DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.069.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: DayZ (standalone)
TIR669 kaže...

Koliko headset utječe na igru? I koliki ga postotak igrača ima ingame?

Dosta ti utjece, zato jer dosta interakcije ide preko in-game voice chata, jer dok ti napises da si friendly, na podu si 5 puta.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
DayZ (standalone)

Ekipica 

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ee daj me acceptaj na steamu ja sam ScarabLord mislim da sam te dodao rado bih igrao s nekim za sad imam gro hrane i m4

0 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

Netko od starije ekipe za lutanje ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Uspjesan dan. Opremili se kome je kaj falilo, nasli se s likom u soboru i otpratil ga do NW Airfielda gdi je s nula geara zavrsil sa full gear.
Sad lagana vecera, cuga i kasnije nastavak.
Na vecer nas bude valjda desetak.
14 godina
NEW_MAN kaže...
Uspjesan dan. Opremili se kome je kaj falilo, nasli se s likom u soboru i otpratil ga do NW Airfielda gdi je s nula geara zavrsil sa full gear.
Sad lagana vecera, cuga i kasnije nastavak.
Na vecer nas bude valjda desetak.

Koji TS da se i ja pridružim?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
17 godina
bl.teamspeak.de
16 godina
DayZ (standalone)

{#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
to sam bio ja kolega i hvala vam :) ali sada me drugi kolega s TS otpeljao na onaj brod i onda sam ja morao otići a oni nastavili igrati...sada sam ostao solo tamo i neznam kako da se vratim, nemam mapu a niti hrane niti vode..neznam kako cu preživjeti..ujedno je tamo neko na brodu slomio nogu, neznam dali si ti bio ili ne ali neznam sta cu ako ostanem bez ovoga cijeloga geara igrao sam cijeli dan za to...morate me pronaći da opet skupa deremo haha nadam se da budete
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
DayZ (standalone)

Odmah kod tog broda ti je Berezinho, ako tamo ne nades hranu i vodu onda ne znam gdje ces. Tamo skoro nitko nejde i solo moze rokat sve to. Ja sam fulo hebeni smjer i na kraju iz Moglievke se pojavio u Popovu ili kako vec :D

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemoj bit previše privržen gearu, ja sam već 3 puta u 2 dana umro sa skoro full gearom, ali evo sad sam ponovo skoro full, samo što imam low blood pa mi je ovako, čekam da se regenerira, ali očito treba jako dugo jer sam trčao jedno 2h u grupi i opet je ovako.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Nemoj bit previše privržen gearu, ja sam već 3 puta u 2 dana umro sa skoro full gearom, ali evo sad sam ponovo skoro full, samo što imam low blood pa mi je ovako, čekam da se regenerira, ali očito treba jako dugo jer sam trčao jedno 2h u grupi i opet je ovako.

Health se ne-regenerira više automatski, to je ukloljeno u zadnjem patchu.

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Dojdi na NW Airfield imam infuzije i sve kaj treba da te pokrpam :)

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

regenerira se, samo moras jesti sve dok ti ne pise da ti je zeludac pun + tekucina naravno, ako pretjeras s time, to te opet moze ubiti

btw. daj mi source toga di si procito da se ne regenerira.

0 0 hvala 0
13 godina
Brijem da je tak bilo u modu, da ti sada samo infuzija i krv vracaju hp. Infuzija full hp a krv samo 1000blooda.
16 godina
lotar1919 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Health se ne-regenerira više automatski, to je ukloljeno u zadnjem patchu.

loooool.... zadnji patch su fixali jer je bilo bugano... nice engrish bro {#}

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Odmah kod tog broda ti je Berezinho, ako tamo ne nades hranu i vodu onda ne znam gdje ces. Tamo skoro nitko nejde i solo moze rokat sve to. Ja sam fulo hebeni smjer i na kraju iz Moglievke se pojavio u Popovu ili kako vec :D

nema ništa na brodu, bio sam s ovima i možda su oni pokupili loot, jedino šta sam nasšo su neke gluposti i čips..a nemam ni vode majku mu

16 godina
DayZ (standalone)

brod ima loot ali ništa posebno, našao sam nešto hrane, odjeće i mosin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

našao sam put do neke vojne baze, ni sam neznam kako haha..neznam koja je to baza, ali našao sam dosta hrane i vode :) tako da možda uspijem preživjeti, neznam hoćete li me uspijeti naći..to je prva vojarna od toga broda ima jedno 10 minuta od proda pjeske 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

našao sam put do neke vojne baze, ni sam neznam kako haha..neznam koja je to baza, ali našao sam dosta hrane i vode :) tako da možda uspijem preživjeti, neznam hoćete li me uspijeti naći..to je prva vojarna od toga broda ima jedno 10 minuta od proda pjeske 

airstrip iznad krasnostavog

14 godina
neaktivan
acca kaže...
strbi kaže...

airstrip iznad krasnostavog

Hvala, sad neznam u kojem cu smjeru da nastavim prema sjeveru i da se nademo negdje..ovi sa kojim sam jucer igrao :D

16 godina
DayZ (standalone)

prema sjeveru je rub mape

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

idi na sjever

15 godina
DayZ (standalone)

10/10

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

prijedlozi gdje da kupim ovu igru. preko steam.a ne mogu neznam zašto.

edit: kupio prek stima.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 19:09 (letece_prase).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne planiram igru kupovati još tako skoro, ali streamove gledam dosta često sad dok su praznici. Najpotresnija stvar u igri su odnosi ljudi prema drugim ljudima, ovo je totalno sjebano. Situacija: 2 frenda prezivila pokolj i jedan krpa drugoga. U to doleti neki random i zaveže ovoga sto je krpao te ga natjera da popije dezinfekcijsko sredstvo, a drugoga počne tući da još krvari. Nakon toga (stalno psujući) kaže da će ih ostavit tu i gledat dok umiru :O Još sam u šoku :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lopoc kaže...

Ne planiram igru kupovati još tako skoro, ali streamove gledam dosta često sad dok su praznici. Najpotresnija stvar u igri su odnosi ljudi prema drugim ljudima, ovo je totalno sjebano. Situacija: 2 frenda prezivila pokolj i jedan krpa drugoga. U to doleti neki random i zaveže ovoga sto je krpao te ga natjera da popije dezinfekcijsko sredstvo, a drugoga počne tući da još krvari. Nakon toga (stalno psujući) kaže da će ih ostavit tu i gledat dok umiru :O Još sam u šoku :D

Stari moj životinje...odvratno.

potpis uklonjen, staff
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo pridruje se jos jedan survivor :D

BTW sklonite se meni i frendu s puta jer meljemo sve pred sobom :P

Skida se :D Skida se :D

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guzomat kaže...

Evo pridruje se jos jedan survivor :D

BTW sklonite se meni i frendu s puta jer meljemo sve pred sobom :P

Vidim i nick si podredio načinu igranja {#}

14 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

A gle uvijek može napraviti disconnect, ali ti tipovi šta piju ta sredstva i što ih se veže, oni to vole i uživaju u takvom načinu igranja. Zato je DayZ hit igra, baš zbog takvih stvari jer ima raznih pacijenata koji dosta ozbiljno shvaćaju takva mučenja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice