CrossFire

poruka: 444
|
čitano: 144.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: CroSSfirE
4Bastard kaže...

Ja sam neko vrijeme igrao tu igru, no zgadilo mi se jer nisam mogao niti jedan match odigrat bez cheatera. Ponajviše ih je bilo na Knife Only i Sniper Only pa sam onda odustao jer nisam više mogao podnijeti. Zabavan mi je bio onaj mod kad je jedna ekipa skupina duhova koja imaju samo noževe i moraju postaviti eksploziv, a druga skupina ih mora spriječiti u tome. Uglavnom igrao sam tu igru jedino zato jer nisam imao šta drugo igrati jer sam imao jako slab komp pa nisam imao nešto izbora.

Upoznao sam mnogo dobrih igrača, bio u jako dobrim klanovima no ne pomišljam na to da se vratim. Trenutno imam malo bolji komp pa se mogu pokrenuti neki malo popularniji MP naslovi.

heh, i ja sam zbog cheatera (i jer igra nije radila na win 7) prestao to igrat jos prosle godine... mislio se vratit, al ak jos ima tih sr*** s hackovima, onda nist

15 godina
protjeran
CroSSfirE

a zašto ne radi na win7

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

napravio sam video prije 2 tjedna sad sam se sjetio da bi vam ga mogao pokazat

evo link : 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thucydides kaže...
4Bastard kaže...

Ja sam neko vrijeme igrao tu igru, no zgadilo mi se jer nisam mogao niti jedan match odigrat bez cheatera. Ponajviše ih je bilo na Knife Only i Sniper Only pa sam onda odustao jer nisam više mogao podnijeti. Zabavan mi je bio onaj mod kad je jedna ekipa skupina duhova koja imaju samo noževe i moraju postaviti eksploziv, a druga skupina ih mora spriječiti u tome. Uglavnom igrao sam tu igru jedino zato jer nisam imao šta drugo igrati jer sam imao jako slab komp pa nisam imao nešto izbora.

Upoznao sam mnogo dobrih igrača, bio u jako dobrim klanovima no ne pomišljam na to da se vratim. Trenutno imam malo bolji komp pa se mogu pokrenuti neki malo popularniji MP naslovi.

heh, i ja sam zbog cheatera (i jer igra nije radila na win 7) prestao to igrat jos prosle godine... mislio se vratit, al ak jos ima tih sr*** s hackovima, onda nist

mislim da vise nema cheatera danas su samo dobri igraci koje drugi nazivaju chaeterima mrzim kad me netko provocira jer mi ide neka mapa i govori da sam cheater... ja igram igricu 3 mjeseca i naletio sam samo na jednog hackera u ghost modu ... nekrecem se znaci da sam nevidljiv i on me upuca ... frajer mi ima score 20 kills 0 deaths

15 godina
neaktivan

kaj se tiće tih cheatera ima ih i previše, prije 10 min sam zaigrao crossfire i idem ja na td Egypt koji se igra 12 min,kad ono frajer fuca lijevo,desno ,gore ,dolje i začudo njegov svaki metak pogađa,toćno se vidlo da vidi kud se igraći kreću i da pogađa svaki put kad opali,svi su se žalili na njega i nitko ga nije ntio izbacit,u tih 12 minuta igranja on je on je imao 160 killova i samo 15 smrti te je dobio 900 xp,e da mi je onda bio ukjučen fraps! poslije igre sam spremio rezultate ali neznam kak to vidjet! samo da se zna tip se zove   Z*a*z*a

Duh Sveti....
15 godina
neaktivan

ako ima mali rank onda nema teorije da ima 160 killova i 15 smrti ako imas replay save-an moze snimit sa programom snagit ili nest slicno i stavit na youtube je jer ovi zele dokaze da ga mozeju banat i prijavis ga... ako ima velik rank veci od 1st  LT onda mozes zaboravit jer se taj naigrao crossfire-a  i zna kak se igra ... tak cu ja bit dobar za 2 mjeseca Osmijeh

15 godina
neaktivan
Dodogg kaže...

ako ima mali rank onda nema teorije da ima 160 killova i 15 smrti ako imas replay save-an moze snimit sa programom snagit ili nest slicno i stavit na youtube je jer ovi zele dokaze da ga mozeju banat i prijavis ga... ako ima velik rank veci od 1st  LT onda mozes zaboravit jer se taj naigrao crossfire-a  i zna kak se igra ... tak cu ja bit dobar za 2 mjeseca Osmijeh

dodo tako je jer ako dobro igras odmah si haker,bolan ko igra protiv dode svi ga zovu hakerom a ćovik zna igrat.........

errando discimus
15 godina
neaktivan

samo ghost mode trebam malo uvjezbat jer mi je to slabije podrucje tak da sam jucer naucio bunny hop i sad  ga trebam malo uvjezbat ...

17 godina
neaktivan

ima ima, tj, bilo ih je onda (3-4 mjesec 2009-te), dopi***lo mi je kad su snajperima (al ko iz strojnice) resetali ekipu skriveni iza zidova i afkors one shot-one kill, onda onaj speed hack, da ne nabrajam... i jep, i ja se smatram dobrim igracem, imao sam dobre scorove, al su mi ljudi s hackovima ipak zgadili igru.

valjda su to do sad sredili?! il ne?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 19:36 (thucydides).
15 godina
neaktivan

kak sam reko mislim da su ih rjesili ako ih jos ima onda ti to nisu tak upecatljivi hackovi makar postoji jedna mapa chrimas koja ima rupe pa je sad u modi da te u toj mapi lik gadja kroz zid ... :P

15 godina
neaktivan
CroSSfirE

da osvježim malo temu ;)

errando discimus
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thucydides kaže...

dal radi na win 7? kad sam isprobavao na RC7100 nije sljakalo, pojavljivao se Blue screen of death :)

bas provjeravao...par sati :) radi na win7 :)

17 godina
neaktivan

Igram ovo sad već nekoliko mjeseci (čak sam u HR klanu koji je u TOP100) i mogu reći da je igra sve samo ne besplatna, pogotovo ako hoćeš konstantno pobjeđivati.

Sva najbolja oružja se dobivaju preko ZP-a koji se plaća pravim novcem (npr. M4A1-Adv - precizan, lagan, prigušen i skoro da ne trza kod rafalne paljbe, uglavnom prejako oružje).

Takođe se plaća kupovanje raznoraznih poboljšanja koja daju malu ali dovoljnu prednost igračima koji to kupuju (npr. bulletproof jacket i bulletproof helmet koje morate kupovati svakih 7 dana). Pa bez dodatnih trošenja kuna nemojte ni pomisliti igrati neki službeni turnir.

Pa kupovanje lika (ženska ili GSG9) koji su malo brži, tiše trče i bolje skaču.

Pa onda kupovanje dodatnih oružja jer jedno oružje nije prikladno za svaki mod i svaku mapu, a za GP, tj. besplatno možete kupiti 3-4 oružja.

Onda su tu cheeteri koji doduše ima manje nakon uvođenja novog anti-cheat softvera, bar ih ja više ne viđam tako često.

A i čini mi se da je ekipa koja igra po ponašanju u rangu CoD igrača. Ja sam prvi tjedan kad sam počeo igrati bio optužen za hackove 6-7 puta i to od iskusnijih igrača. I od toga 5 puta za speed hack samo zato jer sam kupio MP5 koji je jako lagan pa sam s njim trčao brže nego s npr. M16 koji dobiješ na početku igre.

Uglavnom meni se čini pametnije i dugoročno PUNOOO JEFTINIJE kupiti CS za cca 100kn, pogotovo ako mislite ozbiljno igrati.

Za tih 100kn dobijete pravi CS, a ne blijedi ripoff i ownaju vas ljudi zato jer imaju 1337 SKILLZ a ne zato jer plaćaju dodatni sadržaj.

Evo znam lika koji je u Crossfire utukao možda i više love nego što košta novi MW2, samo da bi mogao biti među najboljima.

Stoji činjenica da je velika večina Crossfirea besplatna, ali nakon nekog vremena vam dozlogrdi da vas ubijaju n00bovi samo zato jer imaju 5 metaka više u spremniku ili jer on ima pancirku a vi ne. Meni je dozlogrdilo i zato polagano odustajem od ove igre i idem igrati neku profesionalno napravljenu igru koju ću platiti samo jednom.

BTW. nemojte pokušavati biti bolji od frajera koji je prvi po bodovima na listi. Ne zato jer niste toliko dobri, već zato jer niste tolko glupi da se priključite s dva računala na server 1vs1 i farmate bodove tako da ubijate samog sebe.

EDIT DOPUNA:

thucydides kaže...

ima ima, tj, bilo ih je onda (3-4 mjesec 2009-te), dopi***lo mi je kad su snajperima (al ko iz strojnice) resetali ekipu skriveni iza zidova i afkors one shot-one kill, onda onaj speed hack, da ne nabrajam... i jep, i ja se smatram dobrim igracem, imao sam dobre scorove, al su mi ljudi s hackovima ipak zgadili igru.

valjda su to do sad sredili?! il ne?

O nisu sredili, baš sam jučer igrao nakon pisanja ovog posta na Train-u i neki frajer cijelo vrijeme skače van mape iza zida i ubija od tamo s rafalnom paljbom iz AWMa Viče

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 12:24 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

igra je besplatna radi se o tome da ako zelis kupit nesto kupis to svojevoljno... boolettproof jacket ZP oruzja  nikad nisam si mislio to kupit ni smatram da hocu(jer je malo toga trajno), kupio je jedan decko(32) u klanu pancirku kaze da nema razlike, nemislim na booletproof trosit novac jer mislim ako ima razlike da ces bit bolji ako nemas booletproof jer ces se onda naucit "izbjegavat metke" ,ako imas pancirku i ako stvarno ima razlike onda kad se naviknes na nju mozda neko vrijeme budes dobar al kad ostanes bez nje onda neces vjrovat kak si los ... ja ponekad kupim ZP al nekupujem nista prema cemu bi bio u prednosti pred drugim igracima... (kupio sam deagle, awm, m4a1)...

laki_cakija nikad nije kupio ZP a jedan je od najboljih s kojima sam igrao Namigiva

Bio si optuzen za hack 5-6 puta, jer si siguran da je frajer na train-u hacker??

Slazem se sa ovime: "BTW. nemojte pokušavati biti bolji od frajera koji je prvi po bodovima na listi. Ne zato jer niste toliko dobri, već zato jer niste tolko glupi da se priključite s dva računala na server 1vs1 i farmate bodove tako da ubijate samog sebe" (jako ljepo rečeno)

17 godina
neaktivan
Dodogg kaže...

igra je besplatna radi se o tome da ako zelis kupit nesto kupis to svojevoljno... boolettproof jacket ZP oruzja  nikad nisam si mislio to kupit ni smatram da hocu(jer je malo toga trajno), kupio je jedan decko(32) u klanu pancirku kaze da nema razlike, nemislim na booletproof trosit novac jer mislim ako ima razlike da ces bit bolji ako nemas booletproof jer ces se onda naucit "izbjegavat metke" ,ako imas pancirku i ako stvarno ima razlike onda kad se naviknes na nju mozda neko vrijeme budes dobar al kad ostanes bez nje onda neces vjrovat kak si los ... ja ponekad kupim ZP al nekupujem nista prema cemu bi bio u prednosti pred drugim igracima... (kupio sam deagle, awm, m4a1)...

laki_cakija nikad nije kupio ZP a jedan je od najboljih s kojima sam igraNamigiva

Bio si optuzen za hack 5-6 puta, jer si siguran da je frajer na train-u hacker??

Slazem se sa ovime: "BTW. nemojte pokušavati biti bolji od frajera koji je prvi po bodovima na listi. Ne zato jer niste toliko dobri, već zato jer niste tolko glupi da se priključite s dva računala na server 1vs1 i farmate bodove tako da ubijate samog sebe" (jako ljepo rečeno)

Ja ovo sve govorim za one koji hoće ozbiljnije igrati, znači sve ovo ne vrijedi za "casual" igrače. A kad se igrao službeni jesenski turnir znam da je prvo što svi ozbiljni klanovi napravili je da su kupili pancirke i advanced oružja.

Jesam li siguran. Hmmmmm, da vidim. Pa osim što je se frajera uopće nije moglo vidjeti jer je bio IZVAN MAPE i pucao kroz zidove, što sam i napisao, i još k tome napravio 20-30 headshota zaredom. Pa ne, vjerojatno nije varao, unatoč tome što ga je za hack optužilo svih desetak ljudi iz mog tima.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 14:50 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

to sto se tice hackera,pa mome misljenju u igri ih nema jer ako netko bolje igra,neki bolji rank pa on ima iskustva....

evo primjer ja imam na xfire-u preko 200 sati igre.i sada dode neki sto je tek poceo igrat nema ni 20 min-igre  i vec naziva ljude hakerima...

lol

lol lol
errando discimus
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 16:11 (laki-cakija).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

to sto se tice hackera,pa mome misljenju u igri ih nema jer ako netko bolje igra,neki bolji rank pa on ima iskustva....

evo primjer ja imam na xfire-u preko 200 sati igre.i sada dode neki sto je tek poceo igrat nema ni 20 min-igre  i vec naziva ljude hakerima...

lol

laki hakeru ;)

17 godina
CroSSfirE

Evo malo i od mene

Još se ufuravam.

Igram samo tdm i gm Cool (zasad)

najbolji kompliment svakom igraću koji igra :D najbolji kompliment svakom igraću koji igra :D
koga ovdje nisam pogodio neka mi se javi :D koga ovdje nisam pogodio neka mi se javi :D
neznam zašto mvp nije pripao meni :( neznam zašto mvp nije pripao meni :(
2 kills with bomb - ow jea 2 kills with bomb - ow jea
again again
ovo nije bila loša partija. Svugdje me je bilo ovo nije bila loša partija. Svugdje me je bilo
a mvp? ništa, ccc a mvp? ništa, ccc
pazi bomba! ili moj metak :D pazi bomba! ili moj metak :D
a i ovdje me je svugdje bilo a i ovdje me je svugdje bilo
sve što se može osvojiti je osvojeno :D sve što se može osvojiti je osvojeno :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 21:46 (denix).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Refresh!

Duh Sveti....
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 2:22 (Ačx).
17 godina
CroSSfirE

Da li ima načina za zaraditi z8 pointse besplatno?

ima toga na ovom linku, ali tamo one super rewards su nedostupne za nas, a BMG su mi čudne, a ostalo što je, moraš platiti preko moba.

pa pitam, da li ima ijedan drugi način? (osim možda reedemanja para na lockerzu i kupovanja bodova)

Ili ako ih vi besplatno zarađujete, opišite kako Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 23:18 (denix).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
denix kaže...

Da li ima načina za zaraditi z8 pointse besplatno?

ima toga na ovom linku, ali tamo one super rewards su nedostupne za nas, a BMG su mi čudne, a ostalo što je, moraš platiti preko moba.

pa pitam, da li ima ijedan drugi način? (osim možda reedemanja para na lockerzu i kupovanja bodova)

Ili ako ih vi besplatno zarađujete, opišite kako Smijeh

Pa baš i nema, osim naravno ako se ne misliš odseliti recimo u Njemačku i dati nekome sve svoje osobne podatke da te mogu zatrpati reklamama i spamom

15 godina
neaktivan
CroSSfirE

reklama za klan

errando discimus
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
CroSSfirE

Samo da obavijestim ostale. Moguće je mobitelom kupovati ZP-e iz Hrvatske Cool (istina, nisu nešto jeftini Mršti se)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 23:41 (denix).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CroSSfirE

Da istina igra je slicna CS ali je bolja
bolje je napravljena iz nuta (moderniji meni)
drugcijo kupovanje oruzja i to je bolje i sve bolje al slicno je JAKO

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

pozzz MOLIM POMOC HiTNO :)

http://www.brothersoft.com/games/cross-fire.html

skinem igru sa ove stranice i trebalo bi imat 410 MB a meni skine samo 88 i pise da je gotovo,ali tu nije problem

kad raspakiram bude isto 88 MB,i izbaci ovu poruku (na slici)..

i jos skine mi samo ikonicu a nigdje nema one mape sto bi trebala bit ono (z8games)...

pomozite koji igraju ovo i ne igraju hvala :)

slika slika
errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini sa službene stranice, BrotherSoft nije bašsiguran.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
15 godina
protjeran
CroSSfirE

Evo poceo sam i ja, u nedestatku novca za bacanje pri kupovini igara.

Igrao sam mozda 5 minuta, zbog duge karijere u CS 1.6 dobar sam.

Mogu li igru ikako natjerati da mi prizna ove dodatne tipkice na Deathadderu?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mentalist kaže...

Evo poceo sam i ja, u nedestatku novca za bacanje pri kupovini igara.

Igrao sam mozda 5 minuta, zbog duge karijere u CS 1.6 dobar sam.

Mogu li igru ikako natjerati da mi prizna ove dodatne tipkice na Deathadderu?

Imam genius ergo 555 i ovako sam to riješio. Dodatnim tipkama sam dodijelio brojeve, pa pošto su oružja raspoređena po brojevima, automaski su dobile svoju funkciju. Nisam ni pokušavao sam direktnim dodjeljivanjem funkcije (ako me kužiš što mislim)

15 godina
protjeran
CroSSfirE

OTVOREN JE NOVI CLAN:Cro Tigers!!

U potrazi smo za Članovima!!Pridružite nam se i postanite dio Elitnih Tigrova!!Pozz

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

Jeli i vama ponekad izbaci CF client error code number:18_0,mome frendu ga izbaci 2 do 3 puta u danu i onda ga vrati u meni.

Evo slike:

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice