@Tonci
iskopo si jednog lika, nije on jedini koji tvrdi da ima autentikator i da su ga hacknuli
proscrollaj si malo njihov tech forum, pun je slicnih napisa.
to sto ima jedan idiot koji je odlucio lagat, ne znaci da stotine ili tisuce ostalih (taman da se radi o desecima sa autentikatorom) koji su pokradeni u jako kratkom vremenu nisu realnost
i ne radi se o jednom keyloggeru ili nekom trojancu jer se ne radi o 10-100 ljudi vec o puno, puno, puno vise.
Jako mi je drago da vas toliko puno uljeva svoje povjerenje u blizzard, nisam jedan od onih koji je nasjeo na neku phishing foru ili trojanac. Cinjenica jest da sam sumnjao u sebe i za svaki slucaj sve izmijenio, i da, nabavit cu autentikator, cisto za slucaj da se ovo desi ponovo da mogu rec "imao sam autentikatr" a da blizzard ne moze reci "nisi". Sa druge strane sto vise kopam to sam uvjereniji da nije samo moj propust bio vec da je blizzard imao sr*nja kod sebe.
No, dakle, o koliko se ljudi radi onda? S obzirom na prodaju. Znaš li neki broj koji možeš izračunati? Ili imaš "dojam da ih je puno". Već i 100 ljudi koji na forumu napišu o problemima čini se kao jako puno...
Ti znaš pouzdano da se ne radi o keyloggeru ili trojanu? Kako to znaš? Nisi nasjeo? Kako to znaš? Očito ti je provaljeno u račun, što pokazuje: da je netko znao tvoju lozinku (saznao je nekako) ili imaš keylogger nekakav.
Kopaš? Po čemu? Mrežnom kodu servera? Logovima Blizzardovih servera? Po čemu kopaš i što te uvjerava da se radi o propustu Blizzarda?