DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Gunnolf kaže...

Mislim da me nije nitko rokno.Jer kad sam  se logo lik mi bio u punoj spremi na log in screenu o-O

TO TI SE DESI S VREMENA NA VRJEME, nisam siguran zasto, ja igram na istom serveru pa mi se desi, nekakvo objasnjenje je da u jednom trenutku pukne veza i jednostavno ti ne povuce lika, ili je to jednostavno neka greska u igri. Ja recimo primjetim kad se spawn da mi nekad na djelic sekunde izbaci sliku kao da sam na plazi pa me tek onda stvori di sam izasao sa servera s girom. Zato pazi i obrati pozornost kad ulazis u igru, kad ti se desi da te stvori bez icega nemoj se micat ni nista radit samo hit esc i izadji iz igre. Znaci ja svaki put kad uazim cekam da vidim hoce se pojaviti hot bar sa wepsima, ak ga nevidim samo izadjem i udjem opet, ali se nesmijes micat ni raditi nista, desilo mi se to par puta.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
LOL
battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

Probaj neki drugi server jer mozda si se spojil na krivi hive ili ti je lik od pocetka bil na krivom hivu i sad imas kitu :)

Mi smo neki dan na NWA naletili na dva njemca i upucali ih od straha. Kaj je najbolje likovi su primli po deset pogodaka i prezivjeli ranjeni na podu. Krenuli lootat da bi skuzili da su zivi i da im ne mozemo hideat tijela. Bandazirali smo ih, epipenali, morfija im zakeljili i IV. Prije svega smo ih lisicama vezali i razoruzali da ne bude njihaha kad se dignu. Nakon kaj smo ih spasili od nas samih, odvezali lisice, rekli smo im gdi smo im u borove sakrili oruzje i otisli smo byebye.
Na kraju dana svi sretni zadovljni.

Dan kasnije smo otisli na obalu i malo se glupirali da bi naleteli na cetiri lika koji su nas troje ubili :) Sve je Filip :P kriv je se udaljil od nas dvoje i bez veze smo popusili, ali no sikiriki. Budemo se opet girali i mogu vam reci da mi je gust nakon mjesec dana ubijanja biti ubijen. Vec je postalo monotono biti uvijek healthy i imat sav gear.

Jedino kaj mi je bed kaj sam izgubil radar kapicu koju sam fural.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 15:31 (NEW_MAN).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

A u vrazju mater.Nista thx na infu,sve ispocetka lolz :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gunnolf kaže...

Mislim da me nije nitko rokno.Jer kad sam  se logo lik mi bio u punoj spremi na log in screenu o-O

ajme pa bio je opremljen zato kad te ubilo nisi se odmah respawna nego si izaša iz igre valjda i zato je osta takav lik jer se novi nije učita tj. napravio 

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma ok,krecem ponovo.Nije me nitko ubio to znam na serveru bio samo jedan lik (oko 5 ujutro sam igrao)i njega sam drmno na aerodromu lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pozz decki, de mi recite jel se isplati uzimat dayz? Igrao bi sa dvojicom legosa pa me zanima hoce li se razvijati u dobrom smjeru tokom vremena. Nebi htio da bude jedna od onih sto igras tjedan dana i ajd bok heh. Tnx unaprijed samo pisite..zanimljivo je i citati vase " anegdote" ;) lp

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sentry kaže...

Pozz decki, de mi recite jel se isplati uzimat dayz? Igrao bi sa dvojicom legosa pa me zanima hoce li se razvijati u dobrom smjeru tokom vremena. Nebi htio da bude jedna od onih sto igras tjedan dana i ajd bok heh. Tnx unaprijed samo pisite..zanimljivo je i citati vase " anegdote" ;) lp

Dayz je jaci od heroina, kad te zgrabi nema pustanja, tjedan dana ti treba da obidjes mapu, onako povrsno {#}.

11 godina
protjeran
Mquany kaže...
Sentry kaže...

Dayz je jaci od heroina, kad te zgrabi nema pustanja, tjedan dana ti treba da obidjes mapu, onako povrsno {#}.

Što će reći, ne uzimaj savjete od drogeraša zdravo za gotovo

16 godina
DayZ (standalone)

Odlučio ponovo malo igrati prije dva dana, da bi imao jednu epsku situaciju.

Lik i ja se propucali sa onim dvocijevkama sačmama(on je imao original, ja sam svoju odrezao pilom) u elektru blizu bolnice, odnosno u istoj ulici u jednoj od zgrada. Nismo se ubili nego smo jedan drugome nekim čudom strgali noge i 2 metra jedan od drugoga sjekirama mahali u nadi da ćemo se udariti jer nismo imali više od dvije patrone svaki. Kad smi shvatili da to neće ići počela je utrka do wooden stickova ili nečeg što može izlječiti nogu kako bi mogli hodati i ubiti se. Naravno on je krenuo prema bolnici po cesti, a ja sam si zapamtio da je u prizemlju prije bilo tih stickova. Naravno zalječim si nogu i nađem ga na cesti već skoro kod bolnice. Požalio je što je odabrao krivi put jer sam mu sjekiru smjestio posred čela.{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dva puta sam obisao mapu i nemogu naci kompas {#}.

HOCU KOMPAS!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Dva puta sam obisao mapu i nemogu naci kompas {#}.

HOCU KOMPAS!!!

Meni je to naj useless stvar u igri kad imam mapu na internetu, a znam di je jug.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kompas? naisao na 2-3 u onim zgradama sa garazom(ima toranj)na aerodromu.Koliko sam skuzio cesto se tamo spawnaju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
ima netko trenutno u cernigorsku?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dam ti ja svoj,i meni je useless :)
14 godina
DayZ (standalone)

posudil sam od kolege steam acc da isprobam igru prije nego je uzmem,ali kad stisnem instal izbaci mi error not enough disc space.. na ssd je 55G a na drugom pol tere tak da nije problem u tome.. pokusal sam sa reinstaliranjem steama, brisanjem nekog clientnesto.blob, restartanjem..

uglavnom,sad niti da sam ju sprobal,niti se ju usudim kupit posto mi iz nekog razloga ne zeli instalirat..

imate cca 2,5 sata da nadjete rjesenje jer ili cu igrat dayZ ili cu napravit dayZ u firmi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemogu da vjerujem da sam cjeli dan trazio kompas, obicno je to jedna od prvih stvari koje nadjem, ovaj je poprilicno sredjen ali ce posluzit {#}. Ja inace volim kompas, iako mi se nije problem snaci u igri, ali nekako je dobro gledati na kompas i obavezno zatvorim poklopac kad ga stavim u rusak {#}

Jedan od najboljih osjecaja u ovoj igri je kad igras na full serveru, izlazis iz bilo kojeg veceg grada u igri i dokopas se sume, koje olaksanje {#}, paranoja sa 95% pada na 20% {#}.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
phnx kaže...

posudil sam od kolege steam acc da isprobam igru prije nego je uzmem,ali kad stisnem instal izbaci mi error not enough disc space.. na ssd je 55G a na drugom pol tere tak da nije problem u tome.. pokusal sam sa reinstaliranjem steama, brisanjem nekog clientnesto.blob, restartanjem..

uglavnom,sad niti da sam ju sprobal,niti se ju usudim kupit posto mi iz nekog razloga ne zeli instalirat..

imate cca 2,5 sata da nadjete rjesenje jer ili cu igrat dayZ ili cu napravit dayZ u firmi...

Probaj tamo sa onim folderom od steam, to su nesto mjenjali, ja recimo imam 2 steam foldera jedan na ssd i jedan na hdd i onda kad instaliram igru mogu izabrati jedan od ta dva foldera, neznam sta bi moglo biti, google it, mozda je netko imao slicnih problema.

16 godina
phnx kaže...

oke šefe, koliko plačate?

14 godina
acca kaže...
phnx kaže...

oke šefe, koliko plačate?

posto mi je placa ko menga,mores drugi mjesec dobit za pivo.. Dotad na povjerenje.. Imam onaj program za remote kontrol,ak hoce ko bacit oko,doma sam za cca 2 sata.. Ps.bilo koji hard izaberem,javlja jednako

11 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Hej jesu li bar serveri stabilni? Tj dal se može inače igrat bez straha da malo-malo crasha i padnu serveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ha cuj kad tad ce ti puknit veza.naviknes se

17 godina
DayZ (standalone)

Nadam se da će brzo uvesti gradnju, to je jedna od boljih opcija na DayZ Modu.

Nas troje igra na DayZ Epoch Mod njemačkom serveru, sa aktivnim adminima, već mjesec dana bez ikakvih problema.

Jedini bug na koji smo naišli je gubljenje punih ruksaka u vozilima kada se ispuste i bug da se sa vozilom i opcijom uđi/izađi može prijeći zid.

Opcija ima pregršt od trgovine, vozila pa do građenja baze te naravno spawn misije koje su različite od oružja, bandita, medical i građevinskih potrepština.

Ono što je odlično oko toga je da se ne forsira Cherno/Elektro već je isplativije ići po tim misijama, tražiti helicoper crasheve i nezbrinute baze.

Igra je dinamičnija i više orijentirana na pravu suradnju, taktiku i PvP, no i dalje se zna dogoditi se treba pomučiti oko loota jer često možeš poginuti ako se zaratiš sa drugim klanom, koji ti unište dio loota.

Zombija ima mnogo, i iako imaju bugove oko zidova, najnormalnije dolaze na kat čak i na tornjeve, i znaju biti ozbiljan pain in the ass kad ih se ne rješiš kako spada, a rješavaš misiju ili napadaš druge. Prijatelj je u Berezinu pucao sa M249, napalo nas 30-ak zombija.

Server je odlično administriran, jednom su nam čak napravili ključeve za vozila koja su ostala zaključana jer smo zbog nenadanog server restarta izgubili ključeve.

Napravili su safe zone oko tradera, pa nema spawnkillanja, ili kampiranja oko tradera, koji se razlikuju u robi po količini humanitya koje zaradite u igri - ubijanjem ga gubite i postajete banditi sa bandit traderom, dok pomaganjem dobijete humanity i pristup hero traderu - koji općenito imaju bolju robu (SD sniperi, Armed vozila) no potrebno je dosta truda uložiti da bi se postalo bandit/hero.

Meni se zbog komlikacija sa instalacijom moda, veoma sviđa ideja standalone igre, i čak sam nagovarao ekipu da ju uzmemo no, kako igramo od 11 mjeseca (a dio ekipe i prije) prošla nas je volja igrati čisti survival, jer 26. put skupljanje koka kole u marketu u Rogovu nije više zanmljivo.

Stoga ću pomno pratiti napredak, jer iako to lootanje i konstantno kampiranje na tri točke na mapi (Elektro/Airfield/Cherno) zna biti zabavno, nije zabavno skakanje po serverima što radi većina ljudi.

Volio bih bar da uvedu te opcije, pa da svaki server bira što će od opcija omogućiti. Dio ekipe bi sigurno volio malo ozbiljniji PvP i to da ne mora svaki dan ispočetkatražiti loot jer ne stane u ruksak odlična puška koju je našao.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Evo, napokon se skida...........

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Koji k,jel se  moze itko spojit na bilo koji server ja ne mogu lol {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Prvi put probam pokrenut, napiše mi za svaki server bad version, server rejected connection. Restartirao sam steam i igru ali opet isto, i nije bilo nikakvog updejta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja sam se spojio jutros prije posla na dva servera, oko 6:00, nije bilo nikakvih problema.

Mozda je novi patch izasao pa se serveri update-aju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Prvi put probam pokrenut, napiše mi za svaki server bad version, server rejected connection. Restartirao sam steam i igru ali opet isto, i nije bilo nikakvog updejta

ajde probaj desni klik na dayz u steamu pa pogledaj jel ti je pod automatic updates-da ti igra automatski skida novu verziju ,jer izgleda da nisi skinuo zadnji patch.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Reanimator kaže...

ajde probaj desni klik na dayz u steamu pa pogledaj jel ti je pod automatic updates-da ti igra automatski skida novu verziju ,jer izgleda da nisi skinuo zadnji patch.

je i to na high priority sam stavio automatic updates, ali neće da skida taj zadnji patch. Inače na listi servera prvo je prvih 10 minuta pokazivao tek 20-ak servera i to pola hardcore a sad prikazuje pet puta više, neki sa mojom verzijom a neki sa novom verzijom..................i neće da mi prebaci u 3rd person mode kad sam se napokon uspio spojiti

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice