DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
tonchy kaže...
Pa da, nekako mi nije jasno zašto ne rade više vozila, nego ubacuju crossbow i to.. Mislim, sve je to super, i čak mi se sviđa da mapu moram proći pješice, puno toga opazim i naučim, ali fale mi vozila

Čuo sam da će bicikle pred kraj mjeseca... Informacija nije baš pouzdana tako da se nemojte uzbuđivat :)

1971- ∞
12 godina
neaktivan
acca kaže...
Roko567 kaže...

h1z1 ce biti F2p sa mikro transakcijama. Ili u prijevodu - P2W

Hvala, ali ne hvala. Ipak cu se ja drzati DayZ-a 

{#} 

svaki tvoj komentar me začuđuje debilozmom. Npr. Dota2, Path of Exile i Team Fortress2  su F2P s mikro transakcijama. Totalan P2W

Možda ce biti ali ne mora biti. U zadnje vrijeme trend velikih f2p igra je prema fer transakcijama koje ne daju prednost

Ne znam koji je tvoj problem i zašto misliš da možeš nazivati ljude debilima samo zato što se tvoja mišljenja ne poklapaju sa njihovima?

Ako već misliš da sam u krivu lijepo navedi argumente zašto, a ne kao kakva seljačina koja živi ispod kamena skakati i napadati.

Nauči se molim te kulturi i normalnom razgovaranju pa tek onda dođi na forume i ostala mjesta gdje se normalno komunicira.

1971- ∞
12 godina
tonchy kaže...
Pa da, nekako mi nije jasno zašto ne rade više vozila, nego ubacuju crossbow i to.. Mislim, sve je to super, i čak mi se sviđa da mapu moram proći pješice, puno toga opazim i naučim, ali fale mi vozila

Vidis,ono sta bi ja od vozila prihvatio,to su bicikle.Jer realno gledano,ako SADA ubace bas vozila (auta),ipak mislim da je mapa pre mala trenutno za te stvari.Bicikla je prihvatljivija po meni.To je moje misljenje.

11 godina
neaktivan
acca kaže...
Roko567 kaže...

h1z1 ce biti F2p sa mikro transakcijama. Ili u prijevodu - P2W

Hvala, ali ne hvala. Ipak cu se ja drzati DayZ-a 

{#} 

svaki tvoj komentar me začuđuje debilozmom. Npr. Dota2, Path of Exile i Team Fortress2  su F2P s mikro transakcijama. Totalan P2W

Možda ce biti ali ne mora biti. U zadnje vrijeme trend velikih f2p igra je prema fer transakcijama koje ne daju prednost

Mene zacuduje kako, kada god nemas pristojni argument ili odgovor, se prebacis na vrijedanje .-.

I ne kuzim cemu potreba napadati ljude sa drukcijim misljenjem, i svadati se bez iti jednog argumenta koji vrijedi {#}

16 godina
Roko567 kaže...

Ne znam koji je tvoj problem i zašto misliš da možeš nazivati ljude debilima samo zato što se tvoja mišljenja ne poklapaju sa njihovima?

Ako već misliš da sam u krivu lijepo navedi argumente zašto, a ne kao kakva seljačina koja živi ispod kamena skakati i napadati.

Nauči se molim te kulturi i normalnom razgovaranju pa tek onda dođi na forume i ostala mjesta gdje se normalno komunicira.

$Mikulich$ kaže...

Mene zacuduje kako, kada god nemas pristojni argument ili odgovor, se prebacis na vrijedanje .-.

I ne kuzim cemu potreba napadati ljude sa drukcijim misljenjem, i svadati se bez iti jednog argumenta koji vrijedi {#}

Istina, koristim grde riječi i vrijeđam, ali lik piše totalne gluposti, često. 

I kako nemam pristojan arugment?   - Lik veli mikrotransakcije= Pay2Win. Ja mu dam 3 primjera igra s mikrotransakcijama gdje plačanje ne daje apsolutno nikakvu prednost izvan kozmetike

Mislim da je ovo ipak bio poprilično dobar argument i odgovor s vrijeđanjem 

15 godina
neaktivan
Endymon kaže...
Vidis,ono sta bi ja od vozila prihvatio,to su bicikle.Jer realno gledano,ako SADA ubace bas vozila (auta),ipak mislim da je mapa pre mala trenutno za te stvari.Bicikla je prihvatljivija po meni.To je moje misljenje.

A je li u DayZ modu bila ista mapa? Ako da, tamo je bilo vozila i nije im smetalo.. Ali ne kažem ništa, meni se također sviđa tvoja ideja.. Ubace neko vozilo s kojim bismo se brže kretali po mapi, a bicikl je dobra stvar

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Endymon kaže...

A je li u DayZ modu bila ista mapa? Ako da, tamo je bilo vozila i nije im smetalo.. Ali ne kažem ništa, meni se također sviđa tvoja ideja.. Ubace neko vozilo s kojim bismo se brže kretali po mapi, a bicikl je dobra stvar

Bila je ista mapa. Bicikla je bilo i u modu, pa ce ih bit i tu (bar se nadam da hoće).

1971- ∞
13 godina
DayZ (standalone)

Je mapa u modu i u SA iste velicine ? Nekako mi se cini da mi od jedne do druge tocke treba manje vremena nego sto mi je u modu trebalo.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zvonimir110 kaže...

Je mapa u modu i u SA iste velicine ? Nekako mi se cini da mi od jedne do druge tocke treba manje vremena nego sto mi je u modu trebalo.

Mapa je ista ali mi se čini da se u standaloneu malo brže trči.

1971- ∞
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

par slika iz experimentala 0.44 {#}

slika 1 :našao sam prerađeni 1911 pištolj

slika 2: tabla na kojoj su nazivi zadnja dva grada za koje nikad nisam čuo i pratio sam tablu i nema naprijed ničega dok je to s lijeve strane malo selo.

ps po mraku je totalni al totalni kaos i sva sreća pa sam scraftao najbolju kombinaciju = gas lampu i spremnik plina

slika 3 : tu bi se trebali nalazit ta dva grada ali nema ničeg

slika 4 : bio sam na serveru sa hicksom.

tko nezna tko je on :  https://twitter.com/Hicks_206

slika 5 : danas je došlo još dosta experimental servera

sve u svemu odlično rade serveri od 100 igrača što me začudilo

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
6 0 hvala 5
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zanimljivo kako je lakse orijentirati se i snalaziti po mapi kada znas cirlicu :D

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Inace da se i ja ukljucim u temu vozila- po mom misljenju, auta, kamioni i motori su kompletna grozota... Ako zelis spusiti 30 metaka iz nepoznatog smjera te izubiti gumu (u najboljem slucaju, u najgorem umres), ili upozoriti bilo koga u krugu 1-2 kilometra (ovisi koje vozilo) da dolazis, da imas gear, te da si laka meta.. slobodno vozi auto/kamion/motor. Ako zelis biti tih i brz, te imati prednost vozenja kroz sumu, uzmi biciklu.

Jedina prednost koju vozila imaju je to da u njih mozes spremiti gear, i to je uglavnom to. Kada bolje pogledas ne isplati se uopce, samo se jos vise izlazes opasnosti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 19:09 ($Mikulich$).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
I otvara se dojam rata, sa helikopterima i slično, to nije postapokaliptična atmosfera.. Po meni, trebalo bi ubaciti bicikle i neke obične aute, ali da to bude jako ograničeno, ne da svatko može imati svoj. I da auti nemaju machine gun na sebi, a ako ima, da bude u vojnoj bazi, i također, jako ograničene količine. Također, ako planiraju heliće, neka budu 2 ili 3 na cijeloj mapi, zar ne?
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
tonchy kaže...
I otvara se dojam rata, sa helikopterima i slično, to nije postapokaliptična atmosfera.. Po meni, trebalo bi ubaciti bicikle i neke obične aute, ali da to bude jako ograničeno, ne da svatko može imati svoj. I da auti nemaju machine gun na sebi, a ako ima, da bude u vojnoj bazi, i također, jako ograničene količine. Također, ako planiraju heliće, neka budu 2 ili 3 na cijeloj mapi, zar ne?

u potpunosti se slazem

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
DayZ (standalone)

Ma kakvi helici,ma kakvi MG na vozilima.To bi samo dodatno igru napravilo pucacinom.Ako vec toliko svi zele vozila,trebalo bi biti vozila ali obicna.Ali jako malo i ako nadjes koji,npr,moras neki dio naci,da bi uopce bio u voznom stanju,(akomulator,gume,remen za motor i sl).A i to da se moze pokvariti,relativno brzo,radi stanja motora i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ma kakvi helici,ma kakvi MG na vozilima.To bi samo dodatno igru napravilo pucacinom.Ako vec toliko svi zele vozila,trebalo bi biti vozila ali obicna.Ali jako malo i ako nadjes koji,npr,moras neki dio naci,da bi uopce bio u voznom stanju,(akomulator,gume,remen za motor i sl).A i to da se moze pokvariti,relativno brzo,radi stanja motora i sl.

Sjecam se kad sam slagao svoj prvi auto.. Auto je bio humvee, ali unisten totalka. skoro 4 tjedna sam trazio sve potrbne djelove.. Stakla, kotaci, toolbox.. Pretrazio cijeli elektro i cherno.

Samo da bi me neki idiot sa fll naoruzanim helicem unistio nakon pola sata voznje.... Toliko sam zivce izgubio da nisam igrao sljedeca dva tjedna :')

12 godina
DayZ (standalone)

Zato kazem,hebes helice,tenkove i sl gluposti xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Zato kazem,hebes helice,tenkove i sl gluposti xD

helici tipa littlebirda su cak i okej.. Ali hebote, helic sa cijelim prokletim arsenalom je ipak mrvicu previse {#}

Tenk bogu hvala jos nisam susreo, i iskreno se nadam da necu. Ne zelim. Ne bi zavrsilo dobro.

11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

par slika iz experimentala 0.44 {#}

slika 1 :našao sam prerađeni 1911 pištolj

slika 2: tabla na kojoj su nazivi zadnja dva grada za koje nikad nisam čuo i pratio sam tablu i nema naprijed ničega dok je to s lijeve strane malo selo.

ps po mraku je totalni al totalni kaos i sva sreća pa sam scraftao najbolju kombinaciju = gas lampu i spremnik plina

slika 3 : tu bi se trebali nalazit ta dva grada ali nema ničeg

slika 4 : bio sam na serveru sa hicksom.

tko nezna tko je on :  https://twitter.com/Hicks_206

slika 5 : danas je došlo još dosta experimental servera

sve u svemu odlično rade serveri od 100 igrača što me začudilo

fora mi je ta custom 1911-ca,jako slicna onoj od naked snake-a iz mgs3 !

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja volim DayZ, ali ne bi bilo lose da je lupanje sjekirom kao u H1Z1. {#}

1 1 hvala 2
16 godina
DayZ (standalone)

Steta pa su zombiji beskorisni... nacin na koji ga ignoriraju, cak i kad im pridje dovoljno blizu da ih lupi sjekirom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Steta pa su zombiji beskorisni... nacin na koji ga ignoriraju, cak i kad im pridje dovoljno blizu da ih lupi sjekirom.

nisu igrali na zadnjem update-u na pocetku.

- ovdje su igrali na glavnom serveru

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 9:21 (acca).
14 godina
neaktivan
acca kaže...
Rhodin kaže...

lol i po čemu je ovo "ubojica" dayza ??

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
acca kaže...
Rhodin kaže...

lol i po čemu je ovo "ubojica" dayza ??

e sad ja idem na faše fore. PRE ALPHER JE

reci mi tko je ikada spomenuo ubojicu dayz-a?

Ali očekujem da če igra biti daleko više igriva od dayza kad razmislim da je rocketov team počeo prije razvojem, imao večinu asseta več, uopče nisu trebali modelirati večinu mape i objekta i ipak na ovome rade tvorci Planet Side-a.. a ne amaterski studio kojem je isprika standalone-a bila da ne može fixati mod zbog limitacije engine-a i onda napravi standalone na istom engine-u s istim limitacijama i sj?be više stvari nego što popravi

14 godina
neaktivan
acca kaže...

Ali očekujem da če igra biti daleko više igriva od dayza kad razmislim da je rocketov team počeo prije razvojem, imao večinu asseta več, uopče nisu trebali modelirati večinu mape i objekta i ipak na ovome rade tvorci Planet Side-a.. a ne amaterski studio kojem je isprika standalone-a bila da ne može fixati mod zbog limitacije engine-a i onda napravi standalone na istom engine-u s istim limitacijama i sj?be više stvari nego što popravi

dayz je isto u alphi pa si pogledaj videa od bilo kojeg youtubera (boljeg) i neće ti trebat niti minuta da shvatiš kako je dayz miljama ispred ovog h1z1 bez obzira šta on trenutno ima vozila koja su trenutno nepotreban čimbenik.

dayz ima daleko daleko više sadržaja.

gradovi su tako loše napravljeni kao i same građevine unutar i izvana (opet pričam i o sadržaju unutar zgrada).

a što se tiče limitacija enginea, nisi čitao i ne trabunjaj gluposti.

oni su "skinuli" limitacije i nadogradili taj postojeći engine da bi mogli dignut dayz na višu razinu što su i napravili samo što je to tebi teško za shvatiti.

zato kažu da to nije arma 2 engine nego "arma 2.5", znači ponavljam , nadograđeni arma 2 engine.

ma ovo kaj sam pogledao je ništa ali ništa posebno(u trenutnom stabju) i nemože se niti uspoređivati sa dayzom koji je btw bio inspiracija prilikom stvaranja h1z1.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
acca kaže...

dayz je isto u alphi pa si pogledaj videa od bilo kojeg youtubera (boljeg) i neće ti trebat niti minuta da shvatiš kako je dayz miljama ispred ovog h1z1 bez obzira šta on trenutno ima vozila koja su trenutno nepotreban čimbenik.

dayz ima daleko daleko više sadržaja.

gradovi su tako loše napravljeni kao i same građevine unutar i izvana (opet pričam i o sadržaju unutar zgrada).

a što se tiče limitacija enginea, nisi čitao i ne trabunjaj gluposti.

oni su "skinuli" limitacije i nadogradili taj postojeći engine da bi mogli dignut dayz na višu razinu što su i napravili samo što je to tebi teško za shvatiti.

zato kažu da to nije arma 2 engine nego "arma 2.5", znači ponavljam , nadograđeni arma 2 engine.

ma ovo kaj sam pogledao je ništa ali ništa posebno(u trenutnom stabju) i nemože se niti uspoređivati sa dayzom koji je btw bio inspiracija prilikom stvaranja h1z1.

fanboyism level over 9000. Reci mi koje limitacije su pokrili s novim engine-om? Koliko sam ja primjetio server radi daleko sporije s puno manje objekta i zombija na mapi, zombiji još uvijek imaju daleko lošiji AI od moda. I još imam dosta lošiji FPS od Dayzero moda. Dodali su inventory system, battlefield sunce i malo nadogradili health system. 

evo ti mišljenje od ljudi s gamerske industrije o cijelom dayz projektu:  -

I da... inače na početku videa su igrali na lokalnom serveru gdje itemi nisu bili spawnani niti zombiji se nisu normalno ponašali. No svejedno vidimo kampove kraj cesta i opčenito raznolikije okružje od dayza. Pišeš kako dayz ima daleko više sadržaja a nismo još skoro ništa vidli od mape. I nemoj zaboraviti da je dayz krenuo s cjelom mapom skoro gotovom od arme, ajde modelirali su interijer na par zgrada, dodali nebudere i sada dodali jedno naselje i par novih zgrada po mapi.

Moja poanta je gle od kuda su krenuli oba studija i kamo su dogurali. Ja očekujem daleko bolji produkt od h1z1 ako objetkivno pogledam sve navedene atribute.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja neznam kakav ti komp imaš ili šta ali meni sa shadowsima, sa texturama na high, full hd reza radi bez ikakvih poteškoća još pogotovo sada na novom experimentalu di je vidljivo povećanje performasi.

100 igrača, pun server, novi grad, nova sela,nove zgrade ,loot i radi odlično.

a i sad se povlačim iz ikakve rasprave s tobom jer nemam vremena niti živaca, a niti sam ja nečiji advokat da se tebi pravdam zašto, zašto,zašto.

tebe stari moj smeta sve vezano uz dayz i od prvog dana ovdje samo kenjaš i pametuješ.

ps "imam dosta lošiji fps od dayzeroa"{#}

NO SHIT SHERLOCK

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 10:35 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja neznam kakav ti komp imaš ili šta ali meni sa shadowsima, sa texturama na high, full hd reza radi bez ikakvih poteškoća još pogotovo sada na novom experimentalu di je vidljivo povećanje performasi.

100 igrača, pun server, novi grad, nova sela,nove zgrade ,loot i radi odlično.

a i sad se povlačim iz ikakve rasprave s tobom jer nemam vremena niti živaca, a niti sam ja nečiji advokat da se tebi pravdam zašto, zašto,zašto.

tebe stari moj smeta sve vezano uz dayz i od prvog dana ovdje samo kenjaš i pametuješ.

ps "imam dosta lošiji fps od dayzeroa"{#}

NO SHIT SHERLOCK

ja sam jasno izrazio svoje argumente i prikazao rupe u tvojima, sada ne možeš odgovoriti pa očito slijedi takav post

quote: "I radi odlično" - slažete li se?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 10:38 (acca).
14 godina
neaktivan
acca kaže...

ja sam jasno izrazio svoje argumente i prikazao rupe u tvojima, sada ne možeš odgovoriti pa očito slijedi takav post

quote: "I radi odlično" - slažete li se?

koje rupe?

šta si ti točno odgovorio u onom svom postu vrijedno mog protuargumentiranja?

da radi mi odlično, nekužim, hoćeš da ti snimim video i pokažem?

isprobaj novi experimental na serveru od 100 igrača (dodani novi grad,nove građevine,loot kojeg btw ima u svakoj skoro kući/zgradi/autu)

server radi odlično! isprobaj eto pa javi da nebi bilo kako ja nemećem "svoje mišljenje"

jedino šta se s tobom u potpunosti slažem je zombiji.

njihov broj i ai su naprosto katastrofa ali da si pratio ili barem pročitao dean hallove odgovore na redditu(linkao sam ti) vidio bi da rade na tome i s vremenom će to doć "na svoje"

jer im to trenutno nije top priority koliko god to "nama" čudno zvučalo, ali da se mene pita ja bi prvo na njima proradio pa tek na ostalim stvarima ali otom potom....

16 godina
DayZ (standalone)

dobro, ovaj razgovor ide sada malo offtopic. Probao sam experimental i primjetio sam dosta viši FPS u centru Berezina

No ja jednostavno nemam imerziju u ovom engine-u. Sve se osječa jadno. Ljudi i zombiji se teleportiraju i hodaju kroz zidove, doslovno im nikada neznaš stvarnu poziciju i to mi smeta. Na DayZero serverima sam imao mnogo bolji osječaj precisnosti i opčenito kretanja, serveri su brže reagirali s objektima i td. 

Moj cilj nije pljuvati po dayzu bez razloga, nego kao što sam već napisao. Gledaj polazište oba studija DayZ SA- gotova mapa chernarus od arme, imaju cijeli engine, spawnanje itema, imaju gotovo sve prije nego što su počeli razvijati Standalone

I sada se gle h1z1 - jedino što imaju je engine i ideje... počeli su gotovo od nule kada se Standalone već dugo razvijao i čini mi se da ce finalni produkt biti daleko bolji. Server klijent struktura je očito daleko bolja, već imaju craftanje drvenih koliba, imaju vozila, imaju dinamički vjetar, realistično kretanje metka, dinamičku vatru kojom možeš zapaliti sve oko sebe, eksplozije koje zapravo uništavaju stvari i može stvoriti lančanu eksploziju, daleko više zombija koji očito imaju daleko bolji AI i kompleksno reagiraju na zvuk, SERVERI SE NE RESTARTAJU konstanto jer ne koriste dedicated servere, nego je princip kao u NPR. wowu gdje možeš igrati danima bez restarta na istom serveru, vjerojatno ce biti maintainence jednom tjedno

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice