Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.379.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

jedino sto sam primjetio je da dok cucis sa optikom i odzumas, prilikom micanja lijevo - desno imas ubrzanje 200x

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Los si pozzz

Silver elite 4 lyfe

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive

To je neki tim ? sto se ne prijavite za turnire?

13 godina
neaktivan
Caliph kaže...

To je neki tim ? sto se ne prijavite za turnire?

Solo que

13 godina
neaktivan

Nakon skoro 10 godina igranja CS 1.6,nakon toliko LANova,ESLa, i svega ostalo vrijeme je za CS:GO.. Nadam se sto brzem rastu i da sto prije se dignem sa ovima na CSGO CRO sceni jer igrao sam puno puta CS:GO i nije bas velika razlika u skillu od 1.6.. Vidimo se ekipo,a steamname uskoro ! :D 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

2 0 hvala 0
12 godina

u zadnja 2 dana imam velikih problema sa csgo, jucer mi je igra znala zatrzati svako toliko a ping je bio ok oko 40-50 varirao te fps preko 200 nije bilo dropova. a danas problem sa pingom, nakon trece runde odjednom je bio preko 100, na speedtestu je ping 25. dali ima neka solucija za to rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A na mainu se nemogu izvuc iz Gold 3 

EVERYBODY IN THE CLUB TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Novi video od mene , USP ace, 4 headshota :)

BCko
Moj PC  
2 4 hvala 1
15 godina

Znaci 10-15 gubimo i eco je, ubijem se izadjem iz gamea i cekam da nestane reconnect prozor, odem trazit novi game i dojde 2h cooldown... jebeni volvo

Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
8ax kaže...

Znaci 10-15 gubimo i eco je, ubijem se izadjem iz gamea i cekam da nestane reconnect prozor, odem trazit novi game i dojde 2h cooldown... jebeni volvo

Meni samo pise competitive cooldown, you did to much dmg to your teammates, nepise uopce koliko... a nebi se cudia sutra kad buden gleda da ce pisat 7 days, ko inace

13 godina
neaktivan

Dva puta radim ace sa awp A long ct, dobijam votekick jer sam citer :D

Ma kakav community play, samo faceit i esea, zajebi ove random retarde xD

Da solo se ne isplati que realno, previse se boostaju rankovi...

Lik za 5 kljuceva dize rank od silvera do MG haha

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igrica je u qrcu,nakon prakticki 2 dana neigranja,udjem u CS:GO,prvi mec igram cache,imaju aimbota,dobro ajde,desi se.

Nakon toga idem odigrati jos 1 s nadom da se nece ponovi ista stvar,ovaj put protivnici imaju 4 citera,2 wallhackera i 2 aimbotera,u nasem timu 1 lik s wh i aimom.

Gledam sad demo,likovi se ne znaju kretati,doslovno bi bili silveri da nemaju cit.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bancic123 kaže...

Igrica je u qrcu,nakon prakticki 2 dana neigranja,udjem u CS:GO,prvi mec igram cache,imaju aimbota,dobro ajde,desi se.

Nakon toga idem odigrati jos 1 s nadom da se nece ponovi ista stvar,ovaj put protivnici imaju 4 citera,2 wallhackera i 2 aimbotera,u nasem timu 1 lik s wh i aimom.

Gledam sad demo,likovi se ne znaju kretati,doslovno bi bili silveri da nemaju cit.

meni uopce ne rade serveri, ne vidim nijedan, niti se mogu spojit, niti igrat. ne radi mi ni steam market nit nista. :/

WithSkill
14 godina
neaktivan
WithSkill kaže...
bancic123 kaže...

meni uopce ne rade serveri, ne vidim nijedan, niti se mogu spojit, niti igrat. ne radi mi ni steam market nit nista. :/

Da,steam je sad u qrcu,htio sam i ja odigrati jos jedan ali samo pise: Connecting to matchmaking servers...

BCko
16 godina

pls report fags

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

nije mi jasno nikako, je li moguće da igrači okolo mene igraju konstatno vs cheatera? o.O

na forumu kada se raspravlja o ingame (ne o updateu ili gameplay stvarima) spominju se samo cheateri.

ja iskreno posumnjam možda u toku svakog 4-5 matcha, zbog neke sumnjive reakcije...

al' niti približno toliko sumnjivo da ja to javno kažem i izbacujem nečiji profil za eventualni report...

igram od dmg do supreme (trenutno le jer sam loše odigrao matcheve i rank opao).

sa preko 800 matcheva odigranih, i svejedno nemam takve cheatere!

a nekima ovdje vidim 200-300 pobjeda i konstano sa cheaterima, navodno, igraju?

slažem se da puno njih igra k'o da je posljednji match u životu i tada prefire i camp je nevjerojatan...

al' to nije cheat, to je normalno i očekivano.

SS Ingame SS Ingame

edit: s obzirom da igram solo, nemam nikakvu ekipu, i dalje držim da je moguće i da je igrivo na takav način! :)

iako velika većina igrača to negira i kažu kako je solo que užasan i nije moguće normalno igrati...

Do it for the people who want to see you fail!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 13:25 (SR3CKO).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

i u seriji spominju csgo :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
ja se slazem, ja ne callam nekog cheater ako igra dobro ili sumnjivo, prosli tjedan sam govorio o rage aimboterima, o kojima nema sumnje, hodaju i pucaju hedare, zato sam i pitao jel netko primjetio jel neki free hack izasao i da nije slucajno da sam prosli tjedan naletio na takve u 30% gejmova... najgore je sto takvi tipovi kupe novi acc, rage hax boostaju 15 ljudi i zarade 150€, a za acc daju 7, cisti profit, a za accove ga boli kifla i zato je mm sprdnja prema esea, cevo...
Respect the Raise...!
16 godina
SR3CKO kaže...

nije mi jasno nikako, je li moguće da igrači okolo mene igraju konstatno vs cheatera? o.O

na forumu kada se raspravlja o ingame (ne o updateu ili gameplay stvarima) spominju se samo cheateri.

ja iskreno posumnjam možda u toku svakog 4-5 matcha, zbog neke sumnjive reakcije...

al' niti približno toliko sumnjivo da ja to javno kažem i izbacujem nečiji profil za eventualni report...

igram od dmg do supreme (trenutno le jer sam loše odigrao matcheve i rank opao).

slažem se da puno njih igra k'o da je posljednji match u životu i tada prefire i camp je nevjerojatan...

edit: s obzirom da igram solo, nemam nikakvu ekipu, i dalje držim da je moguće i da je igrivo na takav način! :)

iako velika većina igrača to negira i kažu kako je solo que užasan i nije moguće normalno igrati...

Stavio sam ovdje jer su me naživcirali. Lik mi izleti sa shorta i trčeći me s jednim metkom u bulju. Ta dva lika, gdje god bio (ja ili moji suigrači - solo que) uvijek su davali 1shotheadshot i to drito kada bi izletavali da bi ih mi vidjeli. Ako treba mogu uploadati i demo samo mi objasnite kako.. Ovo mi je 2. ili 3. put da se susrećem sa cheaterima a trenutno sam DMG.

WithSkill
12 godina
neaktivan

Imas pod tabom WATCH -> Your matches-> kliknes na onog kojeg zelis -> Open scoreboard i imas dolje Copy Link

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

onda ti imas bolesne srece,cca 2-3/5 gejma igram protiv aimbota na lemu,znaci ne da mi je neko sumnjiv jer daje prefire nego likovi uglavnom imaju spinbot,vrti se oko sebe, leti po mapi i daje glave s negevom na drugi kraj mape.

BCko
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 19:16 (bancic123).
10 godina
protjeran
kaKo sam pao sa LEM-a na LE takoder sam primjetio da ima puno cheatera, koji se ni ne trude sakriti, a ni nemogu, jer su teeeski botovi... :D
kud je igra totalno izbagana, jos cheateri kao slag na torti. :)
16 godina

steam://rungame/730/76561202255273023/+csgo_download_match%20CSGO-2HdSB-cN4Hk-TyUNo-EPMCo-xiHeB

valjda je to to, uglavnom jako dobro ga skriva, ali vidjet ce te kada sam ja bio na rampi sa autosniperom frajer je prefireo i headshot napravio a da me nije ni vidio

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 19:32 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
technologie kaže...
kaKo sam pao sa LEM-a na LE takoder sam primjetio da ima puno cheatera, koji se ni ne trude sakriti, a ni nemogu, jer su teeeski botovi... :D
kud je igra totalno izbagana, jos cheateri kao slag na torti. :)

Pa da,o tome i ja pricam,jucer odigrao 2 gejma,u oba slucaja aimbot u protivnickom timu samo sto je u drugom mecu i kod nas bio jedan ali smo svejedno izgubili jer ih je kod njih bilo 4.

Izgubio sam u potpunosti volju za igrom,neki dan sam 3 meca za redom dobio citere i pao na LE,ali sam se vec nakon 2 wina s 30 fragova uspio vratiti :D

Trenutno,igrati matchmaking je kockanje,80% sanse da ces u timu dobiti nabustane idiote ili ce protivnici biti citeri.

BCko
14 godina
neaktivan

postao u krivu temu,izvinite :D

BCko
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 20:45 (bancic123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

The Shawshank Redemption - 10/10

Definitivno u top 3 filma koje sam uspio pogledati u ovih 18 godina zivota.

Mislim da si temu promašio frende. :D

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
bancic123 kaže...

The Shawshank Redemption - 10/10

Definitivno u top 3 filma koje sam uspio pogledati u ovih 18 godina zivota.

Mislim da si temu promašio frende. :D

haha,hvala,imao sam 10 tabova smotao sam se :D

BCko
15 godina

Znaci prvi match winamo negdje 4-0, tip toggla ragecheat i pokickamo se medjusobno.

Drugi match nema komunikacije uopće, sa 9-6 na D2 CT izgubimo 11-16.

Treci opet cheater, 200h csgo sa 3 strane komentara da ima wh/aim a nezna ni sakrivat, samo prefirea svaki put.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina

Kako vam nije dosadilo ovo whine-anje svaki Božiji dan. Kao da ste jedini kojima se to događa.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

12 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Po meni je Cs 1.6 Popularniji  a i dalje dobar a i cs go nije za odbaciti

Armin Kasibovic :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 13:35 (Pro#KneZ).

0 11 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice