A ono sta ja nikad necu razumijeti je:Prije kada su se radile igre,igra je morala izaci kako treba,inace je nitko nece niti kupit.Danas,ili smo mi kao gameri toliko otisli u racku,pa platimo masno igru i dobimo polu proizvod i nitko se toliko ne zali.Prije da su nam tako sipali igre,pola tih tvrtki bi propalo.A danas da nam daju i 10% od igre,firma zaradjuje,kao da je proizvod 100% gotov xD
Ovo je alpha proizvoda koji će tko zna kada biti izbačen na tržište kao gotov proizvod. Da si bar jednom pročitao tekst na ulasku u igru, umjesto što samo klikćeš "I understand", sve bi ti bilo jasnije.
Citaj pozorno ovo.Ti sigurno nemas 20fps-a u gradu.Mozes tu sada da prdis koliko hoces,ali zna se sta je i5 proc za ovo.Tebi zato i ne smeta toliko optimizacija.To sto ti tu i tamo zna pasti na 20FPS-a,to je jako rijetko i ti u 80%slucajeva uzivas u igri i divis joj se.Meni i nekima ovdje,igra izgleda katastrofa razlozi su brojni (grafika na minimum,kasnjenje ucitavanje tekstura i smanjena vidna povrsina,da pogodim,radi toliko spustenih detalja da bi ti igra radila barem 5%bolje,sto znaci neprijatelj tebe prije vidi nego ti njega.A ako je u nekom grmu ili drvetu,neces ga niti vidit,a ti si mrtav.Naletis na neprijatelja i krenes pucat po njemu,ali da pogodis radi laga fulas sve a on moze da bira u koju obrvu da te pogodi itd).Kazes da citamo.Pise tocno neko vrijeme ce biti u alphi.Ok,reci mi koliko je vec igra u tom laznom razvoju?Za mene nije razvoj,trpanje gluposti unutra(satori,novi weapon,scopovi,torbice,pistoljcici).Razvoj je kada vidis da igra se POPRAVLJA.A ne kada trpam sranja unutra a PRAVI RAZVOJ stoji vec pogodim godinu i pol na istom mjestu.To sto oni rade,nije razvoj,vec trpanje gluposti u lose temelje,sto pretpostavljam,da ce samo jos vise ici prema padu FPS-a,radi pre natrpanosti igre glupostima.Mozda kada budes ti imao na svom i5 10FPS-a,mozda se pokrenu malo.Samo pogledajte na sta lici Arma3.I sto je najbolje,pravi developeri,bi naucili nesto iz proslih igra sto su radili.Ali ocito ovi i dalje tuku po svome.Proslo je kod Arme i DayZ-a,zasto ne bi i kod Standalone.a.Ne kazem ja da je igra losa,nego oni su ti losi,koji nemaju pojma kako bi trebalo popravljat igru.Uh i da rusenje igre...Community je bitan ali ocito njih ne zanima misljenja ljudi.Dokazi su samo po koliko broj ticketa je poslan a nigdje konkretnijeg odgovora,kako popraviti bilo sta u toj igri.