DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

oo pa to je sacriel tu xd najjači je lik

Čaki
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Čak sam uspio naći frišku bananu a ne trulu kao inače,sad ne znam jeli to normalno jer stalno vidim trulo voće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: DayZ (standalone)
Dragone kaže...

Čak sam uspio naći frišku bananu a ne trulu kao inače,sad ne znam jeli to normalno jer stalno vidim trulo voće.

Ja sa bananama imam loša iskustva, tako da ih zaobilazim u širokom luku :D

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kako mrzim (ne mrzim naravno ali me pomalo zivcira) kada imam pun backpack hrane, pica i ostaloga pa naidem na hranu ili pice.

Moram se nazderavat samo kako nebi ostavio nesto za sobom :P

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo, kupio igru, super je igrao sam oko 1h i nakupio si gear :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Kuka42 kaže...

Evo, kupio igru, super je igrao sam oko 1h i nakupio si gear :D

igraš jedan sat i već server hopaš? Where is the fun {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 9:21 (acca).
14 godina

Kuka onda naleti na ts koji put pa ćemo zajedno {#}.

@acca ako se spawnaš za restarta znaš i sam da vrlo brzo možeš imati koliko toliko ok gear u 1h :D

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jučer taman našao nešto geara (igrao sam),i trčim ja tako kad odjednom dere se neko STOP. Ja stanem kad ono lik iz grmlja mi izleti. Imao sam sjekiru u ruci i kaže od da je maknem. Naravno još nisam upoznat sa kontrolama i valjda sam slučajno zamahnuo ili tako nešto pa mi lik prosuo zube po cesti. Eto moje prvo iskustvo >.<

6 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Tako smo jučer mi sa sjekirama ubili neka dva naoružana lika. Prvo su jednog od nas ubili iz kuće, onda smo nas trojica sa sjekirama utrčali u kuću i izmlatili tog lika. Iako je ubio jendog od nas uzeli mu pušku i vidjeli da njegov kolega čeka u kutu sobe isto naoružan. Prvo se kolega zatjerao sjekirom na njega, e onda sam doletio sa m4 i rješio ga života. Prije toga smo isto jednog ubili na livadi kad mu je nestalo metki, teknokyo ga je lopatom maznuo po glavi.{#}

-----------------------------------

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 10:32 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Ode i 8sati igre i lot. Uspijem pobjeći snajperu ostado bez krvi pa me zombiji dokrajčili {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

2 dana sam na NWA i naletio na samo 3 igrača. 2 ubio i jedan mi se combat logo pred očima čim me spazio.  Ono očekivo sam da će ljudi željni nekog pvp-a biti na NWA pošto tamo ima brdo loota kad ono šipak. Uvijek odem na neki server s 30+ igrača i ni žive duše na NWA. Čini se da svi idu u Balotu i malte one jadne bambije :/

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Jučer otišao u banku da si stavim pare na racun i kupim igru... Kad ono počeli problemi sa karticom, sada čekat ponediljak i tamo zvat u banku, da vidim gdje je problem...

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja nevjerujem :(

Igram pola dana, full gear, mosin sa bipodom i snajperom, hrane i pica za 3 dana, CAN OPENER!...popenjem se na zgradu i zelim sici dolje, kada sam stisnuo

middle click na ljestve lik nekako odleti prema naprijed padne dolje...you are dead.

..tako mi vracas boze, a danas liku pomagao pola sata i dao mu pola itema i postedim jos jednog u novom soboru.

Ove slike prve su na toj zgradi prije nego sto sam htio sici...jos ne vjerujem, prvi puta sam ovako dobar gear imao :( (imao sam obicnu sjekiru da se bolje uklopi u gear)

No to je dayz, tj. nije...bug prokleti.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 0:49 (Marcuskac).

3 0 hvala 0
15 godina
Marcuskac kaže...
...

ja sam se samo spojio na server pa mi je izbrisao dobro gearanog lika. Alpha bitch.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina
DayZ (standalone)

Malo noob pitanje, ali kak otvoriti bipode(nožice na oružiju) i daju li kakvu prednost?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Malo noob pitanje, ali kak otvoriti bipode(nožice na oružiju) i daju li kakvu prednost?

Otvoriš inventori sa TAB i desni klik na njih i DEPLOY... a navodno daju veću stabilnost kod ležanja, iako mi se nečini da je tako :p

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
16 godina
odjavljen
DayZ (standalone)

malo od sinoć....

naš prvi friendly susret sa nekim ljudima. naš prvi friendly susret sa nekim ljudima.
krvavi iz guzice. pitajte pirata zašto... krvavi iz guzice. pitajte pirata zašto...
lokalni izbori lokalni izbori
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

zombi me lupio, nije mi javljalo da krvarim ali mi se ekran cijelo vrijeme blury. osim hunger i thirsta mi ne javlja nikakve simptome. o čem se radi?

0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

malo od sinoć....

Koji realizam, čak su dodali i hemeroide u DayZ SA

14 godina
DayZ (standalone)

Kak srednjaka pokazes?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

U opcijama nađeš ''Taunt'' pod kontrolama i bindaš gdje hoćeš... Obično stave ljudi na F4.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
DayZ (standalone)

Pitanje: Zna mi se desiti da lik pocne normalno hodati, kako sam to napravio? Kako vratiti s normalnog hodanja u ono trčkaranje (ne mislim na 2x "W")?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

U 3rd personu jedan desni klik meni mijenja izmedu sporog hodanja i onog jogginga. Takoder kad se penjem uzbrdo space i pocne trcati umjesto hodati.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

U 3rd personu jedan desni klik meni mijenja izmedu sporog hodanja i onog jogginga. Takoder kad se penjem uzbrdo space i pocne trcati umjesto hodati.

meni su "default" postavke. Budem to malo  proučio

16 godina
moderator
DayZ (standalone)
Ona lupi 2x shift...
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

otidite u postavke i stavite turbo trcanje to van je brze od 2xW

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

I meni su default. Shift također radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

zombi me lupio, nije mi javljalo da krvarim ali mi je ekran cijelo vrijeme blury. osim hunger i thirsta mi ne javlja nikakve simptome. o čem se radi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 17:35 (Zvonzi).
14 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...
Zvonzi kaže...

zombi me lupio, nije mi javljalo da krvarim ali mi je ekran cijelo vrijeme blury. osim hunger i thirsta mi ne javlja nikakve simptome. o čem se radi?

Ako krvariš, vidiš u third personu da ti curi krv, osim toga ti piše na dva mjesta Bleeding, prvo dole lijevo u chatu a drugo kad otvoriš inventori sa TAB pored tvog lika će ti bit crvena kockica i pisat će BLEEDING.. i sve simptome ti tamo javlja...

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma nisam krvario. mislim da mi je od gladi bilo, ali svejedno sam crko i popušio hrpu toga šta bi mi dobro došlo.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice