Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Crysis 3
fight kaže...
Lord Pero kaže...
fight kaže...
vrinho kaže...
Minimum System Operating Requirements for PC

okej a kavo je stanje s intel core i5 750, gtx 460,mozeli tko rec dali cu moc pokrenit craysisa 3{#}

moci ces i pokrenut i igrat solidno!

pa eto nabavio sam pc igru crysis3,s mojom komfiguracijom,intel core i5,i grafom gtx460,1gbddr5,vjerovali ili ne igra na ful postavkama leti,

mislio sam da ce bit zahtjevnija,al mislim da je max payne 3 vise zahtjevnija,al sam nju isto odigrao na mom compu,bez problema.{#}

Da a koja ti je rezolucija monitora?

17 godina
fight kaže...

pa eto nabavio sam pc igru crysis3,s mojom komfiguracijom,intel core i5,i grafom gtx460,1gbddr5,vjerovali ili ne igra na ful postavkama leti,

mislio sam da ce bit zahtjevnija,al mislim da je max payne 3 vise zahtjevnija,al sam nju isto odigrao na mom compu,bez problema.{#}

Imaš 1920x1080 monitor i nema šanse da ti na FULL postavkama igra leti!! Nema šanse! Igrao sam na GTX 460, (768) koja je nešto slabija i igra je radila na medium/high detaljima u solidnim FPSima, a sada igram na GTX 650 Ti koja je nešto jača od GTX 460 1GB i igram na High + FXAA + HD rezolucija na kakvih cca 38 FPSa!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 19:07 (doktor1).
14 godina
Crysis 3

CFX 7950 OC perfomansi CFX-a 7970 GHZ u dvojice forumasa nemoze prozvakati igru na toj rezi sa 8XMSAA tako da ocito kolega misli na maximalne detalje i nista drugo.

iclock2much

0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

CFX 7950 OC perfomansi CFX-a 7970 GHZ u dvojice forumasa nemoze prozvakati igru na toj rezi sa 8XMSAA tako da ocito kolega misli na maximalne detalje i nista drugo.

Evo. Stvaio sam sve na Very High - postavke 1 i postavke 2

Konfiguracija po Moj PC, a ovo su clockovi procesora i grafičke

I ovo ne leti. Dok kada je sve na High to je druga priča; iste performanse sa FXAA i 0xAA, a iznad nisam niti pokušavao

ATI 5770, GTX460, GTX 650 Ti ovu igru NE MOGU vrtit na Very High da bude igriva! A još kada pročitaš kako sve leti na maksimumu... Ma daj ajde...

*pod time računam na 1920x1080 rezoluciju

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 19:31 (doktor1).
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Nakon što sam instalirao patch 1.1. 

Stavio sam sve na Very High, rezolucija 1680x1050, MSAA popuno isključen. I onaj motion blue kak se vec piše mi je iskljucen. 

Radio sam benchmark sa frapsom i nakog zavrsetka igranja, pogledao sam  log i piše mi  Avg: 47.622 išlo je poprilično glatko, 

Da imam full hd monitor, iliti 1920x1080 imao bih nekih cca 30fps-a, što je iznenadujuce zadovoljno, jer igra baš nije toliko zahtjevna bez MSAA.

Eh sada, sto se tice MSAA neznam dali su ljudi tak nedokazani odnosno nemogu se pomirit sa tom činjenicom da je ta opcija samo za HIGH END GRAFE. 

Nije bezveze pod system req stavljena 7970/Gtx 680.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Eto ga, presao sam, veoma dobra igra, kraj mi je odlican.

Preci cu barem jos jednom na vecem nivou tezine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

Crytek: "Crysis 3 je limitiran zbog konzola"

klik

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Ajmo se malo informirati prije nego povadite baklje i toljage, a krenulo je u tom smjeru.

SMAA je mješavina MSAA(multi-samplingAA) i MLAA(morphologicalAA)

TXAA je mješavina MSAA i Temporal AA.

FXAA od svih AA opcija u C3 jedina ne uključuje MSAA.

MSAAx8 i SMAAx4 npr. su nebo i zemlja za memory usage i za performanse(oko 500MB više VRAMa sa MSAAx8), a krajnji izgled je itekako usporediv(čak je i manje blura sa SMAAx4, TXAA je daleko bolji u pokretu i od MSAA i od SMAA)

Stvar preferencije je šta će netko staviti za AA(osobno i SMAAx4 i TXAAx4 daju odlične rezultate, TXAA preferiram)

MSAAx8 na rezolucijama FULL HD i iznad nije potrebna. Max 4x bez dodatnih post process AA)

Manji performance hit dobiješ supersamplingom sa 2560x1440 na 1080p+2xMSAA ili TXAAx4 nego sa 1080p+MSAAx8, a slika je daleko čišća i nema temporal flickeringa.

Meni sa 1080p sve very high+ TXAAx4 Crysis 3 ide i više nego dovoljno za v-sync.

Po prvom levelu sam mislio da će biti totalni neoptimizirani garbage, ali sam ostao ugodno iznenađen u daljnjem toku igre.

Ponavljam, performanse u prvom levelu gdje su ogromni dropovi zbog buga sa njihajućim užetima ne treba uzimati kao mjerilo za ostatak igre.

I po stranim forumima je vidljivo da performanse variraju čak i na jako sličnim setupima, tako da se ne morate klati oko gluposti. Pretpostavljam da nitko nema razloga da laže na koliko mu igra ide.

Ako lik kaže da mu ide na very high na HD 5770, ali na 15FPS, ok. Osobno za mene 15FPS nije igrivo, ali svakom svoje. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Aliasinga ce biti bez obzira bilo to 720p, 1080p ili 1440p, to je samo mit da ga nema na vecim rezama.

Necu stvarno da pocinjem neku raspravu sa tobom shark, ali tebi je txaa odlican jer je nvidia only, ne kazem da nije dobra metoda, jer nije teska kao MSAA, ali daleko od toga da je najbolja metoda za otkljanjanje jaggies.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 21:30 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Aliasinga ce biti bez obzira bilo to 720p, 1080p ili 1440p, to je samo mit da ga nema na vecim rezama.

Necu stvarno da pocinjem neku raspravu sa tobom shark, ali tebi je txaa odlican jer je nvidia only, ne kazem da nije dobra metoda, jer nije teska kao MSAA, ali daleko od toga da je najbolja metoda za otkljanjanje jaggies.

Nije istina da mi je zato dobar TXAA, nego zato šta otklanja AA u pokretu bolje nego ijedna druga metoda, ane udara na performanse i ne blura kao druge čiste post proces metode

Rekoh već AA je stvar preferencije.

Šta se tiče koliki stupanj AA je potreban na visokim rezama, opće znanje i logika kažu da što je veća rezolucija to je potreban manji stupanj AA i radije ću downsamplati sa više rezolucije na manju nego ići na MSAAx8 s tolikim performance udarom.

AA na 720p i na 1080p su nebo i zemlja, alajasing na niskim rezolucijama je daleko uočljiviji. 

14 godina
neaktivan
Crysis 3

Nisam rekao da aliasing nije gori kod mali reza, i ovo nevezano za tebe, samo hocu da kazem da aliasinga uvijek ima bez obzira na rez(sto su potvrdili 1440p useri), veci je problem koliko kome idu na zivce nazubljene ivice, meni idu poprilicno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 22:15 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 3

Recite mi koji je zadnji patch za igru? 1.1 il 1.2 ? I jel se isplati cekat jos kojega sta se povecanja performansi tice?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 3

HELP

Jednostavno igra se cjelo vreme rusila, ali udjem opet i narenih 20/30 min nema problema, ali sada nemogu nikako da krenem,

samo sto udem u igru za 5/10 sec se rusi na desktop !

Sta da radim, jer imate ovaj problem, vidim da se nekima ovo desava.

Inace Graficka je MSI GTX N580 Twin Frozr 2 OC, i super je vozi, ali !!!

Alek
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 23:06 (Juventus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Meni igra maloprije nije htjela dalje od meni-a da krene, uspostavilo se da je novi patch napravio neki konflikt sa 13.2 beta 6 driverima(iako sam igrao sa tim patchom i ovim driverima preko 2 sata, magicno od jednom nije htjelo da uđe), skinuo 13.2 beta 7 i radi opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CrniVrag55 kaže...
fight kaže...
Lord Pero kaže...
fight kaže...
vrinho kaže...
Minimum System Operating Requirements for PC

okej a kavo je stanje s intel core i5 750, gtx 460,mozeli tko rec dali cu moc pokrenit craysisa 3{#}

moci ces i pokrenut i igrat solidno!

Da a koja ti je rezolucija monitora.

moj ti je monitor 27 inca sad ti ocjeni koja je reyolucija.{#}

15 godina
doktor1 kaže...
fight kaže...

Imaš 1920x1080 monitor i nema šanse da ti na FULL postavkama igra leti!! Nema šanse! Igrao sam na GTX 460, (768) koja je nešto slabija i igra je radila na medium/high detaljima u solidnim FPSima, a sada igram na GTX 650 Ti koja je nešto jača od GTX 460 1GB i igram na High + FXAA + HD rezolucija na kakvih cca 38 FPSa!!

e ovako prijatelju da te razveselim da moja grafa nije tak dobra,i da ljudi nisu tak glupi i trosili pare na gluposti, uvjerili bih se da mogu i s ovom grafom,sto i s onom novom od 3000kn ili  bilo kojom dr, i tvojom gtx 650,bez obzira sto je jaca,al u necemu mozda malo.

e sad gledaj ovo vjerovao s svojim ocima ili ne,imam monitor 27 inci,crysis 3 igram na high , fuulscrggn, rezolucijom 1920x1080 HD,hdmi kabal,s mojom grafom zotac gtx 460,1gbddr5,256 bit,i ima jos jedna  i vrlo high,tu nisam probao,al na ovim opcijama igram bez

problema ti reci sto hoces,ako nevjerujes,mozes dod kod mene doma da se uvjeris.........{#}

15 godina
fight kaže...
doktor1 kaže...
fight kaže...

e ovako prijatelju da te razveselim da moja grafa nije tak dobra,i da ljudi nisu tak glupi i trosili pare na gluposti, uvjerili bih se da mogu i s ovom grafom,sto i s onom novom od 3000kn ili  bilo kojom dr, i tvojom gtx 650,bez obzira sto je jaca,al u necemu mozda malo.

e sad gledaj ovo vjerovao s svojim ocima ili ne,imam monitor 27 inci,crysis 3 igram na high , fuulscrggn, rezolucijom 1920x1080 HD,hdmi kabal,s mojom grafom zotac gtx 460,1gbddr5,256 bit,i ima jos jedna  i vrlo high,tu nisam probao,al na ovim opcijama igram bez

problema ti reci sto hoces,ako nevjerujes,mozes dod kod mene doma da se uvjeris.........{#}

1. Nauči se pisat

2. To samsungovo škovace ima 1080p rezoluciju rastegnutu na 27 inča kombiniranu s toliko lošom matricom da bi se i daltonist požalio na boje, tako da sta se zahtjevnosti tice svejedno je igrao na njemu ili na nekom 23 hd monitoru.

3. Nemoj pisat bajke ovdje, ja sam imao overclockanu gtx470 koja je osjetno jača od tvoje kartice, s nje sam upgradeao na hd 7850 2gb koja sada overclockana ima osjetno vece performanse od moje bivse 470-ke a kamoli te tvoje karampane. I razmišljam kako bi jedna gtx670 bila neloš ulog. Tako da dezinformacije ostaviš za sebe jer meni na 7850 na high u 1080p bez AA još uvjek framerate opasno droppa.

13 godina
athlon64 kaže...
Nemoj pisat bajke ovdje, ja sam imao overclockanu gtx470 koja je osjetno jača od tvoje kartice, s nje sam upgradeao na hd 7850 2gb koja sada overclockana ima osjetno vece performanse od moje bivse 470-ke a kamoli te tvoje karampane. I razmišljam kako bi jedna gtx670 bila neloš ulog. Tako da dezinformacije ostaviš za sebe jer meni na 7850 na high u 1080p bez AA još uvjek framerate opasno droppa.

Na koliko si digao gpu i memoriju da ti radi stabilno?

15 godina
dar01 kaže...
athlon64 kaže...
Nemoj pisat bajke ovdje, ja sam imao overclockanu gtx470 koja je osjetno jača od tvoje kartice, s nje sam upgradeao na hd 7850 2gb koja sada overclockana ima osjetno vece performanse od moje bivse 470-ke a kamoli te tvoje karampane. I razmišljam kako bi jedna gtx670 bila neloš ulog. Tako da dezinformacije ostaviš za sebe jer meni na 7850 na high u 1080p bez AA još uvjek framerate opasno droppa.

Na koliko si digao gpu i memoriju da ti radi stabilno?

Mislis na 7850? 

1150/1350. 2gb verzija sapphire dualX. I da, cini veliku razliku od stocka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 0:21 (athlon64).
13 godina
i ja ću probati tako
15 godina
dar01 kaže...
i ja ću probati tako

Možda ti povuce više, mozda manje, ovisi o kartici ali definiivno clockaj! takoder moja je na 1.225v samo da znas.

13 godina
daje mi maximalno 1050/1350. I da igra opasno dropa
13 godina
neaktivan
Crysis 3

znaci svaki drugi,treci put kad uđem u igru nešto malo igram i ili me izbaci ili se zamrzne slika,i u multiplayer-u usred borbe me izbaci u glavni meni? jel ima neko da ima slican problem i da ga je mozda rjesio ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 3

Da li je itko testirao igru na 7970?

WordPress ❤

0 1 hvala 0
17 godina
fight kaže...
doktor1 kaže...
fight kaže...

ja imam gtx 460 i to Hawk koja je tvornički naclockana,a i ja sam ju još malo digao pa mi ne radi tako bajno kao tebi(1600x1050,detalji med/high s tim da fps zna opasti dosta ispod 30 u nekim scenama,pogotovo na onom dijelu kada prvi puta uđeš u grad,što je daleko od idealnog igranja po meni),ne kontam čemu uveličavanje kada svi znamo da je igra zahtjevna i da se namuče nove grafičke kartice da ju pokrenu na max detaljima,a ne serije stare par godina {#}

12 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

kolegica iznad tvoga posta ima 7970 lightning.. {#}

pero
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

ja mogu stavit sve na najjace i može se igrat,fps variraju od 20-50fps,ali po meni to nije igrivo kad mi padnu ispod 30,a u dosta scena padnu ispod,tak da 0 bodova....kad je sve na very high i msaa x4, imam od 35-50+,ali najbolje radi na msaa x4 , post processing i shadows na high, i ostalo na very high radi kak treba bez trzaja... krenula sam ispocetka opet igrat i ona prva kao staza imala sam 30 - 40 fps i čak nije štekalo, a prvi put kad sam igrala nisam se mogla micat sam sam se stvarala s jednog mjesta na drugo mjesto xD

12 godina
protjeran
Crysis 3

Kako ubiti ono cudo sto izgleda kao zmija koja se okomotala oko neke plavkaste svjetlosti sto ide u nebo.Ispuco sam na nju sve raspolozivo oruzije i nikako da crkne.

The world is just illusion

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
T-55 kaže...

Kako ubiti ono cudo sto izgleda kao zmija koja se okomotala oko neke plavkaste svjetlosti sto ide u nebo.Ispuco sam na nju sve raspolozivo oruzije i nikako da crkne.

hahahahaha, ako imas crackiranu verziju nikako... ja sam se mucio pola sata dok mi nije doslo iz guzice u glavu {#}

pero
12 godina
protjeran
Lord Pero kaže...

hahahahaha, ako imas crackiranu verziju nikako... ja sam se mucio pola sata dok mi nije doslo iz guzice u glavu {#}

Ma mora postojati neki nacin inace nebi bilo onoliko seedera {#}

The world is just illusion
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice