oo pa to je sacriel tu xd najjači je lik
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čak sam uspio naći frišku bananu a ne trulu kao inače,sad ne znam jeli to normalno jer stalno vidim trulo voće.
Čak sam uspio naći frišku bananu a ne trulu kao inače,sad ne znam jeli to normalno jer stalno vidim trulo voće.
Ja sa bananama imam loša iskustva, tako da ih zaobilazim u širokom luku :D
Kako mrzim (ne mrzim naravno ali me pomalo zivcira) kada imam pun backpack hrane, pica i ostaloga pa naidem na hranu ili pice.
Moram se nazderavat samo kako nebi ostavio nesto za sobom :P
Evo, kupio igru, super je igrao sam oko 1h i nakupio si gear :D
igraš jedan sat i već server hopaš? Where is the fun
Kuka onda naleti na ts koji put pa ćemo zajedno .
@acca ako se spawnaš za restarta znaš i sam da vrlo brzo možeš imati koliko toliko ok gear u 1h :D
Jučer taman našao nešto geara (igrao sam),i trčim ja tako kad odjednom dere se neko STOP. Ja stanem kad ono lik iz grmlja mi izleti. Imao sam sjekiru u ruci i kaže od da je maknem. Naravno još nisam upoznat sa kontrolama i valjda sam slučajno zamahnuo ili tako nešto pa mi lik prosuo zube po cesti. Eto moje prvo iskustvo >.<
Tako smo jučer mi sa sjekirama ubili neka dva naoružana lika. Prvo su jednog od nas ubili iz kuće, onda smo nas trojica sa sjekirama utrčali u kuću i izmlatili tog lika. Iako je ubio jendog od nas uzeli mu pušku i vidjeli da njegov kolega čeka u kutu sobe isto naoružan. Prvo se kolega zatjerao sjekirom na njega, e onda sam doletio sa m4 i rješio ga života. Prije toga smo isto jednog ubili na livadi kad mu je nestalo metki, teknokyo ga je lopatom maznuo po glavi.
-----------------------------------
Ode i 8sati igre i lot. Uspijem pobjeći snajperu ostado bez krvi pa me zombiji dokrajčili
2 dana sam na NWA i naletio na samo 3 igrača. 2 ubio i jedan mi se combat logo pred očima čim me spazio. Ono očekivo sam da će ljudi željni nekog pvp-a biti na NWA pošto tamo ima brdo loota kad ono šipak. Uvijek odem na neki server s 30+ igrača i ni žive duše na NWA. Čini se da svi idu u Balotu i malte one jadne bambije :/
Jučer otišao u banku da si stavim pare na racun i kupim igru... Kad ono počeli problemi sa karticom, sada čekat ponediljak i tamo zvat u banku, da vidim gdje je problem...
Ja nevjerujem :(
Igram pola dana, full gear, mosin sa bipodom i snajperom, hrane i pica za 3 dana, CAN OPENER!...popenjem se na zgradu i zelim sici dolje, kada sam stisnuo
middle click na ljestve lik nekako odleti prema naprijed padne dolje...you are dead.
..tako mi vracas boze, a danas liku pomagao pola sata i dao mu pola itema i postedim jos jednog u novom soboru.
Ove slike prve su na toj zgradi prije nego sto sam htio sici...jos ne vjerujem, prvi puta sam ovako dobar gear imao :( (imao sam obicnu sjekiru da se bolje uklopi u gear)
No to je dayz, tj. nije...bug prokleti.
ja sam se samo spojio na server pa mi je izbrisao dobro gearanog lika. Alpha bitch.
Malo noob pitanje, ali kak otvoriti bipode(nožice na oružiju) i daju li kakvu prednost?
Malo noob pitanje, ali kak otvoriti bipode(nožice na oružiju) i daju li kakvu prednost?
Otvoriš inventori sa TAB i desni klik na njih i DEPLOY... a navodno daju veću stabilnost kod ležanja, iako mi se nečini da je tako :p
zombi me lupio, nije mi javljalo da krvarim ali mi se ekran cijelo vrijeme blury. osim hunger i thirsta mi ne javlja nikakve simptome. o čem se radi?
malo od sinoć....
Koji realizam, čak su dodali i hemeroide u DayZ SA
Kak srednjaka pokazes?
U opcijama nađeš ''Taunt'' pod kontrolama i bindaš gdje hoćeš... Obično stave ljudi na F4.
Pitanje: Zna mi se desiti da lik pocne normalno hodati, kako sam to napravio? Kako vratiti s normalnog hodanja u ono trčkaranje (ne mislim na 2x "W")?
U 3rd personu jedan desni klik meni mijenja izmedu sporog hodanja i onog jogginga. Takoder kad se penjem uzbrdo space i pocne trcati umjesto hodati.
U 3rd personu jedan desni klik meni mijenja izmedu sporog hodanja i onog jogginga. Takoder kad se penjem uzbrdo space i pocne trcati umjesto hodati.
meni su "default" postavke. Budem to malo proučio
otidite u postavke i stavite turbo trcanje to van je brze od 2xW
I meni su default. Shift također radi.
zombi me lupio, nije mi javljalo da krvarim ali mi je ekran cijelo vrijeme blury. osim hunger i thirsta mi ne javlja nikakve simptome. o čem se radi?
zombi me lupio, nije mi javljalo da krvarim ali mi je ekran cijelo vrijeme blury. osim hunger i thirsta mi ne javlja nikakve simptome. o čem se radi?
Ako krvariš, vidiš u third personu da ti curi krv, osim toga ti piše na dva mjesta Bleeding, prvo dole lijevo u chatu a drugo kad otvoriš inventori sa TAB pored tvog lika će ti bit crvena kockica i pisat će BLEEDING.. i sve simptome ti tamo javlja...
ma nisam krvario. mislim da mi je od gladi bilo, ali svejedno sam crko i popušio hrpu toga šta bi mi dobro došlo.