Jesu li u Linksu dobili D3? Na stranici im piše da je igra nedostupna...čini se da je ista priča ko sa infomarkom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igram igru i vidim da vise nemogu birat skillove kako hocu vec samo 1 od svake vrste primary, secondary, defensive, nemogu npr pod defensive skill stavit primary, jel se to moze nekako namjestit ili, vidio sam na beti da su ljudi mogli kombinirat kako hoce?
Igram igru i vidim da vise nemogu birat skillove kako hocu vec samo 1 od svake vrste primary, secondary, defensive, nemogu npr pod defensive skill stavit primary, jel se to moze nekako namjestit ili, vidio sam na beti da su ljudi mogli kombinirat kako hoce?
Vidi u opcijama mislim da se može nekako namistit, naravno moraš imat otključan slot prvo.
Najbolje prilikom igre upitaš u General chatu, reći će ti ljudi sve.
omfg ubili su ga za 10 sati koji frikovi
Da manje visis na forumu, a vise igras, ubio bi ga i ti za 10h ;)
Ipak sam naručio u infomarku. Neda mi se čekati pirate a ko zna kak ce to ici.
Ima koja dobra duša da hoće dati svoj guest pass iz kutije. Plačam pivu ako je u Zagrebu. Samo da malo poigram dok mi ne dođe kutija.
EDIT:
Čim ja dobim svoj vraćam Vam ga
na poslu sam
na poslu sam u pola 5 idem klat demone
http://www.vecernji.hr/biznis/zagrebacki-obozavatelji-cekali-ponoci-da-bi-kupili-diablo-iii-clanak-409638
mozda se netko nadje na slikama
Čitam komentare dole i samo se nasikirah
Pa nisi valjda ocekivao da tamo mozes ocekivati komentar koji nije degenerican?
na poslu sam u pola 5 idem klat demone
Ja bi moga danas poceti Diablo 2. :)
Itko ko ima box mi mozes poslat guest pass key ? Da malo poigram to cudo ? :D
Daj nek neko bude dobar pa mi da link gdi mogu skinut prije nego odem s posla, ako budem doma moral skidat onda budem popusil pol dana na to.
Daj nek neko bude dobar pa mi da link gdi mogu skinut prije nego odem s posla, ako budem doma moral skidat onda budem popusil pol dana na to.
mogu ti ja na pp poslati zipan klijent
Stvarno. Di najbrže skinuti?
i jel zaigrao tko?
Pa nisi valjda ocekivao da tamo mozes ocekivati komentar koji nije degenerican?
*očekivala
A i to kaj kažeš, ali svejedno mi uspiju dić živce.
btw vidim si dupe na slici yiiha
Probajte isključiti P2P na blizz downloaderu, kažu da ide brže tako.
sto igram dalje igra je sve bolja i bolja zapravo odlicna!!!!!!!!!!!
Molim nekoga s box verzijom da mi posalje guest pass pod privatne poruke, dodam ga pod priajtelja pa zajedno zaigramo nekad, unaprijed zahvaljujem!
koja je caka sa guest passom i to?
Igras do act1, 13lvl... a caka je ta da sljedecih mjesec dana nece biti free trial nego samo guest pass key... Pa ko ima neka posalje, sve jedno mu je.
hebem ti igram s witch docom a ispadaju mi sve neki nabrijani lukovi, a sto uvijek imam srece da dobivam iteme za druge likove
Igras do act1, 13lvl... a caka je ta da sljedecih mjesec dana nece biti free trial nego samo guest pass key... Pa ko ima neka posalje, sve jedno mu je.
Ah kul, di da skinem to da si pripremim pa ću već užicat ključić.
Probajte isključiti P2P na blizz downloaderu, kažu da ide brže tako.
Bez P2P meni ide duplo brze ali mi treba Rapidshare jer mi tam ide maximalno brzo, znaci mogu si igru skinut za sat vremena. Ovaj downloader od Blizza mi skace 4 do 8 sati.
nigdje nemrem naći taj started editon za skinut, piše da je u download zoni, ali ga nema :(
Reko bi da prvo trebas imati guest pass key da bi mogo skinut to...
Reko bi da prvo trebas imati guest pass key da bi mogo skinut to...
Aha pa ukucam njega tamo u ključeve pa mi pusti download? budem žicao sad