I to su morali upropastiti. Sada dolazi RP playeri koji će samo okretati kutije, trošit pare za kupnju GP, itd. To im stvarno nije trebalo, zašto ne samo GP? Onda se vidi koji su skill-ani igrači. UžAs!!
I to su morali upropastiti. Sada dolazi RP playeri koji će samo okretati kutije, trošit pare za kupnju GP, itd. To im stvarno nije trebalo, zašto ne samo GP? Onda se vidi koji su skill-ani igrači. UžAs!!
Ako imaš imalo skilla RP playeri ti nebi trebali stvarati probleme.
Isto tako, kako bi ti održavao 3 servera, nove patcheve i ljude koje radi u firmi na jednoj besplatnoj igri? Nikako.
Ako imaš imalo skilla RP playeri ti nebi trebali stvarati probleme.
Isto tako, kako bi ti održavao 3 servera, nove patcheve i ljude koje radi u firmi na jednoj besplatnoj igri? Nikako.
Sve što si ti rekao je točno ali nkeka barem probaju bez kutija ili nekih gluposti, vidiš kako je CF postao ,,kineski,, sve neke baby bombe,bundeve na glavi... :(
U CF EU hoću ući u klan Cro GodsTM ali nemogu ih naći na onoj listi, jel postoji neka tražilica da ne tražim onako po onoj list možda sam ga promašio?
Logiraš na na main page ili na forum i odeš ovdje. http://crossfire.gamerage.com/Clan/Join
Stisneš Ctrl+F i upišeš CroGods i naći ćeš ih.
da samo sto su mene blokirali, a nikad u zivotu nisam koristio nikakav hak, molio bi ako tko ima kakav savjet to napraviti jer zao mi je ranka i imam svoj clan od 15 članova i jako sam puno napredovao
da samo sto su mene blokirali, a nikad u zivotu nisam koristio nikakav hak, molio bi ako tko ima kakav savjet to napraviti jer zao mi je ranka i imam svoj clan od 15 članova i jako sam puno napredovao
farmanje je zabranjeno. konaktiraj 1:1 support
ja to ne radim, među nama, mrzim i hakere i farmere. prije sam igrao američki cf i činjenica je da u europskom ima puno vise nobova,al mi neide u glavu kako te mogu samo tako bezveze blokirati, pomirio bi se s time samo da su mi poslali mail il nesto pa da su obrazložili zasto sam blokirani. fora je da ih ne mogu kontaktirati jer se nemogu registrirati na njihovu stranicu, niti si nemogu napraviti drugi acaunt
BLOKIRAN TI JE CIJELI KOMPJUTER tj: IP,Hardware, ma sve ti je bannano. Ti više CF EU nemožeš igrat. sry ali takva su pravila
ps: oni ne bannaju bezveze sigurno si malo ha.xo ili farmo
BLOKIRAN TI JE CIJELI KOMPJUTER tj: IP,Hardware, ma sve ti je bannano. Ti više CF EU nemožeš igrat. sry ali takva su pravila
ps: oni ne bannaju bezveze sigurno si malo ha.xo ili farmo
Isto tako moguće je ako si imao multi client da dobiješ ban. Ili ako si samo IMAO hack, a da ga nisi uopće palio. Xtrap ti ga nađe i popiješ ban.
Za hackove koje xtrap detektira se ne dobiva trajni ban iz razloga sto xtrap nije savrsen, pa bi bilo glupo da na osnovi falicnog programa netko dobije trajnog bananka. Trajni banovi idu samo kada te uhvate sa "prstima u pekmezu" (ono, u replayu se crno na bijelom vidi da ocito radis sto ne bi smio).
Nova mapa, novi bugovi. Neki komentari?
Novi patch, super. Puno GP oruzja. "Nove" mape i 10%+ EXP i GP bonusa na njima.
Oruzja za kupone su onak...
Capsule Shop, dobro. Samo zenski lik. Ko da mi to treba.
Ja sam novi u ovoj igri.Igra mi se sviđa.Jeli ja mogu upasti u neki klan??
Ja sam novi u ovoj igri.Igra mi se sviđa.Jeli ja mogu upasti u neki klan??
daj link od profila, kak se zoveš u igri?
Sada vidim koliko sam loš bio sada samo popravljam score(ali mi je još jako loš).
Niste baš aktivni u ovoj temi, pa da je ja malo osvježim.
Ja sam **ZloUmni** i igram CF NA već godinu i nešto dana s ovim accountom iako sam imao još par accounta prije ovog, ali ništa ozbiljno.
Inaće sam GM igrač i u GM sam klanu koji se zove Hide&Seek. Definitivno je ovaj klan jedan od poznatijih i usudim se reč da je među top 10 najboljih GM klanova u igri.
Ukoliko ovdje ima nekih dobrih GM igrača nek mi se jave, pa možete poslat zahtjev za u klan.
Igrao sam i tjedan dana ovaj CF EU, ali sam odustao jer su me svi kikali sa GM igra pa sam jednostavno prekinia igrat. Jel ima netko tko aktivno igra tu verziju i ima neki dobar account da vidim jel se isplati počet opet tamo, tj. da vidim kako to sve skupa izgleda sada... Usput jel došla ova normalna verzija igre šta su govorili da treba doć?
Ako se netko želi registrirat i probat igru nek ode na OVAJ link. Hvala.
Napravio sam hrvatski klan na Crossfire Europe, molim sve one koji nemaju klan da se pridruze!
Ime klana:
Croatia[HR]™
Ako je netko zainteresiran za kupnju mog accounta nek se slobodno javi ;)
imali još aktivnih igrača ?
imali još aktivnih igrača ?
Ja i Underlight igramo, ali Europsku verziju.
Malo novosti za Europsku verziju:
Uskoro dolazi "novi" mod: Biohazard (kao Zombie mod u z8games).
Hakera nema bas puno, stvarno se GM-ovi trude da ih banaju i sve. Ali ipak neki se provuku i unistavaju igru normalnim igracima.
Kao i do sad, jos uvijek ima puno noobina (novih igraca), i kikat ce te bez razloga. Samo zato jer si dobio dobar kill streak ili jer koristis neko oruzje koje nije njima po ukusu.
Ima neko Crossfire NA acc za zamjenu?
Evo moj acc:http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=11419128
Ako neko želi nek pošalje por.
book..:D
jel ima neko acc za crossfire a da mu netreba?
SAda sam upravo čitao ovaj neki Anti-hacking thread ali nisam NIŠTA skužio pa ak može neko objašnjene?
Ja upravo počeo igrati :)
Europska verzija:
Dobili smo Bio Hazard mode (aka Zombie Mode).
Nova oruzja za GP: Xm1014-Advanced (53k GP), Famas-Camo (53k GP)
Nova oruzja RP (Capsule Shop): RPK-Gold, M14-EBR,
Novi character(RP): MOS (ili ti ga SIA)
GMovi potvrdili da su banali 7000 accounta, ima dosta manje cheatera.
Ima novi event: http://crossfire.gamerage.com/news/eventread/0/1/128 dobijete GP, ili Pink oruzja na dane i 10% EXP+ na Biohazard modu.
Europska verzija:
Dobili smo Bio Hazard mode (aka Zombie Mode).
Nova oruzja za GP: Xm1014-Advanced (53k GP), Famas-Camo (53k GP)
Nova oruzja RP (Capsule Shop): RPK-Gold, M14-EBR,
Novi character(RP): MOS (ili ti ga SIA)
GMovi potvrdili da su banali 7000 accounta, ima dosta manje cheatera.
Ima novi event: http://crossfire.gamerage.com/news/eventread/0/1/128 dobijete GP, ili Pink oruzja na dane i 10% EXP+ na Biohazard modu.
CF EU je po meni bolji u tome što su sva oružja GP tj. novac koji se zaradi kroz igru ali neće NIKAD biti bolji od CF NA.
Baš suprotno. :)
U Europskom CF, Game Masteri svaki dan igraju sa igracima, imaju razne evente i patchevi brze dolaze nego na Americkom. Znas zasto? Zato sto developer igre zapravo posjeduje Europski CF i naravno da ce zeljeti zaraditi vise para na svojem CF nego da netko drugi pobere pare.
Evo dečki i cure prodajem ovaj CF acc. Minimalna cijena je 210kn. Svi zainteresirani neka se jave PP-om.