Zdravo ljudi. Jel se igra još?
Zainteresiran sam za igranje jedinice. Dvojku možda kada dođe ljeto, jede puno vremena. :)
Pozdrav svima!
Nedavno sam počeo igrati Diablo 2, no s modom Median XL. Mogu reći da sam oduševljen. Nisam očekivao da će me igra nakon jako dugo vremena ponovo prikovati (doslovno) za komp. Nešto fenomenalno.
Igram sa necrom i jako mi se sviđa što mi ne trebaju trupla za minione i što imam osjećaj moći (dok ne naletim na uberbossa ). Vrlo brzo level upam (Act I, quest 6, level 25) i već imam dosta dobrih itema. Svakako preporučam svakome da proba ovaj mod.
Zdravo ljudi. Jel se igra još?
Zainteresiran sam za igranje jedinice. Dvojku možda kada dođe ljeto, jede puno vremena. :)
Kao što si vidio zadnji post na prošloj strani ne igramo više.
Možda ćemo sad na nightmare, ali digni lika prvo(magičar dobro dođe ;))...
Javi kad si za akciju!
(Act I, quest 6, level 25)
25? Pa ja san u actu 2 i lvl 19 san.
Pa kaže ti da igra mod... :)
Ne hvala. Ne želim dvojku sada igrati. Preduga je, a i mage-a sam previše igrao.
/players 8?
ja bez toga i ne igram...
Ne hvala. Ne želim dvojku sada igrati. Preduga je, a i mage-a sam previše igrao.
Govorim o jedinici ... ;)
ajd daj onda link na verziju jedinice koju igrate =) (neki site gdje ste svi "kupili" igru)
Patch za igranje na bnetu...
Sutra imam igru i patch (ili čak večeras). Kako i gdje se nalazimo? Nickovi 'n' shit? :)
Sutra imam igru i patch (ili čak večeras). Kako i gdje se nalazimo? Nickovi 'n' shit? :)
Hah, kako...
Večeras ja nemogu, imam geografiju i matematiku za sutra učit, pa sam odcijepljen... :D
Uglavnom, nalazimo se u Battle.Netu, Europe Gateway, Diablo HRV-1...
Nickovi su: Benjamix i rustweaver (ili crna_koza)...
Ok, lvl-am ja magea, ali bit će vam dosadno igrati jer levelani mage pobije sve sam aoe spellovima (fireball <3).
/players 8?
ja bez toga i ne igram...
Da, igram na /players 8 i znam par puta očistiti isto područje.
Evo, sve instalirano. Do kojeg lvl-a trebam podignuti lika =) ?
Ne znam koliko je dobra ideja da igras s magicarom, ubije se sva zabava... :D
Ako ces ipak maga levelat onda prijedi igru s njime, trebao bi zavrsiti na 23-25 levelu...
Ne znam koliko je dobra ideja da igras s magicarom, ubije se sva zabava... :D
Ako ces ipak maga levelat onda prijedi igru s njime, trebao bi zavrsiti na 23-25 levelu...
Valjda će na nightmare monsteri dobiti dovoljno magic resistance i immunity tako da će i dalje biti zabavno.
Koliko DIablo fanova ovdje:)
Lijepo za vidjeti da još ekipa brije na Diablo...to valjda da ostanete u formi do Diablo III?
Neki dan sam skinuo odličan mod za Diablo II LoD : Hell Unleashed,no ne radi kako treba.
Navodno(a i ima mjesta predviđena za to)...na merchovima bi se mogli ekipirati
ringovi,amuleti,čizme i beltovi...ali nije tako:(
Ne znam zašto....
Nadalje,igra se na par mijesta chrash-a:(
Dok postaje neigriva kod Andariel...
Tako da molim ako još tko igra ovaj mod...neka kaže ima li slična iskustva s time,hvala:)
Jel se da kome igrat Diablo 2 sa mnom i sa frendom prek interneta ispočetka ?
Ako netko zeli igrat Diablo 2 lod na Bnet (bez cd key) https://www.youtube.com/watch?v=0l_USCCCLxo U Gateway editor unesite ove podatke NAME:SLAYSTATION
ZONE:0
IP:diablo.lachev.com
Evo valjda cemo se vidjet moj acc name je Maximuss
Ima li išta,da li ste zagrijani za igru...:)
Ja bih igrao ako može,ako još uvjek igrate