Dark Souls 3

poruka: 640
|
čitano: 92.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dark Souls 3

Bloodborne je PS4 only, mislim da je Sonyeva igra kao i Demon Souls. Mislim da će ga uzet za PC :P

Šalim se, ne vidim razloga ko ima jači PC da ovo uzima za plejku, puno bolje će se vrtit na PCu (60 vs 30 fps), a možeš igrat sa kontrolerom. Tko nema jači PC, a ima PS4 mislim da će puno elegantnije bit za PS4 uzet, ali to vam je valjda jasno.

PC ili PS4 ili pak XBOX One (ima i takvih), igra je bomba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Dark Souls 3

Ja se još uvijek nisam odlučio koju verziju bih uzeo.

Kažu recenzije da PS4 verzija još uvijek nije savršeno ispeglana, ali bi trebala bit do izlaska.

PSN - DeniZg80
16 godina
Dark Souls 3

Deni, mislim da će ti bolje radit na PCu, jeftinija je verzija i ne znam uopće što razmišljaš?! Ja sam svoju uzeo za 29€ + 18€ season pass, koliko će te koštat za PS4 samo igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Deni, mislim da će ti bolje radit na PCu, jeftinija je verzija i ne znam uopće što razmišljaš?! Ja sam svoju uzeo za 29€ + 18€ season pass, koliko će te koštat za PS4 samo igra?

Sad je poskupilo na 40€, PS4 digitalne šeram s frendom, možda i prodam grafu. Tak, ima nekoliko razloga.

Ako ne prodam grafu, onda bum vjerojatno uzeo za piceka.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Dark Souls 3

E jbg, ja pleb sam mislio da Bloodborne ima i za PC...

Čak i da imam PS4 nebi mogao igrati ništa, jer sam na kontroleru beskoristan.

0 0 hvala 0
9 godina
HAL kaže...

Sretno s misem onda...  :D

16 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Dark Souls The Movie potražite uskoro u najbližoj videoteci!

3 0 hvala 0
16 godina
Santana kaže...
HAL kaže...

Sretno s misem onda...  :D

Prva 2 sam odigrao sa mišem i rade savršeno. Jedini problem u dvojci prije scholara je bio sa fps-om, a i to su sredili (problem je bio u velikom durability dmg na oružjima, pa se često na putu do bosa morao switchat weapon, to je bio bug koji su riješili sa scholarom).

PC zajednica ima jednu veliku prednost, kad je izašao DS1 za Pc imao je velikih problema sa komandama, rezolucijom... 2 fixa sat vremena nakon releasea od strane nezavisne osobe i stvar je radila savršeno. Jesam spomenuo da je na PCu radila na 1080p sa kristalno čistim teksturama?

Ja imam miš sa nekoliko dodatnih tipki, sve komande što se tiču napada su mi na mišu, zajedno sa switchanjem između 1h i 2h, na skrolu mijenjam spelove i iteme, sa 2 tipke mijenjam main hand i offhand na tastaturi, odmah kraj WASD - sam si podesiš kako ti najviše paše. Ono što imam zauzvrat mi je puno lakše kontoliranje kamere i pokreta jer sam precizniji valjda duplo nego na kontroleru.

Ne kažem da svima ovo paše, neko se kune u kontroler, ali ja ne mogu na njemu. On mi je za super maria, sonice i SVE utrke koje vozim na PCu jer mi je tu puno bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 15:06 (Rhodin).
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Ja sam se ipak olducio za PC, kad sam cuo da ce na konzoli biti 30fps umjesto 60, a i jeftinije je. I grafika :)

0 0 hvala 0
9 godina
Dark Souls 3

Meni kod ovakvih igara fali analog za kretanje , a i vibro funkcija isto...

Tak da nista od misa za mene.

I posto puno igram pvp uzo sam za ps4 jer na pc-u jednostavno bude hakera i ekipe koja si editira save game

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 16:15 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Sve free look igre se igraju sa misom i tipkovnicom, tocka. Sada kad su dodali u DS2 da se moze desable double ckick pjesma je igrati DS2, cak i prije je bilo bolje nego igrati s kontrolorom, bar meni. Ak jos malo srede kontrole za pc, recimo da mozes posebno bind sprint i roll u DS3 bude super, ak ne, opet je bolje mis i tipkovnica, bar meni .

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Ma nebi ovo igrao sa misem i tipkovnicom da me ubijes. Ustekas kontroler i igras kako je igra bila i zamisljena da se igra.

4 0 hvala 0
12 godina

Nek svatko igra kak ga veseli.

Čitao sam Eurogamer pred-recenziju gdje čovjek kaže da je nakon 28 sati igranja negdje na 2/3 igre, a navodno je iskusan igrač.

Uglavnom se svi slažu da je igra vrhunska, jedino je sučelje slabiji dio igre.

PSN - DeniZg80
16 godina
Dark Souls 3

Gle, nema tu univerzalnog odgovora, čak i ako se složite oko toga da je kontroler bolja opcija, tek tada kreće koljaža jel blji xbox ili ps kontroler...

Svakome nešto paše, ne treba se pretjerano uzbuđivati oko toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Gle, nema tu univerzalnog odgovora, čak i ako se složite oko toga da je kontroler bolja opcija, tek tada kreće koljaža jel blji xbox ili ps kontroler...

Svakome nešto paše, ne treba se pretjerano uzbuđivati oko toga.

Nije stvar u tome. Nijedan dark souls nije bio zamisljen sa tipkovnicom u glavi, a najvjerojatnije nece ni ovaj. Dodes do bonfirea i piseti stisni "A" da restas, a ne SPACE ili sto vec. O sensitivitju na misu da ne govorim, doslovno leti po svuda.

16 godina
Dark Souls 3

Glupost, kakve veze ima A ili space!?!? To je samo tipka koja se stisne, rade jednako.

To kaj tebi "leti" se zove DPi i može se regulirat kako u opcijama, tako i na većini miševa, svak igra kako mu je lakše. Ja igram na max pa radim male pokrete jer to volim i tako sam se ispraksao, a smanjim pritiskom na tipku na mišu da mogu lakše ciljat lukom i strijelom po potrebi. Sa druge strane neki "veslaju", ali ponovo, puno više mogućnosti podešavanja po vlastitim preferencama nego kontroler, o rasporedu i funkcionalnosti tipaka na tastaturi da ne govorim.

Ponovo, netko je naviko na kontroler i svejedno mu je jer mu tak paše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Dark Souls 3

Na kontroleru nit ne moras nist regulirat kad sve radi kak spada i kak je zamisljeno :P 

Treba odrzat kontroleri vs tastatura\mis turnir :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Glupost, kakve veze ima A ili space!?!? To je samo tipka koja se stisne, rade jednako.

To kaj tebi "leti" se zove DPi i može se regulirat kako u opcijama, tako i na većini miševa, svak igra kako mu je lakše. Ja igram na max pa radim male pokrete jer to volim i tako sam se ispraksao, a smanjim pritiskom na tipku na mišu da mogu lakše ciljat lukom i strijelom po potrebi. Sa druge strane neki "veslaju", ali ponovo, puno više mogućnosti podešavanja po vlastitim preferencama nego kontroler, o rasporedu i funkcionalnosti tipaka na tastaturi da ne govorim.

Ponovo, netko je naviko na kontroler i svejedno mu je jer mu tak paše.

Pa ima veze jer ako nisu u stanju da mi napisu tipkovnicke commande u PC veziji nego Xboxove znam da igra nije optimizirana za tipkovnicu i mis. 

Moj DPI je 400 tako da ono... A i da mi je veci sigurno ga ne bi mijenjao radi jedne igre jer oni nisu u stanju to napraviti kako spada.

Nisam naviko na kontoler. Igram se na PCu vecinu vremena sa tipkovnicom i misem.

9 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Pes da, trke da, mortal combat da, imam xbox360 controler i koristim ga, ne mogu se zamisliti da igram neku od navedenih igara sam mouse+kay. ALI, kad sa stickom trebam pogledat oko sebe, NE MOGU i gotovo. Probao sam igrati, GTA, Witchera, DS, MGS, ma masu igara, sve su igre radjene za controlor, ali ja nemogu gledat okolo sa stickom i gotovo. Onaj osjecaj kad stanem negdje i pogledam oko sebe, pa da moram igrati sa 5 modyfier tipaka i sta ti ja znam, sa 3 sec delay opet cu igrat s misom i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Recenzije pljušte sa svih strana.

9/10.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

9/10.

Daj neku!

9 godina
neaktivan
HAL kaže...
DeniZg kaže...

9/10.

Daj neku!

http://www.metacritic.com/game/pc/dark-souls-iii

16 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Vezano za ovo miš vs kontroler... Jedinicu sam igrao xbox konroleru (na xboxu) a 2 sa mišem i tastaturom... Stvar je u tome što na tipkovnici nisam nikako mogao rebindati tipke i samim time raditi neke attacke koje sam koristio u jedinici tipa leap attack ili kako se već zove onaj potez kad skokenš naprijed i još ga opizdiš mačem ili sjekirom. 

Koristio neke 3rd party fixeve ali bezuspješno (vjerovatno je bilo do mene i moje konfe al opet)... Uspio sam proći igru ali taj mi je napad dosta falio.. Stoga, moj glas ide kontroleru za ovu igru. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dark Souls 3

Pustite glupe dječije prepirke na čemu je bolje igrati, najbolje je ono na čemu je tebi najbolje.

Da li se netko usudio uzeti RU verziju?
https://www.g2a.com/dark-souls-iii-steam-cd-key-preorder-ru-cis.html

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dark Souls 3

IGN - 9.5

Ništa manje nisam ni očekivao 

1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Cuo sam od mnogih da igra pojede drugi Dark Souls za dorucak, sto mi je jako drago jer tamo je bilo mnogo stvari koji mi nisu bas sjele.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Vezano za ovo miš vs kontroler... Jedinicu sam igrao xbox konroleru (na xboxu) a 2 sa mišem i tastaturom... Stvar je u tome što na tipkovnici nisam nikako mogao rebindati tipke i samim time raditi neke attacke koje sam koristio u jedinici tipa leap attack ili kako se već zove onaj potez kad skokenš naprijed i još ga opizdiš mačem ili sjekirom. 

Koristio neke 3rd party fixeve ali bezuspješno (vjerovatno je bilo do mene i moje konfe al opet)... Uspio sam proći igru ali taj mi je napad dosta falio.. Stoga, moj glas ide kontroleru za ovu igru. 

U DS2 jump attack nije radio kak spada ni na x360 kontroleru, neke spike sa 60FPSa i čudne osjetljivosti analog gljive su ozrokovale da ljudi na PCu zaborave da to postoji. U Fromu se naravno pravili da je to feature, a ne bug, kao i sa većinom tehničkih problema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 15:10 (marrR).
12 godina
marrR kaže...
skank666 kaže...

U DS2 jump attack nije radio kak spada ni na x360 kontroleru, neke spike sa 60FPSa i čudne osjetljivosti analog gljive su ozrokovale da ljudi na PCu zaborave da to postoji. U Fromu se naravno pravili da je to feature, a ne bug, kao i sa većinom tehničkih problema.

Ja sam odigrao Scholara nedavno na PS4 i nisam imao zamjerki. Možda i zato jer sam poučen iskustvima drugih, odmah dignuo Adaptability na 20.

PSN - DeniZg80
16 godina
Dark Souls 3

Najviše su smetali "double click" koji, za DS2 nisam siguran, ali DS2:SOTFS se definitivno MOŽE isključit. e, sad, MOŽE velikim slovima jer se to, u mom iskustvu, treba raditi SVAKI PUT kad se igra upali prije loada, jer inače nekad radi, nekad ne, dakle, treba refreshat.

Jump attack i u DS1 onaj leg push rade napola, to ću vam priznat, jer sam se nahebo dok se nisam ispraksao to radit, netko je reko, to je "feature a ne bug".

Bilo je diskutabilnih odluka oko komandi, From Sotfware vole igrati sa kontrolerom i nisu pridavali veliku važnost PC verziji kao takvoj uopće, a nakon što su je implementirali i što je 3rd party osoba morala raditi fix, poprilično nonšalantno su to prihvatili kao "službeni fix" i nisu se dalje trudili to ispravit.

Ipak, usprkos tome svemu, puno sam uspješnije i lakše i preciznije igrao na mišu i tastaturi nego na logitech roublepad 2, ali opet ponavljam, to mi je osobna preferenca, ne tvrdim da je svima tako. Ljudi puno igraju na kontrolerima i lakše im je, bolji su na njima, igra je poprilično uspješno prilagođena kontroleru i dobro aproksimira kretanje tamo. Ono što mene pegla su R1, R2, L1, L2 tipke na koje se nikako nisam uspio naviknut, te dosta neprecizno (meni) kretanje, ali to je zato što opčenito nemam konstantnu praksu sa tim.

Ne moramo ovo pretvarat u rat već naprosto se složit da svakome paše nešto.

Što se tiče ocjena ove igre, apsolutno se slažem iz viđenog, ali osobnu potvrdu za 10ak dana (prvi/drugi... peti dan ću vjerojatno bit prezauzet igranjem).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Ja sam DS2 igrao na misu i tipkovnici sa autohotkeyem po istoj šemi kao i DS1 i nisam imao nikakvih problema. Na kontroleru mi je najveći problem (ne samo u DS) kada hoću naglo pomaknuti kameru, pogotovo kada želim vidjeti što je iza mene.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice