Meni legenda nije pala već 2 tjedna... Moram kontaktirat blizz support da neš srede, igra mi je pokvarena.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Puna 4 dana nisan dobia legendery (tj. jesan dobia jedan al shit) i padne mi ovo. Juhuhhh
...brijem da je ovaj chest pao sa samog "Zeusa"
Eto ja i Zeus kao dobri a on tebi baci chest,valjda ima jos koji u skladistu :)
Svaka čast.
Da li je tko od vas probao farmati na Normal za Leoric's Signet. Vidim da je najjeftiniji 50M.
Puna 4 dana nisan dobia legendery (tj. jesan dobia jedan al shit) i padne mi ovo. Juhuhhh
Svaka čast.
Kad je vec o Immortalu rijec evo i moj prilog jutrosnjeg dropa.
jel može neko objasnit kako ovaj barbar ima u svakoj ruci 2 hand oružje i 190k dps,gledam ga već par dana i ne vjerujem jel to moguće ili je bug ili koji k....
tag mu je gtr428#2945
To je bug u igri, ili u armory-u. Ili je barb od Jay Wilson-a.
Ima, predji misem preko naziva desnog oruzja - Warden's Force. (samo nema slike u slotu).
Svaka čast.
Kad je vec o Immortalu rijec evo i moj prilog jutrosnjeg dropa.
Nije loš za Barba. Prodaješ?
Postoji li nacin da se prodaje u RMAH bez pay pala? Da se ne podizu pare nego samo da ide u battlenet balance
Postoji li nacin da se prodaje u RMAH bez pay pala? Da se ne podizu pare nego samo da ide u battlenet balance
Da. Ali onda taj novac zauvijek ostaje na battle.net-u.

Kako neće? Pa kupuje nešto s njime na RMAH lol, a i postoji način da ga prebaci na paypal, iako će ga malo odrati, neka se dogovori s frendom da kupi neko smeće, i onda frend napravi isto ali ovaj put neka on namjesti na paypal balance
Kako neće? Pa kupuje nešto s njime na RMAH lol, a i postoji način da ga prebaci na paypal, iako će ga malo odrati, neka se dogovori s frendom da kupi neko smeće, i onda frend napravi isto ali ovaj put neka on namjesti na paypal balance
Ne postoji, osim ako će kupiti netko njegov item i prebaciti sebi na PayPal itd.
Da. Ali onda taj novac zauvijek ostaje na battle.net-u.
Kako to da ukljucim?
pogledaj moj screenshot u jednoj ruci SKORN koji je 2 hand i u drugoj 2 hand mace i 190k dps
Postojao je bug u igri i mogao si preko trejdanja dobiti 2hander u offhand. Bug je ispravljen, ali oni koji su ga iskoristili moći će imati 2 2handera sve dok jednog ne maknu.
Ne postoji, osim ako će kupiti netko njegov item i prebaciti sebi na PayPal itd.
LOL a šta sam ja u daljnem tijeku rečenice napisao? :)
LOL a šta sam ja u daljnem tijeku rečenice napisao? :)
Da. Ovako ide:
1. Prodajes iteme tako da nacin isplate izaberes battle.net balance, uzimaju ti 1 euro po transakciji itema (a 15% ako prodajes materijale sto ocito nije preporucljivo).
2. Nakon sto nakupis zeljeni iznos (a na battle.net racunu nemoze biti preko vrijednosti ekvivalentnoj 600 dolara), dogovoris sa prijateljem da ti proda neko smece za zeljeni iznos, a da kao nacin isplate izabere paypal balance. Nakon prodaje, od vrijednosti tog smeca se prijatelju odbija 1 euro (za prodaju), te dodatnih 15% vrijednosti (zbog transfera na paypal). Iznos koji ostaje, lijeze na paypal.
Vidim nesto da traze authenticator za batlle.net balance?
Pomozite mi
Vidim nesto da traze authenticator za batlle.net balance?
Pomozite mi
Moras to instalirati na mobitel (android ili ios, imas na marketima njihovim). Ali nisam siguran da li je to nuzno. Ako nedaju drugacije, valjda jest..
Nisam igrao još tamo od šestog mjeseca pa se zaželio, kupio novi account ima tjedan dana i 60 Barbarian je tu. 26 hours played, not bad, barem mislim? :P
Kreće WW farmanje!
Ola, ne kuzim bas mehaniku dropova, kak to kod vas klapa ljudi?!?!
Igram WDa, magic drop mi je, sa Nephalem Valoromx5, oko 310%, ja ljudi, nemrem dobit legendarni drop, vec dva tjedna, cca
15 puta Butcher, 8 Belial, 2 Azmodan......i miljijun elitova.....i ni jedan leđenderi.....jel to normalno o.O
Igram WDa, magic drop mi je, sa Nephalem Valoromx5, oko 310%, ja ljudi, nemrem dobit legendarni drop, vec dva tjedna, cca
15 puta Butcher, 8 Belial, 2 Azmodan......i miljijun elitova.....i ni jedan leđenderi.....jel to normalno o.O
da LOL
Koliko sati farmaš dnevno?
Igraj samo jedan ACT. tj 3 ako si u mogućnosti.
Ako igraš 1-2 sata dnevno ne očekuj previše.
Sinoć digo level 60, oformio neloš WW build s itemima za 400k golda.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/freakz-2443/hero/20906292
Očistio cijeli a1 u nekih sat i 20 minuta i prvi veći drop je bio bow sa 1250 dpsa, crit damage increasom od 60% i 100tinjak dexa izmedju ostalog. 3.5mil je tu. :)
Ima li netko neke savjete za opremljivanje Enchantressice? Štancam Intelligence sa po mogućnosti šta više offensive statova?
Koliko sati farmaš dnevno?
Igraj samo jedan ACT. tj 3 ako si u mogućnosti.
Ako igraš 1-2 sata dnevno ne očekuj previše.
jucer maraton od cca 6 h
jelan leđendari skorn smeće cca 1.5m i komplet žutih za vendora sve u 5 runova
isto san i ja radia ,i naravno nista mi nije palo...da stvar bude bezveznija,skinem sav mf gear i stavin svoj normalni , u 5 min mi padne 2 unique itema!!!! zanm da je cudno al tako je bilo...uglavnom moj prijedlog ,ostavi mf gear ,napucaj se gf gearom ili exp bonus gearom i tako peglaj korisnije je...
Dečki, kaj ovo fakat vrijedi 4 miliona???
Idem na AH, reko da vidim koliko mogu dobiti i vidim najjeftiniji sa sličnim statsima 4 milke... A ostali i do 15 milki čak...!?!
Jel mogu eure kakve dobiti za njih?
Hvala!
Otišli preko noći za 4mil.
Hvala na pomoći oko procjene!