Ma da render srede nemoraju ni niš novo stavljat unutra,da vidiš kako bi se igra igrala...Baš ono kak treba.
da da... igralo bi se sve dok ti Bohemia ne vrati pare koje si trazija... onda bi ju igrali dovoljno da napuni jedan server.
Ne kapiram.
Ma da render srede nemoraju ni niš novo stavljat unutra,da vidiš kako bi se igra igrala...Baš ono kak treba.
da da... igralo bi se sve dok ti Bohemia ne vrati pare koje si trazija... onda bi ju igrali dovoljno da napuni jedan server.
Ne kapiram.
jučer si baš razmišljam... pošto melee više nije neka opcija za zombije a luk i strijele zauzimaju puno mjesta, trebali bi dozvolit da se luk može stavit na rame ko' sjekira da ne zauzima toliko mjesta u torbi ili ga barem srezat na 5×1 slotova
melee je itekako opcija.
Headshot bam,mrtav. Ovi moji se isto boje u engagement s njima ulazit a ovak i onak ih udari tu i tamo kad se puskaraju s njima. Ja sacuvam ammo i mlatnem ga sjekirom.
jučer si baš razmišljam... pošto melee više nije neka opcija za zombije a luk i strijele zauzimaju puno mjesta, trebali bi dozvolit da se luk može stavit na rame ko' sjekira da ne zauzima toliko mjesta u torbi ili ga barem srezat na 5×1 slotova
Ili nabavis Amfibiju zauzima 4 slota (municija ista kao za sporter) zvuk je prigusen tako da ne privlaci niti nove zombije niti playere.
pištolj s prigušivačem je uvijek super opcija ma da se čuje i to ako si u gradskom pvpu a i nije da ih baš ima na sve strane...
nije da se ne može melee... to što kažeš headshot (il 2?) i gotovo, al pošto nema više klasičnog dot ciljnika treba dosta prakse, pogotovo ako pokupiš 2,3 zombija.. isto je i s lukom, treba prakse sad jer nema ciljnik.. luk bi bio ko neka nečujna varijanta sjekire al ga nitko ne koristi jer je ogroman a ne zato kaj je toliko loš.. za zombije bi bio super, ja bi ziher dropao sjekiru za luk da ga mogu stavit gore
Mi smo jucer craftali luk i imali smo strijele,nitko nije mogao puknut iz njega. Digne šake gore i luk s tim,aiming reticule je krug al ni se ne dešava
Alo ljudi,jel ima kakav tim da igra.Posto ovi moji svi skoro presli na DayZ mod...
STEAM NICK:MegPiwi
Alo ljudi,jel ima kakav tim da igra.Posto ovi moji svi skoro presli na DayZ mod...
STEAM NICK:MegPiwi
ima nas svakodnevno od 3 do 8 (ne sati,igrača htedoh reć)
Steamnick nije naso nikog pod tim.
Nadji mene,Argus,na avataru geddy lee s bass gitarom. (vidices medju igrama dayz,wargame itd...)
Mi smo jucer craftali luk i imali smo strijele,nitko nije mogao puknut iz njega. Digne šake gore i luk s tim,aiming reticule je krug al ni se ne dešava
da i ja ga jučer craftao al imali smo wipe za povijest pa ga nisam isprobao, kaj ne radi?
Kao idemo pvpat u elektro i došli do kilometar do Kamishowa, gore uz brdo u šumi.. i frend kaže ajd da dropam loot na persistante serveru.. ode on off, drugi frend afk na wc u bor a ja u bor iznad njega glitcham vodu i radim strele u inventoryu dok se ovaj ne vrati.. odjednom vidim crveni drybag i sjekiru.. TUP, you are dead... prvi frend se s Wait for host odma prebaci na You are Dead a treći sjedne brzo za comp i pogodi jednog s blazeom al ovaj sa sjekirom nije bio solo i njegov frend je u međuvremenu pokupio naš AKM i prosviro ga! BAMBY WIPE za Hall of Shame!
da i ja ga jučer craftao al imali smo wipe za povijest pa ga nisam isprobao, kaj ne radi?
Kao idemo pvpat u elektro i došli do kilometar do Kamishowa, gore uz brdo u šumi.. i frend kaže ajd da dropam loot na persistante serveru.. ode on off, drugi frend afk na wc u bor a ja u bor iznad njega glitcham vodu i radim strele u inventoryu dok se ovaj ne vrati.. odjednom vidim crveni drybag i sjekiru.. TUP, you are dead... prvi frend se s Wait for host odma prebaci na You are Dead a treći sjedne brzo za comp i pogodi jednog s blazeom al ovaj sa sjekirom nije bio solo i njegov frend je u međuvremenu pokupio naš AKM i prosviro ga! BAMBY WIPE za Hall of Shame!
Hhaha svaka im čast kako su vas srokali :D Koordinirano nema šta.
Drugi put ćete pametnije :) Tak i mi svkai put kad umremo,evo ja sam vec 2 tjedna ziv ,full ghillie suit,smersh vesta i backpack,mp5,mosin,axe,m65 jacket...Sve najbolje šta moš na sebi tovarit.
STill allive and kickin
našo sam u jednom gradu sks, mosin, cr527 ili blaze 95? našo sam ih sve u jednom gradu pa nezna šta uzet i za koji je najlakše nać municiju?
našo sam u jednom gradu sks, mosin, cr527 ili blaze 95? našo sam ih sve u jednom gradu pa nezna šta uzet i za koji je najlakše nać municiju?
mislim da ćeš za blaze najlakše naći municiju, ali bi u toj situaciji definitivno nosio 2 oružja.
cr otpada, jer za njega trebaš i mag., a sks je masu bolji sa istom municijom.
2. oružje bi meni bilo sks sigurno jer nisam neki moisin tip.. a i čini mi se da je sada mrvicu lakše naći sks ammo.
Od danas igra je opet meh.
kaj su promijenili?
Loot vratili na staro, nije napeto vise, ponovno je sve isto i sami pvp po berezinu. Bilo je dobro dok je trajalo.
Loot vratili na staro, nije napeto vise, ponovno je sve isto i sami pvp po berezinu. Bilo je dobro dok je trajalo.
vjerojatno će ga brzo vratiti nakon malo finetuninga.. iako u potpunosti zagovaram novi loot, neki private serveri su bili poprilično zamrli jer stvar ne šljaka baš najbolje.
ahh ništa.. sada je opet glavni đir naći kamion i obilaziti barake, heli crasheve i policecarove po mapi...
aaa zato sam ja to sve našo bio... neznam kako je bilo prije jer sam prije 10-ak dana kupil igru.. al meni je ovako bilo ok..
ovako na svakom koraku hrane i oružja. malo bezveze
Al totalno bezveze... opet svega na sve strane... a i opet će se sve resetirat kad će se opet vračat na ovaj novi loot sistem... očito nisu uspjeli rješit u tjedan dana bug a panika nastala kod ovih server providera i otkazivanja masu servera.. Ajd Alpha je pa se ne treba bunit previše.. samo da sad ovo ne gurne release renderera mjesec dana kasnije.. nadam se da ne radi isti team te dvije stvari
Eh,meni je sistem bio odlican. Ak je nazad po starom onda cu oladit tj. ne igrat dok ne vrate kako je bilo...
Samo sad trebaju ulastit taj grubi central economy sistem i bit ce bomba kad ga ponovno vrate.
gledam malo ove providere servera, znam da loš server može utjecat na ping i desinc al jel utjeću i na moj FPS? jel postoji koji server provider čiji su serveri bolji od drugih, akoda, čije servere bi trebali preferirat?
Nvidia Experience Optimization; jel radi to nešto osim mjenjanja ingame opcija koje prikazuje? jel to vrijedi radit?
SurvivorGameZ
tko je pobjedio u survivoru?
tko je pobjedio u survivoru?
The repeat #SGZVI
1st - @PsiSyndicate & @kattnftl
2nd - @Sacriel42 & @BreaK_71
3rd - @SilentSentryTV & @AnthonyKongphan
Ako netko naleti na video neka javi
poveći Q&A s Producentom
http://www.dayztv.com/standalone/dayz-tech-q-a-0-56-0-57-0-58-infos-renderer-zombies-more/
Preporuka nekog dobrog servera? ima kakva bug ekipa da igra na nekom serveru?
tražim nekoga s kim bi igrao
Steam: bozodv93 slika Ash i pikachu