DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Reanimator kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Reanimator kaže...

Prvi put probam pokrenut, napiše mi za svaki server bad version, server rejected connection. Restartirao sam steam i igru ali opet isto, i nije bilo nikakvog updejta

ajde probaj desni klik na dayz u steamu pa pogledaj jel ti je pod automatic updates-da ti igra automatski skida novu verziju ,jer izgleda da nisi skinuo zadnji patch.

je i to na high priority sam stavio automatic updates, ali neće da skida taj zadnji patch. Inače na listi servera prvo je prvih 10 minuta pokazivao tek 20-ak servera i to pola hardcore a sad prikazuje pet puta više, neki sa mojom verzijom a neki sa novom verzijom..................i neće da mi prebaci u 3rd person mode kad sam se napokon uspio spojiti

Usao si na first person only server. Potrazi u imenu servera pise li 3PP:ON (tako nekako) kad ulazis

1971- ∞
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

"here’s now also three new status indicators ‘Damp’, ‘Wet’ and ‘Soaked’. These indicators affect your players status – although it’s not yet 100% clear what the negative statuses do and/or the best ways to cure them."

Da li je jos netko primjetio da kisa pada u kuci?

Kako ces se osusiti ili sto god bude potrebno ako se nemas gdje sakriti od kise?!

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ovo sam naso na nekoj stranici sa DayZ informacijama. Svakako pogledajte, vrlo je korisno. Ja ga i sam koristim.

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 11:19 (Roko567).

1 0 hvala 0
16 godina
D.Bradley kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

"here’s now also three new status indicators ‘Damp’, ‘Wet’ and ‘Soaked’. These indicators affect your players status – although it’s not yet 100% clear what the negative statuses do and/or the best ways to cure them."

Kako ces se osusiti ili sto god bude potrebno ako se nemas gdje sakriti od kise?!

pa piše da su fixali padanje kiše ispod krova i drveča

i ovo su super koraci prema imerziji. Da je važno s vremena na vrijeme stati u kuču/ šumu i zapaliti vatru da se zagriješ i smanjiš rizik da pokupiš bolesti

Jesu li spomenuli novosti o magli kao još jednoj vremenskog nepogodi? Na dayzero mod serverima je fantastična i ima ih različitih intentziteta, pa to im barem ne bi trebalo biti problem dodati

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 11:26 (acca).
14 godina
DayZ (standalone)

pls, ideje kako da natjeram steam da skine dayz.. kad kliknem instal, pise nedovoljno mjesta na hardu... isto veli za bilo koju drugu igru... reinstal steama sa napravil, dalje neznam.. na dayz forumu isto nikakav odgovori nisam dobil,a niti lik ispred mene sa istim problemon..

ajmo empatija sad pa ju necu trazit kad se sretnemo u igri...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acca kaže...
D.Bradley kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i ovo su super koraci prema imerziji. Da je važno s vremena na vrijeme stati u kuču/ šumu i zapaliti vatru da se zagriješ i smanjiš rizik da pokupiš bolesti

Jesu li spomenuli novosti o magli kao još jednoj vremenskog nepogodi? Na dayzero mod serverima je fantastična i ima ih različitih intentziteta, pa to im barem ne bi trebalo biti problem dodati

našao sam di je dean hall napisao da ako staviš shadows na normal tek onda ne pada kiša u kući ali mislim da će to sa ovim patchem ispraviti.

isto tako su i rekli da će sada kiša utjecati na gameplay, slabije ćeš vidjeti u daljinu (bit će puno gore nego sada kad pada) , morat ćeš pazitit da se ne razboliš ako su predugo na kiši itd itd....

s vremenom će sve postepeno ubacivati, pirčekajte tek je 3 mjeseca praktički alpha vani-znaći još nije niti beta tak da se ne brinem jer znam da će još jako puno toga staviti u igru.

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
je i to na high priority sam stavio automatic updates, ali neće da skida taj zadnji patch. Inače na listi servera prvo je prvih 10 minuta pokazivao tek 20-ak servera i to pola hardcore a sad prikazuje pet puta više, neki sa mojom verzijom a neki sa novom verzijom..................i neće da mi prebaci u 3rd person mode kad sam se napokon uspio spojiti

samo pazi da ti u nazivu servera ne piše experimental- u takve server nemoj ulaziti pošto pretpostavljam nisi skinuo experimental patch.

a ovo za 3rd person ili su ušao u hardcore ili si ušao u regular server koji ima 3RD PP:OFF tako da obrati na to pozornost.

16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
acca kaže...
D.Bradley kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

našao sam di je dean hall napisao da ako staviš shadows na normal tek onda ne pada kiša u kući ali mislim da će to sa ovim patchem ispraviti.

isto tako su i rekli da će sada kiša utjecati na gameplay, slabije ćeš vidjeti u daljinu (bit će puno gore nego sada kad pada) , morat ćeš pazitit da se ne razboliš ako su predugo na kiši itd itd....

s vremenom će sve postepeno ubacivati, pirčekajte tek je 3 mjeseca praktički alpha vani-znaći još nije niti beta tak da se ne brinem jer znam da će još jako puno toga staviti u igru.

Nije meni frka sto ima raznoraznih bugova, razumijem da je jos u razvoju, samo sam se pitao kako ce utjecati kisa kada pada svuda, a, i nisam vidio da su "popravili" kisu.

Kako bilo da bilo, ja igram na low/medium tako da meni mozda zbog toga pada kisa "u stomak": ) 

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
zdravlje mi u klincu zbog ovih okrsaja sa zombijima....cime to da popravim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marjag kaže...

Ako ti je ekran siv radi gubitka krvi, trebao bi pojesti i piti najviše što možeš i koliko imaš te mirovati 10-tak minuta. Ako ti se da, pogledaj ovaj video. Malo je duži, ali je jako detaljan: 

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
11 godina
neaktivan
marjag kaže...
zdravlje mi u klincu zbog ovih okrsaja sa zombijima....cime to da popravim?

Blood bag, hrana, piće, F3 i smanji trčanje i opet će biti zelen okoliš.

11 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Znam da je još uvijek alpha al ova debilana da ja pobjegnem u kuću pozatvaram sva vrata i zombač za mnom kroz vrata prođe, ja reko votafak?!   Maloprije sam lutao satima šumom dok nisam došao nanovo do polazne točke haha i onesvjestio se od gladi i žeđi, nisam nigdje ništa mogao naći

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Znam da je još uvijek alpha al ova debilana da ja pobjegnem u kuću pozatvaram sva vrata i zombač za mnom kroz vrata prođe, ja reko votafak?!   Maloprije sam lutao satima šumom dok nisam došao nanovo do polazne točke haha i onesvjestio se od gladi i žeđi, nisam nigdje ništa mogao naći

tako je, zasada zombiji prolaze kroz zidove.....nažalost ali je tako kako je, ali nek te to ne brine previše

evo ti za početak mapu da se kolko-tolko snađeš, samo gledaj na ulaze u selo/grad nazive na tablama i otvori si mapu pa pogledaj di se nalaziš.

dayzdb.com/map/chernarusplus

15 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Zombiji su trenutno najmanja briga :D

Fr4nk_Horrig4n
11 godina
protjeran
Hedrick kaže...
Reanimator kaže...

Zombiji su trenutno najmanja briga :D

A gle ja sam tek krenuo prvi put igrat tak da.........da ne spominjem da ako imaš 3 različite kuće, sve se stalno ponavljaju, i još uvijek nisam našao backpack, to mi je išlo na živce, gledam videe na jutubu svi imaju naprtnjače ja nigdje nemogu naći

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 14:08 (Reanimator).
14 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

A gle ja sam tek krenuo prvi put igrat tak da.........da ne spominjem da ako imaš 3 različite kuće, sve se stalno ponavljaju, i još uvijek nisam našao backpack, to mi je išlo na živce, gledam videe na jutubu svi imaju naprtnjače ja nigdje nemogu naći

WTF ak si krenuo tek igrat onda niti nemoj očekivat da ćeš odmah pronać backpack. i o kakvim 3 različite kuće pričaš ??

nisi ni  praktički počeo igrat ,a već pametuješ??

treba ti najmanje  tjedan dana da prođeš sva sela i gradove i malo da prođeš po mapi...

15 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Zasada postoji možda nekih 30ak+ modela kuća i da u globalu sve izgledaju slično, ali sa druge strane zamisli da sve izgledaju različito! Jedan grad bi radili stoljećima :D. Šta se tiće backpackova i ostalog, skužit češ sve, samo pomalo. Najbitnije ti je nahranit se, napit se, ostalo češ nać po gradovima, bazama. Kloni se glavnih prilaza ka gradovima i ne provodi puno vrimena u njima jerbo češ dobit metak u bulju :).

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 14:33 (Hedrick).
11 godina
neaktivan
Za zombije pronadji fire axe(za vatrogasce)jedan udarac i padaju ili obicnu po stagljevima.Sto se tice ruksaka uvijek ih imas u vojnim bazama (risky zbog sacekusa)najvece po 35 slotova.Ako ti je predaleko mozes rovat po vecim naseljima sa zgradama od vise katova,tamo ces vjerojatno naic na djeciju skolsku torbu lol.A ako stvarno nemozes naci loota odi si na server sa sto manje igraca naci ces svega.Cheers!
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ekipa je li netko uspjeo naci dvogled? Sve baze prenjuskavam ali nix.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gunnolf kaže...

ekipa je li netko uspjeo naci dvogled? Sve baze prenjuskavam ali nix.

mislim da ga nema još....

14 godina
neaktivan
aha,ok....mislio sam da bi neku ambulantu trebao lootat pa se nakrcat lijekovima..hvala
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Reanimator...
cim spawnas ides prema vecem gradu...zaboravi ove kuce po selima...
tamo di su ti dizalice za utovar kontejnera imas u blizini one sive uzduzne zgrade na 3kata...
tamo uvjek bude oruzja,klope itd...dok nemas sjekiru zaobilazi zombije tj...trk od njih...ovo ti je onak za pocetak..
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Najbrze ti je sa saline bag-om (infuzija) i kao sto kolega kaze blood bag-om.Caka je da ti mora drugi igrac dati,a sa blood je komplicirano mozes krepat ako dobijes krivu grupu.Ako uopce nadjes donora xP.Najbolje se nazderat i napit pred riganje! hahah

Steam:Dr.Gonzo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja sam kod sjeveroistocnog airstripa u shumi.Pa tko zeli zajedno bauljat od 22 sam online!

Steam:Dr.Gonzo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

uspio sam upogoniti igru i u 30 min ubiti lika od kolege i pogubit mu sve kaj je 6 sati skupljal... ima ko da igra sad,pa da lutamo zajedno pa da naucim nekaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
phnx kaže...

uspio sam upogoniti igru i u 30 min ubiti lika od kolege i pogubit mu sve kaj je 6 sati skupljal... ima ko da igra sad,pa da lutamo zajedno pa da naucim nekaj...

stinger1000933 pa dodaj

16 godina
DayZ (standalone)

Hehe reanimator bude popularan na svim temama. 6 tjedana i oslo i tih pola zvjezdice sto je dobio na poklon {#}. Svaka cast {#}, samo tako dalje, u nama je problem, ne u tebi. Sretno...

OT. citam nesto, citam, ali i dalje se oni planiraju bazirat na bug fixevima, vozilima i slicno, ne vidim nigdje da su planirali poradit na zombijima ozbiljnije. Ili ljude zombiji ne zanimaju ko ostali featuri pa onda i developer prati trendove?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mquany kaže...

Dva puta sam obisao mapu i nemogu naci kompas {#}.

HOCU KOMPAS!!!

Imaš par caka u igri kako se orjentirat. Potraži malo na netu i vidit ćeš.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
11 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Mquany kaže...

HOCU KOMPAS!!!

Ma znam se ja orjentirarti, i po vjetru, a i po mapi, nadjem neki land mark i usporedim, samo volim imat konpas :P.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 19:44 (Mquany).
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
AmonZero kaže...
Mquany kaže...

HOCU KOMPAS!!!

Ma znam se ja orjentirarti, i po vjetru, a i po mapi, nadjem neki land mark i usporedim, samo volim imat konpas :P.

konpas {#}

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 20:56 (Roko567).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice