Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa dobro nije strasno,mantra of healing su snerfali.

Otkad sam rolla monka koristim Mantra of Evasion(kraj act 3 Nightmare lv49)tako da me ne smeta bas previse ;P

Sad mozda to i nije najoptimalnija mantra(nisam pratia theorycarfting) ali s evasion mantrom i sieze the initiative passivom sam tanky as hell.

40% dodge,54% dmg reduce od armora,a ne zrtvujem dmg(trenutno imam oko 2300 dps-a i 1.45 att speed crippling wave s daibom)

Ako zelim switcham primary u Fists of Thunder s Lightning Flash runom i manje vise konstantno imam 56% dodgea u fightu,a kad zagusti spamman evasion mantru za 71% dodge-a :P

Iako za sad mi to nije bilo potrebno,osim mozda na pocetku Nightmare-a dok nisan gear skupia.

Sad je to manje vise faceroll s explosive palm-om i crippling wave primary(mangle rune)spammom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
AsAsiN kaže...

Pozdrav! Ja si hoću kupit Diablo 3 jer mi se sviđa igra i odigro sam Diablo 2, ali neznam hoću li je moći igrat na nekom solidnom frameratu na ovoj konfi: C2D 2.53Ghz, Ati Radeon 4650 HD, 4 GB Rama?

Normalno ces moci igrati, frend ima i slabiji pa normalno igra ;)

-ajde mi se javi na mail: razor.nex@gmail.com da te nesto pitam u vezi key-a

17 godina
neaktivan
Diablo 3

odgovorili mi blizzard na ticket o hackanju accounta šta sam im poslao. Kaže da nemaju uvida da je account hackan, ali da mogu restorat na zadnji njihov checkpoint, s tim da bi izgubio progress . Ipak neću to koristit.

i dužina igre je sasvim ok, na NORMAL sam u 23h i 55min je prešao bez AH čisteći svaki kutak mape. Ako neko oće izazov, nek ne koristi AH za kupovanje itema trenutno (ako se izbalansiraju cijene itema i gemova) ili ikada pa nek prova preći na sve 4 težine SOLO. - jer na NORMAL, bez AH ACT III je već zeznut, a ACT IV umireš svako 20 minuta skoro uz kitting i sve mjere opreza...eto....

btw. ako neko želi farmat gold može samo preko AH, kupujući brutalno jeftine iteme i prodavajući ih za 10x višu cijenu bez problema..

sinoć koknuo Diabla - ocjena igre 10/10, igrao sam par godina diablo 1, par godina diablo 2 - rekao bih da je bolji od 2jke, ali diablo 1 je još uvijek nostalgija pa ga neću micat s trona, dok 3ca ne ostari :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 11:26 (Thog).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thog kaže...

odgovorili mi blizzard na ticket o hackanju accounta šta sam im poslao. Kaže da nemaju uvida da je account hackan, ali da mogu restorat na zadnji njihov checkpoint, s tim da bi izgubio progress . Ipak neću to koristit.

i dužina igre je sasvim ok, na NORMAL sam u 23h i 55min je prešao bez AH čisteći svaki kutak mape. Ako neko oće izazov, nek ne koristi AH za kupovanje itema trenutno (ako se izbalansiraju cijene itema i gemova) ili ikada pa nek prova preći na sve 4 težine SOLO. - jer na NORMAL, bez AH ACT III je već zeznut, a ACT IV umireš svako 20 minuta skoro uz kitting i sve mjere opreza...eto....

btw. ako neko želi farmat gold može samo preko AH, kupujući brutalno jeftine iteme i prodavajući ih za 10x višu cijenu bez problema..

sinoć koknuo Diabla - ocjena igre 10/10, igrao sam par godina diablo 1, par godina diablo 2 - rekao bih da je bolji od 2jke, ali diablo 1 je još uvijek nostalgija pa ga neću micat s trona, dok 3ca ne ostari :)

Ja bas i nisam imo problema na act 3 i 4 cak ni na nightmare tezini  i nisam jos ni pogledo kako ah uopce izgleda igram iskljucivo solo bez partya wich doctora i mogu rec da ima jako velik damage

17 godina
Danny_HR kaže...

Mega sam razočaran lakoćom Nightmare težine.

Mega ces se iznendit kad ti u Act2/Act3 {#} u Act 4 smo naletili na 3 znatna vampire/teleporter sto bacaju meteore i ostavljaju fire trail. Nakon 15 minuta naganjanja s njima (jos ih je podrzavalo gomila trasha) smo odustali za to vece. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
Diablo 3

šta to znači nema problema? si umro samo 3 puta ? možda si imao sreće sa itemima, ja sam imao 2000healtha i 500 dmg/s mislim kad sam došao na act IV....

ja igram s monkom i najteže mi je kad nalete 3-4 ona plava ili ljubičasta, koje neuspijen koknit da mi health daju dok me ubiju, ali ih se da rješit... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 11:51 (Thog).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ima di raspoloziva kutija edišn u Zgu?

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 11:53 (hrvoje_zg91).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

trebam prijatelju kupiti key , po mogućnosti da što prije dođe, koji shop?

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

di ima key za kupit a da je pouzdana str i da je dobavljivo... molim vas samo pouzdane stranice

lol i ja za frenda, inace malo je skrtav

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 12:01 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Battle.net :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Došao na act II hell , rare itemi dropaju kao ludi.Opremio svoju lvl.52 DH samo  od loota iz prvog acta na hellu - radi 7500 dps-a , ali ima samo 8000hp-a i slab armor pa kad me napadnu unique/elite/champion monsters samo kidam od njih i onda ih iz daljine bez problema poskidam. Loot je naspram nightmare-a 10x bolji, bit će para od AH-u ;)  .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

di ima key za kupit a da je pouzdana str i da je dobavljivo... molim vas samo pouzdane stranice

lol i ja za frenda, inace malo je skrtav

Trenutno je suša, jedino battlenet ili nek čeka da puste nove ključeve da padne cijena.

16 godina
odjavljen

jep, na kraju se ipak odlucio za blizzard a kad ono valjdaa su serveri dole pa ne moze ni kupit... tako on kaze.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Diablo 3

Na g2play možete kupiti guest pass za 30 kuna. Nije savršena opcija, ali korisna u slučaju da ga ne možete nabavit, a želite isprobat igru prije kupnje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Danny_HR kaže...

Mega sam razočaran lakoćom Nightmare težine.

Mega ces se iznendit kad ti u Act2/Act3 {#} u Act 4 smo naletili na 3 znatna vampire/teleporter sto bacaju meteore i ostavljaju fire trail. Nakon 15 minuta naganjanja s njima (jos ih je podrzavalo gomila trasha) smo odustali za to vece. . .

Ma Nightmare je još uvijek EZ mode. Samo malo taktike i to je to, ne moš se više zaletavat kao u normal. Grupiraš ih fino ili razdvojiš i mlatiš malo po malo. 

15 godina
protjeran
beha kaže...

AH nikad neće biti izbalansiran, drže se toga da ako hoćeš kupuj, ako ne - nemoj. Baš me zanima kad krene realy money AH, na što će to ličiti.

Inače, završio igru, prelako su sve to napravili na osnovnoj težini, plus to da je igra prekratka, grafika i sound nisu nešto, problemi sa serverima, sve izgleda kao recilkirani diablo od prije 11 godina bez nekih poboljšanja... Ukratko, 6.5/10. Na interent review-ima su u većini slučajeva debelo pretjerali s ocjenama. Možda se stanje popravi s nekim od dolazećih patcheva, ali vidjet ćemo...

To su po tebi debelo prejtjerali s ocjenama jer tebi igra nije nešto. Inače su to stvarne ocjene kakve i trebaju biti. Fanovi su htjeli Diabla i dobili su Diabla. A ovo 6.5/10 mislim da si debelo otišao ispod. Igra je rekord po najbržoj prodavanosti. Ajd da ljudi nisu znali što kupuju pa bi reko da su se mnogi razočarali, ali to nije istina, mnogi su igrali betu i znali što ih čeka i svejedno je igra imala ovakvu prođu u prvih 24 sata. Očito nisi pravi fan Diabla. A AH će naravno bit izbalansiran samo je pitanje vremena, jer još se ljudi uče koristiti AH.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 13:41 (Kora).
15 godina
protjeran
Dachande kaže...

Drago mi je da ovu igru igraju ipak i stariji igraci, jer ovi novi klinci su katastrofa.

Stvarno mi je drago da sam generacija koja jesam koja je prisustvovala razvoju igara od spectruma, komodorca, amige, 286ice i tako dalje. Znamo uzivati u igrama, znamo cjeniti igre.

Ovo danas se samo prigovara na svakom cosku. Predugo je, prekratko je, prelako je, pretesko je. A da ne pricam o novom obicaju da se pljuje po svemu novom sto izadje, narocito po "velikim" i ocekivanim igrama, sto se dobro vidi i na metacriticu i glupim ocjenama.

Diablo je ostvarenje sna za sve prave ljubitelje ove igre jos od jedinice i dvojke. Stvarno je sve ono sto smo i mogli ocekivati. Dobri stari diablo sa svojom genijalnom igrivoscu i adiktivnoscu. A opet genijalno refreshan sa novim mehanizmima. Ovi skillovi i rune su cisto zlato od ideje. Zabavno od pocetka do kraja. Bez potrebe za cuvanjem skill poena do levela 30.

A ljudi se nakon 9 dana zale sto je inferno pretezak? Pa sta bi? Da vec sad imaju sve sto zele? I u cem bi bila fora za daljnje igranje?

APSOLUTNO potpisujem sve. Također sam stari fan Diabla. Mnoga dječurlija koje viđam po forumima neznaju što igraju. I Danny laži nekom drugom da ne koristiš AH.

15 godina
Diablo 3

Kora koristi edit, dosadan si.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 14:14 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

58lvl monk,na act 3 sam i championi su preteski al uz dosta kitinga se rijesi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kora kaže...

I Danny laži nekom drugom da ne koristiš AH.

Ne samo da laže već koristi i čiteve.

Wanna?
16 godina

Danny hakira račune. Znam ja!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
protjeran
Ukulele kaže...
Kora kaže...

I Danny laži nekom drugom da ne koristiš AH.

Ne samo da laže već koristi i čiteve.

I još kaže da se podboči lijevom rukom dok igra..........pa bar nek iskoristi jednu slobodnu ruku i nek malo .....radi nešto korisno

13 godina
Kora kaže...

I još kaže da se podboči lijevom rukom dok igra..........pa bar nek iskoristi jednu slobodnu ruku i nek malo .....radi nešto korisno

LOL ne! Ovo bi bilo jako okvrd {#}

Wanna?
13 godina
Ukulele kaže...
Kora kaže...

LOL ne! Ovo bi bilo jako okvrd {#}

Da parafraziram Engleze, idle hand is the devil's playground :P

17 godina
Diablo 3

Ubio sam onog palog Arandjela vec 10 puta i sup*k odbija da pokaki recept, nije problem vrjeme je za 11 sesiju laksativa {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jesi kupio ovdje? Baš i ja tamo gledam da uzmem burazu

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Viš, dobra ideja. Čirs.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
Danny_HR kaže...
Kora kaže...

Viš, dobra ideja. Čirs.

Mislim da nije dovoljno naglašeno. Hvala.

Wanna?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice