- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cisto sumnjam da je netko friendly na airfieldu
haha prijatelju... neznam da i ima misto koje je friendly u toj igri...
mislim da je igri potrebno bar jedno selo di si siguran da te nece netko iz krajicka spustit "iz zabave".
Ja ako se zelim PVP-at idem u elektro, a tu po airfieldima ionako nema ljudi (0.57) i svi koje sretnem su okej i rijetko se puskaramo. Nakon 1k sati igre skuzio sam da me puno vise nagradi iskustvo kad se sprijateljim s nekim.
Double the salt, double the flavore.
Ha ha ha objavi bandit "tiny dick squad" video radi kurcenja gdje prvi susret KOS nenaoruzanog playera i cim prokomentiras nesto odmah si "salty" al sta ocekivat od ljudi s mindsetom kao vi. . .
Ha ha ha objavi bandit "tiny dick squad" video radi kurcenja gdje prvi susret KOS nenaoruzanog playera i cim prokomentiras nesto odmah si "salty" al sta ocekivat od ljudi s mindsetom kao vi. . .
ti si i dalje salty, i ako nisi primjetio taj lik je poceo vadit longhorn
ti si i dalje salty
Ti (Devil) si tolko salty, već vidim da si tip koj može samo gledat ko konj (u jednom smijeru), ne možeš prihvatit da ljudi igraju kako žele (što je poanta dayz-a), ako nije po tvom onda je vrijeđanje, pametovanje itd...
Ajde zadovoljavaj se i dalje s svojim moralnim stavovima i pametovanjem jer ti znaš najbolje kako igrat dayz.
Završimo ovu raspravu jer ne možeš bit u pravu i samo vrijeđaš, žao mi je ljudi koji čitaju ovo i dobivaju krivu sliku o dayz-u.
Ti (Devil) si tolko salty, već vidim da si tip koj može samo gledat ko konj (u jednom smijeru), ne možeš prihvatit da ljudi igraju kako žele (što je poanta dayz-a), ako nije po tvom onda je vrijeđanje, pametovanje itd...
Ajde zadovoljavaj se i dalje s svojim moralnim stavovima i pametovanjem jer ti znaš najbolje kako igrat dayz.
Završimo ovu raspravu jer ne možeš bit u pravu i samo vrijeđaš, žao mi je ljudi koji čitaju ovo i dobivaju krivu sliku o dayz-u.
Hhh, sine previse si buthurt jer netko se usudio prokomentirati tvoj jadni filmic i jos jadnij playstile. . .
"Prava slika" Day Z-a je ocigledno biti KOS magarac i sa svojim frendicem prostrjeliti covjeka cim je usetao medju vas bez oruzja u rukama jos to stavite kao neki "highlight" ha ha ha . . .
Povlacis se iz rasprave jer ni ti nisi u pravu, igra istina nudi slobodu mozes biti najgora supcina ili pomagati ali ako si vec bandit budi bandit sa stilom pa zarobi nekog, trollaj nemoj stavljati kao nesto posebno to sto si od straha s svojim deckom ispucao par metaka u ne naoruzanog igraca. . .
ja se slažem da nije nikakav izazov pucati u igrače bez veze.. s obzirom da ipak najviše igram solo, meni je najveći gušt prišuljati se, probati ga zarobiti i opljačkati.
komunikacija i stvaranje prijatelja mi nije đir jer sam već par puta tako nahebao.. snipeanje iz daljine je za papke i to mi isto nije zanimljivo.
ali na koncu mislim da svi moram proći neke faze igranja igre.. ja sam u početku isto snipeao i pucao po igračima čim sam ih vidio.
call of duty 17: world of dayz
call of duty 17: world of dayz
Tak je, idemo mi rađe RO2 ili Armu... ili nešto...
Izgleda da sutra napokon dolazi 0.58 na stable. Vrača se persistance, nova kamera i navodno masu bugova sređeno... živi bili pa vidjeli. nadam se da će bit igrivo
Izgleda da sutra napokon dolazi 0.58 na stable. Vrača se persistance, nova kamera i navodno masu bugova sređeno... živi bili pa vidjeli. nadam se da će bit igrivo
ja sam igrao u nedjelju, imao sam dosta bugova sa inventoryjem.. nadam se da će popraviti.
doduše ja testiram novi UI, pa možda i sa time ima veze.
jema li itko da je prova 0.58?
Spawnao se u Elektro industrijskoj.. stoji 35 FPS mislim si opaaaa.. radilo nekak fluidnije, bolje... sav sretan prelazim u centar elektra, fps drop boom, na 18-22... prolutao to tamo, otišao do Cherna, naletio na 5-6 starih/novih bugova i nakon opet fps dropa u Dubkiu ugasio i vratio se na Altis Life... budem se još vratio vjerovatno (ovisno kak ekipa bude disala) al ovo jučer ispalo mi "same shit" možda malo bolje radi, kao fluidnije... al nikakav bitniji skok.. al mislim da je to više do hive reseta... uvijek nakon njega bolje radi.. sad kad nastanu baze bude opet bio ogroman desync
Btw jel zna netko koji popularne privateservere kojih ima nekoliko na istom hive? Nešto kao što su Selbjustiz bili?
jep.. ide realtivno bolje... iz nekog razloga se neke stvari ne mogu uzet.nasao lijepu obucu,skinuo staru-one nestale a nove ne mogu staviti na sebe??? nakon 10 metara kao da mi je netko pribija noge... isto tako nedaj boze da te udre kap kise odma si Damp.
BTW. di su zombiji??? su to izbacili iz igre ili je toliko proslo od apokalipse da su sami sebe pojeli
jep.. ide realtivno bolje... iz nekog razloga se neke stvari ne mogu uzet.nasao lijepu obucu,skinuo staru-one nestale a nove ne mogu staviti na sebe??? nakon 10 metara kao da mi je netko pribija noge... isto tako nedaj boze da te udre kap kise odma si Damp.
BTW. di su zombiji??? su to izbacili iz igre ili je toliko proslo od apokalipse da su sami sebe pojeli
Izbacili su da vide kolko ce trebat ekipi da skuzi da ih nema, sudeci po tome da si ti jedini se zapitao izgleda da im uspjeva
CroHQ.org je otvorio DayZ server public hive sa 30 slotova, server je smješten u Frankfurtu, DE.
85.236.105.32:2402
SOrry za Off topic. Jel mi možete samo reći, sa kojim programom se može snimit igra a da bude fluidno snimljena? Ko ovaj iznad video? Ma koliko puta sam ja snimao nije mi neka snimka bila, non stop je štekala, tj. bila usporena.
Hvala
ak imas nvidiju ,shadowplay.
super snima,ništa ne taxa performanse i snimak je čist ok za jutub.
ak nemas,a neznam imas dxtory ,fraps...
bok ljudi znaci frend mi ima dazy server i ima presistence ukljucen ali nema loot jel to moyda do problema u 0.58 ili i ako se iskljuci oceli mi se lik wipat
Nakon patcha naisao sam na jednog jedinog zombija u Novodmitrovsk,tamo industrijski dio,uplasio me :D
Nakon patcha naisao sam na jednog jedinog zombija u Novodmitrovsk,tamo industrijski dio,uplasio me :D
Nisi ga valjda ubio???? :O:O
oni su sad totalno ugrožena vrsta...
E super, imam nvidiu gtx 650. Budem probao sa njom. Puno hvala dečki.
Možda to ni nije loša ideja. Smanjiti im broj da ne stvaraju probleme s optimizacijom, učiniti ih nadljudski jakim i izdržljivim i dati im nekakav suvisli AI na razini kakvog majmuna. Tipa brzi zombiji ili Zombine iz HL2.
Možda to ni nije loša ideja. Smanjiti im broj da ne stvaraju probleme s optimizacijom, učiniti ih nadljudski jakim i izdržljivim i dati im nekakav suvisli AI na razini kakvog majmuna. Tipa brzi zombiji ili Zombine iz HL2.
Ili optimizirat igru tako da se može nositi s puno zombija i ubacit horde pa da izgleda kao zombie survival igra?