E pa kroz to testiranje,bi trebao se vidit i napredak.Kad kazem napredak mislim pod sve boljim performansama,sva manjim brojem bugova.A mi smo sve vidjeli osim toga.Za uzvrat tom testiranju,dobili smo sve veci broj pad FPS-a,na momente ne igrivo i sve veci broj bugova.Ako cemo o tome.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E pa kroz to testiranje,bi trebao se vidit i napredak.Kad kazem napredak mislim pod sve boljim performansama,sva manjim brojem bugova.A mi smo sve vidjeli osim toga.Za uzvrat tom testiranju,dobili smo sve veci broj pad FPS-a,na momente ne igrivo i sve veci broj bugova.Ako cemo o tome.
Rečeno je da će se na optimizaciji radit tek u beti.
A nista,gasit DayZ do bete koja ce valjda biti do iduce godine.Znaci 24 eura sam platio,da bi cekao iducu godinu.
A nista,gasit DayZ do bete koja ce valjda biti do iduce godine.Znaci 24 eura sam platio,da bi cekao iducu godinu.
24 eura si platio da bi testirao igru.
Dobro,kada izadje igra,necu valjda opet morat kupit igru?Posto taj njihov test traje i trajat ce dosta dugo,pa da si ne bi pomisli da smo se dosta naigrali pa da moramo lupit jos para.
Dobro,kada izadje igra,necu valjda opet morat kupit igru?Posto taj njihov test traje i trajat ce dosta dugo,pa da si ne bi pomisli da smo se dosta naigrali pa da moramo lupit jos para.
Sad si već počea pisat pizd***je
Lijepo ti je pisalo na steamu kaj kupujes.
Endy naporan si brate više... Skuzili smo poantu, iako nisi u pravu molim te da vise neraspravljamo o tome... Sve dok je igra u alfi pa cak i u beti nemaš šta pljuvat po developerima i igri. Dok bude bila gotova ak bude puno bugova i gluposti onda pljuj koliko hoces, ovako procitaj jos jednom onaj text kad ulazis u igru i dobro gledaj na sta budes klikno... Ako si klikno I UNDERSTAND onda to znaci da razumijes taj text tako da nemoj ovdje pisat gluposti... Ili ju igraj ili nemoj kliknut daj vraziji gumb...
Igram igru od kad su je pustili i igra je napredovala u toliko puno stvari i dodano je toliko contenta da je smjesno kako ljudi govore kako se nista ne radi. Ovaj model je buducnost razovja igara, jer su dvije glave pametnije od jedne, a tisucu od dvije itd... Igra je jos uvjek u alphi i ocekivati nekakve optimizacije je smjesno, pogotovo kada danas ima igara koje su izasle i od puno jacih devlepoerskih studija sa uzasnom optimizacijom, zasto onda toliko kritike prema ljudima koji su otvoreni prema nama igracima i koji puno rade na ovome projektu, cesto i prekovremeno...
Igramo danas Bevis, ja i neki njegov drug (HC server). ., od Svetla dolazimo do malog aera kod Berezina, hoce oni da provjere sta ima u kontrolnom posto ostatak nije lootan (nit jedno auto niti hangar otvarani) dok su oni otisli svrljat gore, ja sam se zavukao pod stepenice da gledam na vrata i cuvam ulaz. Minut poslje ubije me burst iz SKS-a. ., dok se mi raspravljamo i ja tvrdim da je glitcher oni govore ma mozda nije, mozda mi se logao lik za ledja sidju i ubiju klosara sto mi je lootao tijelo. Dok su oni trazili moj kalash da mi ga pricuvaju i spase prije reseta servera i njih pokosi magicni SKS iz "nicega".
Prethodni dan, opet HC server koji se najavljeno restarta svakih 2 sata. Odmah poslje restarta u Svetlu ubijam full geranog lika Mosin full attachmentim M4 full attachmenti a u gearu sve puno zutih kutija sa municijom i svim potrebstinama (to je onaj sto dupa kao netko kaze par konzervi, gladan jadan) nakon 20tak minuta ISTI lik sa svom opremom, ali mutav do bola naleti na mene ubijem ga i nije mu les stigao kako treba pasti SESION LOST server se magicno prije vremena restartao.
To su ti "fer" playeri dooperi, glitcheri i ostala gamad. . ., ili su zavuceni u zidove oni tebe vide a ti nemas pojma da su tu. Ili imaju geara kojeg se jako tesko ili uopce vise nemoze naci u igri, kad ih i ubijes eto ih kroz 20 minuta nazad. Ma ne narusava to balans igre uopce, nije to "cheat" to je "fer play"!
A gamadi ce uvjek biti.Dok se moze sakrivat po zidovima,ljudi ce se sakrivati.Doduse ne svi,ali vecina.Nazalost to je tako.Nekim ljudima bi se trebalo zabraniti igrati.
Igramo danas Bevis, ja i neki njegov drug (HC server). ., od Svetla dolazimo do malog aera kod Berezina, hoce oni da provjere sta ima u kontrolnom posto ostatak nije lootan (nit jedno auto niti hangar otvarani) dok su oni otisli svrljat gore, ja sam se zavukao pod stepenice da gledam na vrata i cuvam ulaz. Minut poslje ubije me burst iz SKS-a. ., dok se mi raspravljamo i ja tvrdim da je glitcher oni govore ma mozda nije, mozda mi se logao lik za ledja sidju i ubiju klosara sto mi je lootao tijelo. Dok su oni trazili moj kalash da mi ga pricuvaju i spase prije reseta servera i njih pokosi magicni SKS iz "nicega".
Prethodni dan, opet HC server koji se najavljeno restarta svakih 2 sata. Odmah poslje restarta u Svetlu ubijam full geranog lika Mosin full attachmentim M4 full attachmenti a u gearu sve puno zutih kutija sa municijom i svim potrebstinama (to je onaj sto dupa kao netko kaze par konzervi, gladan jadan) nakon 20tak minuta ISTI lik sa svom opremom, ali mutav do bola naleti na mene ubijem ga i nije mu les stigao kako treba pasti SESION LOST server se magicno prije vremena restartao.
To su ti "fer" playeri dooperi, glitcheri i ostala gamad. . ., ili su zavuceni u zidove oni tebe vide a ti nemas pojma da su tu. Ili imaju geara kojeg se jako tesko ili uopce vise nemoze naci u igri, kad ih i ubijes eto ih kroz 20 minuta nazad. Ma ne narusava to balans igre uopce, nije to "cheat" to je "fer play"!
Ma **** im pas mater pa gdje je tu je**** gušt u igri, gdje je onaj gušt kad nađeš kalaš i ili mosin pa LR scope i čuvaš to ka da si naša miljun eura. Gdje je njima je**** mozak da im se da glitchat i kopirat iteme u igrici u kojoj je survival prva namjena i gdje se tribaš TRUDITI da nabaviš gear. Ko male curice...al' je mi drago kad smo ga bili ubili **** mu ja porodicu...
Ma **** im pas mater pa gdje je tu je**** gušt u igri, gdje je onaj gušt kad nađeš kalaš i ili mosin pa LR scope i čuvaš to ka da si naša miljun eura. Gdje je njima je**** mozak da im se da glitchat i kopirat iteme u igrici u kojoj je survival prva namjena i gdje se tribaš TRUDITI da nabaviš gear. Ko male curice...al' je mi drago kad smo ga bili ubili **** mu ja porodicu...
Moje misljenje jeda je igra TREBALA od starta biti takva.Ali nazalost,kao sto sam znas weapon,municiju i ostale stvari,nalazis tik tak.To je velika greska devova.Ovako,ljudi su se naucili brzo nalaziti gear i sada kada bude jednog dana postala pravi survival(daj boze),veliki broj tih glitchera i tih COD/BF gamera,ce napustiti igru,a doci survival tipovi ljudi.Jer treba malo vise suradje izmedju protivnika.A ne da se sve svodi,ajmo na prazan server,da se zgiram i onda idemo na puni da ubijemo nesto xD
Moje misljenje jeda je igra TREBALA od starta biti takva.Ali nazalost,kao sto sam znas weapon,municiju i ostale stvari,nalazis tik tak.To je velika greska devova.Ovako,ljudi su se naucili brzo nalaziti gear i sada kada bude jednog dana postala pravi survival(daj boze),veliki broj tih glitchera i tih COD/BF gamera,ce napustiti igru,a doci survival tipovi ljudi.Jer treba malo vise suradje izmedju protivnika.A ne da se sve svodi,ajmo na prazan server,da se zgiram i onda idemo na puni da ubijemo nesto xD
Uvjek je bilo i bit ce onih jadnika koji traze exploite to se nemoze ni promjenit niti iskorjenit. Ali ima i OK ljudi, sinoc dok sam cekao u Novom Soboru da se ekipa skupi naletio je stranac s Mosinom, kroz razgovor pitam ga sta mu treba on kaze ammo ali razumije sto mu nedam jer ce biti prijetnja. Ja riskiram, podjelim s covjekom svoju municiju za uzvrat je on 20 minuta samnom cekao, ubijao zombije dok mi se ekipa nije skupila, pozdravili se i svako svojim putem. Samo sto su danas takva iskustva rijetka. . .
Ljudi,imam jedan manji problem sa DayZem i grafickom.Ovako,instalirao sam novi WIN7 64bit i stavio sam drivere od graficke one 14.4 verziju,koje sam skinuo sa oficijalne stranice AMD-a.Sve se to fino instaliralo,ali sada kada odem u igru DayZ,nemogu izabrati full HD grafiku,nego max 1280x960 200%,tako nesto.Znaci onako mi je u kocki igra a vani su crni rubovi.To je ustvari i max rezolucija,koju mogu staviti.Zna mozda netko,sta sam jos zaboravio instalirat?Hvala
Ljudi,imam jedan manji problem sa DayZem i grafickom.Ovako,instalirao sam novi WIN7 64bit i stavio sam drivere od graficke one 14.4 verziju,koje sam skinuo sa oficijalne stranice AMD-a.Sve se to fino instaliralo,ali sada kada odem u igru DayZ,nemogu izabrati full HD grafiku,nego max 1280x960 200%,tako nesto.Znaci onako mi je u kocki igra a vani su crni rubovi.To je ustvari i max rezolucija,koju mogu staviti.Zna mozda netko,sta sam jos zaboravio instalirat?Hvala
opcije > video > user interface
Prvo tu rezoluciju namjesti, pa tek onda tamo direktno u videu staviš na 100%. I makneš tesselation u rendering opcijama.
Ma ne narusava to balans igre uopce, nije to "cheat" to je "fer play"!
Mozda nije ni stetno toliko masovno glitchanje ili sto vec ne (bar dok je u ovoj fazi razvoja igra), sto bi tek bilo da je to malo poznat glitch? Kada bi onda izaslo na radar devovima? Sto vise ljudi iskoristavaju i bune se na to vece su sanse da ce devovi vise vremena posvetiti tome. Jbga, igra je idalje u ranom dijelu razvoja, a igra te skoro pa sama tjera da duplas nakon sto te spawnag golog i bosog dok si full gear imao.
Stisnut zube i idalje testirati igru ili se ostaviti dok ne dođu bolja vremena. Ja sam 2. opciju odabrao...
Evo par slika od jucer, mene i JoshTurner-a u akciji :) Danas ponovno u akciju...
Kako fino dupliciranje a
Evo par slika od jucer, mene i JoshTurner-a u akciji :) Danas ponovno u akciju...
Kad ih samo vidim,riga mi se...
Dupliciranje cega? HAHA jel se vi salite? Bogte ja sam igro cijeli dan jucer, samo looto
Odlučio danas malo odigrat DayZ SA. Nisam igru tako već nekoliko mjeseci.
Prvo što me zadesi kad sam pokrenio igru je pikselizirana slika (tj premala rezolucija). U opcijama mi nije dalo da podesim na rezoluciju svog monitora. Riješim problem nakon 10 min i napokon krenio igrat.
Napokon uđem u igru, čak mi je i moj prijašnji lik bio sačuvan (full gear). Nakon jedno 45min lutanja po mapi i po gradu nisam naletio niti na jednog zombija niti igrača. Katastrofa. Igra izgleda kao da je još gore optimizirana od zadnji put. Mapa pusta, a geara ko blata (barem u tom novom gradu kojeg sam ja obišo). Čitam ove patch notes i vidim da samo dodaju nova područja, modificiraju gradove, dodaju jedno oružje svaki mjesec umjesto da se zabave s nekim drugim važnijim stvarima. Ja ne znam šta ovi rade s tom igrom. Kupio sam ju jer sam očekivao da će biti nešto više od moda, a nakon 8 mjeseci od izlaska alphe oni praktički nisu napravili nikakav značajan pomak.
Toliko primjeraka su prodali i skupili novčanih sredstava, čak više nego što su i sami očekivali i da nebi slučajno to iskoristili i ubrzali razvoj igre. Da bi igra prešla alpha i beta verziju morat će proć još dvije godine ako nastave ovakvim tempom.
DayZ mod Overpoch je za klasu bolji od SA verzije. Od optimizacije do mogučnosti koje mod nudi.
Žao mi je tih 20 eura koje sam dao za ovu igru od koje sam puno više očekivao. Kao igrač koji je potrošio mnogo sati na igranje moda i SA nebi nikome preporučio da kupi Dayz SA u ovakvom stanju.
Kako se čini izaći će druge slične f2p igre koje će nuditi mnogo više od DayZ SA prije neglo li ista bude izašla iz ovih testiranja.
Ne nego samo jedan kill
Žao mi je tih 20 eura koje sam dao za ovu igru od koje sam puno više očekivao. Kao igrač koji je potrošio mnogo sati na igranje moda i SA nebi nikome preporučio da kupi Dayz SA u ovakvom stanju.
Kako se čini izaći će druge slične f2p igre koje će nuditi mnogo više od DayZ SA prije neglo li ista bude izašla iz ovih testiranja.
Puno više si očekivao od igre koja je još uvijek u razvoju? Pa čovjeće čekaj malo dok igra dođe do bete ili finalnog proizvoda, onda ćemo vidjet dal će ispunit očekivanja ili ćemo nastavit vajnat.
Baš ste curice... stalno plačete.
Ne nego samo jedan kill
evo sad smo ja i moj prika ubili jednog lika s 400 metara u novodmitrovsku pokraj tornja, dečko je imo akm i akm 101 sa puno magova za oba oružja
a baš smo se odlučili ić do NW airfielda po te gunove i naiđemo na tog lika
Puno više si očekivao od igre koja je još uvijek u razvoju? Pa čovjeće čekaj malo dok igra dođe do bete ili finalnog proizvoda, onda ćemo vidjet dal će ispunit očekivanja ili ćemo nastavit vajnat.
Šta kažeš, dupliciranje ti je zabavno?
Šta kažeš, dupliciranje ti je zabavno?
Kaj da ti velim, huligan.