Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 259.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 3
1suky1 kaže...

Kad razmislis, crysis je bio prvi i nakon njega je izaso crysis warhead koji je bio isti ko crysis 1. Onda je izaso crysis 2 koji je imo sve novo i sad opet crysis 3 koji je isti ko 2. Mozda to tak ide kod cryteka. Jos kad bi im i prica imala nekog smisla....

Da ali Warhead je najavljen kao stand-alone expansion pack pa se i prodavao po cijeni expansion packa, za razliku od Crysis 3 koji se najavljuje kao nova igra i naravno prodaje po cijeni nove igre...

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 22:37 (Minoza).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Na kojim postavkama igrate i na kolko frejmova?? meni na full postavkama max reza nejde preko 30 frejmova i to mi je neigrivo :(

Sve Ultra osim Water, Shading i Particles, to je na High, probaj, letit će ti igra (skoro lock na 60). Također isključi in-game V-Sync i koristi nvidia adaptive V-Sync. Ako možeš pregrmiti oko 30-45 frejmova onda možeš i Shading na Ultra, pa malo klokni grafu. Particlesi postanu problematični kada je puno pucanja, što znači većinu vremena.

sorry za double post...

E i da, ako te zanima što točno rade ovi gore settingsi:

-Water, definira koliko se detaljno voda teselira kod gibanja, na Ultra se stvarno fino ponaša kada recimo hodaš kroz nju ali nije vrijedno 20 frejmova koje skine...

-Shading, u starom Crysisu 2 Ultra vs High je značilo dali ćeš imati screen space refleksije ili ne. Ovdje ih koliko sam skužio High ne gasi ali im možda smanji kvalitetu ili ih ugasi na manje primjetnim objektima - nisam ziher, uglavnom, ovo da još nekih 10 frejmova boosta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 22:49 (Minoza).
17 godina
Crysis 3

meni je igra brutalna..

replay i na kraju highlightsi su mi fenomenalni.. Grafika je super :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

Na kojim postavkama igrate i na kolko frejmova?? meni na full postavkama max reza nejde preko 30 frejmova i to mi je neigrivo :(

Optimizacije takorečeno još nema.

Kako ti 30 FPS-a nije igrivo ? Ja igram Battlefield 3 na 2-21 fps pa mi je igrivo

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Ja igram an medium, znaći svaka postavka na medium i HD rezi i imam +30 fps-a. Samo neznam zašto su mi zamuljane teksture :O

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Ha! Još jedna super novost u odnosu na Crysis 2 MP, ovdje sada možemo tokom (MP) igre mijenjati attachmente na oružjima (isto kao i u Crysis 1 MP) - preporod! Ne znam zašto su uopće ovo maknuli u Crysis 2. Nek još ubace tipa "Power Struggle" mod za MP, sa vozilima i letjelicama i velikim mapama i onda je to već nešto. Za sada mi se MP čini boljim od C2 ali daleko od C1 još uvijek na žalost. Lijepo je doduše vidjeti da su uvidjeli propuste.

edit

Hahaha kako je fora sa hologramom cimat ekipu, uredno padnu na foru. {#} S druge strane, fali mi prone {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 23:42 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Crysis 3

E da one slike koje ste postali gore o nekoj zrnastoj grafici ja stvarno to ingame ne vidim :) bas sam zadovoljan igrom trenutno... Vrlo vjerovatno cu nabaviti full verziju to ce mi biti vec oko 30 orig naslov koji sam uzeo u proteklo vrijeme :)

Hvala bogu na digital verzijama, box verzije su mi puno preskupe

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 10:01 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Ja sam maloprije odigrao par partija, na med-high (sa hi-res teksturama) na 1080p rezi izvucem jedva nekih 50-55 FPS-a. Na svim serverima sam imao 200+ ping i to mi nije gust ni igrati, tako da ne znam sta da kazem, rano mi je da donosim neki rezime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
infeqt0r kaže...

Ja sam maloprije odigrao par partija, na med-high (sa hi-res teksturama) na 1080p rezi izvucem jedva nekih 50-55 FPS-a. Na svim serverima sam imao 200+ ping i to mi nije gust ni igrati, tako da ne znam sta da kazem, rano mi je da donosim neki rezime.

smanji postavke..

meni je 60 lock, stavio sam sve kako mi je minoza reko i igra leti :)

16 godina
toxic kaže...

Probao na max - 20-25fps-a, koma, opet crysis fore da treba imat grafu od 5000kn za max, stavio na high imam avg 50fps-a, ali uz povremene dropove, koji živciraju.

Danas ću probat stavit na medium preset ili ću samo u ovom high spustit detalje vode i sjene da vidim razliku.

Očekivao sam da će bit ko i do sada ništ spektakularno za vidit ali hw zahtjevno ko da je vrh vrhova, tak da me ne iznenađuje previše, a uostalom, alpha je, stignu optimizirati još...

13 godina
neaktivan
jopis kaže...
toxic kaže...

Probao na max - 20-25fps-a, koma, opet crysis fore da treba imat grafu od 5000kn za max, stavio na high imam avg 50fps-a, ali uz povremene dropove, koji živciraju.

Danas ću probat stavit na medium preset ili ću samo u ovom high spustit detalje vode i sjene da vidim razliku.

Očekivao sam da će bit ko i do sada ništ spektakularno za vidit ali hw zahtjevno ko da je vrh vrhova, tak da me ne iznenađuje previše, a uostalom, alpha je, stignu optimizirati još...

od kada sam stavio sve na medium sam se preporodio sa igrivoscu ove igre...tako da go for it....a sto se tice same igre, sve je to oke...ali samo oke...mislim da necu uzimati original, osim ako se nesto drasticno ne izmjeni od izlaska....

My BF3 Battlelog: MasterChurner
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Grafika u igri nije nista posebno s obzirom na to koliko je zahtjevno ili mozda neoptimizirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crysis 3

pozz ljudi jel ima netko da ima jos jedan key? :) molim vas ako ima posalji te mi u pm {#}

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Crysis 3

EVXF-W46E-LGEQ-KELE-SE95
37B3-DCK3-23VX-SJEB-RNZZ

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

HVALA TI PUNO! {#}

dobio crysis 3 uspravo ga skidam :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 12:38 (horror).
17 godina
Crysis 3

HW55-NBNG-S4ED-ZV2G-FHQY

bakaxxx

0 0 hvala 0
14 godina
horror kaže...

pozz ljudi jel ima netko da ima jos jedan key? :) molim vas ako ima posalji te mi u pm {#}

u pm? {#}

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
14 godina
neaktivan
Crysis 3

točno to,na medium igra leti.

ali iskreno meni se ovo nimalo ne sviđa,neznam zašto sam uopće uzimao taj key.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever.
15 godina
neaktivan

Ovako nesto ima samo kod nas i nigdje drugdje!

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
Crysis 3

Da je bar ponudio neku realnu cijenu kada vec prodaje ccc

BTW, znaci igra je DX 11 only? hah, prosli put su "zaboravili" DX 11 pa je stigao u patchu, sada obrnuto lol...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 3:32 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

alpha je jako neoptimizirana tako da na mom sistemu jedna navuče nekih 20 fpsa hehe

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

alpha je jako neoptimizirana tako da na mom sistemu jedna navuče nekih 20 fpsa hehe

prelol

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
Crysis 3

Skinuo sam igru, prihvatilo mi je key ali kada udem u igru i kada se trebam ponovno logirati onda mi se nece logirati?

Itko?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Istina, i kod mene je tako, probaj maknuti SLI mod, meni je bilo nešto bolje, ali opet čudno, sve na LOW oko 40 fpsa, a sa SLI-jem tako oko 20.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
neaktivan
Crysis 3

Imam key, taman skidam igru, jedva čekam da mi se skine. :D

Nego, pita frend, ima li tko jedan key pa da možemo ja i on halat? Ako ima koja dobra duša? :D

EDIT2: Pošaljite na pm, hvala. xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 14:41 (duma.ivan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Horned Reaer kaže...

Stavi na medium postavke i radi OK. 

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 23:44 (Soldier977).
13 godina
Crysis 3

Napokon sam jučer probao Crysis 3 i mogu vam reći da mi se sviđa. Nije ništa revolucionarno, ali su ispravljene neke mane Crysisa 2, gdje mi je trošenje energije na brzo trčanje išlo na živce. Doduše i dalje je ADS nišanjenje nekako loše u odnosu na druge igre, ali sve u svemu prolazna ocjena.

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 3

Meni sve leti na medium-high postavkama... zadovoljan sam kak radi igra na mojoj konfi, još pogotovo ak se uzme u obzir da je u pitanju ALPHA  {#}

No, igra nikaj posebno. OK je, fora, ali isti C2.

Ono što me poprilično razje..... su disconnecti taman pred kraj runde dok sam prvi po bodovima i popušim sav XP.

Not fun at all...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Ako nekome treba key, neka se javi na pp...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice