Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 142.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dead Space 2
Kora kaže...
skank666 kaže...

Jel igrao tko? vidio jutros da se otkljucala a morao ici raditi... sranje

ma sta se otkljucala, nije jos nist izaslo sto bi ju "otkljucalo"

Otključala se na steamu. Nije spominjao ilegalnu verziju.

15 godina
protjeran
Riker kaže...
Kora kaže...
skank666 kaže...

Jel igrao tko? vidio jutros da se otkljucala a morao ici raditi... sranje

ma sta se otkljucala, nije jos nist izaslo sto bi ju "otkljucalo"

Otključala se na steamu. Nije spominjao ilegalnu verziju.

ah, ak je tak, moje isprike
Dinamo živi vječno
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

zelio sam da danas pada kisa (kao sto su i najvljivali) tako da ne moram s psom u setnju poslije posla :/

vani je skoro pa sunce tako da idem setat dlakavo djubre :), zaigrat cu je tek navecer

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

'Dlakavao djubre'..ahhahahah{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

:D

ma to od milja... jako je volim jer ruku na srce ne moram ic s njom vani ali ipak idem

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ajde, ajde...i nema baš toliko dlaka..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

Laušova recenzija

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

koliko sam vidio na VGreleasu danas je trebala izać,ali još nista..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

uspio sam poginut u prvih 30 sek. igre! FUCK yeah... nema na slikama

Moj PC  
7 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

kaj si kupio ili??

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
skank666 kaže...

kaj si kupio ili??

Kupio je.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

malo dojmova... grafika super, zvukovi takodjer, levela se bas i nisam jos nagledao (igra pocinje u ludnici jer je tamo nas majstor na kraju zavrsio)    e, lik vise nije mutav - cak i psuje! koliko vidim u ovih prvih 10 min ne ralikuje se puno od 1 a to je dobra stvar - nekad! igrao bi ja jos ali sad me svi (citaj 2 frenda) zovu na kavu :/

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Hvala bogu da je napokon progovorio...{#} Jedna od rijetkih stvari koje mi se nisu sviđale u jedinici je ta prokleta mutavost...Slično kao i u Metrou 2033...Čovjek ni da jedne progovori...Jedva čekam {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Hvala bogu da je napokon progovorio...{#} Jedna od rijetkih stvari koje mi se nisu sviđale u jedinici je ta prokleta mutavost...Slično kao i u Metrou 2033...Čovjek ni da jedne progovori...Jedva čekam {#}

kao u gta3...

get doooooown !!!!
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Sve što je znao prozboriti je kada teško diše ili kad ga nešto zvizne.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Istina... Malo je offtopic, ali najgori primjer toga u Metrou 2033 je bilo kad je Artyoma jedan tip izravno i pitao jedno pitanje...A ovaj ništa, mrtav-hladan {#} I ono, na kraju kaže čovjek koji je postavio pitanje kao: ''ok, ne trebaš odgovoriti'' {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

Jos nema kreka? :)

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ne..

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

50 eura nije malo...Je li se isplatilo? {#}

16 godina
odjavljen
Dead Space 2

nisam ni rekao da je malo.. a nisam vas i zayebavao... je za sada je odlicna... iako moram reci grafika se bas i ne razlikuje puno od jedinice a i onaj glupi problem s prevelikom osjetljivoscu misa je jos prisutan. i ne da ovaj prica, nego stvarno ga melje..  e i napokon se vidi da je ovaj djiber injzenjer.. puze kroz one malo prolaze, hakira, plasma cutter- je on sam sastavio itd. uglavnom za sada mi je super

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Riker kaže...
skank666 kaže...

50 eura nije malo...Je li se isplatilo? {#}

na g2play je 30 eura {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
16 godina
Dead Space 2

DS2 can not be cracked, at least for two or three months.
It uses the newest drm technology,
so the bestway to play the game is to buy it, and give your money away, a pity!

I have a friend who is one of ea'*s anti-pirate researching team, he told me that
even the best hacker will find it challenging to
crack this new drm...

Kopirano s jednog torrent foruma,ne kazem da je vjerodostojna informacija,ali s obzirom da jos crack nije izasao,mozda ovo slijedi...

Dotle valja ce kupiti igru :)

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

I have a friend who is one of ea'*s anti-pirate researching team, he told me that
crack this new drm...

Kopirano s jednog torrent foruma,ne kazem da je vjerodostojna informacija,ali s obzirom da jos crack nije izasao,mozda ovo slijedi...

Pricat ce svi drugacije za 2-3 dana {#}

http://tridizajn.com/index.php
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ne mogu vjerovati da je mouse lag opet tu.

0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

Živi bili pa vidjeli...

Držim fige,mislim ako budem imao priliku odigrati cu pirate prvo pa ako mi se svidi,org.definitivno kupujem ! :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Je, pročitao sam i ja taj post na dotičnoj stranici, a ono što je uslijedilo je 'pljuvanje' po autoru objavljenog posta. Ne vjerujem da će toliko trebati. Do kraja tjedna biti će već nešto...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

crack this new drm...

Možda je tekst vjerodostojan, ali taj lik ili laže, ili je glup........a i ne koristi DS2  DRM, šta priča taj majmun

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

Možda je tekst vjerodostojan, ali taj lik ili laže, ili je glup........a i ne koristi DS2  DRM, šta priča taj majmun

daj frende opusti se više.. ne budi tako negativan i vulgaran

One shot one kill, no cheat just skill :D
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
skank666 kaže...

ne..

ima za x360 , i mogu reć da je bolji od prvog dijela :D

Xbox 360 - Jump in
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

probit ce je kad tad... ne sumnjam u to a i nije me briga... ali vjerujem da je malo teze naime igra zahtjeva ,mislim, konstantnu vezu na net i log in na EA accaount.. :/ 

e sad koliko to utjece na proces krekiranja ne znam ali znam da ga otezava...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice