Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

A da kreneš sa dva lika istovremeno ?Malo igraš s jednim, malo s drugim...

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Hanter kaže...

A da kreneš sa dva lika istovremeno ?Malo igraš s jednim, malo s drugim...

A vidjet ćemo. Ima još vremena. Bacat ću kocku ako ništa.

Igrat ću najvjerovatnije s frendom, a i iskusio bih priču do kraja da mi se ne spojla što prije. Tako da nevjerujem da ću odmah praviti više klasa. Ima vremena isprobat će se sve s vremenom :)

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja ću isto definitvno prvo solo prelaziti igru zbog priče..to mi je uživancija."Popričat" malo sa likovima oko sebe, istraživati okolo, slušati lore..{#} 

Iako znam i dosta onih koji će to sve preskočit i samo proletit kroz sve aktove {#}

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Ja ću isto definitvno prvo solo prelaziti igru zbog priče..to mi je uživancija."Popričat" malo sa likovima oko sebe, istraživati okolo, slušati lore..{#} 

Iako znam i dosta onih koji će to sve preskočit i samo proletit kroz sve aktove {#}

Istina najbolje je igrat sam prvo da fino iskusiš priču i slušaš one komentare followera. Templar je bacao super komentare u beti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 2:11 (gringo88).
16 godina
Diablo 3

Još 2 tjedna, pa tko hoče evo jedan countdown gadget!{#} Samo ga treba stavit na regiju europa!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 8:09 (Butcher).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Još 2 tjedna, pa tko hoče evo jedan countdown gadget!{#} Samo ga treba stavit na regiju europa!

Vidim da tamo piše -9h za europu pa me zanima ako je to već uračunato ili ne.... Znači da li se serveri otvaraju ujutro u 9h ili u ponoć ???

16 godina
Diablo 3

Bili živi pa vidjeli!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Serveri se otvaraju 15.05 u 00:01.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel zna netko koliko se može imat maksimalno charactera po acc?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

10

Pošto ima 5 klasa znači 1 slot za softcore i 1 za HC lika

Ili jedan za male i 1 za female lika kako već gledaš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 12:19 (gringo88).
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

10 po regionu. US, EU, Asia

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Dali je netko prednarucio preko CdKEYA.biza?
jer ja mislim pa da cujem komentare ;) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

Dali je netko prednarucio preko CdKEYA.biza?
jer ja mislim pa da cujem komentare ;) 

imaš komentara u prijašnjim postovima o cdkey.biz.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jehem ti nemogu se vise strpjet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Još malo i nahebat će svi jedan po jedan, diablovi minonsi naravno. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 21:32 (GoodAngel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gotova beta, prolazim kroz lagani withdrawl, ko ce dockeat 15ti mislim da 2 dana nece bit spavanja vec si planiram fax radim punom parom da mogu to prat kako bog zapovjeda :D :D

14 godina
neaktivan
Diablo 3

jos samo 2 tjedna :(

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Babo kaže...

Klasično je..no dobri traileri i najave od Blizzarda

16 godina
Diablo 3

Nisam par dana gledao temu, ispricavam se ako ce biti pitanja koja su vec bila:

Prvo, ko je kupovao preko G2PLAY kao ja, jeli ikome dosao CD key ili stvarno dolazi tek oko 15. na mail?

Drugo, frend je spominjao nesto kao da oni koji su kupovali preko steama da je bila neka poruka o headstartu, nisam nista sam nasao, zna li netko vise o tome?

Trece, da li se znaju detalji o tome kad se radi o auction houseu za "prave pare" da li rade sa racunima u RH kod prodaje predmeta, ili samo kada mi kupujemo mozemo davat pare, mozemo prodavat da nam se povecava "kolicina novca na racunu", ali necemo nuzno taj novac moc podizat (u smislu da on nece doista sjedat na devizni racun vec samo da ce biti u digitalnom obliku na nasem virtualnom racunu i moci cemo ga koristiti za daljnju kupnju predmeta kao da je rijec o ingame zlatu - ovako neku teoriju sam cuo od nekih ljudi, nisam nista osobno vidio da je RH diskriminirana na takav nacin, ali opet ne mozemo prodavati preko e-baya, samo kupovat, pa mi se to ne cini nemogucim)

Hvala svima!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prodavati se odavno može preko PayPala.

17 godina
Rhodin kaže...
Trece, da li se znaju detalji o tome kad se radi o auction houseu za "prave pare" da li rade sa racunima u RH kod prodaje predmeta, ili samo kada mi kupujemo mozemo davat pare, mozemo prodavat da nam se povecava "kolicina novca na racunu", ali necemo nuzno taj novac moc podizat (u smislu da on nece doista sjedat na devizni racun vec samo da ce biti u digitalnom obliku na nasem virtualnom racunu i moci cemo ga koristiti za daljnju kupnju predmeta kao da je rijec o ingame zlatu - ovako neku teoriju sam cuo od nekih ljudi, nisam nista osobno vidio da je RH diskriminirana na takav nacin, ali opet ne mozemo prodavati preko e-baya, samo kupovat, pa mi se to ne cini nemogucim)

Hvala svima!

Dosta si dobro informiran, novac uplacujes sebi na svoj Battle.net account i stoji ti pod value na njemu, nakon uplacivanja taj se novac vise nemoze "isplatit" ali ga nozes koristit na D3 AH, kupiti neke od Blizzard proizvoda u njihovom store kao igre, mountove, petove, igrackice, majce etc etc. . .

Uplacuje se jednako kao sto to radis i za World of Warcraft gametime, obicna visa electron u mom slucaju i radi bez problema.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
mislav_01 kaže...

Gotova beta, prolazim kroz lagani withdrawl, ko ce dockeat 15ti mislim da 2 dana nece bit spavanja vec si planiram fax radim punom parom da mogu to prat kako bog zapovjeda :D :D

Trebalo bi biti više ovisnika ko ti, pa da za cijenu nesmetanog igranja D3-a riješavaju ispite unaprijed!!!! Svaka čast!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 7:17 (Butcher).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Malo je offtopic, ali pogledajte sta pise za Maltu u vezi AH http://i.imgur.com/riIIk.png {#}

Shazbot !
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Hvala svima!

Objavili su neke informacije vezano za RMAH. Preko PayPal-a u HR I BIH ces moci kupovati i prodavati preko RMAH, dok recimo u Srbiji to nece biti moguce(samo u sklopu battle.net balance). Jedina valuta koju mozemo odabrati je €. Ako zelis da ti novci legnu na tvoj racun u banci, moras ga linkovati sa paypalom i aktivirati Mobile Alerts na battle.net-u.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo meni poslali danas mail potvrde ovi iz infomarka da su uspješno zaprimili preorder. Trebali bi valjda svi imati koji su potvrdili preorder.

1 0 hvala 0
16 godina
chili8 kaže...
Rhodin kaže...

...

Objavili su neke informacije vezano za RMAH. Preko PayPal-a u HR I BIH ces moci kupovati i prodavati preko RMAH, dok recimo u Srbiji to nece biti moguce(samo u sklopu battle.net balance). Jedina valuta koju mozemo odabrati je €. Ako zelis da ti novci legnu na tvoj racun u banci, moras ga linkovati sa paypalom i aktivirati Mobile Alerts na battle.net-u.

Hvala puno, to me zanimalo.

Ne mislim iskreno da ce se neka velika lova vrtit na tome, ali planiram igrat igru, a necu na sta imat trosit te pare ako mi dropa nesto pametno, htio bih prodat i dic novce, pa makar to bilo 2-3€

14 godina
neaktivan
Diablo 3

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J-zZRhgnnRM

Novi unlock i zadnji dev diary :)

Idući su wallpaperi a zadnji ne bi spojlao za slučaj da ima osjetljivih na to.

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Diablo 3

upravo napravio prednarudžbu na http://www.cjs-cdkeys.com/ zasad ima jos 960 primjeraka :D, već se skida igra preko blizzard downloadera 7.60 GB, samo se čeka 15. da se upise cd key i to je to

2 0 hvala 0
17 godina
gringo88 kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J-zZRhgnnRM

Novi unlock i zadnji dev diary :)

Idući su wallpaperi a zadnji ne bi spojlao za slučaj da ima osjetljivih na to.

Samo ti spojlaj mene bas zanima, za ove osjetljive mozes ubacit ovu spojler opciju pa nek citaju na svoju odgovornost {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice