dobijas ili srbiju/bosnu/hrvatsku/madjarsku/bugarsku/crnu goru/grcku na manjim rankovima
kasnije je to drugacije
stavis max ping 90 da se rijesis random idiota sto igraju na dial up konekciji i koji cesto izadju
dobijas ili srbiju/bosnu/hrvatsku/madjarsku/bugarsku/crnu goru/grcku na manjim rankovima
kasnije je to drugacije
stavis max ping 90 da se rijesis random idiota sto igraju na dial up konekciji i koji cesto izadju
Ma da, na kraju svakog meča čuješ koji "aaa nemate pojma", "aaa spušili ste", "pi*keee"
Zna bit smiješno kad pričaš s njima na engleskom cijeli meč i onda na kraju neki prolomi LOL :D
kasnije je to drugacije
Ma stavim max 50, sto manje stavis, manja je sansa da ces dobit ruse.
Postoji li neki ozbiljniji, ali hrvatski CS forum/portal?
Postoji li neki ozbiljniji, ali hrvatski CS forum/portal?
Pozdrav momci,ja i kolega smo odlucili napraviti CS:GO turnir od 8 timova.
Odaziv je bio solidan ali za sad imamo samo 6 ozbiljna teama,medju kojima je i mix naseg LEGE tima i igraca Hrvatske reprezentacije.
Svi tim daje iteme u vrijednosti 5,75€,dok su nagrada za 1. mjesto itemi po zelji u vrijednosti od 30€.
Sad imamo 6 sigurnih timova i fale jos 2,s obzirom da je jedan tim odustao,dok su 2 igraca iz drugog tima imala saobracajnu nesrecu,danas bi to trebali sredit,s obzirom da se sutra navecer vjerojatno igra prvi mec,mi vam osiguravamo odlican 128 tick server,bez laga i twitch.tv prijenost,ukoliko ne nađemo još 2 ozbiljna tima,turnir ce igrati 6,te se samim time kolega i ja odricemo tog profita.
Ako neko od vas ima ekipu koji bi htio prijapviti za turnir,ako neko od vas ima svoje igrace i htio bi prijaviti team na turnir,moze to uciniti OVDJE.
8x5.75 = 46e
a dajete reward od 30 sramota, uaaa cigani
8x5.75 = 46e
a dajete reward od 30 sramota, uaaa cigani
Mi skinove instantno prodajemo,valve uzima proviziju druze,nama ostane profit od 10€ koji idu u fond za sljedeci turnir,koji ce biti besplatan (nagrada kakvih 20€)
Malo te zezam sta se primas.
Ja vam preporucujem da upad na turnir pravite sa cs keyevima i fino pobjednicki tim dobije 75% toga i moze da bira sta ce sebi uzeti ili ce podijeliti izmedju sebe.
Jedan item na tim = no no
ako ima netko tko se vrti oko Silvera pri vrhu (kako već idu rankovi) ili Golda, a želi s nekim igrati ranked, neka me doda - http://steamcommunity.com/profiles/76561198049470130/
gold nova 3 već neko vrijeme
možda zato što nemam puno odigranih mečeva.
Ja MGE,falio mi 1 win za DMG,i onda izgubim 3x za redom jer sam igrao s random ljudima,nema smisla igrati MM ako nemas ekipu,a onda opet,bolje igrati faceit kad imas ljude.
Ja MGE,falio mi 1 win za DMG,i onda izgubim 3x za redom jer sam igrao s random ljudima,nema smisla igrati MM ako nemas ekipu,a onda opet,bolje igrati faceit kad imas ljude.
ae da se složim barem u nečemu sa tobom! :)
ne ovo vezano za faceit nego općenito za matchmaking...
jednostavno se zapitaš, "kako je moguće da ovakvi igrači imaju rank poput mene?!" (ne uvijek, no u većini matcheva)
nekada mi pada na pamet samo boost ranka? :/
s obzirom da mi zaista nije jasno odakle ekipi "mge" a zapravo svojom kretnjom i osjećajem za igru nisu dorasli niti uletit' u grupu "mg"
a sa druge strane, nema svrhe plakati i objašnjavati nego jednostavno igrati sa ekipom i riješeno.
ja solo competative igram iskljucivo kad imam retardiranu misiju kao tipa win 16 rounds black gold ili nego drugo govno od mape
to se zna ili uradis 16-0 ili 16-3 tako nesto, ili ga ispusis. Kad skupis dovoljno dobijes reward, ako te ukenja nesto dobro super ako ne cao zdravo
Fuck logic
igra vas 5 zajedno, samo dobijate timove koji su ili jaci ili slabiji u tom rangu....tako da ;)
Fuck logic
Nisi ništa izgubia osim vrimena.
ELO za pad ranka je u ovom mathcu toliko mal jer:
1. Carrya si - na ovo dobivaš ELO bodove
2. Ima si slabiji team - oduzima se jako mali broj ELO bodova, dok oni MGEovi šta su pobjedili će dobit nešto sitno ELO bodova upravo zbog slabog protivnika.
Ima li netko cs go za zamijeniti za neki origin acc ili tako nesto?
Molim vas bitno mi je,ako imate posaljite dajem cak bf 4 limited edition!!
Fuck logic
U partiju ste zato.
Rekao bih lock na 250 :D
Više nije ni potrebno
Ovisno o patchu :D
Ja ti imam slicnu konfu samo sa 6850 i imam oko 150fps prema gore, 1920x1080 rezolucija i sve vise manje na low.
Ja ti imam slicnu konfu samo sa 6850 i imam oko 150fps prema gore, 1920x1080 rezolucija i sve vise manje na low.
Nema patcha,original steam naravno.. Moj frend sa r7 260x i tim procom na HIGH sve i FHD ima preko 150
Ma govorim o patchu koji izdaju csgo developeri, sjebu smoke ko u zadnje patchu pa ti brutalno padaju fpsi i sl. takve gluposti.
Nema patcha,original steam naravno.. Moj frend sa r7 260x i tim procom na HIGH sve i FHD ima preko 150
Sorry za offtopic, ali ako imaš sličan komp ko prijatelj i znaš koliko on ima fps, onda već imaš odgovor!? Ili sam ja nešto krivo povezao
puno je bolje imat lock pa makar i nesto manji fps (preko 100 sasvim dovoljno) nego da pada sa 250 na 150...btw cemu na CS:GO sluzi veci fps od 128 tj ako je vise od tick-a?
samo da padobraniram s pitanjem: sto se dobije vecim fpsom od 60 na csgo? znam za cod4 ali na csgo mi je 60 sasvim u redu (ili ne kuzim razliku/utjecaj fpsa).
samo da padobraniram s pitanjem: sto se dobije vecim fpsom od 60 na csgo? znam za cod4 ali na csgo mi je 60 sasvim u redu (ili ne kuzim razliku/utjecaj fpsa).
igra ti djeluje vise glatko i laske je igrati... bolje iamti i malo manji fps bez dropa nego da ti fps varira 300-450... znaci kao sto su rekli iznad sve preko 100 fps-a je odlicno :D
prije svega čemu zamaranje oko fps-a na jačim mašinama... 150 fps-a, a da je "lock", je idealno.
tebi će @Bash ionako pc lupati i preko 200, tako da ne brineš bezeze.
nisam neki doktor no znam da ljudsko oko ne može 250 slika u sekundi pohvatati?
primjera piloti i slične profesije imaju **beno razvijen vid, možda njima 150 fps-a odgovara...
a na kraju ti se svodi na to da jedan normalan monitor danas podržava 75hz (crt možda 100 ili 120) i jedno 2 sekunde odziva?
tako da, ti i da imaš 250 fps-a ingame tebi tvoj monitor ne prikazuje niti približno toliko, a da ne pričamo o očima...
jedina prednost večeg fps-a je da igra možda "glatko" radi odnosno ostavlja dojam da je "brža"?
i naravno, kada nema drastične promjene između fps-a (fps drop) to je idealno za igru i uživanju i na 100 fps-a!
sorry za filozofiranje, no mislim da je u redu post i da će možda i nekima olakšat problem "sus'ed igra na 300 a ja na svega 100 fpsa :(("?! :)
Sve ja to razumijem, znam ja ulogu fpsa i to,ali gledajte sad primjer COD4, neke poteze i jumpove mozes sa 250,a neke nemozes. Znam da u GOu nema nista takvog,ali svejedno sto vise to bolje,iako ce biti lock 128 :)