CrossFire

poruka: 444
|
čitano: 144.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
CroSSfirE

Evo vam moj clan. Svaki tjedan u prosjeku rastemo za 50-100 mjesta. http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=125639 i da klan je vecinom balkanski. Ima samo par engleza.

I evo vam moj profil http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=9936669&tb=w

Igram CF 3 mjeseca pa sad vidite...

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 19:05 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: CroSSfirE
Ferritin kaže...

Evo vam moj clan. Svaki tjedan u prosjeku rastemo za 50-100 mjesta. http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=125639

I evo vam moj profil http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=9936669&tb=w

Igram CF 3 mjeseca pa sad vidite...

dobar si dobar....a i klan takoder...ja isto igram crossfire i ovih dana mi je malo dosadno pa ako si za da ti napravim web sajt za klan, ako hoces javi se u pp

★★★★★
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

ey rekao si da se javim u vezi klana .. da želio bi i stranicu ali u klanu jbg nema članova a ja igram jako dobro mada i nisam neki rank al brzo napredujem

"Usuditi se: to je cijena napretka" Victor Hugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

Vidim da se reklamira pa ću i ja............      

Clan: Cro Woolfs 7500rank, igra društvo iz kvarta al može i šire,svakim radnim danom igramo CW i može svako ući. :) :) :)

http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=103790  [LINK KLANA]

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=8081974 [MOJ ACC]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

ULTRASI pozivaju nove članove da im se pridruže u novo oformljenom klanu *Ultra Boys*,k/d ratio nije bitan potrebni su nam vješti i hrabri borci.Što čekaš?Postani i ti dio ULTRA pokreta na Crossfire-u!

*Ultra Boys* MENTALITA ULTRAS,UČLANI SE,postani dio Ultrasa,dovedi nas do pobjede!

Prijave na : http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=145923

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 17:10 (medveščak_fan).

0 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

evo vidim da ima dosta klanova a ja imam dosta slobodnog vremena zbog povrede noge{#} pa ako netko od voda klana zeli besplatnu web stranicu neka mi se javi u pp...znaci sve vam je besplatno i domena i moj rad samo trebate imati na toj stranici bar 7-8 calnova i 4-5 aktivnih clanova(ako zelite i forum)

lp

edit: ako netko zeli imam jedan clan na crossu 24000....2600ZP ima,bar mislim pa ako netko hoce neka mi se javi u pp

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 22:54 (FiCoO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

e jeste li vi skinuli ovaj novi patch bez deaths ili još uvijek nije pušten??

0 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

Ma to t je prvo aprilska sala...{#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

tek sam poslije skužio tnx

ali ja igram sve u redu, onda mi se u igri neka imena nevide na onoj tabli: SVE IMA ONAJ CRVENI ZNAK(revenge),i kad je gotovo,kad oću izač iz sobe ZAŠTEKA!!!!!!!!

15 godina
CroSSfirE

haha..ljudi moji dobio sam desert eagle camo u zadnjem cratesu {#}

xfire ss

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

xfire ss

oćeš doć ti kod nas u klan,tj, jesi poslo zahtjev??

15 godina
JosipCod kaže...
FiCoO kaže...

xfire ss

oćeš doć ti kod nas u klan,tj, jesi poslo zahtjev??

joj ja zaboravio posto nisam bio dovoljan rank da posaljem apply...oces ti meni poslati one slike?

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
JosipCod kaže...
FiCoO kaže...

xfire ss

oćeš doć ti kod nas u klan,tj, jesi poslo zahtjev?? u utorak

joj ja zaboravio posto nisam bio dovoljan rank da posaljem apply...oces ti meni poslati one slike?

15 godina
neaktivan
CroSSfirE

evo i mog klana [HR]WOLFS ko želi neka dođe ima nas 5 do 10 rastemo svakim danom ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

Umjesto da ste svi pravili svoje klanove mogli ste napravit jedan BUG klan,brže bi napredovali i bilo bi vas više Btw.Igrao sam crossfire ali više ne

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

i ja sam prije igrao crossfire,ali sad ga neigram jer mi je dojadio a i hrpa igrača haka na njemu

Street fighter ex je najbolji
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zamrznut

imam problema :(((( kad u CF izadjem iz sobe (kraj match-a) sve mi se zaledi i nemogu nikuda,ali kompjutor radi normalno!! DA čekam novi PATCH s Dimitrom??

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

strpljen spasen

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi patch

http://www.z8games.com/

Pogled na prvu temu!! :)))))

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

E narode ja imam jedan problem. Kad uđem u igru i kad trebam upisat nick name sta god da upisem kaze mi Nickname contains improper words. Znam da mora biti najmanje 2 slova i 3 broja barem tako tamo pise.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TopGun kaže...

E narode ja imam jedan problem. Kad uđem u igru i kad trebam upisat nick name sta god da upisem kaze mi Nickname contains improper words. Znam da mora biti najmanje 2 slova i 3 broja barem tako tamo pise.

nezznam ti pomoć ali meni isto trea pomoć. :(  ja sam sad zbrisao CF i sad ga želim opet skinuti. Ovako: nudi mi da skinem offical i ja skinuo EAST COAST MIRROR 2 i onda kad pokrenem CF cant load your current version. Valjda sam skinuo malo unaprijed,ali kad hoću alternativno tam piše verzija 1051 a sad je 1065. TAKO OTKUDA DA SKINEM???

Dont hack,be PRO!!
15 godina
JosipCod kaže...
TopGun kaže...

nezznam ti pomoć ali meni isto trea pomoć. :(  ja sam sad zbrisao CF i sad ga želim opet skinuti. Ovako: nudi mi da skinem offical i ja skinuo EAST COAST MIRROR 2 i onda kad pokrenem CF cant load your current version. Valjda sam skinuo malo unaprijed,ali kad hoću alternativno tam piše verzija 1051 a sad je 1065. TAKO OTKUDA DA SKINEM???

zamolite mene da vam uploadam 1056v setup?

14 godina
neaktivan

aj uplodaj :D ne fakat otkuda da skinem??

Dont hack,be PRO!!
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroSSfirE

imam jedan problem sa crossfireom.

ja ga dugo nisam igro i sad mi se treba instalirat patch pa mi neda da ga instaliram pise faild to downland patch(tako nekako)

i ja obrisem igru i sad je ponovo skidam i opet neradi evo sad skidam isto pa cu vidjet hoce radit.

molim pomoc ako ne proradi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marino708 kaže...

ja ga dugo nisam igro i sad mi se treba instalirat patch pa mi neda da ga instaliram pise faild to downland patch(tako nekako)

i ja obrisem igru i sad je ponovo skidam i opet neradi evo sad skidam isto pa cu vidjet hoce radit.

mani se crossfire..nisi se bezveze prijavio za cod4{#}

14 godina
FiCoO kaže...
marino708 kaže...

nisam igrat cu ja cod4 kad popravite server.

trebami nes na crossfireu.

moram nest napravit :)

15 godina
marino708 kaže...
FiCoO kaže...
marino708 kaže...

nisam igrat cu ja cod4 kad popravite server.

trebami nes na crossfireu.

moram nest napravit :)

server popravljen ali necu vise u offtopic

14 godina
marino708 kaže...

nemoj brisati igru, kad ti to bude pisalo, samo opet igru pokreneš i patchati će ti normalno ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice