jel igra tko aktivno? ima kakav klan?
jel igra tko aktivno? ima kakav klan?
mani se crossa, igraj cod ja sam prije imao 2 aktivna klana oba rank medju 5000 ali eto..cod je prevagnuo
ma cod mi stalno neke greške izbacuje nabijem ga na ......a ovo mi je baš cool igra jer sam prije CS rokao....sviđa mi se :D
Ako je neko zainteresiran za zamjenu accounta nek mi se javi, trenutno mijenjam sljedeći:
http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=10874715
imam jedan problem sa crossfireom.
ja ga dugo nisam igro i sad mi se treba instalirat patch pa mi neda da ga instaliram pise faild to downland patch(tako nekako)
i ja obrisem igru i sad je ponovo skidam i opet neradi evo sad skidam isto pa cu vidjet hoce radit.
molim pomoc ako ne proradi :)
mani se crossfire..nisi se bezveze prijavio za cod4
to je i meni javljalo faild to download patch...moras ici run as administrator i tako par puta...jedno 2-3 puta jer ce ti opet to pisati ali ce skinuti jedan dio...tako sam ja..probaj mislim da ce ici
imam jedan problem sa crossfireom.
ja ga dugo nisam igro i sad mi se treba instalirat patch pa mi neda da ga instaliram pise faild to downland patch(tako nekako)
i ja obrisem igru i sad je ponovo skidam i opet neradi evo sad skidam isto pa cu vidjet hoce radit.
molim pomoc ako ne proradi :)
mani se crossfire..nisi se bezveze prijavio za cod4
to je i meni javljalo faild to download patch...moras ici run as administrator i tako par puta...jedno 2-3 puta jer ce ti opet to pisati ali ce skinuti jedan dio...tako sam ja..probaj mislim da ce ici
da tako je...meni je uspjelo odmah iz druge ali to je vjerojatno bila sreca
Evo vec par dana ne radi Clan Page! FuuUuUUuUUuuUuU!
ej jel zna ko kada će novi patch da (VALJDA) mogu počet igrat??
Daaa... Sugavi clan page :(
E, da... Poceo sam igrati crossfire i postao ovisnik -.-
Ja sam poslao Z8 Support ticket i dobio oznaku REPLIED. Replied: Ticket has been answer and is awaiting attention.
Kaj to znači??
Ja sam poslao Z8 Support ticket i dobio oznaku REPLIED. Replied: Ticket has been answer and is awaiting attention.
Kaj to znači??
Znači da su ti odgovorili na tvoju poruku.
Kaj odgovirili? Kaj su mi neš poslali il su samo nekaj napravili :(
Znači ti si im poslao neku poruku, a onda su oni tebi odgovorili. Ne znam gdje se to sad točno nalazi, ali malo pročačkaj pa češ nać odgovor.
Znači ti si im poslao neku poruku, a onda su oni tebi odgovorili. Ne znam gdje se to sad točno nalazi, ali malo pročačkaj pa češ nać odgovor.
Mislim da ćeš poruku vidjeti tako što se ulogiraš na njihovoj stranici i tamo negdje pri vrhu stranice bi trebala biti slika koverte, ako se dobro sjećam.
ima te koverte samo nema nigdje odgovora??
Ako imaš skype pitaj na PP pa ću ti objasniti.
Ako imaš skype pitaj na PP pa ću ti objasniti.
nema :(
cijena 700kn ;)
CrossFire error
Some of your OperatingSystem is corrupted and occuerd on game....bla bla bla Uglavnom mi xtrap javlja error da je nešto CORUPTED u OS i nemrem igrat CF?*? Plizz helppp
Xtrap je program koji stiti Crossfire od hackova (u cemu cesto ne uspjeva, ali to je neka druga prica) i to radi tako da analizira trenutno pokrenute procese poput antivirusa. Probaj ubiti sve moguce programe prije pokretanja mozda pomognne, takoder iskljuci i antivirus jer je moguce da dolazi u konflikt sa Xtrapom i nadam se da nisi stavljao nekakve modifikacije na svoj OS.
Vise od toga ti moze pomoci samo tvorac Xtrapa, a i ti nisi bio bas rjecit u opisivanju greske...
imam Win7 i microsoftov anti virus
Some fuctiones of the OS has been corrupted. Please close andy program wich is affectinggame client and restart system.
Code_field: 08-0400-00000000-504
Možda pomaže pri rješenju???? HOĆU IGRAT CF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ne pomaze puno, vec sam ti rekao ugasi antivirus. Ako i dalje nece onda ces se morati obratiti Z8 Games-u da oni onda to rjese sa tvrtkom od koje licenciraju Xtrap.
Ja imam microsoft essentials antivirus i nezznam kako ga ugasiti pa sam ga na procesima ugasio i opet upalim cross i opet ista stvar?? HELP¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
West ili East Coast mirror download sa z8Games official stranice??
Isto ti je. Ja bi uzeo East.
e ljudi imam problem igro sam prije crosfire i sad sam ga ponovo instaliro i kad ga pokrećem pokuša skinit onaj patch ali neide samo se ugasi i neželi pokrenit igru
e ljudi imam problem igro sam prije crosfire i sad sam ga ponovo instaliro i kad ga pokrećem pokuša skinit onaj patch ali neide samo se ugasi i neželi pokrenit igru
Jesi probao pokrenuti kao Administrator?
Jesam ali opet ništa dali je to možda zato što imam Win7??
Probo sam i to ali i dalje auto patch se samo ugasi i koda nisam upalio igru