Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
leoncropro kaže...

Evo moj prvi cs go ace 

:)

Ti ko da nemas recoil 

14 godina
naPerk777 kaže...

Majko mila , ko da miš vučeš po asfaltu xD

Koji je ovo rank?

pa pise u opisu vida gn2

11 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

hahaha koj  na koga se ja betam 

...My life, My game, My rules...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

meni je smiješan ovaj belgrade open hahah likovi igraju na otvorenom smrzavaju se vani 10 stupnjeva, dečki igraju u jaknama i rukavicama, ali glavno da pokazuju bazene i hostel xD

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Malo da se vratim editanju, jos cu radit ovako malih isjecaka...trebala bi mi pomoc sa HLAE i link za skinit ga. Nemogu nac ispravan. Inace mi treba za razne stvari, primjerice killfeed.

Hvala na paznji :)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 14:26 (leoncropro).
13 godina
neaktivan
EDIT: sad Sam skuzio ja :) video speed je na75% her Sam morao nekako syncati muziku I podliga mi je malo mala uskoro narucujem qck heavy
12 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

meni je smiješan ovaj belgrade open hahah likovi igraju na otvorenom smrzavaju se vani 10 stupnjeva, dečki igraju u jaknama i rukavicama, ali glavno da pokazuju bazene i hostel xD

To je u Sloveniji ako se ne varam?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 11:26 (ivanoman).
11 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Malo da se vratim editanju, jos cu radit ovako malih isjecaka...trebala bi mi pomoc sa HLAE i link za skinit ga. Nemogu nac ispravan. Inace mi treba za razne stvari, primjerice killfeed.

Hvala na paznji :)

Gud najs , veri ingliš

14 godina
naPerk777 kaže...
Komunist Izet kaže...

Gud najs , veri ingliš

Pa dobro je napisano, odvrti ponovno video i pogledaj kojim redoslijedom se pojavljuju riječi.

Nego, zanima me jel ima ovdje itko da igra Solo Queue kao ja ? I ako ima, koje mape igrate ?

Ide mi bolje u solo queue nego kad igram s nekim premadeima i naletim na godly igrače. 

A od mapa stavim samo Mirage i Overpass, i mislim da mi je u zadnja 3 tjedna ( MGE-LE ) win ratio u solo queue 80%.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
naPerk777 kaže...
Komunist Izet kaže...

Gud najs , veri ingliš

Pa dobro je napisano, odvrti ponovno video i pogledaj kojim redoslijedom se pojavljuju riječi.

Nego, zanima me jel ima ovdje itko da igra Solo Queue kao ja ? I ako ima, koje mape igrate ?

Ide mi bolje u solo queue nego kad igram s nekim premadeima i naletim na godly igrače. 

A od mapa stavim samo Mirage i Overpass, i mislim da mi je u zadnja 3 tjedna ( MGE-LE ) win ratio u solo queue 80%.

ja igram solo.

kad igram sa ekipom vecinom padam rankove jer samo dd2 oceju igrati, ja u zadnjih par dana igram mirage, train i overpass

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina

ja isto vecinom solo,igram mozda s 1 ili eventualno 2 premade nekada i to je to :D

mape:dd2 i mirage.. te mape preferiram jos od 1.6 i uvijek su mi bile lagane..

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja solo igram samo dd2, a premade igramo mirage, nuke, inferno, cache, train, cobble... :)

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Vec 2 dana cekim na steamu da kupim Karambit marble fade ili tiger tooth.

2 ekrana, autorefresh 5 sec, ali nikako da se pojavi. 380€ spremno.

Oba vride oko 600-700€ popizdicu nikako da se pojavi

edit.

bilo je jače od mene, jebiga, kupi dis  . Možda ga uspijen razmijenit za 450€ vrijednosti na csgolounge

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 17:17 (Neznalica121212).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

MM je u totalnom  zbog rusa. Igram inferno ube nas sve i zadnji ode na spawn da sejva awp i onda ru si pocnu pisat u chat afk spawn

12 godina
neaktivan
leoncropro kaže...

MM je u totalnom  zbog rusa. Igram inferno ube nas sve i zadnji ode na spawn da sejva awp i onda ru si pocnu pisat u chat afk spawn

ma nisu samo rusi, tu su poljaki,, po novome turcini itd.. sa nekima jednostavno nikak na zelenu granu bez obzira kolko si mislis "nisu svi takvi" itd

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan

steam://joinlobby/730/109775242146608735/76561198103432315 trebamo nekog da nas bude 5 u lobiju

16 godina

flipsid3 raspad sistema lol

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 1:32 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Je, totalno su prodali onaj 1v4 protiv nikolinja, pali u lowerbracket i onda rip.

A što se tiče lana, svaka časat momcima iz gaming.rs koji su organizirali to u sloveniji i koji organiziraju gaming paradise lan, al od početka sam mislio da je igranje na otvorenom glupa ideja i uspostavilo se tako. Šteta jer ovaj lan je prilika da se cijela regija stavi na nekakvu esports kartu europe.

Ako koga zanima pričao sam baš s slovenskim igračem saveeyem o ovom lanu i sličnim događanjima u regiji na našem podcastu:

Counter-Strike Hrvatska - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

3 0 hvala 0
13 godina
Professeur kaže...

Je, totalno su prodali onaj 1v4 protiv nikolinja, pali u lowerbracket i onda rip.

Niko je za njih tata, realno tier 1 igrac a fs3 je los

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
odjavljen

Danas sam upalio cs nakon nekoliko tjedana i evo jedan spray and pray eco ace protiv nekog tima na mm-u (lem-supreme)...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 18:56 (Kordy).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BCko
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina

Dignitas underdog u 50-50 matchu.. Ne sjećam se više koliko puta sam u tim gameovima zaradio hrpu para. 

Čim vidim Dignitas da ima manje od 50% a realno izgledne šanse, odmah na njih. Isto i sa Na'Vijem.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina

Imam paysafecard od 500kuna pa ako netko hoce psc u zamjenu za skinove nek mi se javi na steam: http://steamcommunity.com/id/nVidix/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja prodao svoj acc-GLOBAL ELITE- 50+ games

za 55€ u skinovima :D

sada novi acc :D

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina

CSGO je takvo pokvareno govno od igre, jebeni VAC authentication error dobijem na 14-14, dropam 36 fragova i dobro nam ide comeback ali nemam ja te sreće.

Da sam bar još 7 day dobio jer se nisam reconnecto, al je završilo pre brzo.

EDIT: Igram na nuke protiv 5 stack "semi-proa" (LE rank), bitno da ih boosta ragecheater.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 3:13 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

d gloubal elajt i na novom akauntu :D

BCko
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Koliko treba da se digne na GE rank ? Trenutno sam na GNM i majke mi imam osjacaj da nece dalje , winam ih 10 zaredom i jos sam na GNM . Koliko imas winowa na tom novom acc di si GE

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Adict kaže...

Koliko treba da se digne na GE rank ? Trenutno sam na GNM i majke mi imam osjacaj da nece dalje , winam ih 10 zaredom i jos sam na GNM . Koliko imas winowa na tom novom acc di si GE

Bez uvrede, aj ne seri 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
protjeran
chaselol kaže...
Adict kaže...

Bez uvrede, aj ne seri 

hahha ma dobro to sam rekao onako 10 za redom , eto nije 10 al je sigurno 5 do 8 gejmova . Tipa sinoc 4 gamea 4 wina i rank ni da mrdne . 

Tipa jucer popodne odigram 3 game , dobijem sva 3 , navecer odigram 5 gameova dobijem 4 , danas cu popodne odigrat 5 gameova i dobiti svih 5 i jos cu bit na GNM . TO sam rekao ovako na rekla kazala . 

Al znalo mi se desiti da u danu odigram 10 do 15 gamova i dobijem ih vecinu , mozda 2 do 3 izgubim i rank se nemice , nisu to gameovi zaredom nego u toku 24 sata .

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 10:25 (Adict).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice