Došao sam do misije core u crysis-u (http://www.firingsquad.com/games/crysis_core_hands_on/images/03.jpg) točno na to mijesto na slici i neznam gdje sad trebam ić, može li mi itko reći ko je to već proša??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko me sjećanje služi, ova "vrata" se otvaraju nakon određenog vremena (prođeš jedna onda čekaš da se druga otvore i tako do kraja...)
Koliko me sjećanje služi, ova "vrata" se otvaraju nakon određenog vremena (prođeš jedna onda čekaš da se druga otvore i tako do kraja...)
Da,da tako to nekako ide....I ja isto nisam znao šta s tim(ali sam našo put).Teško se je orjentirati na toj misiji.
je, stvarno je ta misija za popi*dit 
good luck!
... i toplo se obuci za sljedeču misiju 
znam, sačekao sam da se sva otvore i došao do "kraja" ali je to slipa ulica!!!
Mislim da ima negdje nekakav prolaz...
Misija koja mi je spustila dojam o krajzi...toliko sam se iživcirao prelazeči ju, to je nemoguće...
najgluplja misija u obadvije krajze po mom mišljenju
Misija koja mi je spustila dojam o krajzi...toliko sam se iživcirao prelazeči ju, to je nemoguće...
slažem se
Evo proša sam ono misto di su ona vrata a sad još više neznan di san ni di triban ić...
Meni je ova misija samo digla dojam LOL! Inače trebalo mi je cca. 1h da ju prijeđem.
slažem se
Evo proša sam ono misto di su ona vrata a sad još više neznan di san ni di triban ić...
znam da na kraju te misije treba ubiti sve "alien-e" da bi prošao.
slažem se
Kad prođes oba vrata i kad dođeš do "sljepe ulice" imaš 2 ventilacijska otvora s gornje desne i s gornje lijeve strane (mislim da su žute ili bijele boje). Kada probaš ući u ovaj desni ono te vrati unutra, ali kada uđeš u onaj lijevi izbacit će te u sljedeći level. Barem je meni tako ostalo u sjećanju. Možda je obrnuto. Probaj.
evo izaša san
sad odprilike znan put ako još neko nebude zna mogu mu donekle pomoć
ja sam došao do misije ascesion tam di vozim helić i kad trebams tim sranjem defendat drugu bazu dok ukracaju ove uvijek me sruše
Za takve stvari ne moraš otvarati novu temu... To sve imaš na you tube-u
https://www.youtube.com/results?search_query=crysis+core&search_type=&aq=f