Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.934
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Rhodin kaže...

@Tonci

iskopo si jednog lika, nije on jedini koji tvrdi da ima autentikator i da su ga hacknuli

proscrollaj si malo njihov tech forum, pun je slicnih napisa.

to sto ima jedan idiot koji je odlucio lagat, ne znaci da stotine ili tisuce ostalih (taman da se radi o desecima sa autentikatorom) koji su pokradeni u jako kratkom vremenu nisu realnost

i ne radi se o jednom keyloggeru ili nekom trojancu jer se ne radi o 10-100 ljudi vec o puno, puno, puno vise.

Jako mi je drago da vas toliko puno uljeva svoje povjerenje u blizzard, nisam jedan od onih koji je nasjeo na neku phishing foru ili trojanac. Cinjenica jest da sam sumnjao u sebe i za svaki slucaj sve izmijenio, i da, nabavit cu autentikator, cisto za slucaj da se ovo desi ponovo da mogu rec "imao sam autentikatr" a da blizzard ne moze reci "nisi". Sa druge strane sto vise kopam to sam uvjereniji da nije samo moj propust bio vec da je blizzard imao sr*nja kod sebe.

No, dakle, o koliko se ljudi radi onda? S obzirom na prodaju. Znaš li neki broj koji možeš izračunati? Ili imaš "dojam da ih je puno". Već i 100 ljudi koji na forumu napišu o problemima čini se kao jako puno...

Ti znaš pouzdano da se ne radi o keyloggeru ili trojanu? Kako to znaš? Nisi nasjeo? Kako to znaš? Očito ti je provaljeno u račun, što pokazuje: da je netko znao tvoju lozinku (saznao je nekako) ili imaš keylogger nekakav.

Kopaš? Po čemu? Mrežnom kodu servera? Logovima Blizzardovih servera? Po čemu kopaš i što te uvjerava da se radi o propustu Blizzarda?

17 godina
Rhodin kaže...

@Tonci

iskopo si jednog lika, nije on jedini koji tvrdi da ima autentikator i da su ga hacknuli

proscrollaj si malo njihov tech forum, pun je slicnih napisa.

to sto ima jedan idiot koji je odlucio lagat, ne znaci da stotine ili tisuce ostalih (taman da se radi o desecima sa autentikatorom) koji su pokradeni u jako kratkom vremenu nisu realnost

i ne radi se o jednom keyloggeru ili nekom trojancu jer se ne radi o 10-100 ljudi vec o puno, puno, puno vise.

On je nasao jednog ti ovdje vrtis rekla/kazala stotine i tisuce, desetine hackovanih s authenticatorima. Kao prvo nemozes nikako dokazat da i "vecina" ostalih nisu troll klinci koji na isti nacin pokusavaju vratit ukradeno. Pricas tu o nekom login problemu i "upadu" u tudji profil prilikom loganja s mojim mail/passom u sto cisto sumnjam daj nam neke konkretne dokaze ili prestani provlacit traceve. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo da se pohvalim, upravo sam spušio 300kn. 

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diablo-3-oglas-5186971

Uplatio na ovaj oglas dobio acc ali neradi dotični se više ne javlja. 

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3
Za one koji igraju hell ili inferno, dali legendary itemi padaju češće? I dali veće količine golda padaju?
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
14 godina
Kora kaže...
Za one koji igraju hell ili inferno, dali legendary itemi padaju češće? I dali veće količine golda padaju?

Meni na hellu padaju otprilike izmedu 300-450 stack golda i jos nesto sitno oko toga, dok rare itemi svaki 5 rare/magic mob.

K1klop imas bankovni racun, gdje zivi i to? ako da odi do njega i malo porazgovaraj:).

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 16:59 (XVII Mini).
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Meni na hellu padaju otprilike izmedu 300-450 stack golda i jos nesto sitno oko toga, dok rare itemi svaki 5 magic rare mob.

Uff znači valja proći Nightmare što prije :) Pa ovdje niš ne pada. Ili padne svaki 50 put neki rare

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
14 godina
hrvoje_zg91 kaže...
XVII Mini kaže...

Meni na hellu padaju otprilike izmedu 300-450 stack golda i jos nesto sitno oko toga, dok rare itemi svaki 5 magic rare mob.

Uff znači valja proći Nightmare što prije :) Pa ovdje niš ne pada. Ili padne svaki 50 put neki rare

A gle ovisi ja kada sam igrao sa frendom (ja DH on Monk) njemu pada rare svaki drugi mob dok meni svaki 10 lol, sto je najbolje frajer vec ima 7 legendarija dok ja ni jedan.

Peace!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

A znam da je sve random drop al se tješim :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
XVII Mini kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
XVII Mini kaže...

A gle ovisi ja kada sam igrao sa frendom (ja DH on Monk) njemu pada rare svaki drugi mob dok meni svaki 10 lol, sto je najbolje frajer vec ima 7 legendarija dok ja ni jedan.

Ma dobro rare, ali što je s legendaryem? I dalje sušna godina?

16 godina
Danny_HR kaže...

Pa da, taman mi fali malo DH geara. Da upotpunim onu kolekciju od 739 samostrela, 420 lukova i 861 tobolca.

A zamisli kako je tek meni - ja sam DH i pada mi tonu samostrijela i ostalog, i prvo kad vidim na podu što je palo poveselim se ko malo dijete, a na kraju to padne u jednu od ove dvije kategorije

• DPS u redu, stat allocation - +str +MF +yards, thorns
  • stat allocation u redu, DPS u banani

Doduše, ne žalim se s lootom jer stvarno farmam po mapi i nije mi strano niti resetiranje manjih mapa. Doduše, bilo bi fora da legendery padne. 

Zadnja 3 dana nisam tako D3, mislim da će navečer biti jedna barem jednosatna doza fiksa.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

A znam da je sve random drop al se tješim :) 

U biti, nije.

Drop tabele su poprilicno kompleksan dio dizajna, i random u svemu tome zapravo ima dosta malu ulogu.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Naravno, tražio si broj telefona (ne mobitela) na koji ga se može dobiti, kao i osobne podatke + adresu?

http://vimeo.com/user2259197/videos
13 godina
Diablo 3

Danas sam malo spano co-op sa nekakvim likovima ( starter edition i dalje ). I mogu se zacudit kad mi je iz zutog miniona pao rare boots sa +5 dexteriti... a bitno da mi skeleton nije nist' bacil. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dakle, da još jednom ponovimo;

kakvi su dropovi na hellu?

Vaša iskustva, nekakav prosjek, učestalost.. da li se 'isplati' zaigrati (uvjetno rečeno)?

For shits and giggles.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz...

dajte smiluj te se posalji te mi jedan Guest pass... na mail ili pm ... jako bi bio zahvalan... hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naravno, da ne lol.

Javio se tip kaze da kao nije doma da ce dat key oko 8 pa cemo vidit, dao mi je neki email koji opce nepostoji u databazi blizzarda.

15 godina
protjeran
k1klop kaže...

Naravno, da ne lol.

Javio se tip kaze da kao nije doma da ce dat key oko 8 pa cemo vidit, dao mi je neki email koji opce nepostoji u databazi blizzarda.

Koje đubre, ja bi ga tražio po Hrvatskoj dok ga ne nađem i nabijem mu đavolske vile u guicu

14 godina
neaktivan
Kora kaže...
k1klop kaže...

Naravno, da ne lol.

Koje đubre, ja bi ga tražio po Hrvatskoj dok ga ne nađem i nabijem mu đavolske vile u guicu

haha... evo iman cak US code ali nista to ocu europe... daj kad ce taj doma ince bi mogla ekspanizja izac sa mnom glavnim demonom :)

mastagrass@gmail.com ... saljite ljudi dam ovi The Americas code

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma trebo sam napravit kako kaže fler ljepo ga trazit kucni telefon i prvo nek se javi na njega da ga poslje mogu nac lako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
k1klop kaže...

Ma trebo sam napravit kako kaže fler ljepo ga trazit kucni telefon i prvo nek se javi na njega da ga poslje mogu nac lako...

Pa ako si uplatio preko uplatnice onda imas bankovni racun? 

Peace!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam da al nemogu ga prijavit policiji ako je iznos manji od 1000kn tako da ga mogu tražit po virovitici ako je opce tamo ili podic privatnu tužbu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
XVII Mini kaže...
k1klop kaže...

Pa ako si uplatio preko uplatnice onda imas bankovni racun? 

Vjerovatno ima samo to, bankovni račun, a u banci mu neće reći ime prezime i adresu onome kome je uplatio ako to on nezna

14 godina
k1klop kaže...

Jednostavno si mogao uzeti za 350kn kao što sam ja preko interneta u nekoj trgovini. Za par minuta imaš key.

Legendary padaju jako rijetko i lošiji su od rare. Tako da su legendary itemi neisplativi.

15 godina
Diablo 3

Ja evo čitam i čitam,padaju blue i legendery,a šta sa setovima?

SA zelenim stvarima,ima toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Pouka za ubuduće, to je ključno.

Ako ti ne želi dati neki od podataka preko kojih bi poslije mogao doći do njega (tko god on bio), nešto mulja - jer da sve štima, ne bi imao potrebe ništa skrivati.

Iako, ni to ponekad nije dovoljno - ima pacijenata kojima nije bed dati pravo ime i adresu, ako se žrtva nalazi na drugom kraju zemlje pa nije baš zgodno dolaziti zbog par(sto) kuna a privatna tužba se za smiješne iznose nimalo ne isplati.

http://vimeo.com/user2259197/videos
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 20:08 (fler).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav.

Zanima me gdje je najjeftiniji key za kupiti i da je stranica sigurna za kupnju, inače kupujem sa steama i gog-a pa nemam baš povjerenja u ostale stranice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ipak sam dobio key na kraju YAY.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tigerija kaže...
k1klop kaže...

Jednostavno si mogao uzeti za 350kn kao što sam ja preko interneta u nekoj trgovini. Za par minuta imaš key.

Legendary padaju jako rijetko i lošiji su od rare. Tako da su legendary itemi neisplativi.

Ti i slični previše generalizirate, niste ni vidjeli sve iteme, istina je da je velika većina legendary itema ipak bolja od rare i blue itema, samo što su neki vidjeli nekoliko rare koji su bolji od nekih legendary i odmah misle da su svi takvi. Neopisivno PUNO raznoraznih različitih itema postoji u ovoj igri.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Joinajte se u Diablo 3 Hrvatsku zajednicu na xfireu.

http://www.xfire.com/communities/d3cro/

Lakše ćemo se dogovoriti oko coopa. Nemoramo spamati forum,a i nismo svi uvijek u igri.Mijenjati iteme i sl. Pa tko voli nek izvoli. :) 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice