Predobro izgleda :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje su ovo postavke?
kako netko moze napisati review u prvome danu kako je igra izasla...pa to je smjesno nisu je ni stigli igrati kak je red , već samo tipkaju reviev da budu prvi. što se tiče ocjena to neću ni komentirati puno, svatko ima svoje mišljenje i ono što voli. Ak se meni igra sviđa mogu joj dati ocjenu 2 od 10 boli me ona stvar...neke od največih legendi nikad nisu bile dobro ocjenjene , primjer Dungeon Keeper 2 na gamespotu 7.9, Dune 2000 na gamespotu tek smješnih 5.5, avantura The Dig od Lucasartsa na gamespotu 4.5 od 10, (taj gamespot je stvarno na nekim drogama) ..pa i prvi Crysis vjerovatno najbolji shooter svih vremena u Bugu pišljivih 85 %, i tako dalje...
prvo kako ne netko moze napisati review u prvome danu kako je igra izasla...pa to je smjesno nisi je ni stigao igrati kak je red već samo pises reviev da budeš prvi.. što se tiče ocjena to neću ni komentirati puno, svatko ima svoje mišljenje i ono što voli. Ak se meni igra sviđa mogu joj dati ocjenu 2 od 10 boli me ona stvar...neke od največih legendi nikad nisu bile dobro ocjenjene , primjer Dungeon Keeper 2 na gamespotu 7.9, Dune 2000 na gamespotu tek smješnih 5.5, avantura The Dig od Lucasartsa na gamespotu 4.5 od 10, (taj gamespot je stvarno na nekim drogama) ..pa i prvi Crysis vjerovatno najbolji shooter svih vremena u Bugu pišljivih 85 %, i tako dalje...
oni dobe igre ranije par dana ,a prvi crysis najbolji shooter svih vremena ? Daj nemoj me nasmijavat
Netko ocito nije igrao System shock 2, half-life 1 i 2, stari AvP iz 2000e , GoldenEye, Perfect Dark, Bioshock i Halo:Combat Evolved ( koji je bio genijalna igra u svoje vrijeme). Neznam kako mozes govoriti da je prvi Crysis jedan od najboljih Shootera ikad.
Nije, nije ni blizu, ni približno. Točka.

A po cemu je on to jedan od najboljih
To kaj je ima odlicnu grafiku ne znaci da je dobar shooter
meni je dobar bio na pocetku kasnije postao dosadan
prvo kako ne netko moze napisati review u prvome danu kako je igra izasla...pa to je smjesno nisi je ni stigao igrati kak je red već samo pises reviev da budeš prvi.. što se tiče ocjena to neću ni komentirati puno, svatko ima svoje mišljenje i ono što voli. Ak se meni igra sviđa mogu joj dati ocjenu 2 od 10 boli me ona stvar...neke od največih legendi nikad nisu bile dobro ocjenjene , primjer Dungeon Keeper 2 na gamespotu 7.9, Dune 2000 na gamespotu tek smješnih 5.5, avantura The Dig od Lucasartsa na gamespotu 4.5 od 10, (taj gamespot je stvarno na nekim drogama) ..pa i prvi Crysis vjerovatno najbolji shooter svih vremena u Bugu pišljivih 85 %, i tako dalje...
oni dobe igre ranije par dana ,a prvi crysis najbolji shooter svih vremena ? Daj nemoj me nasmijavat
Ja se slažem s njim i meni su crysis 1 i prvi far cry vjerovatno najbolji shooteri.
Netko ocito nije igrao System shock 2, half-life 1 i 2, stari AvP iz 2000e , GoldenEye, Perfect Dark, Bioshock i Halo:Combat Evolved ( koji je bio genijalna igra u svoje vrijeme). Neznam kako mozes govoriti da je prvi Crysis jedan od najboljih Shootera ikad.
Šta se tiče ovih tvojih moram izdvojit halo combat evolved koji je stvarno legendarna i sa crysisom
moja najbolja igra,igrao sam i i sve ove ostale i meni je bioshock sranje,nisi spomenuo half life 2
doom 3 koji su meni isto pri vrhu najboljih shootera...
Ja se slažem s njim i meni su crysis 1 i prvi far cry vjerovatno najbolji shooteri.
super
Priča je relativno ok na prvu, ali kad se malo promisli vidi se da je zapravo drugorazredna i totalno predvidljiva, igrivost donekle jaka zbog grafike i nano suita ( koji NIJE inovacija, samo je zanimljiv i dobro iskorišten dodatak ), likovi su nikakvi ( psycho je jedini pamtljiv, a on je toliki stereotip da mu cod likovi nisu ravni ), lokacije jednolične i monotone ( eksterijere opet spašava grafikam, interijeri su bezvezni ). Napucavanje nit smrdi nit miriše ( odskače zbog nanosuita i real time modificiranja pucaljki ), a oružja su sama po sebi čista klasika.
Ako već igru ovakvog tipa nazivaš najboljim fpsom ikad, onda neka to barem bude Far Cry, priče su iste kvalitete, tropski otok je tu, grafika odlična za razdoblje, ima vozila i eksplozija... Jer to je sve što najbolji fps i treba, zar ne?
meni je igre na originu trenutno na 40% :(
jucer sam je stavio skidat preko origina kada sam isao spavat i ocekuje da ce do jutra biti skinuta.. kad ono valjda pukla veza i komp otišo u sleep na 25 % lol
Ne znam otkad je 85% pišljivo :D Istina je da neki recenzenti dobiju kopiju po tjedan ili više dana prije, ali za ocjenit Crysis 3 ti je dosta brat bratu 2 dana.
meni je igre na originu trenutno na 40% :(
jucer sam je stavio skidat preko origina kada sam isao spavat i ocekuje da ce do jutra biti skinuta.. kad ono valjda pukla veza i komp otišo u sleep na 25 % lol
isto jučer skinuo preko origina otključao igru sa flyvpn-om al još moram namjestit eng jezik pošto mi je skinulo rusku verziju,što se tiće onog eng pack od 500Mb ne radi sad sam stavio skidat 2,13 GB nadam se da će mi to proradit...
(što se tiče recenzija igara po meni jedno od najjačih igra možemo nazvati remekdjelo je portal 1 i 2 sve ostale igre su igrice za ovaj naslov)
IGN review - 8.5/ 10
jel itko moze reci dali ga ima di kod nas za kupit i koja je cijena crysis 3
Danas je tek službeno izašao kod nas ( u Europi ), pričekaj malo, bit čega.
jel ko igra multiplyer,ko je neka napise svoje misljenje i preporuke ako moze :)
Danas je tek službeno izašao kod nas ( u Europi ), pričekaj malo, bit čega.
dali ti je poznata cijena ,koja ce bit kod nas?
jel ko igra multiplyer,ko je neka napise svoje misljenje i preporuke ako moze :)
igram i trenutno na 31 lvl nekako mi scar leži ko na dvojci..meni se sviđa ovaj mp pošto je brži od 2..
ovo sam koristio za crysis 2 i sada isto sve radi! može se stavi u
C:\Users\username\Saved Games\Crysis3---game.cfg i GFE.cfg
g_skipIntro = 1
cl_fov = 80
pl_movement.power_sprint_targetFov = 80
r_DepthOfField = 0
g_radialBlur = 0
r_UseEdgeAA = 0
r_TexMaxAnisotropy = 0
r_PostMSAA = 0
cl_crouchtoggle = 1
r_ColorGrading = 1
r_SSAO = 0
r_VSync = 0
e_shadows = 0
g_enableInitialLoginScreen = 0
r_HDRBloomMul = 0
r_HDRBrightLevel = 0
r_MultiGPU = 0
g_useHitSoundFeedback = 1
sys_MaxFps = 120
r_DrawNearFoV = 80
r_SonarVision = 0
r_NightVisionBrightLevel = 0
r_NightVisionCamMovNoiseAmount = 0
r_NightVisionCamMovNoiseBlendSpeed = 0
kad si ovo spremite obavezno staviti read-only pod arhivu jer će vam igra izbrisati sve ako ne stavite (desni klik na dokument-proporties i staviš kvačicu)
ovo sa nightvision je dobra stvar malo izgladi što su oni zablurali
sto sporo ide ovaj dnload sa origina majku mu...
no kad smo vec tu jesam li ja nesto pobrkao ili ako ide recimo regularno tek 22gog tj od ponoci bi se trebala otkljucati i za nas?
drugo da neama negdje neki spisak consola komandi za fov i sl?
no kad smo vec tu jesam li ja nesto pobrkao ili ako ide recimo regularno tek 22gog tj od ponoci bi se trebala otkljucati i za nas?
Tek od 22 se moze igrati kod nas u evropi, evo upravo se kod mene skida na originu.
Tek od 22 se moze igrati kod nas u evropi, evo upravo se kod mene skida na originu.
Jel to pričate za multiplayer ili singl...
Oboje.
evo igran multiplayer uru vrimena i mogu rec da san zadovoljan puno bolje nego crysis 2 mape su vece tako da nema umiranja svakih po sekunde
Svi koji žele igrat ranije mogu skinuti besplatni program tj trial verziju flyvpn koji vam omogući trenutnu lokaciju po odabiru..npr ja sam se logirao na usa vpn i ..zatim upalio origin i to je to..igra otkljućana..samo nemojte gasiti pc jer opet sve ispoćetka treba..a trial je često popunjen..igram sp i mp bez frke