Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 923.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Crysis 2
Horned Reaer kaže...

Škvadro jel to u ponoć kreće download demoa ili kad jel zna tko u koliko sati i po kojoj vremenskoj zoni :)) nije da sam nestrpljiv heeh

+1 to i mene zanima.Po kojem vremenu krece demO?!

BTW sad cu da preordam crysis 2 ali prvo da skuzim koji vrag znaci onaj friendly name na game.co.uk !!!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Hehe, kako se svi nabrijavaju, serveri će se rušiti svako malo. Bit će također zanimljivo kad igra izađe pa svi navale na EA download manager.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tvrdy kaže...

Hehe, kako se svi nabrijavaju, serveri će se rušiti svako malo. Bit će također zanimljivo kad igra izađe pa svi navale na EA download manager.

Zato se kupuje boxed izdanje :))))

16 godina
protjeran
Crysis 2

Pao je preorder za boxed verziju na game.co.uk :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

A sa bilo kojom popularnom igrom mislim da u prvih 2 tjedna ima gomila problema, isto je i sa BC2 se nisi mogao ni ulogirati, pa laganje i slično, tek se nakon tjedan-dva i pokojeg update-a sve sredilo, vjerujem da će tako i ovdje biti. Ali zato to vrijeme ću iskoristiti za prolaženje kampanje i onda dok ju prođem taman se sredi multiplayer i nastavim dalje rokati{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Tvrdy kaže...

Zato se kupuje boxed izdanje :))))

Ja ću radije pričekati da mi se sporije skine sa EA servera nego dati više za kutiju, tim više što nemam previše mjesta za njih. Ali shvaćam želju da se što prije zaigra. Ili da se uzme neko kolekcionarsko izdanje.

I pohvalno je što vidim da će jako puno ljudi kupiti igru. Neka, Crysis je to zaslužio.

17 godina
Crysis 2

Ne pise kad ce izac demo tj u koliko sati ali ne vjerumem da ce to biti u ponoc prije bi reko pred vece... jer vecina tako demo-a izađe....

http://www.ea.com/crysis-2/1/demo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Baš me zanima koju (ili koje) misije će demo sadržavati...Je li bilo priče o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Baš me zanima koju (ili koje) misije će demo sadržavati...Je li bilo priče o tome?

Ovo je samo multiplayer demo koji će sadržavat Pier 17 i Skyline mape, te dva moda, točnije team instant action i crash site modove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 18:18 (Jack Sparrow).
17 godina

Procitaj si sa ovog linka koji sam ja dao iznad tvoj posta i tamo ti pise koje mape i sta ce biti..... http://www.ea.com/crysis-2/1/demo

16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Demo je multiplayer.

Kasnim, dugo nisam refreshao...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 18:21 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Torp3do kaže...
Jim Carrey kaže...
marko88 kaže...

ima li mozda negdje na netu za download full igra?

druze insprintaj neku slikicu od crysis-a i stavi pod jastuk lipo legni 

ako se drugi dan probudis sa prstom u guzi uspjesno si zavrsio igru ako ne onda valjda ne valja sa sustavom mozda crack??? tko bi ga znao

Jim tebi je potrebno lijecenje {#}

trentuno lezim u remetincu celija 15 dok to obavim onda se javljam na vrapce... 

torp3do jel te jos sta zanima imas pp

slozen rss na torrentima za demo u svakom slucaju bolje nego se zezat preko ea ili neceg drugog...

15 godina
Crysis 2

Ne mogu nigdje naci kad demo tocno izlazi, kad bi bar bio veceras u 0:00

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ja ipak neću kupiti Crysis 2 jer na ljeto izlazi Serious Sam 3

EDIT:Ali kad pogledam opet slike jednostavno ne mogu odoljeti,budem i to kupil :D

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 20:45 (emerik).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ja ipak neću kupiti Crysis 2 jer na ljeto izlazi Serious Sam 3

Jel ti to ozbiljno ili se salis? Ja ipak mislim da je Crysis bolji {#}.

EDIT:

Naravno kod mene je pao preorder !

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 20:57 (CoLdPlay).
15 godina
Crysis 2

sutra demo a???

get doooooown !!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Hmm meni je bezveze kupit Crysis 2 orginal jer tako i tako samo valja SP a MP je ono po meni nije to igra da se igra MP da je ko cod ili cs onda vec da a ovako nemam je razloga kupit... ali ajde shvacam vas koji hocete kolekciju popunit i koji imaju para pa moraju svaku igru kupit xD

Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

sutra sam popodne u školi pa če valjda prije 2 doći;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Frenkyca kaže...

Hmm meni je bezveze kupit Crysis 2 orginal jer tako i tako samo valja SP a MP je ono po meni nije to igra da se igra MP da je ko cod ili cs onda vec da a ovako nemam je razloga kupit... ali ajde shvacam vas koji hocete kolekciju popunit i koji imaju para pa moraju svaku igru kupit xD

LOL nemam para na bacanj.Od orginala imam BF:BC2,CSS,Hitman i gta IV (koji su bili na akciji na steamu),black ops te sad Crysis 2 koja ce biti prva boxed igra koju sam ikad uzeo {#}

Ove pare sam sam zaradio od prodavanja svog softwarea!

17 godina
Perkan777 kaže...
Frenkyca kaže...

LOL nemam para na bacanj.Od orginala imam BF:BC2,CSS,Hitman i gta IV (koji su bili na akciji na steamu),black ops te sad Crysis 2 koja ce biti prva boxed igra koju sam ikad uzeo {#}

Ma nisam ja na tebe mislio da imas para na bacanje nego opcenito na neke klince koji bi prodali tatu i mamu da si kupe novu igru.... a i na ove koji imaju para pa ono moraju kupit makar igra bila sit ili jako dobra onji je moraju imat samo da se pohvale da imaju orginal xD

16 godina
Perkan777 kaže...
Frenkyca kaže...

Znamo kojeg hehehe

On topic:

Zna li se točno u koju uru će demo biti dostupan kod nas?

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
Frenkyca kaže...

Da ali ne shvaćaš očito da svi razmišljaju kao ti, Crytek danas nebi postojao...

ni ja nemam para na bacanje, čak štoviše, svi mi živimo u državi u kojoj je život prepreskup.

nekada mi ne bi uopće bio problem dat lovu za jednu igricu mjesečno, ali danas smo daleko od toga.

ali eto budem jer kao prvo podržavam rad cryteka koji stvarno rade odlične stvari a i volio bih probati mp ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
15 godina
Crysis 2

Neke su naznake da je demo velicine 1.68 Gb, ali nije sigurno jos.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ljudi, ja neznam kako ću većeras spavati, već sam sada navio budilicu u 8 ujutro za svaki slučaj ako zaspim{#} Nadam se da će ujutro izbaciti jer sam cijelo popodne kući da se izigram ko luđak{#} Već mi je puna kapa flash igri i warcrafta2 što igram trenutno xD

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja je vec igram 7 dana ima dosta bagova ali ce se sigurno igra ispolirati prije nego izadze u prodaju igra je extra prelijepa grafika

elvirb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ljudi, ja neznam kako ću većeras spavati, već sam sada navio budilicu u 8 ujutro za svaki slučaj ako zaspim{#} Nadam se da će ujutro izbaciti jer sam cijelo popodne kući da se izigram ko luđak{#} Već mi je puna kapa flash igri i warcrafta2 što igram trenutno xD

Ako sam dobro racuno (a matematika mi nejde{#}) gledam americko vrijeme i naše.Mislim da ce kod nas doc oko 14 sati sutra neznam tocno ispricavam se ako sam u krivu.{#}

I ja jedva cekam sutra ima da se pici crysis 2 nema spavanja makar mi radio na low{#}

mislim da bi mogo ic na medium ipak mi je max reza 1360x780{#}

Crysis 2 here i come{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
Crysis 2

Čemu američko vrijeme, što ameri imaju veze sa crytekom? CryTek ti je inače pozicioniran u Njemačkoj, a tim koji je radi na multiplayer komponenti je iz Engleske, tako da će vrijeme biti po našem zapravo, samo ćemo vidjeti kada...zanimljivo da je mycrysis.com trenutno žešče spor, pitam se zašto{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Stoja kaže...

Čemu američko vrijeme, što ameri imaju veze sa crytekom? CryTek ti je inače pozicioniran u Njemačkoj, a tim koji je radi na multiplayer komponenti je iz Engleske, tako da će vrijeme biti po našem zapravo, samo ćemo vidjeti kada...zanimljivo da je mycrysis.com trenutno žešče spor, pitam se zašto{#}

Nek stave po prvom meridijanu i svi sretni ;)

al još uvijek nije...švabe nas drže u neizvjesnoti heheh

http://www.youtube.com/user/zgd2006
14 godina
neaktivan
Crysis 2

za sve koje zanima kada mogu skinuti crysis 2 i gdje - to je po nasem vremenu u 9 ujutro. evo link otkud.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 0:36 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
Crysis 2

Evo što kažu ovi iz diabolica....

Ready to kick some aliens tomorrow ? :) Crysis 2 Demo download available on 00.01 PST March 1st (08.01am GMT, 09.01 CET March 1st)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice