Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
protjeran
Diablo 3

što mi je bolje za barbara lvl 40, nightmare act2, dual wield sjekire ili mačevi.

koje skilove bi valjalo koristiti. zasad igram ovako i da se igrati. odkad igram ubilo me 5-6 puta.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
mierda-del-torro kaže...

što mi je bolje za barbara lvl 40, nightmare act2, dual wield sjekire ili mačevi.

koje skilove bi valjalo koristiti. zasad igram ovako i da se igrati. odkad igram ubilo me 5-6 puta.

nijedno ni drugo,dual wield spears je najbolje

l<l<l<l<l<l
17 godina
protjeran
intexuz kaže...
mierda-del-torro kaže...

spear? zašto?

''how yes no''
14 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...
intexuz kaže...
mierda-del-torro kaže...

spear? zašto?

a bio sam i ja trazio po netu koje je najbolje,i ovaj jedna je isprobavao sve kombinacije i najjaci dps mu je davao dual spears

l<l<l<l<l<l
15 godina
Diablo 3

ma stavi dual wield što hoćeš zasad sve ide...kasnije si uloži u mač i shield i tako ćeš preživljavati

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Vraćam se na provjerenu ® kvalitetu.

Preći još jednom za svoj gušt s jednim likom full, čisto

da isperem ovaj gorki okus koji mi je trica ostavila.

Uskoro Torch II eventualno.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

I bolje. Ja isto lagano odustajem. Ovo više nema smisla. Napravio sam pre order GW2 i Torchlighta 2 . Nadam se da me neće razočarati ko mrtvo farmanje Diabla u kojem u 100h igre s jednim likom  ne padne ni jedan normalan item.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 1:14 (hrvoje_zg91).
15 godina
Diablo 3

Takoder ovo vec farmanje lagano ubija. Jos malo pa gw2 i torchlight 2 te se nadam pozitivnom osvjezenju :)

No ipak cu igrati d3 eventualno jos par tjedan, no ne nadam se prevelikim pozitivnim promjenama.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj tjedan sam nekada mislio probati Diablo 3,a sljedeci Guild Wars 2 pa se odluciti koju cu igru uzeti,mada mislim da ce to biti Diablo,ali nema sanse da mogu naci Diablo 3 guest key,pa ako neko ovdje ima molio bih ga da mi posalje zazuvrat mu mogu dati Smite beta key.Hvala

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KaMiKaZa kaže...

To finalize my triumph, I ensured that any artifacts that my minions were carrying were at LEAST 5 levels lower and were utterly useless to the would-be plunderer. Truly the tears of the righteous are as music to my blackened soul!

:)

15 godina
neaktivan

Ovako imam prolem. Naime kupio sam bio Diablo od nekog lika preko njuškala, dobio sam sve potrebne podatke, i e-mail, i tajno pitanje i sve, kupio sam pred kraj 5. mjeseca. Danas dobijem poruku od Blizzarda da je banka povukla novce natrag (igra je bila kupljena digitalno) i da moram kao riješiti to sa bankom :(

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
goranbm kaže...

Ovako imam prolem. Naime kupio sam bio Diablo od nekog lika preko njuškala, dobio sam sve potrebne podatke, i e-mail, i tajno pitanje i sve, kupio sam pred kraj 5. mjeseca. Danas dobijem poruku od Blizzarda da je banka povukla novce natrag (igra je bila kupljena digitalno) i da moram kao riješiti to sa bankom :(

lol.... to onaj klinac od kojih 13 godina scamao prije po bugu... sad hara po njuškalu znaci. Ja sam mu našao podatke i prijetio policijom pa je mali počeo paničariti i nakraju mi vratio moje stvari + par dodatnih igra. Radi ti na principu da kupi igre preko paypala i odmah napravi cancle na novce... tako da ti za 2 dana account nestane. Prevario te

btw:

NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKADA nemoj kupovati na njuškalu od ljudi koji žele komunicirati samo preko maili i interneta, te nedaju broj moba i slične informacije, jer očito da nešto skrivaju

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 9:52 (acca).
15 godina
neaktivan

Ma znam, ali dao mi je vse podatke i prije nego li sam mu uplatio novce, i stvar je u tome da mi acc nije nestao za 2 dana, jer je prošlo skoro 2 mjeseca već...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

kako si shaslan

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja ne mogu K***A na infernu {#}{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...

a u cemu je problem?

act?

class?

HP?

all resistance (average)?

Armor?

DPS?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

molim da mi netko pojasni craft?

tek sam počeo igrat lvl 9 sam,došao sam u onaj grad(glavni) i s desne strane je lik koji craft-a,

slučajno sam potegnuo oružje na njegovu stranu i stisnuo onaj čekić i pretvorilo mi se u stklenku,fak najbolje oružje koje sam imao :)

čemu to služi?di to mogu koristiti??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Lol nece vjerovat, prije par dana sam kupio za DH-a pantse sa 199Vit, 170Dex + socked za 15k GOLDA i upravo prodao za 3,7k MIL {#}

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tek sam počeo igrat lvl 9 sam,došao sam u onaj grad(glavni) i s desne strane je lik koji craft-a,

slučajno sam potegnuo oružje na njegovu stranu i stisnuo onaj čekić i pretvorilo mi se u stklenku,fak najbolje oružje koje sam imao :)

oprez pri salvage.....sve sto napravis salvage, ovisno o levelu oruzja, dobijes neke sastojke koje koristis za craftanje itema kod blacksmitha.....

po osobnom iskustvu....nemoj ga dirat i upgrade-at, kosta cete puno para a nis neces dobit.....ispati ga se mozda upgrade tek kad s jednim dodes do lvl 60 i imas viska para i kreces s dizanjem novog lika...tek tada...i to mozda, ovisno o sreci......

vise se iplati utuc pare u jewelera....

17 godina
neaktivan
Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 12:59 (Thog).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...

welcome to the club,probao sam solo beliala sa WD-om,nemogu preci prvu fazu

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

nemoj zaboravit zadnji patch...jerbo ce te iron maiden one-shotat

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

craftanje prije inferna se neisplati a i na infernu je tesko smece, jer uglavnom dobijas smece. do sada sam 94 itema izcraftao i njih 93 su bili smece samo sam dobio jedne hlace koje sam prodao za 2m. a prosjek mi je bio 40k golda potrosnje. 

14 godina
neaktivan
Test user kaže...
yamaha98 kaže...

a u cemu je problem?

act?

class?

HP?

all resistance (average)?

Armor?

DPS?

Ma neznam ,baziro sam se na int i vit ,udjem u caverns of araneae i izgorim od onog malo zlatnog paučića J***m mu sve !! na slici su svi  statsi ...

http://oi49.tinypic.com/2hpjguh.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 13:40 (yamaha98).
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

craftanje prije inferna se neisplati a i na infernu je tesko smece, jer uglavnom dobijas smece. do sada sam 94 itema izcraftao i njih 93 su bili smece samo sam dobio jedne hlace koje sam prodao za 2m. a prosjek mi je bio 40k golda potrosnje. 

onda da se na craftanje ne obazirem,pošto sam tek jučer počeo igrat i imam svega 2-3 sata igre

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko hoće kupiti acc nek mi se javi.. Burazu se više neigra pa prodajem njegovog barbara 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...

Ma neznam ,baziro sam se na int i vit ,udjem u caverns of araneae i izgorim od onog malo zlatnog paučića J***m mu sve !! na slici su svi  statsi ...

http://oi49.tinypic.com/2hpjguh.jpg

Nemaš uopće rezista i slab ti je dps.

EDIT:

ako misliš igrat na infernu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 14:04 (woodgamesfx).
14 godina
fila2208 kaže...

yeeeehaw, još 3 evrića digao na ah. Malo po malo...

Sad kad ti Linić sjedne sa nekim porezom na RMAH transakcije....jel ipak jeli...zarađuješ {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 14:43 (Zero2).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

možda će ovo pitanje zvučat glupo,ili nisam previše obraćao pozornost,a i početnik sam

kad tražim neki item u auction hausu jel ima primjer search opcija??

mislim kako da nađem najlakše item koji imam i inventoryu,a želio bih ga prodat??

jer ako stvaljam neki item na prodaju on mi izbacuje samo koliko ja želim napisat cijenu,i onda sam malo prčkao (ovo malo je zaista malo svega 5 minuta) i nisam mogo ništa pronaći onako da je jednostavno i brzo.

mislim glupo mi je nabijat neke nebulozne cijene na iteme dok neznam njihove stvarne vrijednosti.

a i još nešto,

kada idem primjer u svoj inventory,i gledam svoj neki item dolje piše sell value,

ta vrijednost se odnosi samo na prodaju kod blacksmita i takvih tipova koji prodaju opermu i oružja ili se to odnosi i na AH?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice