otprilike preporučeni zahtjevi :
HD4870/gtx260
Q6600/x4 9750
3GB ram-a
Vista SP2
otprilike preporučeni zahtjevi :
HD4870/gtx260
Q6600/x4 9750
3GB ram-a
Vista SP2
Ajmo nagađat priču tj. šta će se dalje dogodit!
Crysis završava uništenjem američke flote pokraj otoka, te onog velikog alien warshipa. Nomad, Psycho i Helena idu u VTOL-u prema otoku kada čuju da je PROPHET živ i da rastura. (užasna slika na kraju kada VTOL ide prema otoku, grafika tada na čak very high izgleda kao dx7, ali zato spektakularno uništenje warshipa)
1.Očekujem primitivan nastavak kao dođu na otok, kolju aliene , otkriju neke stvari o alienima, netko od ekipe crkne i otprilike otkriju kako uništit aliene. U 3. djelu slijedi put u "CORE" da bi uništili aliene.
2. Radnja počinje kao recimo u 28 days later, znači budimo se izlazimo iz zgrade/kuće na ulicu, a vani nema nikog ili je sve u plamenu. Nalazimo rebbele i fightamo se protiv aliena
(radnja terminatora 4). U trećem dijelu dovršimo aliene ili dolazi neka druga alienska rasa iz svemira i prikolje ove plave aliene. I kraj je kako onaj pokoreni alienski mothership (na otoku) pali motore i otrgne se iz otoka i penje prema svemiru.
To je Crysis Warhead ja mislim? Kada ides po Propetha.
To je Crysis Warhead ja mislim? Kada ides po Propetha.
Aha, ja nisam presao Warhead pa ne znam.
Samo se nadam da zbog ograničenosti konzola neće pc verzija patiti.
Crysis:kanta od igre.Samo grafika izvlaci igru nista vise
cak i super mario ima bolju pricu
Samo se nadam da zbog ograničenosti konzola neće pc verzija patiti.
Bit ce to nesto ogromno, nadam se da nece biti bugova i mogli bi dodat novih oruzja. Ipak je to buducnost.
Ja mislim da će grafika biti slabija baš zbog toga što se Crysis seli na Konzole, jer su one slabije od PC-a.
EDIT: Oops sad vidim da je Ivan nešto napisao u tom stilu iznad ^^
Ja mislim da će grafika biti slabija baš zbog toga što se Crysis seli na Konzole, jer su one slabije od PC-a.
Crysis završava uništenjem američke flote pokraj otoka, te onog velikog alien warshipa. Nomad, Psycho i Helena idu u VTOL-u prema otoku kada čuju da je PROPHET živ i da rastura. (užasna slika na kraju kada VTOL ide prema otoku, grafika tada na čak very high izgleda kao dx7, ali zato spektakularno uništenje warshipa)
1.Očekujem primitivan nastavak kao dođu na otok, kolju aliene , otkriju neke stvari o alienima, netko od ekipe crkne i otprilike otkriju kako uništit aliene. U 3. djelu slijedi put u "CORE" da bi uništili aliene.
2. Radnja počinje kao recimo u 28 days later, znači budimo se izlazimo iz zgrade/kuće na ulicu, a vani nema nikog ili je sve u plamenu. Nalazimo rebbele i fightamo se protiv aliena
(radnja terminatora 4). U trećem dijelu dovršimo aliene ili dolazi neka druga alienska rasa iz svemira i prikolje ove plave aliene. I kraj je kako onaj pokoreni alienski mothership (na otoku) pali motore i otrgne se iz otoka i penje prema svemiru.
Igra se temelji na Cryengine 3, dakle potpuno isto što i stari Cryengine 2, ali sa punom podrškom za quad-core, te boljom fizikom.
I vjerovatno neće biti DX9, već će se potpuno koncetrirati na DX10 i DX11.
Igra se temelji na Cryengine 3, dakle potpuno isto što i stari Cryengine 2, ali sa punom podrškom za quad-core, te boljom fizikom.
I vjerovatno neće biti DX9, već će se potpuno koncetrirati na DX10 i DX11.
Gledao sam kratki filmić o Cryengine 3 i grafika je vauuu,nevjerovatna, samo koji hardver će samo trebati to upogoniti.
Ajde mi molim te citiraj šta su ti iz buga rekli, neman para da kupim novi broj
Please
Ma bilo sta bilo 100% sam siguran da ce opet biti us*anih vanzemaljskih liganja, nedostaju mi korejci. :)
Ja se nadam da cu moci pokrenuti na medium =)!
Nek samo pobojšaju multiplayer i igra će biti savršena ,ne kužim što se svi brinete kakav će komp trebat za igru...ona izlazi negdje u 2010-te (vjerojatno na jesen)znači skoro godinu i pol dana,dotad ćemo imat informacija o tome oće li bit dx11 i što sve ne,a vjerojatno će i engine do tada ispolirat da vrti kako treba.Što se tiče cryengine trice on je ista stvar što i duja samo ima podršku za konzole.PC će imat istu grafiku ko i dosad(plus minus sitne promijene)dok će konzole uživat u lijepoj grafici koju dosad nisu imale.I da nek priču naprave malu dužu i težu,nije fora preč na delta brzo...
Da, tko zna kakvi se sve driveri nnaprave do tada.
Nema jos informacija o tome.
Evo i potvrde mojih tvrdnji u vezi cry engine 3 :
Crysis 2 is being built on the company's new CryEngine 3 technology, which it showcased at the Game Developers Conference in San Francisco earlier this year. Yerli explained that the CryEngine 3 was a significant breakthrough for the company. He said that it's capable of scaling performance considerably, so he maintains that the PC version of Crysis 2 will look far better than the Xbox 360 and PlayStation 3 versions. At the same time, the console games will be as state-of-the-art as possible for those platforms.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)