A ne stignem,ne stignem ga udarit jer me ovaj gadja sa nekom tekućinom,a nije samo jedan nego 4-5
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E otključo sam special od plasma cuttera, kak se aktivira? Jel to sad zamjenjuje secondary fire?
A ne stignem,ne stignem ga udarit jer me ovaj gadja sa nekom tekućinom,a nije samo jedan nego 4-5
Ja ne vidim problem u svemu tome. Ako smo svi mi prešli igru, i to bez većih poteškoća, onda ne vidim zašto je i ti ne bi prešao. Ne treba od muhe raditi slona.
Ja ne vidim problem u svemu tome. Ako smo svi mi prešli igru, i to bez većih poteškoća, onda ne vidim zašto je i ti ne bi prešao. Ne treba od muhe raditi slona.
Ma preso bi i ja taj nivo bez problema..nego desilo se bas to da sam osto bez metaka na krivom mjestu u krivo vrijeme
E otključo sam special od plasma cuttera, kak se aktivira? Jel to sad zamjenjuje secondary fire?
sam od sebe... to dodaje fire damage
Da, bilo je mukica, ali nekako se uspije, ajd baš ak ti je muka živa pa nemaš drugog izbora koristi trainer. Ja ga ne koristim......
Skank, je li valja šta multiplayer?
sinoc sam isao probat ali se nisam mogao spojit nikako... kao ni na BC2. probat cu veceras opet
Da, bilo je mukica, ali nekako se uspije, ajd baš ak ti je muka živa pa nemaš drugog izbora koristi trainer. Ja ga ne koristim......
A kako da koristim?
E koliko puta se ova Nicole pojavljuje kad se kao u svom umu protiv nje boriš? Ono kad ju ozlijediš malo više, pa nestane, pa opet dođe........Koliko puta dolazi?
Dok ne uništiš ono čudovište ili neznam šta več u pozadini.
LOL, a kak bi to trebao ak me ganja njih mali milijun skakavaca i još ona?
Ima tko kakvu taktiku da to prijeđem?
Jel dereš nakon šta je ubiješ po onom iza nje? To trbeba uništit, pucajući u narančastu kuglu! Cijeolu igru sam igrao na Zealot težini, ali sam ovdje stavio na najlakše jer je to po meni preseravanje sa finalnim bossom. Daj me pusti da završim i vidim kraj, a ne mi to činit nemougućim sa 1000000000000000000000000 onih jazavaca!
Pa prvo nju središ, a kada ona nestane onda možeš gađati to čudo u pozadini sa barem dva metka od javelina ili kako se več zove, a za djecu ne brini ćim ona padne padaju i oni.
ja sam zapeo na onom djelu kada se srusi s onim malim migom..kaj vec je an Išimuru...i onda me napadne preko njih 10..oni veliki i ona mala dječica..njih dode mali milijun..i dode i nemrem otvoriti niti jedna vrata..WTF?!?!..onak.xDD..probajprvo na jednom potsotir municiju i tak redom..tak ja..i ok prolazi za sada..xD.;)
Pa prvo nju središ, a kada ona nestane onda možeš gađati to čudo u pozadini sa barem dva metka od javelina ili kako se več zove, a za djecu ne brini ćim ona padne padaju i oni.
A jel treba puno rokati po tom liku iza? (na medium igram) Ili relativno brzo pada?
ja sam zapeo na onom djelu kada se srusi s onim malim migom..kaj vec je an Išimuru...i onda me napadne preko njih 10..oni veliki i ona mala dječica..njih dode mali milijun..i dode i nemrem otvoriti niti jedna vrata..WTF?!?!..onak.xDD..probajprvo na jednom potsotir municiju i tak redom..tak ja..i ok prolazi za sada..xD.;)
Pa vi se ljudi mučite kao da igrate na ultra hard core što ni ne postoji.
Ma men ide na živce, bokte pa nesmije me ni taknit krava jedna odmah gotovo, pa clip umiranja traje sto godina, pa novi load pa sve ispočetka......to najviše živcira
Pa vi se ljudi mučite kao da igrate na ultra hard core što ni ne postoji.
a čuj igram na medium..i taman se scimam..i onda sve ode u....taman si mislim nema nikoga nigdje..lna lijepe oći ču proči a kad ono iza mene ruži onaj što baca bljuvotinu..:S
BTW...da vas pitam..statis pack..nikak da mi uđe u glauv..šta je to??
a čuj igram na medium..i taman se scimam..i onda sve ode u....taman si mislim nema nikoga nigdje..lna lijepe oći ču proči a kad ono iza mene ruži onaj što baca bljuvotinu..:S
BTW...da vas pitam..statis pack..nikak da mi uđe u glauv..šta je to??
Stasis pack je koliko ja znam onaj krug na njegovim leđima i to se troši kada usporavaš protivnike iliti zalediš ih nisam siguran 100% u ovo što sam napisao.
Da, ono na leđima je pokazatelj "municije" za stasis, a stasis pack je ajmo reći novi šaržer za stasis. Dakle, kad ga iskoristiš on ti napuni do kraja stasis. Slično kao reload kod puške.
Prešao. Super igretina. Dead Space 3 je siguran, ja mislim da bi mjesto radnje ovaj put mogla biti Zemlja.
Prešao. Super igretina. Dead Space 3 je siguran, ja mislim da bi mjesto radnje ovaj put mogla biti Zemlja.
Recimo onaj otok iz Crysisa u kombinaciji sa podzemnim špiljama i kompleksima.
Moze mi neko pojasnit kako da trainer namjestim...
EDIT: evo uspio sam sa trainerom proci tu misiju... to mi je bio jedini nacin
ajde neko ko je prosao chapter 12 (ono kad se vozis na platformi one velike busilice ili sta vec je) neka uploada savegame
jer mi se igra smrzne na tom dijelu bez obzira koje postavke stavim (a probao sam sve kombinacije i uvijek isto)
prešo igru. 6 sati i nest sitno minuta, igra je jednostavno pre dobra :D preporucam
prešo igru. 6 sati i nest sitno minuta, igra je jednostavno pre dobra :D preporucam
6 sati? Šta si ti igrao na najlakšem? Ja sam se nauživao dobrih 9 sati
Ja sam je prešao u oko 6:50h, na normal težini.
Nije igra baš teška. Samo treba sve koristiti, usporavanje vremena, telekinezu, ruke i puške. Što se puški tiče samo trebaš koristi pravu i svaki neprijatelj ide dolje. Žao mi jedino što nije došlo skoro ništa novih pušaka od prvog Dead Spacea.