ubisoft izbaci 5 kvalitetnih igra na godinu uz pokoji blockbuster dok blizzard izbaci jednu kvalitetnu igru/blockbuster u 5 godina a da o starcraftu 2 i ne pričam o tome da igra ima sudbinu đuke nuklearca forever
Igra neće izgubiti fanove jer je to Blizzard - nešto kao Apple.
Igra neće izaći prije 2011.
To su informacije iz prve ruke sa BlizzCona.
Grafika ce najvjerojatnije biti smece i blizzard nije svetinja jbt
Ti se klanjaj blizzardu ja cu bioware-u, ubisoftu i ostalima ;) Da nema blizzarda vjeruj mi svijet igara bi nastavio ziviti i nista se ne bi promijenilo. Zbog takvih izjava pomalo pocinjem mrziti tu rijec "blizzard" :P
Mislim da im se ne isplati drzati igru u storageu do 2011. na koju god stranu pogledas. Nadam se kako ce je izbaciti oko bozica, ali u to sumnjam. Mislim da je realniji datum early 2010. ili najkasnije ljeto 2010.
Zadrzavati igru do 2011. nema smisla i ne vidim razlog k tomu. Vidio sam kako izgleda i radeci 5 godina na igri mislim da su ostale neke sitnice koje se i patchom mogu rijesiti.
Pusti ti to sto su oni rekli na blizzconu ;)
Ja sam indiferentan, ali ostali smatraju Blizz božanstvom.
Grafika neće biti smeće. O čemu ti? - Što ti očekuješ grafički? Grafika je jedan minimalno bitan element u toj igri.
A o ovome ostalome sam već rekao pa se nemam zašto ponavljati - vidim da ti imaš informacije koje niti Blizzard nema...
Ne vjerujem u ovo nikako. Jer su za 2010. najavili i rekli da ce doc 2 igre (SC2 i ona glupa expanzija za WoW). Sto znaci da je Diablo3 negdje najranije u 2011. Ovo su rekli na blizzconu, a i našo sam to negdje na www.diablofans.com gdje je i bio transkript svega sta se pricalo, dešavalo.
A ove price o grafici nemaju smisla. Pa još uvijek igram Diablo 2 nekad, briga me za grafiku kod te igre...
Sumnjam da izlazi ove godine ali ak da *ebeno
Pfff tek sam sad skuzio kad je taj clanak objavljen "Mar 6th, 2009" nuf sad