Meni se prekine skidati čim isklučim P2P download. A ako uključim onda mi se skida ali jako sporo jer upload guši.
Ime netko ovaj problem?
Isto tak je i meni . Samo bez P2P mi počne skidati max i skida tak 1-2 minute i onda počne padati do 0 :S.
Meni se prekine skidati čim isklučim P2P download. A ako uključim onda mi se skida ali jako sporo jer upload guši.
Ime netko ovaj problem?
Isto tak je i meni . Samo bez P2P mi počne skidati max i skida tak 1-2 minute i onda počne padati do 0 :S.
Ima li netko Thomson ruter? Mislim si da nije možda zbog rutera budući da je ovaj poznat po svojim problemima sa konektivnosti pri torrentima itd.
Ne ide mi download jednostavno čim isključim P2P stane.
Jesi probao restartat klijent nakon što isključiš p2p?
Jesam. Nekoliko puta. Brisao i registry i sve i ne ide.
Skida jedino kad imam P2P uljučen ali brzina je spora.
EDIT: Hunter. E tako je i meni. Skoči mi na 500 kb's i onda opadanje do 0.
Neki su probali u ruteru Disableat uPnP i proradilo im je, probajte mozda je do toga ili su serveri za direct download preoptereceni pa treba vremena da pocne skidati:)
ljudi, nije bitno dali imate EU ili US verziju... u postavci igre promjenite regiju
i kad igra izadje moci ce se igrati na bilo kojoj regiji, jedino je AH limitiran na regiju gdje vam je Battle.net account postavljen
c/p blue posta
Hi there,
Right now there is no difference between the Beta clients, the EN(GB) and EN(US) clients right now are identical.
Evo ja si otvaram portove. Na Blizzovom FAQ-u ima koji trebaju
"Be sure that the router configuration has Ports 6881 - 6999, 6112, 6113, 6114, and 4000 forwarded to your computer,"
Ima li netko Thomson ruter? Mislim si da nije možda zbog rutera budući da je ovaj poznat po svojim problemima sa konektivnosti pri torrentima itd.
Može biti vrlo lako do routera, ja sam isto imao to smece i bas kad se pozelio sc1 malo preko b.neta, imao sam velikih problema, cak sam i otkljucao portove na njemu i nije htio raditi. Otisao sam na njuškalo i kupio polovni siemens bijeli i SC1 mi je radio na b.netu bez ikakvih problema. Nego od koliko sati mozemo igrati Diablo III?
Može biti vrlo lako do routera, ja sam isto imao to smece i bas kad se pozelio sc1 malo preko b.neta, imao sam velikih problema, cak sam i otkljucao portove na njemu i nije htio raditi. Otisao sam na njuškalo i kupio polovni siemens bijeli i SC1 mi je radio na b.netu bez ikakvih problema. Nego od koliko sati mozemo igrati Diablo III?
Od 21 sat ako se ne varam
Od 21h po našem vremenu.
Ma prestajem više. Dosta mi je. Vrlo vjerojatno je problem sa prometom od silne količine ljudi koja odjednom skida klijent sa servera. Dosad nisam imao problema sa blizzovim download managerom pa sumnjam da je problem s moje strane.
I forum im isto šteka. Problem je s njihove strane sigurno.
meni je tek kad sam upalio p2p brzina dosla na max... bez tog nije ni bilo prometa
mogo je netko napisat da treba imat neku original blizz igru na acc-u... prije nego sam skinuo open betu...
ništa morat ću čekat original...
mogo je netko napisat da treba imat neku original blizz igru na acc-u... prije nego sam skinuo open betu...
ke? pa kako sad to? procitao sam negdje da svi mogu... pisalo je tipa ako nemate battle.net acc brzo ga napravite i skidajete betu. nemoj me je8at
Ne vjerujem da je ovo istina. Nisma još skinio, ali pogledaj malo bolje. Status je free isto kao i SC2 demo i WOW free trial. Kako za te verzija, tako i za ovu D3 open betu ne trebaš imati niti jednu blizz igru u profilu. Tako sam ja shvatio.
Mislim bedara bi mi bila jer prodao sam SC2 pa nemam nijednu igru u profilu trenutno :/
Ja sam uspješno skinia betu, a nemam niti jednu originalnu igru na acc-u.
Otkud ti to?
S nekog treceg foruma?
Ne vjeruj svemu sto procitas.
I nemojte tu neke lazne informacije stavljat, ljudi ce dobiti infarkt. :D
Ma lik trola XD
Molitve su mi uslišene...Ovo će biti dobar vikend, predosjećam
Ma lik trola XD
to mi je pisalo... kad sam loginao... da nemam niti jednu igru. a sad mi je error 3005.
ugl. posudio sam od frenda wow acc za svaki slučaj... da ne bi bilo svašta a traje akcija do ponedjeljka..
Pokrenuo zadnjim živcima .exe, otišao vani.
Vratio se nakon sat vremena, ne mogu ni prebrojati koliko errora ima,
nisam znao da ih windowsi ovako stackaju kad ponestae mjesta u taskbaru
Opa;
s tim da sad vidim da imam 2,75GB u D3 folderu unutar Program Filesa.
Mada mi to nista ne znaci
to mi je pisalo... kad sam loginao... da nemam niti jednu igru. a sad mi je error 3005.
ugl. posudio sam od frenda wow acc za svaki slučaj... da ne bi bilo svašta a traje akcija do ponedjeljka..
To je valjda neki bug, ipak je jos beta.
Error 3005 se pojavljuje zato sto open beta nije jos pocela(u 21:00 pocinje).
Kako dugo se čeka verifikacija e-mail adrese za Battle.net profil. Već čekam sat vremena i još nisam dobio mail za verifikaciju. Provjerio sam i mail je dobro upisan, isto tako sam resend-ao mail za verifikaciju i ništa.
Edit: nema veze verificirao sam račun sa drugim mailom
A hebeš mi sve neće li ga neće. Baš me pere sad frustracija nakon prvotnog veselja.
Skida, skida i samo prestane najednom.
Meni baca error 3003
Procitao sam na Diablo forumu da se ti 300x errorovi(valjda se tako pise) pojavljuju zato sto jos nije pocela open beta.
Tako da, strpite se.
Btw. jos 25min
Ime netko ovaj problem?
Kod mene nije bilo nikakvih problema sa downloadom. Ništa nisam podešavao niti uključivao/isključivao:
Pokrenuo klijent i cuclao je 1,4MB/s. Na b.netu sam i s thompson ruterom na kojem je uredno omogućen uPNP. Firewall je Nortonov koji sam odlučuje da li nešto propustiti ili ne.
Kako dugo se čeka verifikacija e-mail adrese za Battle.net profil. Već čekam sat vremena i još nisam dobio mail za verifikaciju. Provjerio sam i mail je dobro upisan, isto tako sam resend-ao mail za verifikaciju i ništa.
Edit: nema veze verificirao sam račun sa drugim mailom
jesi pogledao u junk mail ?
Well tickle my balls and call me Sally,
neznam šta se dogodilo ali je proradilo
Čestitke :)
Procitao sam na Diablo forumu da se ti 300x errorovi(valjda se tako pise) pojavljuju zato sto jos nije pocela open beta.
Tako da, strpite se.
Btw. jos 25min
a ja još planirao oko 10 spavat da se dignem čio za na posao... moš mislit da će bit šta od toga... :)
Haha, dobio beta invite!