Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

nakon 2 mjeseca igre napokon ubio diabla :)) uzivao sam :D sad fino na nightmare sa sljedecim likom :))

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 20:05 (geek_boy1).
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
geek_boy1 kaže...

nakon 2 mjeseca igre napokon ubio diabla :)) uzivao sam :D sad fino na nightmare sa sljedecim likom :))

ROFLMAO !

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
15 godina
neaktivan

Ode moj W. Doktor na 38 levelu :( Sutra ispočetka ............

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

Za temu: VJEROVALI ILI NE !!!!

15 godina
Diablo 3

Možda je lik igrao malo po malo svaki dan...čemu ismijavanje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Možda je lik igrao malo po malo svaki dan...čemu ismijavanje.

Zato jer su na ljetnim praznicima pa misle da svi imaju vremena  igrat 20h na dan.

15 godina
neaktivan
Igro sam pomalo nisam ko vi da prodjete igru za 2 dana i onda pljujete po njoj da nista ne valja inace radim pa nisam imo vremena svaki dan visit na kompu i nije zao danih novaca igra je stvarno odlicna :)btw zna ko kakva je situacija sa pvp patchem??
Samobor je lepa varoš :))
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Na infernu farmam iteme na zadnjem questu u 1. gradu. Ponestalo mi golda za repair i nemam kako nabaviti. Jeste li kad zapeli u takvoj situaciji i kako ste ju riješili ?

Peace......I m tha man !
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 23:40 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
geek_boy1 kaže...

upravo tako se i igra ovakva igra, polako i uživa se u svakom detalju, i minuti te igre. a ne da se ko robot samo stišće gas prema naprijed, i onda pređe igra za par dana i kaže se dosadila mi je. svaki dan, po 3-4 sata diabla je i više nego dosta, i tako se lijepo uživa i ono najvažnije ne ubije se draž same igre. meni diablo 2 ni nakon 10 godina nije bio dosadan, nadam se da će tako biti i s trojkom.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
SlavkecD3 kaže...
geek_boy1 kaže...

upravo tako se i igra ovakva igra, polako i uživa se u svakom detalju, i minuti te igre. a ne da se ko robot samo stišće gas prema naprijed, i onda pređe igra za par dana i kaže se dosadila mi je. svaki dan, po 3-4 sata diabla je i više nego dosta, i tako se lijepo uživa i ono najvažnije ne ubije se draž same igre. meni diablo 2 ni nakon 10 godina nije bio dosadan, nadam se da će tako biti i s trojkom.

Ma sve ok, postujem covjeka ali ipak 2 mjeseca na Normalu je malo previse, po meni. Zato skidam kapu.

(osobno za 2 mjeseca sam s svih 5 likova doguro do lvl60 pa mi zato cudno malo)

14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Na infernu farmam iteme na zadnjem questu u 1. gradu. Ponestalo mi golda za repair i nemam kako nabaviti. Jeste li kad zapeli u takvoj situaciji i kako ste ju riješili ?

Prodaj neke iteme ili odi na niže težine farmati s lošijom opremom. A možeš i s lošijim likom probati nešto farmati

15 godina
Diablo 3

Proljev i povraćanje istovremeno pa da i vama malo zgadim http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6308701734?page=1  

Mislim da je Diablo 3 pravi nasljednik d2 barem po botovim, hackovima i cheaterima. gl hf

Očekivano, recite bar 1 igru di nema toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zila kaže...

Proljev i povraćanje istovremeno pa da i vama malo zgadim http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6308701734?page=1  

Mislim da je Diablo 3 pravi nasljednik d2 barem po botovim, hackovima i cheaterima. gl hf

Očekivano, recite bar 1 igru di nema toga.

Tetris..............al ozbiljno sad, ovo je prilično nevjerojatno što oni rade

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
neaktivan
Diablo 3

izilo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

muke isusove mi je bio act3 inferno ali eto i njega rijesih...

Probao sam malo act4, cak uspio ubit prvu elitaru na pocetku ali onda sam naletio na skupinu normalnih mobova koji su me nasamarali ko malog zeca. Ima li tko kakav savjet za act4, ili jednostavno da po starom, pojacam opremu (opet grindfest opreme no uz 221 MF (bez NVa i ofc act1) i grajndanja ko pas nista nikad ni palo korisno za barbara...zapravo nikad mi nista korisno ni pametno ni palo, mozda koji item koji je otisao za milju-dvije...vise zaradih preprodajom).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Unidentified-2618/hero/12005395 evo chara pa ako ima ko kakav savjet za act4 inferno, bio bih vam zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 10:44 (tkovi).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
tkovi kaže...

Probao sam malo act4, cak uspio ubit prvu elitaru na pocetku ali onda sam naletio na skupinu normalnih mobova koji su me nasamarali ko malog zeca. Ima li tko kakav savjet za act4, ili jednostavno da po starom, pojacam opremu (opet grindfest opreme no uz 221 MF (bez NVa) i grajndanja ko pas nista nikad ni palo korisno za barbara...zapravo nikad mi nista korisno ni pametno ni palo, mozda koji item koji je otisao za milju-dvije...vise zaradih preprodajom).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Unidentified-2618/hero/12005395 evo chara pa ako ima ko kakav savjet za act4 inferno, bio bih vam zahvalan.

Pa da, trebao bi povećati DPS. Najviše će ti porasti DPs ako povećaš redom: IAS, CC, CD, a poslje još Strenght. Pri tome pokušaj zadržati Vit na toj razini kao što imaš sad. Što se tiće AllRes, on ti je prihvatljivi ako nije buffani.

16 godina
neaktivan
formula1live kaže...
tkovi kaže...

Probao sam malo act4, cak uspio ubit prvu elitaru na pocetku ali onda sam naletio na skupinu normalnih mobova koji su me nasamarali ko malog zeca. Ima li tko kakav savjet za act4, ili jednostavno da po starom, pojacam opremu (opet grindfest opreme no uz 221 MF (bez NVa) i grajndanja ko pas nista nikad ni palo korisno za barbara...zapravo nikad mi nista korisno ni pametno ni palo, mozda koji item koji je otisao za milju-dvije...vise zaradih preprodajom).

Pa da, trebao bi povećati DPS. Najviše će ti porasti DPs ako povećaš redom: IAS, CC, CD, a poslje još Strenght. Pri tome pokušaj zadržati Vit na toj razini kao što imaš sad. Što se tiće AllRes, on ti je prihvatljivi ako nije buffani.

eh takva oprema kosta, a bar 15mil+ po komadu (od 15 do 400 mil, sto je najgore)...uzas...

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Eo moja mizerija od charova :) inace nije taj gear koristim za farmanje Act 1 inferno i za sad je sasvim dovoljan :D u original gearu imam 20k vise Damagea i oko 30ak k HP :)

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 21:47 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Keiichi kaže...

Eo moja mizerija od charova :) inace nije taj gear koristim za farmanje Act 1 inferno i za sad je sasvim dovoljan :D u original gearu imam 20k vise Damagea i oko 30ak k HP :)

LOL, al ja ovdje vidim samo jednog chara haha

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
15 godina
Diablo 3

Ima neko neski posteni wep za wiza?
Ahurso#2485 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Ljudi može neki guide za Nightmare i Inferno za Demon Huntera, magije i to me ide. Bow imam za dvije ruke i preko 500 DPS i preko 600 LOH tako da sam iz daljine skoro pa besmrtan :D e sad problem je šta s drugim itemima. Može neki link na tutorial/guide koji i kakve iteme treba za DH šta koji bi najbolje bilo da sadrži i tako... Hvala