Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
DW Barbarian, Act 3, Hell - bez beda ide solo...
Malo zeznuto bude sa odredjenim "plavcima", ali inace je brutalni meat grinder :)
14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Ja ne znam da li mi je ikada palo išta za monka i barabu, sve kaj imam na sebi je tuđi drop (I feel owned -.-)

Da igram kojim slučajem sa DH ili Wizom ne bi AH nikad trebala otvarat.

Ak niš drugo bar se pare lijepe na mene {#}

E vidiš ,a meni dropa stalno za WD-a i DH-a . A pogodi s kim igram :) Wizzom 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Pitanje u vezi napada baziranih na dmg oružja.

Ako dual wieldam dali mi se dmg oružja zbraja za attack?

Ne zbraja se, ali diže dmg jer se povećava "Attack/sec" . Isto se povećava vjerojatnost za critical hit.

Kad držiš miša na nekom itemu piše ti za koliko ti se povećava dmg, armor i sl. Ako stisneš alt, onda ti radi usporedbu za off-hand, pa možeš vidjeti za koliko točno ti se poveća dmg, kod dual wield. Isto ako stisneš details, možeš vidjeti promjenu Attack/sec, crittical chance i ostalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 14:47 (McVily77).
13 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Daklem, statistički gledano DH nam je najunosniji. Valjalo bi klasu mijenjat, nema nam druge.

Wanna?
14 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

Nerfali su mi DH, taman sam na ACTII inferno, sad se mogu slikati, nevidljive nage necu proci nikada. Malo je bilo glupo samo ss i 18 sec  immun na sve,a dotad sve pobijes, ali to je bila jedina opcija protiv fast/vortex elite mobova, cak ni sa slowom im nisam mogao pobijeci, pogotovo ako je skuceni prostor. Makar da ih mogu zaobici u podrumima! I nitko jos ne zna na koju foru radi dmg. reduction!?

Sta su tebi nerfali?

o cem ti pricas?

Gdje je navedano da su ista radili na likovima? Link bih molio....

Jako si me uznemirio s ovom izjavom i nis nemrem nac na BNET forumu u-svezi-glede nerfanja i slicno.....

{#}

P.S.

nasao sam....fuuuuuuu........

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:10 (Test user).
13 godina
neaktivan
Diablo 3
ee pozz zanima me di kupit diablo 3 najpovoljnije al ono sam cd key preko internet jer mogu dat najvise 300kn pa dal mi moze neko reci jel to dosta jer fkt neznam kak se krecu cijene za sam cd key za diablo 3 :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Daklem, statistički gledano DH nam je najunosniji. Valjalo bi klasu mijenjat, nema nam druge.

gluposti....

igram DH i padaju barb 50%,monk 20%, WD 20% ,DH 19% i 1 % za Wiz.

to je namjerno napravljeno zbog shared Stash

17 godina
neaktivan
Malo preozbiljno shvaćaš svijet test useru. :)
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
Diablo 3

Moram počet češće koristit smajliće.

Wanna?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ko provao igrat bez korištenja AH i prijatelja (doslovno sam svoj) ? .. evo ja s monkom level 30, normal act IV - postaje zajebana svaka borba.. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Malo preozbiljno shvaćaš svijet test useru. :)

Ukulele kaže...

Moram počet češće koristit smajliće.

ma...jako sam se uznemirio kad sam vidio nerf na DH.....

{#}

16 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

@Tonci....

I onda je svizac...

Dakle, kao i svi ti koji su "imali autentikator":

Ukratko: haknuti su keyloggerom, trojanom neke druge vrste ili scamom. U očajničkom (naivnom) pokušaju da krivicu svale na Blizzard bjesne po forumima kao što je to i inače slučaj u igrama. Malo, malo problem, eto nabrijanih "paying customersa" kako bjesne i psuju po forumima. Najčešće potpuno neopravdano. 

"Blizzard je cak i priznao da postoji mogucnost i "rade na tome da to rijese" -> mislis da mi je dosao mail isprike nakon toga?"

Mogućnost za što i gdje ti je link na plavi post o tome? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:12 (Tonči).
13 godina
Test user kaže...

{#}

I Monkač ide na nerf tak da razumijem frustraciju {#}

Wanna?
16 godina
protjeran
Diablo 3

GW II vs Diablo III

Za one koji su probali GW betu, kakva vam je bila u usporedbi sa Diablom?

Meni je odbojna cijela engineer klasa i taj steampunk te me zanima koliko je to izrazeno u igri? Pistols, guns, rocket boots, flamethrower, zajedno sa tim skakanjem i dodge i sto vec, da li je osjecaj kao da se igra RPG ili FPS? FPSovi me apsolutno ne zanimaju. Na videima mi se GW2 cini dosadan, spam plus hiperaktivnost. Ikone su losije graficke kvalitete (odnosno, da budem precizniji) nije moj stil). S druge strane i Diablo je na neki nacin spammabilan ali u praksi je igriv i zabavan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test user kaže...

{#}

Pa nerfaju samo Monka? Nisam vidio info za DH.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
A_Stranger kaže...

GW II vs Diablo III

Za one koji su probali GW betu, kakva vam je bila u usporedbi sa Diablom?

Meni je odbojna cijela engineer klasa i taj steampunk te me zanima koliko je to izrazeno u igri? Pistols, guns, rocket boots, flamethrower, zajedno sa tim skakanjem i dodge i sto vec, da li je osjecaj kao da se igra RPG ili FPS? FPSovi me apsolutno ne zanimaju. Na videima mi se GW2 cini dosadan, spam plus hiperaktivnost. Ikone su losije graficke kvalitete (odnosno, da budem precizniji) nije moj stil). S druge strane i Diablo je na neki nacin spammabilan ali u praksi je igriv i zabavan.

GW2 i D3 su dva razlicita svijeta po svemu pogotovo po gameplayu posto je GW2 mmo a , D3 je hack'n'slash i ne moguce ih je usporedivati..

twice the pride double the fall
14 godina
Danny_HR kaže...
Test user kaže...

{#}

Pa nerfaju samo Monka? Nisam vidio info za DH.

Nerfali su monka i  fala bogu DH-u su nerfali SS ( smoke screen ) jer je prakitcno bio besmrtan s tim

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz ekipa znam da je možda off topic ali me zanima dali ima još igdje u Zagrebu da se prodaje D3 a da nije algoritam jer je kod njih rasprodano sve?? unaprijed hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

PITANJE DANA: {#}

Trenutno sam na Nightmare i skupljam iteme za "tajni level" s ciljem ubijanja i tamanjenja svih slatkih stvarcica iz crtica za curice. E sad procitao sam da se konacna verzija staff-a mora upgradat u Act2 ovisno o tezini na kojoj igrate i cjene su ASTRONOMSKE:

The upgrades are:

• 200,000 Gold for Nightmare
  • 500,000 Gold for Hell
  • 1,000,000 for Inferno

E sad ako se nakon prelaska igre "downgrade-am" na normal, dali nakon otkljucavanja lvl-a mogu samo prebacit na Hell ili bih opet morao prelazit citav normal/nightmare (razlog ako otvorite lvl na normal otvoren je na svim ostalim tezinama bez dodatnog opterecenja kasice pajceka) palo mi je na pamet otkljucat s novim likom al nezz ni dal bi to moglo radit, hm hm hm. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Meni je osobno taj trejd debilana. Ne pada mi na pamet nekom prodavati iteme koje imam. Rađe ću dati nekome ono što mi ne treba.

Od igre u kojoj bi si igrači trebali međusobno pomagati dijeljenjem itema koji su za klasu koju ne koriste stvorili su biznis u kojem igrači gledaju samo svoje dupe i pokušavaju uvaljat nešto za što više zlatnika.

Totalna glupost.

Srećom, ne igram se s takvim papcima.

Viš Deni sad bi si trebao dati crveni na mjesec dana zbog vrijeđanja hehehe XD

Btw server status još uvijek piše dolje  i tako satima a ja već satima igram, toliko od Mećave

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:37 (Kora).
17 godina

Pa kaže:

Diablo 3 - fastest selling PC game ever, biggest PC game launch in history.

3.5 million copies sold during first 24 hours.

Toliko o tome da je Max Payne 3 prodavaniji {#}

15 godina
Dachande kaže...

Pa kaže:

Diablo 3 - fastest selling PC game ever, biggest PC game launch in history.

3.5 million copies sold during first 24 hours.

Toliko o tome da je Max Payne 3 prodavaniji {#}

A bf i novi cod? Ček dal nije cod postavio sve rekorde. Nije da ga branim samo pitam.

17 godina

Govorimo o PC prodaji.

Cod nema ni 3 milje sveukupno do sad na PC-u.

COD (zadnji) ima 14 miljona na Xboxu, 12 na PS3. Na piceku skoro nista.

Diablo III 3.5 miljona u samo prva 24 sata.

16 godina
Diablo 3

@Tonci

iskopo si jednog lika, nije on jedini koji tvrdi da ima autentikator i da su ga hacknuli

proscrollaj si malo njihov tech forum, pun je slicnih napisa.

to sto ima jedan idiot koji je odlucio lagat, ne znaci da stotine ili tisuce ostalih (taman da se radi o desecima sa autentikatorom) koji su pokradeni u jako kratkom vremenu nisu realnost

i ne radi se o jednom keyloggeru ili nekom trojancu jer se ne radi o 10-100 ljudi vec o puno, puno, puno vise.

Jako mi je drago da vas toliko puno uljeva svoje povjerenje u blizzard, nisam jedan od onih koji je nasjeo na neku phishing foru ili trojanac. Cinjenica jest da sam sumnjao u sebe i za svaki slucaj sve izmijenio, i da, nabavit cu autentikator, cisto za slucaj da se ovo desi ponovo da mogu rec "imao sam autentikatr" a da blizzard ne moze reci "nisi". Sa druge strane sto vise kopam to sam uvjereniji da nije samo moj propust bio vec da je blizzard imao sr*nja kod sebe.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

btw jesi uspio šta riješiti s njima nisam pratio nakon onog odgovora blizzovog čovjeka

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
Dachande kaže...

Govorimo o PC prodaji.

Cod nema ni 3 milje sveukupno do sad na PC-u.

COD (zadnji) ima 14 miljona na Xboxu, 12 na PS3. Na piceku skoro nista.

Diablo III 3.5 miljona u samo prva 24 sata.

Šta misliš kako bi bila prodaja da je diablo i na konzolama?

13 godina
Diablo 3

Namjeravam kupit Diablo 3, i znam da su vas već milijardu puta pitali, ali di se u hrvatskoj može naći do 400 ili  manje kn? hvala:)

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ubio sam Skeleton Kinga na Nightmareu, za sada Nightmare nije pretežak ( iako sam se već borio protiv champion packa sa 4 affixa koji me namučio ). I dalje imam jednu smrt kod Butchera ( radi lagova ), ali preživljavanje postaje sve teže i teže. Nakon što sam u jednom trenutku kupio odjednom 3 jaka itema na aukciji i skužio da sam presnažan ( tamo na početku acta 3 ), odlučio sam da više ne kupujem na aukcijskoj barem do Hella. Itemi mi sada nisu baš dobri, ali snalazim se i nadam se da će mi početi dropati dobre lvl 30+ iteme, a ne kao Skeleton King samo 2 jadna plava bez ijednog žutog ( a mislio sam da bosevi moraju bar jedan žuti dropat na prvom prolasku {#} ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Diablo 3

Evo na hell,ja i prijatelj konstanto od pocetka ko-op peglamo pa je malo teze bilo kad bi uletili championi i s bossevima smo se znali natizat(on je wizz ja san wd),al evo nije da necete zaspat bez ove informacije  al rec cu sta koristin od magija ,pa ako neko ima problema s wd-om ovi build poprilicno brzo baca sve na kolina:

Acid cloud sa Slow burn , Haunt sa restles spirit , Spirit walk sa honored guest , Grasp of dead sa desperate grasp,Soul harvest sa soul to waste,Gargantuan sa restles giant.

Kombinacija je sljedeca ,udren SW i otrcin u rulju da dignen int sa SH i brzo bizin nazad prije toga in bacin GoD da me ne vataju ko pacova (ovo triba brzo obavit inace te nabaketaju ko zohara) sad je tu ogroman dmg  ,e  onda ih prolien sa AC-om  (ako nisu usporeni ponovo bacin GoD jer mi je mali cd zbog rune) ,kad se mana pocne trosit a i  minioni dolipe do mene tu je opet SW koji me je vec puno puta spasija inace i ako su minioni dalje koristin ga za mana reg,Haunt bacin na jace minione( dobro se i za bosseve pokaza) i onda ovo ostalo dok ga cipa H,bacin joc i  AC I GoD, a punin se sa SW i tako dok ne krepa naravno uz konstantno bizanje, garga bacin za topovsko meso iliti ko tanka da drzi rulju dok mi  pravimo kaos.

Passive Skills:

Grusome Feast-zbog jos jaceg dpsa

Spiritual Attutment-zbog mane

Spirit Vessel-ovaj  me skill puno puta spasija jer kad me neko zalipi , a helt mi pada ka da san od slame, prebaci u  me u sw  i jos mi smnjuje cd od sw-a, a i puni se 10% lifea.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice