Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Koliko vidim Mobilni authenticator ide samo na neki Smartphone, a to nemam.

Logiram se s Bnet-a doma, i sa laptopa preko TELE2 wireless-a. U tome je problem možda? BTW, par puta mi se srušila igra doma (skužio sam da mi pregrijava grafu, pa sam uključio V-Sync, sada je bolje). 

Na laptopu sam inače svako malo gubio vezu i ova rušenja, da li to može biti opisano kao sumnjivo ponašanje?

Što se tiče likova i itema, još se ne brinem (lvl 33 barb, i lvl29 DH), sa minimalno golda u rezervi.

No, svejedno ne bih htio izgubiti account, imam i D2 i SC II vezan na njemu.

Ako sam krivo shvatio, pa Mobilni Authenticator radi i na Java mobilnom telefonu molim da mi netko odgovori na to. Ako ne, valjda treba onaj privjesak naručiti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 10:53 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Account ti se može zalockati i ako se logiraš sa 2 različita internet provajdera.

Recimo ja sam dugo igrao na accountu od šogora (on je na T-comu, ja na Optimi) i onda nakon nekon vremena čim se on ulogirao account se zalocka.

Onda sam proučavao uzroke i pisalo je u nekoj objavi od Blizza da su uveli (radi sigurnosti) foru da ti pamti login pattern. Recimo igraš od kuće i imaš net preko T-coma koji ima svoje neke preference IPove, na poslu imaš Metronet koji opet ima svoje IPove. B-net skuži razliku jer s kućnog IPa ulogiraš npr 10x dnevno i zato zalocka account nakon čega moraš resetirati password.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

Gledam malo ah i ne vjerujem...gledam svoju opremu i plačem. Yebeno, trebao sam sve prodati i riskirirati i čekati sad ovo ali nisam, slušao sam sad kripa....popušili smo svi više manje jer su sve promjenili i digli capove. No dobro, dapače sad mi je to želja da dobijem neki dobar item ili opet kupim nešto i ojačam još više :)

ali ne znam dokad kane tako radikalno mjenjati igru...prvo ias nerf pa sad pormjene...ljudi plaču na sve strane, i sa pravom, ali opet...ajde sad sui sredili igru pa im skidam kapu pomalo :)

u isčekivanju nekog yebenog dropa....:)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

A ipak mi je nekako postal zabavniji D3 s ovom zakrpom. Super s dodacima AH, shielded elita, pogotovo fear CD, ali nakon farmanja Acta II s 291 MF (sa 3 od paragon 1 lvla) sav drop je otišao vendoru ili je salvegan. Neznam ni sam dali nehilanje elita je dobro i loše, a mislim olakšava igru, ali mi je nekako bilo zabavnije kad su se nahilali.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ja sam 2 tjedna prije patcha rasprodao sav gear na AH {#}

Nije da sam nešto strašno zaradio, al sad ionako vrijedi puno manje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 3
Dajan551 kaže...

ti govnarski severi su mi padali before patch i salvagao sam ih i plakao....e da mi je sad jedan. :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
neaktivan
Diablo 3

moram se malo "pozaliti" na trenutni 1.0.4 patch:

s monkom s 35K dps-a ( 2h daibo) elitove nakon sto im malo spustim HP za nekih 25%, s kombinacijom skilova ( cyclone,SSS,MoC/overawee,BoH i Blinding Flash), skoro sve ih "1shotam"!!!!

{#}

Act2 cca 5-10 secundi, act3 mi ipak treba 10-15sec!!! (nisam stopao, al mi se tak cini)

Btw. gore navedeni skilovi svi moraju biti ukljuceni u isto vrijeme!!!!

nevjerojatno!!!!

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Gledam malo ah i ne vjerujem...gledam svoju opremu i plačem. Yebeno, trebao sam sve prodati i riskirirati i čekati sad ovo ali nisam, slušao sam sad kripa....popušili smo svi više manje jer su sve promjenili i digli capove. No dobro, dapače sad mi je to želja da dobijem neki dobar item ili opet kupim nešto i ojačam još više :)

ali ne znam dokad kane tako radikalno mjenjati igru...prvo ias nerf pa sad pormjene...ljudi plaču na sve strane, i sa pravom, ali opet...ajde sad sui sredili igru pa im skidam kapu pomalo :)

u isčekivanju nekog yebenog dropa....:)

da ne bi bilo da nisam otvoren za kritike, što vam je do sad zapravo najveći propust u igri? bugovi, slabi dropovi, što dalje?

14 godina
neaktivan
Ruža kaže...

da ne bi bilo da nisam otvoren za kritike, što vam je do sad zapravo najveći propust u igri? bugovi, slabi dropovi, što dalje?

ja bih volio samo opciju da se moze podic razina tezine kao u D2 sa npr "players 8".

Posto je JW u svom postu najavio da o tome razmisljaju, to bilo jako dobro.....

zadrzat ovaj easy mod za lakse farmanje, a za gear/DPS check stavit pojacavanje tezine.....

15 godina
neaktivan

Imam, problem, imao sam na prodaji na AH za golde jedan Stormshield i nekoliko sitnih predmeta prije patcha, sad nemam niti jedan :( i nema ih nigdje ... kao da su zdimili, ima li netko sličnu situaciju i može li se natrag do itema ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
goranbm kaže...

Imam, problem, imao sam na prodaji na AH za golde jedan Stormshield i nekoliko sitnih predmeta prije patcha, sad nemam niti jedan :( i nema ih nigdje ... kao da su zdimili, ima li netko sličnu situaciju i može li se natrag do itema ??

Možda drugi tab u stash-u. Znalo mi se par puta dogoditi da sam kupio neke iteme, prvi tab mi je bio pola popunjen i on mi stavi te iteme u drugi tab. Ja lud ko puška (mislio da ništa nisam dobio, a lova ošla), tek drugi dan skužio da se nalaze u drugom tab-u stash-a{#}

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
Test user kaže...
Ruža kaže...

ja bih volio samo opciju da se moze podic razina tezine kao u D2 sa npr "players 8".

zadrzat ovaj easy mod za lakse farmanje, a za gear/DPS check stavit pojacavanje tezine.....

koliko su elite u prosijeku slabiji, 10-15 posto ili više, nakon ovog zadnjeg update?

14 godina
neaktivan
Ruža kaže...
Test user kaže...
Ruža kaže...

koliko su elite u prosijeku slabiji, 10-15 posto ili više, nakon ovog zadnjeg update?

Act I

Elite monster health reduced by 11%

Act II

Normal monster health increased by 4%
          Elite monster health reduced by 8%
          Overall damage done by all monsters reduced by 8%

Act III and Act IV

Normal monster health increased by 10%
          Elite monster health reduced by 2.5%
          Overall damage done by all monsters reduced by 15%

17 godina
Test user kaže...

Act I

Elite monster health reduced by 11%

Aha zato sam se jučer samo "prošetao" kroz svoj uobičajeni ACT 1 run. Morat ću krenuti farmati ACT 2.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ako sam krivo shvatio, pa Mobilni Authenticator radi i na Java mobilnom telefonu molim da mi netko odgovori na to. Ako ne, valjda treba onaj privjesak naručiti...

Da ne tipkam ponovo: KLIK

P.S. ako želiš mobilni stavi ga na USB stickuz malo podešavanja može raditi normalno {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 18:12 (xhopeon).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma patch je odlican u 2 dana 3 legendaya , 100 eura i 5 mil golda , samo po mome misljenju nisu toliko trebali oslabit elite al ok je :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Diablo 3

100 eura ? na cemu to stari moj ? KOji server ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 20:56 (SimeKZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma nemogu ni ja vjerovat da ti iskreno kazem server EU , jucer dobio neke sholdere legendary gledao u Ah najjeftiniji 250 eura reko za++bi to staivo 90 eura i neko kupio i jos 2 itema po 6 eurica prodao,ma odkako je dosao patch ludi ljudi u ah mozes naci iteme vrijedne 100 mil za 200 000 golda ja kupio jedne rukavice dao frendu druge stavio 100 mil u ah sad cekam :D

15 godina
neaktivan
Edarann kaže...

Ma patch je odlican u 2 dana 3 legendaya , 100 eura i 5 mil golda , samo po mome misljenju nisu toliko trebali oslabit elite al ok je :D

Ja nemogu vjerovat haha :D Meni nista narancastog iz lesa nije ispalo jos od nightmarea..Dali farmate act 1, 2, 3, 4? Kolko mf-a? Samo zelim bit malo upucen i to je sve jer se osjecam ko neka budala koja jos kupi rare iteme s poda lol

13 godina
neaktivan

Hmm ako mene pitas farmam act 3 od siegebreakera pa do azmodana trenutno imam 27 mf i to samo jer sam lvl 9 paragon ...evo sad frend trcao za goblinom i dropa mu set item za monka ...i pobjegne goblin u portal :D

14 godina
neaktivan
Diablo 3

pa ovo je nevjerojatno!!!

od breached keepa (act3) pa do diabla u samo 2.5 sata!?!?!?!

pa ko da igram hell.....

prije 5 dana sam glatko cistio a2 bez smrti, a3 sam isao mic-po-mic dosta umirao....sad..... setnjom kroz park se vise umoris....

monk: 23,7K DPS,927AR, 5700 Armor, 32K HP, CritC 40,5% , Cyclone Build.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Edarann kaže...

Hmm ako mene pitas farmam act 3 od siegebreakera pa do azmodana trenutno imam 27 mf i to samo jer sam lvl 9 paragon ...evo sad frend trcao za goblinom i dropa mu set item za monka ...i pobjegne goblin u portal :D

dropa pa pobjegne?!?!?

nemoguce.

13 godina
neaktivan

Da ja i on se jos paramo od smijeha :D

15 godina
Test user kaže...
Edarann kaže...

dropa pa pobjegne?!?!?

nemoguce.

Moguće je, ponekad kako backa po gold ili dva baci i item, najčešće plavi, i onda još bježi pa skoči.

Moguće je.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Test user kaže...
Edarann kaže...

dropa pa pobjegne?!?!?

nemoguce.

Moguće je, ponekad kako backa po gold ili dva baci i item, najčešće plavi, i onda još bježi pa skoči.

Moguće je.

ajd dobro onda.....

nikad nisam to primjetio al ak ima vise ljudi....

15 godina

zasto uvijek treba pazit koju cijenu stavljate kad prodajete..

sad sam uspio izgubit kojih 900k na jednoj sjekiri kojoj sam stavio pre malu cijenu. umjesto 1mil stavio sam 100k. jos mi bilo cudno kak se tak brzo prodalo {#}

idem plakat

@frank uspio sam kupit onaj mace za 5.5 miliona +4500k dps-a mi je dala...sad sam u lovu na mojo, al nemam bas para jer cekam bid na 2 ringa i amulet

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Samo da javim da RMAH cvijeta. Prodo 100m golda za 100eura u 5 sec. A jos mi ostalo 100m.

Sad pa samo farmanje farmanje i farmanje

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas mi palo ovo. Koliko bi moglo vrijedit na RMAH?

3 0 hvala 2
14 godina
Toca kaže...

Danas mi palo ovo. Koliko bi moglo vrijedit na RMAH?

Milijune:) nebi dao ispod 20M golda, nikako.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 14:02 (XVII Mini).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice