Dark Souls 2

poruka: 558
|
čitano: 57.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Dark Souls 2

sys specs

dobro je, razumno....

Minimum: P

• OS: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 81 P
  • Processor: AMD Phenom II X2 555 3.2Ghz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17GhzP
  • Memory: 2 GB RAMP
  • Graphics: NVIDIA GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870P
  • Hard Drive: 8 GB available spaceP
  • Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c or higherP
  • Network: Internet connection required for online play and product activationP

Recommended:P

• Processor: Intel CoreTM i3 2100 3.10GHz or AMD A8 3870K 3.0GHzP
  • Memory: 4 GB RAMP
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higherP
  • Hard Drive: 8 GB available spaceP
  • Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c or higherP
  • Network: Internet connection required for online play and product Activation
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Vrh, moć ću na med terat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Souls 2

http://instagib.tv/kennethbr

http://www.hitbox.tv/kennethbr

Ko voli nek izvoli prije nego su makli stream.

Edit: Promjenio channel, derp http://www.ustream.tv/channel/alpacabr

Edit: Covjek streama sada na ruskoj stranici da ga ne bannaju  {#} http://cybergame.tv/kennethbr

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 2:32 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dark Souls 2
hari85 kaže...

http://instagib.tv/kennethbr

http://www.hitbox.tv/kennethbr

Ko voli nek izvoli prije nego su makli stream.

Edit: Promjenio channel, derp http://www.ustream.tv/channel/alpacabr

Edit: Covjek streama sada na ruskoj stranici da ga ne bannaju  {#} http://cybergame.tv/kennethbr

Lik od sinoć igra, i još nije prestao. Igra je toliko dobra.

15 godina
neaktivan
Dark Souls 2

nije od sinoc, igrao je jos 30 sati prije toga {#} 

GiantBombov recenzent Brad Shoemaker se isto navukao https://pbs.twimg.com/media/BiNZ5rCCYAAnv-4.jpg:large

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 16:32 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Ovi što gledaju live stream-ove razno-razne, jeste li zamijetili fenomenalnu igru svjetlo-sjena? Samo tako potpomaže u stvaranju ambijenta.

Još jedna me stvar fascinirala, a to je izgled svakog pojedinačnog oklopa u smislu da imate baš taj osjećaj da ste "to i to" što nosite. Bile to halje, znate da ste neki numero uno mag, željezni crni oklop - podsjećate sebe samog na nekog high king-a koji hara turnirima u mačevanju. rofl

Uglavnom, sve što sam dosad vidio na stream-ovima mi se abnormalno svidjelo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Da, setovi s PS3 bete su isto bili vrhunski. Kao primjer Temple knight epic izgleda 

, a starting classe isto dobro izgledaju.

Edit: Ponovo poceo onaj lik http://cybergame.tv/kennethbr

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 21:48 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Zaigrao danas malo kojih sat-dva full verziju na ps3-u buduci da je leakala na torrentima..i sta reci? Nista previse razlicito od jedinice tj. slijedili su dobitnu formulu i napravili jos jedno remek dijelo po meni. Sjecam se da je bilo nesto kao "Dark souls 2 ce biti pristupacniji"(sta su mad fanovi odmah previli kao laksi) i tak to. Nezz sta su mislili pod tim, ali znam da sam u onom forestu, pa dvorcu nakon njega umro nekih, ajd necu pretjerivat.. 200 puta. Tolko o tome, a Igru najvjerovatnije kupujem dok izade. Netko kome se svidio dark souls I ili demon souls nema sta oklijevati s ovim :) Pozz

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Holy fucking shit koliko sve bolje za bolje dolazi. Uvijek mi malo fali da kod ovog streama kliknem "X", but simply can't.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 3:33 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 2

ja nisam igrao prvi dio zbog loše izvedbe na PC-ju ali ovo svakako planiram isprobati, vidim da kažu da će biti optimizirano i prilagođeno za PC čak i za miš i tipkovnicu, a još je potpuno nova priča, to se traži {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 11:53 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lobotomac90 kaže...

ja nisam igrao prvi dio zbog loše izvedbe na PC-ju ali ovo svakako planiram isprobati, vidim da kažu da će biti optimizirano i prilagođeno za PC čak i za miš i tipkovnicu, a još je potpuno nova priča, to se traži {#}

čisto je igriva za dsfix. "Ona" verziju ima od 2.2 gige, ne boli probati. Meni je trebalo 45 sati bez ikakvih pomagala s neta da prođem prvi puta s tim da sam izostavio veliki dio igre, dosta bosa i td... ima mnoooooooogo skrivenog contenta

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 12:42 (acca).
16 godina
Dark Souls 2

Ne znam, ja sam imao neku verziju jedinice doma, nikako se nisam mogo naviknut na klavijaturu. Onda (srecom imam) sam ustekao rumblepad 2 - koji je prepozao i fino podesio kontrole, medjutim ili ja nisam kuzio 2-3 pokreta sto treba (za neke comboe), ili je falilo tipki. Ajde reko, zanemarit cu, koliko cesto cu uopce radit jump + hit, moze se i bez toga, ali odusto sam sa vremenom jer a) ne volim kontroler i pod b) previse sam umirao jer nisam naviknut na cotroler i to je bilo frustrirajuce.

Dvojku sam (cisto da se rijesim tih problema sa kontrolerom) preorderao i sad cu morat se uhvatit u kostac sa time. Uostalom jedinica je bila super zabavna i taman teska, ono vrijeme sto sam igrao. Bila je zahtjevna sto volim kod igara (velim, frustrirajuce mi je bilo samo sto na kontroleru nisam mogo napravit ono sto sam znao da trebam, naprosto nisam naviknut na njega) i za dvojku vele da ce biti barem 30% bolja :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acca kaže...
lobotomac90 kaže...

čisto je igriva za dsfix. "Ona" verziju ima od 2.2 gige, ne boli probati. Meni je trebalo 45 sati bez ikakvih pomagala s neta da prođem prvi puta s tim da sam izostavio veliki dio igre, dosta bosa i td... ima mnoooooooogo skrivenog contenta

Ali i sa fixom je potreban gamepad za igranje, a trenutno nemam niti jedan koji funkcionira u cjelosti, tako da ću pričekati dvojku,a i priče se ne nadovezuju tako da ni ne propuštam po tom pitanju ništa {#}

13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

Moje je misljenje da ce jos uvijek bit bolje sa kontrolerom no kak vele da su drasticno poboljsali igru sa misem i tipkovnicom bit ce zanimljivo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Ja sam bez problema prosao Keca na Tipkovnici i misu. WSAD, Tab za parry, Shift block, space je sprint/dodge/jump, Left click je obicni napad right click heavy i promjena equipanih itema 1234. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
acca kaže...
lobotomac90 kaže...

Ali i sa fixom je potreban gamepad za igranje, a trenutno nemam niti jedan koji funkcionira u cjelosti, tako da ću pričekati dvojku,a i priče se ne nadovezuju tako da ni ne propuštam po tom pitanju ništa {#}

Mislim da postoji čak mouse fix i da su ljudi uspjeli igrat s njim. Imam lika na steamu koji ima preko tisuću sati sa mišom i keybom pa ono :D

Ali vjeruj mi da propuštaš. Neće ponavljat bossove iz jedinice niti područja, a ima prekrasnih. Sve je tako savršeno povezano u jedan ogroman svijet, da se čovjek baš načudi kad otkrije novi prečac kako je sve to posloženo.

16 godina
Dark Souls 2

apsolutno nije potreban kontroler. Instalirajte dsfix i ovaj mouse fix. Ja sam prvi puta prošao igru kontolerom i sada igram tipkovnicom i mišem. Puno mi je lakše tako upravljati i baš mi je fora da scroll wheelom mjenjam targete a lockam srednjim klikom miša

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Najbolja igra ikad dobila nastavak, zar smo manje očekivali?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Launch trailer

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Odlican je, gledao sam nekoliko reviewa, par streamova, walkthrough (prvih 2-3 sata ingame sa tim trailerom/introm i svasta nesto) - jedino sto se ne mogu odlucit, kad konacno stigne key, sa kojom klasom krenut. Nisam previse igrao dark souls (mozda 15ak sati dok me konktroler nije izludio), za dvojku kazu da u startu postoji normalan support za misa i tastaturu na PC-u, ali nekako nisam siguran krenut sa dual wielderom (ona 2 maca sto ima odpocetka). Vidio sam  samom startu velikih mobova koji te maltene 2shotaju, a sorc mi se ne igra. Soldier, warrior, knight. A opet, koliko su limitirani jer nema bas sto ispocetka nego melee....

Odluke, odluke... ali toliko sam se zapalio na igru i cijeli svijet. Jao, jos mjesec i pol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Ja ću vjerojatno krenut sa Swordsmanom (taj dual wielder) jer ima najveći dex, a nekako sam u zadnjim rpgima što sam igrao nabrijan na te dexterity likove :D Bandit mi je izgledao kulije u jedinici jer je bio više parry zvjerka, a ovdje je nekakav bow majstor čini mi se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Ne znam iskreno u dvojci sto ce bit. Mislim svakog lika mozes vise manje levelat po zelji i nakraju je svejedno. Klasa ne odreduje ni gear ni nista sto mozes groz game koristit, a ima i respec. Jedino sto me brine je da se ne maltretiram bezveze sa pocetkom igre ako je neku starting klasu tesko ili gotovo nemoguce igrat. Npr cuo sam da sworsman krece sa 4 (slovim cetiri) hit pointa i da te maltene nista ne smije pogledat. to mi se cini prebrutalno, ili je osoba krivo skopcala nesto u beti. Sa druge strane navodno ima daleko najveci dps i u biti je cijeli orjentiran na huge risk/kinda high reward ako se mozes izvuc sa takvim pocetnim statovima.

Onaj temple knight ili kako se vec zove je navodno dobar za pocetak jer krece sa shieldom i heal spellom, warrior je cisti dps, ali krece sa shieldom, soldier sa 2h weaponom. Sorc mi se cini odlicnim za pocetak jer ima spell arrow ili kak se vec zove spell i rng je sto je ispocetka velika prednost, takodjer ima heal. Brine me zapocet sa melee likom jer vec u tutorialu postoje barem 3 OGROMNA monstera koji su lika (igro je sorcera) gotovo ubili u 2 slucaja a amo su ga pipnuli. sworsmana bi pojeli najvjerojatnije, ipa im treba nekako pric i lupit ih.

Sa druge strane smrt je dio ove igre, nije problem napravit novog lika ako trenutni ne radi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Ma da se sve to proć, ne vjerujem da bi odustao sa Swordsmanom, ili Sorcererom. Htio bi se što više rollati i izbjegavati udarce, jer mi izgleda dosta izazovnije onda igra. U jedinici sam imao pri prvom prelasku mrcinu sa štitom s kojim sam mogao sve ikad blokirat bez pola muke, tako da se izgubi izazov pri kraju igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Ma da se sve to proć, ne vjerujem da bi odustao sa Swordsmanom, ili Sorcererom. Htio bi se što više rollati i izbjegavati udarce, jer mi izgleda dosta izazovnije onda igra. U jedinici sam imao pri prvom prelasku mrcinu sa štitom s kojim sam mogao sve ikad blokirat bez pola muke, tako da se izgubi izazov pri kraju igre.

Tako sam i ja igrao, ali jednostavno te pusti to dok krepas 1000 puta :/ Puno je lakse nabavit shield sa 100% physical dmg blockom na jednoj pocetnoj lokaciji koji ne zahtijeva nesto veliki strenght i fino na miru blockat ko svaka druga n00bara..Ako bas zelis tog dual weapon heroja, onda ces morat svaki napad od svakog neprijatelja, bossa ili mini bosa ucit napamet jer na pocetku nikad ne znas dali ce nakon nekog udarca zamahnut jos jednom ili ce ostat lezat sa zabijenim macem u pod 2 sata, a svaki neocekivani napad znaci smrt  pa ti racunaj kolko ce ti smrti trebat da samo naucis sve animacije i napade, a zatim tek da uspijes ostat skoncentriran cijeli boss fight bez da napravis jednu jedinu greskicu pri predviđanju kako i koliko puta ce boss udarit po prvih 0.5 sec attack animacije..

Jos mogu rec da su bossovi ovaj put puno kreativniji i zeznutiji nego u predhodniku i cesto ces se borit protiv vise gromada umjesto samo jedne. Ima jedan boss fight u kojem cete tuci 200 stakorcina u skucenom prostoru odjednom i to jos u lokvi, pa je to uredno bila kap koja je prelila casu pa sam poceo koristit shield. Difficulty se od tada smanjio za 200%. Jos ne razumijem kako sam uspijo sve te bosseve prijec do tada bez shielda :D Dok jednom pocnes koristit shield, rollanje i dodganje ce ti se cinit besmisleno i riskantno, barem meni

13 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Pa znam, ja ih nisam nešto koristio u originalu. Ali onda sam igrao malo 2H oružja i bilo je veselo moram priznat :D Puno napetije i teže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Toliko sam se nabrijao na dvojku da skidam jedinicu ponovo i isprobat cu ovaj dsfix i dsmfix da vidim ima li to smisla... koliko sam citao, slicno ce biti (ali navodno bolje i od strane developera implementirano) i u dvojci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Toliko sam se nabrijao na dvojku da skidam jedinicu ponovo i isprobat cu ovaj dsfix i dsmfix da vidim ima li to smisla... koliko sam citao, slicno ce biti (ali navodno bolje i od strane developera implementirano) i u dvojci.

dok sam imao hd4850 nije mi bas pomoglo :\

16 godina
Dark Souls 2

Ja upravo prolazim jedinicu opet sa sorcerom i iznenađujuče mi je zabavniji i daaaaaaaleko lakši način igre od melee dex i str buildova

0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Pa o tome se i radi, to je ono sto i za dvojku kazu - rng si, a ne pati dps. Vecina "jakih" monstera su melee i ovo ti daje mogucnost da ih lako(laksse) prodjes.

Za boseve... a mislim da nije skroz lako ni jedno ni drugo, ali nekako je ipak lakse ako si daleko od njega nego ako ga lupas po guzici ili oko repa i na vidis u biti uvijek sto on planira radit ako ti kamera nije najbolje pozicionirana.

Jucer sam proso "tutorial" u jedinici sa knightom pa cu vidjet sto i kako dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice