14 godina
neaktivan
jel bi mi htio netko procijenit vrijednost itema? eu.battle.net/d3/profile/zolja-2494/ Unaprijed hvala.
Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
14 godina
protjeran
EraserHead kaže...

Part2

Ako kome šta treba povoljno ću prodati a iteme iz part2 pokloniti.

daj plis mi ostavi ako več nisi nekom poklonio Tal rashin belt trebal bi ga za Wd kojeg krpam a ima health glob a to mi treba ,tnx;)

14 godina
protjeran
Diablo 3

EraserHead   čestitam dobre dropove si imao {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tomcat00 kaže...
Sepultribe kaže...
nine kaže...

ovaj monk si napimpa sweeping wind jer on radi na base dmg.. znači promijeni na skorna, ispuca sve buffove pa wind, i brzo vrati na drugo oružje s kojim brže udara i vjerojatno bolje preživljava zbog štita..

sweeping wind + cyclone daje bolestan dps boost.. wind radi 45% dmg/s, a cyclone 20% i može ih biti i po 8-10 od jednom, i svaki može i crittati (kod mene rade 30-50k crittove svaki), + ako ne prolazi kroz moba, gađa ga munjama tako da stalno pogađa {#}

kako to misliš napimpa?? ostane mu dps od skorna ili??

ne samo DPS nego i life steal, te ako mijenja više dijelova opreme i dmg vs elite, vs deamons...

da al me zanima kako to njemu ostane jer kad nešto promjeniš nedaje ti više vrednosti od itema ...... a njemu ostaju{#}

17 godina
Sepultribe kaže...
Tomcat00 kaže...

ne samo DPS nego i life steal, te ako mijenja više dijelova opreme i dmg vs elite, vs deamons...

da al me zanima kako to njemu ostane jer kad nešto promjeniš nedaje ti više vrednosti od itema ...... a njemu ostaju{#}

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
15 godina
geothia kaže...

Što to čujem da će u patchu 1.07 biti novog farmanja? {#}

Izmjene su dobre i sviđaju mi se, osim one oko "PvP".. jer natući najboljeg frenda i zato ne dobiti ništa i nije neka fora ili možda jeste.. vidjet ćemo.

Od PvP-a na kojem su dosada radili su odustali (onaj battlegrounds sistem), vjerovatno jer je nemoguce izbalansirati klase (a da ne promjene pola skillova). Sada razmisljaju da naprave neku vrstu kombinacije pvp-a i pve-a.

Dueling je ubacen tek tolko da se ne bunimo previse. Nije mi samo jasno sto ga odma nisu ubacili u igru, ali valjda bolje ikad nego nikad..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
neaktivan
AFARON kaže...
geothia kaže...

Što to čujem da će u patchu 1.07 biti novog farmanja? {#}

Izmjene su dobre i sviđaju mi se, osim one oko "PvP".. jer natući najboljeg frenda i zato ne dobiti ništa i nije neka fora ili možda jeste.. vidjet ćemo.

Od PvP-a na kojem su dosada radili su odustali (onaj battlegrounds sistem), vjerovatno jer je nemoguce izbalansirati klase (a da ne promjene pola skillova). Sada razmisljaju da naprave neku vrstu kombinacije pvp-a i pve-a.

Dueling je ubacen tek tolko da se ne bunimo previse. Nije mi samo jasno sto ga odma nisu ubacili u igru, ali valjda bolje ikad nego nikad..

Dobro si to zaključia ;)
Istina da su se malo zezli, bar ja tako mislim. Mislili su napravit nešto superdobro, al očito nisu znali kako to realizirat, ili znaju al ne mogu nikako stić u skorije vrijeme, pa će nam dat ovo čisto da se ne bunimo. Usto su ubacili neke stvari tipa ovo povećali exp za svaki mp čisto da ispadne da su radili puno na patchu. Mene samo strah da će ovi novi sadržaji bit dobri da zadrže ljude i da neke cijene na ah skoče ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
TomoR kaže...
Nickname1 kaže...
marxone kaže...

imam jedan problem , nisam igrao 2-3 dana diablo i kad sam se htio spojit ponovo, pisalo mi je da mi je unlocked, nakon sto sam ga s imenom otkljucao useao u igru, vidim da su sve neki cudni heroji s cudnim levelima, a nigdje mog barbara.ne kuzim

kupio sam username i pass od prijasnjeg vlasnika, dali je moguce da mi je on to promijenio izbrisao , ?!

dali mogu vidjeti ko ga je zadnji koristio i kad?

kako je moguce da mi nestane barbar 35 level u par dana, i neki bezvezni od 10lvl i 20lvl se stvore, na aukcijama imam 100000 golda a imao sam puno vise, i vidim da je postavljen bip na eur a ne na gold

Meni ovo zvuči kao da te bivši vlasnik zeznuo, to ti je tako kad kupuješ diablo iz second handa {#}   Kako je moguće da ti nestane barbar u apr dana? nestane ti u sekundu, samo klikneš delete caracter {#}

Samo pitanje, marxone, a jesi ti promijenio PWD i e-mail kada si kupio account?

nisam promijenio frende ali sam rijesio problem. pitanje jedno, imam vec od prije regan acc na battle.net kako sad prebacit s njegovog tj. promijenit na moj

16 godina
Diablo 3

iskreno? nikako na zalost..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cropunk kaže...

iskreno? nikako na zalost..

Yup, ne možeš mergat accounte.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Tomcat00

vidiš nisam znao da šljaka LS na sweeping windu.. lik nije rekao dali se proca LS na cyclone-ove? baš ću probati uzeti neki junk skorn sa LS-om za test..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

@Tomcat00

vidiš nisam znao da šljaka LS na sweeping windu.. lik nije rekao dali se proca LS na cyclone-ove? baš ću probati uzeti neki junk skorn sa LS-om za test..

Da, cyclone rade lifesteal. Zato je za SW monka (valjda 90% monkova) puno bolji LS od LoH (jer se loh ne proca na cyclone)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 9:24 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ispravak 98.80% {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

bum vidio možda mi se fakat isplati switchati za LS za visoke mp-ove.. inače dobro šljaka i moja komba od preko 2k loh-a + cca 130 lpss {#} mislim još inna's raidance zamjeniti da ima cca 60 lpss umjesto 6% fot dmg-a (kada nađem takav lol) {#}

BTW čak sam razmišljao i o radiance-u sa +sweeping win dmg %, ali nisam zicer dali se isti primjenjuje i na pojedine cycloneove?

a što se tiče sweeping winda, ništa čudno {#} npr kada imam trasheve oko sebe i prestanem lupati svi od winda popadaju za sekundu-dve {#} fakat abnormalan dmg radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 9:45 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

@Tomcat00

Junka jeftinog bas i nema. Dex + LS naravno. Najjeftiniji 15M. Osim ako ti 15M ne predstavlja problem za isprobavanje {#} Ja sam jednom isprobao skorna sa velikim dexteritijem ali se ne sjecam da li je imao LS, vjerojatno nije jer sam zalegao u roku odmah.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 9:53 (Eld).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ma 2h za monka je totalni fail {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pitanjce jedno, jesam li ja lud ili su cijene svih gemova u zadnjih tjedan dana ludo narasle?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisi lud{#}

Rubiju je cijena skočila 1,5x

14 godina
neaktivan
Diablo 3

priprema se ekipa za novi patch i novi lvl gemova :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

+ još 10ak brimstona.

Part 1

kako ti igraš inferno, i koji si paragon level? mislim, jel igraš MP level ili bez njega, kad ti ovako dobro dropa.

i 5-3570K
13 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

a ja baš ovo uzeo na AH za 17M, mislim preprodati,jeftino mi uletio

Teško ćeš ovo preprodat za neku dobiti, neznam da li si primjetio int umjesto dex-a. Nijedan WD ne koristi manticore jer je neisplativ, daje puno manje DPS-a nego 1H+mojo. Ista stvar je i Skornom. Jedino ako nađeš nekog tko nezna što kupuje pa kupi manticore.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 13:15 (formula1live).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice