46VM-F375-YWBB-D2KK-33V4
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedva čekam ovu igru pogotovo mi se sviđa ovaj luk koji su dodali i taj NYC ko iz filma i am legend...
samo neznam jel će moja konfiguracija pokretati ovu igricu jer su rekli da će trebati super konfiguracija
samo neznam jel će moja konfiguracija pokretati ovu igricu jer su rekli da će trebati super konfiguracija
Pa imaš dobar pc.
Pokretati naravno da hoce, ali ne nadaj se nicemu spektakularnom. 50+ FPS-a na med postavkama na nekih 1080p. Zivio!
Ja sam prezadovoljan s dvicom ...
Samo jos ocekujem da trica bude dobro optimizirana kao predhodna... :D
ja sam dvojku igrao već 8 puta, čekam da izađe 3 mislim da je predobro napravljena
Igra nece podrzavati DX10 kartice
MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
• Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
• DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
• Dual core CPU
• 2GB Memory (3GB on Vista)
• Example 1 (Nvidia/Intel):
– Nvidia GTS 450
– Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
• Example 2 (AMD):
– AMD Radeon HD5770
– AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
• DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
• Quad core GPU
• 4GB Memory
– Nvidia GTX 560
– Intel Core i3-530
• Example 2 (AMD):
– AMD Radeon HD5870
– AMD Phenom II X2 565
HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
• Latest DirectX 11 graphics card
• Latest quad core CPU
• 8GB Memory
– NVidia GTX 680
– Intel Core i7-2600k
• Example 2 (AMD):
– AMD Radeon HD7970
– AMD Bulldozer FX4150
Isplati li se odmah preorderat sa Origina, ili da sačekam možda neko sniženje za Božić i to?
ne..nemoj uzimat s origina...bolje uzmi od nekog preprodavača...ispast će ti jeftinije a opet ćeš doć na isto
ne..nemoj uzimat s origina...bolje uzmi od nekog preprodavača...ispast će ti jeftinije a opet ćeš doć na isto
Uzeo na G2play 39€. Origin code.
Crytek: Crysis 3 is 'maxing out' current gen
http://www.gamespot.com/news/crytek-crysis-3-is-maxing-out-current-gen-6401405
nadam se da ovaj put nisu zaboravili AI
toliko me nazivcirao u dvojci, da mi je pokvario skoro cijelu igru pri kraju
moroni od neprijatelja.
Da li je tacno da Crysis 3 podrzava samo dx11? Moja graficka podrzava samo dx10 koliko ja znam, i zbog ovoga trebam biti uskracen? Sto je najgore ,,glupe" konzole koje ni nemaju dx11 vrtece ovaj famozni naslov. Nije mi jasno...
Da li je tacno da Crysis 3 podrzava samo dx11? Moja graficka podrzava samo dx10 koliko ja znam, i zbog ovoga trebam biti uskracen? Sto je najgore ,,glupe" konzole koje ni nemaju dx11 vrtece ovaj famozni naslov. Nije mi jasno...
Da, potrebno je imati DirectX 11 karticu.
Da, potrebno je imati DirectX 11 karticu.
Da. Potrebno je imati DirectX 11 karticu, koju ,,glupe" konzole nemaju. Malo su cudni ovi momci iz Cryteka... Sta zajeba*aju? Neka naprave kao sa dvojkom, pa da i mi korisnici slabijih racunara mozemo da uzivamo, i svi srecni. Ali, ko zna, mozda dizu hajp da bi se prodale ove graficke i uber procesori... Sumnjam da ce biti ,,puno" zahtjevnija od dvojke. Dvojku sam odsedlao na MAX, mogo bi i ovaj bar na Medium, samo da ne use*u ovo sa DirectX-om...
Trebali su barem DX10 ostaviti,sreća da nisam kupio onaj polovni radeon 4870x2.
Nisu stavili ostale DX-ove jer im je lakse raditi u jednom nego u 3. Takodje DX11 nudi mnogo stvari pod haubom koje rasterecuju CPU i dio operacija prebacuju na GPU koji je mnooogo jaci. Takodje ima tu i marketinga.