DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.069.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja se samo nadam da sistem basebuildinga nece biti kao u epochu, skupljanje resursa pa gradjenje dvoraca i ne znam cega...

vec da ces moci okupirati jedna od 95% postojecih zgrada u koje se moze uci, craftati bolja, vrata, lokot, resetke na vratima

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
NEW_MAN kaže...
Meni nist ne fali osim ekipe za akciju :)

dajte neki Team Speak, gdje je ekipa sa Bug hr-a, da se okupimo..

16 godina
ytbapa kaže...

ja se samo nadam da sistem basebuildinga nece biti kao u epochu, skupljanje resursa pa gradjenje dvoraca i ne znam cega...

vec da ces moci okupirati jedna od 95% postojecih zgrada u koje se moze uci, craftati bolja, vrata, lokot, resetke na vratima

pa epoch je više minecraft nego dayz... ja se nadam da uopče takve stvari nema u dayzu... nego da se to posebno napravi modovima i custom serverima za dayz standalone

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 14:36 (acca).
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo ja i prijatelj udrili sliku :) http://i.imgur.com/HJ7U7wV.jpg

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zanimljiv DayZ clone za Armu 3

Bas me zanima kako ce to ispast :)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 1
16 godina
DayZ (standalone)

Samo u dayz-u

5 0 hvala 1
15 godina
DayZ (standalone)

Prilično mi je nevjerovatno da to ima u jednoj igri...ta sloboda...ja bi mu rekao da se okrene i spucao ga u čelo :)

Fora video :)

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

U slučaju da netko nije vidio, evo još ovaj epic {#}

6 1 hvala 2
15 godina
DayZ (standalone)

ahaha predobro!

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...

Ovo je nešto najbolje ikad!! :D

EDIT: Pogledao o kraja i malo sam uznemiren :O Ne mogu vjerovat da su ih ubili nakon onoga i to onako hladno :/ Farewell Wiggle Lord \o

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 23:45 (Lopoc).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dali netko zna koliki bi fps imao sa sljedecom konf:

Acer Aspire 5553g
AMD Phenom II x4 N950 2.1 ghz
ATI Mobility Radeon HD 5650 - 2gb
8 GB ram

0 2 hvala 0
16 godina
Rijeka051 kaže...

dali netko zna koliki bi fps imao sa sljedecom konf:

Acer Aspire 5553g
AMD Phenom II x4 N950 2.1 ghz
ATI Mobility Radeon HD 5650 - 2gb
8 GB ram

užasan, igra je cpu intensive a 2.1 ghz je pre slabo. Ja imam 60 fpsa u divljini, 45 u manjim gradovima i u chernu 25-30 na quad core 3 ghz

17 godina
acca kaže...

Wow kakvi majmuni, ubiju ih na kraju, nisu ni naoružani...đizs kakav retardiran način igranja, ono, uzmi mu ruksak...

...a igra ima potencijala za puno više od djece koja se igraju rata i vježbaju ubijanje bespomoćnih...

...znam da je samo igra, al svejedno mi se ne sviđa takav community...a još se dvoumim kupiti ili ne...

Jeli većina susreta završava sa time da ekipa od 2-3 ludi na TS-u poubija sve oko sebe ili šta? Kakva su vam iskustva zasad?

BF3, MW2, Origin: okrad1337 Steam: okrad5656
16 godina
DayZ (standalone)

pa novi trend je našopati babmije s desinfekcijskim sprejom i onda umru za pola sata

Ja do sada nisam susreo naoružanog lika ili ekipu da ne bi ubio odmah, preveliki rizik, fresh spawne inače puštam ako okolo nema oružja

1 0 hvala 1
13 godina
DayZ (standalone)

Ocito je da nisi igro MOD. 

Ima igraca koji su Banditi i radi KOS uvijek i stalno. Opet ima ekipe, u kojoj sam i ja, da tko nije na TS.u odmah je na podu. Mada je sad veca shema okruziti ih, probati nagovorit da bace oruzije na pod i ruke iza glave. Bacimo na njih lisice ili konopom zavezes i odvedes nekud. Pokupis gear i pustis ih, ili izvadis krv... ovisi sta ti treba. 

Sa standalonom je igra postala jos vise surova jer nema vise toliko loota. Vise ti nije glavna briga oces imati dosta metaka nego oces imati dosta hrane, lijekova, sterilnih bandaža ili ciste vode. Opet, moras shvatit da neki provedu po tjedan dana dok ne nagiraju lika i onda da bi ja sad zrtvovo da me neki Bambi ubije, no way. 

Community je vecinom zrela ekipa koja je na TS.u i grupno idu po mapi i ciste gradove. 

Igra sigurno nije za svakoga, jer nije ti bas svejedno kad imas brutalan gear i onda ostanes bez hrane a niti u jednoj kuci nema hrane i riknes. Da nije bilo ekipe meni bi se to dogodilo.

Igra u alpha verziji ima bugova. Najiritantniji su zombiji koji porlaze kroz zidove i podove to je sigurno.

Zanimljivo, danas smo sastavili onu mobilnu pecnicu sa plinom, pecnica + lonac i sad naravno u tome mozes prokuhavat vodu, sigurno ce se dat i meso pec kad ubace zivotinje i tako u krug. Ova igra moze samo naprijed od sad.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Stvarno ostanete bez hrane ili vode, pa barem toga ima gdje hoćeš... Loota ima i previše, a ne manjka.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 0:42 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ocito je da nisi igro MOD. 

Ima igraca koji su Banditi i radi KOS uvijek i stalno. Opet ima ekipe, u kojoj sam i ja, da tko nije na TS.u odmah je na podu. Mada je sad veca shema okruziti ih, probati nagovorit da bace oruzije na pod i ruke iza glave. Bacimo na njih lisice ili konopom zavezes i odvedes nekud. Pokupis gear i pustis ih, ili izvadis krv... ovisi sta ti treba. 

Sa standalonom je igra postala jos vise surova jer nema vise toliko loota. Vise ti nije glavna briga oces imati dosta metaka nego oces imati dosta hrane, lijekova, sterilnih bandaža ili ciste vode. Opet, moras shvatit da neki provedu po tjedan dana dok ne nagiraju lika i onda da bi ja sad zrtvovo da me neki Bambi ubije, no way. 

Community je vecinom zrela ekipa koja je na TS.u i grupno idu po mapi i ciste gradove. 

Igra sigurno nije za svakoga, jer nije ti bas svejedno kad imas brutalan gear i onda ostanes bez hrane a niti u jednoj kuci nema hrane i riknes. Da nije bilo ekipe meni bi se to dogodilo.

Igra u alpha verziji ima bugova. Najiritantniji su zombiji koji porlaze kroz zidove i podove to je sigurno.

Zanimljivo, danas smo sastavili onu mobilnu pecnicu sa plinom, pecnica + lonac i sad naravno u tome mozes prokuhavat vodu, sigurno ce se dat i meso pec kad ubace zivotinje i tako u krug. Ova igra moze samo naprijed od sad.

Nisam igrao mod, al sam očekivao neš malo drugačije u standaloneu, malo manje PvP-a, a na kraju ispalo više? LOL... Svejedno mi se igra, čisto da probam nešto novo, sljedeća je na popisu za kupnju..

BF3, MW2, Origin: okrad1337 Steam: okrad5656
13 godina
PLASMAorLCD kaže...

Stvarno ostanete bez hrane ili vode, pa barem toga ima gdje hoćeš... Loota ima i previše, a ne manjka.

A gle, kad soliras i kad se ulogiras na server u krivo vrijeme, neces bas naic na hranu. Kad nas ima u ekipi onda se lakse loota i sve to.

Ne znam sta ocekujes od Zombie survival svijeta. Da svi budemo prijatelji i da 40 ljudi skupa igra i loota gradove. Uvijek netko ima nesto bolje i zelis ga roknut. Kad imas ekipu i kad skuzis koja je to taktika za uopce uci u grad u kojem sumnjas da ima nekoga, to je spika ove igre.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne znam, ja igram solo/duo i nikad još nisam imao problema stvarno.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo koja slika od sinoćnje sesije, igra je odlična samo joj fali contenta, ali ne vjerujem da će podbaciti...

Ovaj zec me je isprepadao jer ima isti zvuk kao zombi, ovo je slika pred klanje...

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
DayZ (standalone)

Nikad mi taj dio nije bio jasan...kad te ubiju završio si na tom serveru igranje ili možeš krenuti od početka?

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Nikad mi taj dio nije bio jasan...kad te ubiju završio si na tom serveru igranje ili možeš krenuti od početka?

ovo nije mmo tipa wow gdje si vezan uz jedan server. Svi serveri su povezani(trenutno) i možeš ići na bilo koji, kad umreš možeš se opet spawnati na istom serveru ili ići na novi

16 godina
odjavljen
DayZ (standalone)

oće đubre i pod morem...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
skank666 kaže...

oće đubre i pod morem...

Ti to picis na full grafici ? jer izgleda odlicno :D

16 godina
odjavljen

da... i da, izgleda super.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Koliko headset utječe na igru? I koliki ga postotak igrača ima ingame?

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Počastio sam se i ja Dayz-jem...ako je tko za TS neka javi steam id pa ćemo se dogovoriti sve :)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo napravio sam bug hr raidcall grupu ( program kao teamspeak)

pa možete tu doći

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-hr-raidcall/201127.aspx?page=0&jumpto=4014386&sort=asc&view=flat

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Instalirano stižem za  15 minuta

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice