Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Popa kaže...

IJAO POTRGAT ĆU NEŠTO! Stajao sam jučer u redu od 22:30 ispred Algoritma, došo doma u 01:00, instaliro igru I DO 04:00 UJUTRO SE POKUŠAVO SPOJIT, NIŠTA!!

Dođem sad doma, sad opet neki error izbacuje već pol stata, ne mogu se ulogirat!

"There is a temporary outage of Battle.net service"

Kićmu bi nekom slomio sad

šalim se, ne bi.

Al bi.

Nisi jedini, na diablo forumu su uspjeli u 20 minuta naštancati već preko 30 stranica glede "error 75" :)

Ne znam, loše je to Blizzard izhendlao, moglo bi vrlo lako od najvećeg hypa u zadnjih par godina postati najveći  raging. Razumijem da su išli s internet konekcijom da spriječe piratiziranje, ali ako ubrzo ne unormale stvari mogli bi imati puno veće gubitke u budućnosti i nemjerljiv gubitak reputacije nego da su izbacili klasičan box s uobičajnim zaštitama.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 18:59 (McVily77).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo jednog pitanja i od mene za ove sto su igrali betu! Ja msm kupit igru zapravo kupit cu vec sam se narucio i igrao sam betu ako mi je radila beta malo je zpinjalo tako mi je i prijateljima ali to nije bitno nego hocu pitat ako mi je beta normalno radila i ako sam mogao igrati bez problema sad na punoj igri nebi trebalo biti nikakvih problema jel tako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Installation:
1. Download and unzip release
2. Start setup.exe and install the game
3. a) Legit users - Play!
  b) Proud pirates - Wait for working server emulator!

haha...

mislim da ču prije tako zaigrat pod B) nego na njihovim serverima....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
McVily77 kaže...

Nisi jedini, na diablo forumu su uspjeli u 20 minuta naštancati već preko 30 stranica glede "error 75" :)

Ne znam, loše je to Blizzard izhendlao, moglo bi vrlo lako od najvećeg hypa u zadnjih par godina postati najveći  raging. Razumijem da su išli s internet konekcijom da spriječe piratiziranje, ali ako ubrzo ne unormale stvari mogli bi imati puno veće gubitke u budućnosti i nemjerljiv gubitak reputacije nego da su izbacili klasičan box s uobičajnim zaštitama.. {#}

Mislim da bi dobro bilo staviti queue, barem znaš na ćemu si i koliko ti još treba do igranja, ovak moraš sjedit za kompom i nemilice tipkati password...

16 godina
McVily77 kaže...

Razumijem da su išli s internet konekcijom da spriječe piratiziranje, ali ako ubrzo ne unormale stvari mogli bi imati puno veće gubitke u budućnosti i nemjerljiv gubitak reputacije nego da su izbacili klasičan box s uobičajnim zaštitama.. {#}

Da stvar bude još luđa, spojio sam se NAPOKON na battlenet, izabrao lika, napravio banner, naslonim se i stisnem *START GAME*.

MHM! Mo'š mislit!

"There was an issue with the service, please try again" (Error 1)

Dakle, stvarno ni singleplayer nemožeš igrat bez njihovih (trulih) servera, iako si se ulogirao na te iste (trule) servere dvije minute prije!

IJAO

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 19:06 (Popa).
14 godina
neaktivan
markez_cro kaže...
McVily77 kaže...

Mislim da bi dobro bilo staviti queue, barem znaš na ćemu si i koliko ti još treba do igranja, ovak moraš sjedit za kompom i nemilice tipkati password...

Ma gle..Ovo je samo primjer. Šta kada se bude scheduled maintenance koji se poklapa s tvojim slobodnim vremenom. Što ako ti modem crkne.. Ili ako ti pukne internet... itd. Nisam oduševljen idejom da to da li ću moći igrati igru ili ne ovisi o dodatnim faktorima osim mene i ispravnosti mog kompa.

Al dobro, što je tu je.. Budućnost će pokazati koliko im je ovo bio pametan potez..

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 19:08 (McVily77).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Moram li uopće pitati kakva je igra?

Jel ispunila očekivanja....bolja lošija od bete?

Tek sam sada s posla, ovo zadnjih par stranica što sam prelistao, nema nijednog posta o samoj igri, ili se žica guest pass ili kuka kako kasni naruđžba {#}

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Daj mi recite ima li tko problema s achivmentima 8 sam lvl a nisam dobio ni jedan achivment valjda neki bug, nemam apsolutno nikakvih problema drugih sam ti achivmenti me hebu, ostalo je GOTY sigurno najbolja pc igra sto posto!!!

edit:čitam bas na blizz stranici dosta ljudi ima problema s achivmentima samo nestaju najedanput...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
markez_cro kaže...
McVily77 kaže...

taman posla trosit kravo zaradjeni novac na tako nesto{#}

jos da nisu imali stres test u kojem se vidjelo da ce sve pucat po savovima ako podhitno ne promijene nesto ... ne bi covjek jos nista ni reko (lazem, naravno da bi, jer sustav je vec u samom startu kretenoidno zamisljen)

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
17 godina
neaktivan

Može pitanjce od neupućenog?

Gdje skinuti igru i koju verziju tj. za koje tržište?

Planiram ju kupiti ovdje: http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/

13 godina
Diablo 3

skinuo sam igru s neta i imam neki eror customer support znate li kak to rijesit..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

E da Vas pitam, od te sve silne buke i strke ja nisam skužio. Dal se diablo može igrati kao multi, igrač protiv igrača, ili samo coop i sp?

DA, prvi diablo mi je ovo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Moram li uopće pitati kakva je igra?

Jel ispunila očekivanja....bolja lošija od bete?

Tek sam sada s posla, ovo zadnjih par stranica što sam prelistao, nema nijednog posta o samoj igri, ili se žica guest pass ili kuka kako kasni naruđžba {#}

Osobno igra je točno ono što želim od diabla. Bloodbath s hrpom loota. Pa ista je kao beta, samo duža {#}. Ma... Blizzard je opet uspio, kao i sa sc2, šta da kažem. Oni koji su kakali da im smeta grafika sad igraju i nemaju vremena postat. Ja igram pooolaaako i guštam.

16 godina
odjavljen
Alfa159 kaže...

Daj mi recite ima li tko problema s achivmentima 8 sam lvl a nisam dobio ni jedan achivment valjda neki bug, nemam apsolutno nikakvih problema drugih sam ti achivmenti me hebu, ostalo je GOTY sigurno najbolja pc igra sto posto!!!

edit:čitam bas na blizz stranici dosta ljudi ima problema s achivmentima samo nestaju najedanput...

Ako toliko 'bug-a' koliko se pise, onda najpametnije niti ne igrati. Serveri su izgleda u vecoj banani od nase drzave {#}.

Steta, a bas sam mislio procitati neka iskustva ovdje.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

E da Vas pitam, od te sve silne buke i strke ja nisam skužio. Dal se diablo može igrati kao multi, igrač protiv igrača, ili samo coop i sp?

IMa SP,MP co op i borbe između igrača PVP ,ko u wowu

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

PvP će kasnije implementirati.. Za sada imaš SinglePlay and Coop

15 godina
McVily77 kaže...
fila2208 kaže...

Ok, budem onda špilao startera da se malo zagriem pa taman uzet igru što prije, hvala.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
McVily77 kaže...
fila2208 kaže...

Ok, budem onda špilao startera da se malo zagriem pa taman uzet igru što prije, hvala.

Pametno. A i serveri će zezati još sigurno par dana 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
Diablo 3

upravo kupio sa http://www.pcgamesupply.com/, dostavili key na mail u roku od minute, sve radi, upozorenje, trazu aktivaciju acc-a pozivom ili porukom na tel ili mob

0 0 hvala 0
16 godina
josipva kaže...

upravo kupio sa http://www.pcgamesupply.com/, dostavili key na mail u roku od minute, sve radi, upozorenje, trazu aktivaciju acc-a pozivom ili porukom na tel ili mob

Ne vidim ništa loše u tome, jedna zaštita više prilikom kupovine. Kada sam uzimao Game Code za WoW od njih, isto me nazvao automat, ali mi nije bilo ništa skinuto s računa (iako je zvano s +1). Inače, da se pridružim komentarima Diabla. Oduševljen, došao jutros do Skeleton Kinga, ubio ga, otišao na posao. Nastavlja se večeras. Setting mi je jako dobro pogođen, sam gameplay je super, a i mogu reći da na konfi pod "Moj PC" radi na full HD high settings. Sada, da li će kasnije, kada se broj mobova poveća, štekati, ne znam, ali za sada radi savršeno glatko.

Pogotovo mi se sviđaju Voice Lore - ovi, znao sam ih pustiti over and over dok sam bio u dgu...

Moj glas za igru godine definitivno ima.

16 godina
odjavljen
Huurux kaže...

igra li netko na intelovoj integriranoj grafici HD3000 te dali se moze igrat? thanx ( lap i5 2nd gen. i 8 giga rama )

Ja igram na i7 na HD3000 uredno... malo manja reza i minimalni detalji, ali radi.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

dobio sam danas guest pass.... jedno pitanje što točno moram skinuti i odakle da mogu to igrati? i koliko dugo mogu igrati hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
domac1986 kaže...

dobio sam danas guest pass.... jedno pitanje što točno moram skinuti i odakle da mogu to igrati? i koliko dugo mogu igrati hvala

odi na battlenet, aktiviraj, skini si i igraj.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prijedlog:

nek netko otvori temu 'D3 Battle tagovi - da se ekipa lakše skupi'.

For shits and giggles.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo je zalosno s ovim login error sra*jima...Sramotno da ljudi kupe igru i nemogu igrat radi sugavih Blizz servera

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel netko ima guest pass ,javi mi se na Pm ili mail:swonlima@yahoo.com   .  Moze i neki trade ili slicno !!

Guest pass koji mi može dati!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 19:48 (swon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

dobio sam guest pass al nemam pojma di da ga ukucam. uglavnom treba ići pod download games i tamo skinuti free starter edition game client od D3, ali ja ga nemam, imam samo u ponudi wow i sc2, nigdje d3.

jel to možda zato kaj sam bio u weekend beti? 

/confused

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
14 godina
Erda kaže...

Može pitanjce od neupućenog?

Gdje skinuti igru i koju verziju tj. za koje tržište?

Planiram ju kupiti ovdje: http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/

Ja uzeo tu danas. Sad skidam.

Znači ovako. Daš podatke. Platiš. Nazovu te (ako si odabrao hrvatski jezik) automat i kaže ti verification broj. Upišeš taj broj i za pola sata ti pošalju ključ.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

error 24100... hell yea... ptuj... mamu im u pi... :)

i čak mi ušlo... plačem... hehe

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 19:51 (ranko091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

imam acc jer sam kupio sc2 prije, ali samo su mi ponuđeni klijenti za dl sc2 i wow ali ne i diablo 3... ima netko rješenje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice