Koliko headset utječe na igru? I koliki ga postotak igrača ima ingame?
Dosta ti utjece, zato jer dosta interakcije ide preko in-game voice chata, jer dok ti napises da si friendly, na podu si 5 puta.
Koliko headset utječe na igru? I koliki ga postotak igrača ima ingame?
Dosta ti utjece, zato jer dosta interakcije ide preko in-game voice chata, jer dok ti napises da si friendly, na podu si 5 puta.
ee daj me acceptaj na steamu ja sam ScarabLord mislim da sam te dodao rado bih igrao s nekim za sad imam gro hrane i m4
Netko od starije ekipe za lutanje ? :)
Koji TS da se i ja pridružim?
Odmah kod tog broda ti je Berezinho, ako tamo ne nades hranu i vodu onda ne znam gdje ces. Tamo skoro nitko nejde i solo moze rokat sve to. Ja sam fulo hebeni smjer i na kraju iz Moglievke se pojavio u Popovu ili kako vec :D
Nemoj bit previše privržen gearu, ja sam već 3 puta u 2 dana umro sa skoro full gearom, ali evo sad sam ponovo skoro full, samo što imam low blood pa mi je ovako, čekam da se regenerira, ali očito treba jako dugo jer sam trčao jedno 2h u grupi i opet je ovako.
Nemoj bit previše privržen gearu, ja sam već 3 puta u 2 dana umro sa skoro full gearom, ali evo sad sam ponovo skoro full, samo što imam low blood pa mi je ovako, čekam da se regenerira, ali očito treba jako dugo jer sam trčao jedno 2h u grupi i opet je ovako.
Health se ne-regenerira više automatski, to je ukloljeno u zadnjem patchu.
Dojdi na NW Airfield imam infuzije i sve kaj treba da te pokrpam :)
regenerira se, samo moras jesti sve dok ti ne pise da ti je zeludac pun + tekucina naravno, ako pretjeras s time, to te opet moze ubiti
btw. daj mi source toga di si procito da se ne regenerira.
Health se ne-regenerira više automatski, to je ukloljeno u zadnjem patchu.
loooool.... zadnji patch su fixali jer je bilo bugano... nice engrish bro
Odmah kod tog broda ti je Berezinho, ako tamo ne nades hranu i vodu onda ne znam gdje ces. Tamo skoro nitko nejde i solo moze rokat sve to. Ja sam fulo hebeni smjer i na kraju iz Moglievke se pojavio u Popovu ili kako vec :D
nema ništa na brodu, bio sam s ovima i možda su oni pokupili loot, jedino šta sam nasšo su neke gluposti i čips..a nemam ni vode majku mu
brod ima loot ali ništa posebno, našao sam nešto hrane, odjeće i mosin
našao sam put do neke vojne baze, ni sam neznam kako haha..neznam koja je to baza, ali našao sam dosta hrane i vode :) tako da možda uspijem preživjeti, neznam hoćete li me uspijeti naći..to je prva vojarna od toga broda ima jedno 10 minuta od proda pjeske
našao sam put do neke vojne baze, ni sam neznam kako haha..neznam koja je to baza, ali našao sam dosta hrane i vode :) tako da možda uspijem preživjeti, neznam hoćete li me uspijeti naći..to je prva vojarna od toga broda ima jedno 10 minuta od proda pjeske
airstrip iznad krasnostavog
airstrip iznad krasnostavog
Hvala, sad neznam u kojem cu smjeru da nastavim prema sjeveru i da se nademo negdje..ovi sa kojim sam jucer igrao :D
prema sjeveru je rub mape
idi na sjever
prijedlozi gdje da kupim ovu igru. preko steam.a ne mogu neznam zašto.
edit: kupio prek stima.
Ne planiram igru kupovati još tako skoro, ali streamove gledam dosta često sad dok su praznici. Najpotresnija stvar u igri su odnosi ljudi prema drugim ljudima, ovo je totalno sjebano. Situacija: 2 frenda prezivila pokolj i jedan krpa drugoga. U to doleti neki random i zaveže ovoga sto je krpao te ga natjera da popije dezinfekcijsko sredstvo, a drugoga počne tući da još krvari. Nakon toga (stalno psujući) kaže da će ih ostavit tu i gledat dok umiru :O Još sam u šoku :D
Ne planiram igru kupovati još tako skoro, ali streamove gledam dosta često sad dok su praznici. Najpotresnija stvar u igri su odnosi ljudi prema drugim ljudima, ovo je totalno sjebano. Situacija: 2 frenda prezivila pokolj i jedan krpa drugoga. U to doleti neki random i zaveže ovoga sto je krpao te ga natjera da popije dezinfekcijsko sredstvo, a drugoga počne tući da još krvari. Nakon toga (stalno psujući) kaže da će ih ostavit tu i gledat dok umiru :O Još sam u šoku :D
Stari moj životinje...odvratno.
Evo pridruje se jos jedan survivor :D
BTW sklonite se meni i frendu s puta jer meljemo sve pred sobom :P
Vidim i nick si podredio načinu igranja
A gle uvijek može napraviti disconnect, ali ti tipovi šta piju ta sredstva i što ih se veže, oni to vole i uživaju u takvom načinu igranja. Zato je DayZ hit igra, baš zbog takvih stvari jer ima raznih pacijenata koji dosta ozbiljno shvaćaju takva mučenja.