Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

dobijas ili srbiju/bosnu/hrvatsku/madjarsku/bugarsku/crnu goru/grcku na manjim rankovima

kasnije je to drugacije

stavis max ping 90 da se rijesis random idiota sto igraju na dial up konekciji i koji cesto izadju

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 16:02 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma da, na kraju svakog meča čuješ koji "aaa nemate pojma", "aaa spušili ste", "pi*keee"

Zna bit smiješno kad pričaš s njima na engleskom cijeli meč i onda na kraju neki prolomi LOL :D

1971- ∞

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

dobijas ili srbiju/bosnu/hrvatsku/madjarsku/bugarsku/crnu goru/grcku na manjim rankovima

kasnije je to drugacije

stavis max ping 90 da se rijesis random idiota sto igraju na dial up konekciji i koji cesto izadju

Ma stavim max 50, sto manje stavis, manja je sansa da ces dobit ruse.

EUW: Ferritin
11 godina
neaktivan

Postoji li neki ozbiljniji, ali hrvatski CS forum/portal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FTWTitanium kaže...

Postoji li neki ozbiljniji, ali hrvatski CS forum/portal?

http://www.counterstrike-hr.com/

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
14 godina
neaktivan

Pozdrav momci,ja i kolega smo odlucili napraviti CS:GO turnir od 8 timova.

Odaziv je bio solidan ali za sad imamo samo 6 ozbiljna teama,medju kojima je i mix naseg LEGE tima i igraca Hrvatske reprezentacije.

Svi tim daje iteme u vrijednosti 5,75€,dok su nagrada za 1. mjesto itemi po zelji u vrijednosti od 30€.

Sad imamo 6 sigurnih timova i fale jos 2,s obzirom da je jedan tim odustao,dok su 2 igraca iz drugog tima imala saobracajnu nesrecu,danas bi to trebali sredit,s obzirom da se sutra navecer vjerojatno igra prvi mec,mi vam osiguravamo odlican 128 tick server,bez laga i twitch.tv prijenost,ukoliko ne nađemo još 2 ozbiljna tima,turnir ce igrati 6,te se samim time kolega i ja odricemo tog profita. 

Ako neko od vas ima ekipu koji bi htio prijapviti za turnir,ako neko od vas ima svoje igrace i htio bi prijaviti team na turnir,moze to uciniti OVDJE.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 10:49 (bancic123).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina

8x5.75 = 46e

a dajete reward od 30 sramota, uaaa cigani {#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

8x5.75 = 46e

a dajete reward od 30 sramota, uaaa cigani {#}

Mi skinove instantno prodajemo,valve uzima proviziju druze,nama ostane profit od 10€ koji idu u fond za sljedeci turnir,koji ce biti besplatan (nagrada kakvih 20€)

13 godina

Malo te zezam sta se primas.

Ja vam preporucujem da upad na turnir pravite sa cs keyevima i fino pobjednicki tim dobije 75% toga i moze da bira sta ce sebi uzeti ili ce podijeliti izmedju sebe.
Jedan item na tim = no no{#} 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 11:36 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

ako ima netko tko se vrti oko Silvera pri vrhu (kako već idu rankovi) ili Golda, a želi s nekim igrati ranked, neka me doda - http://steamcommunity.com/profiles/76561198049470130/

1 0 hvala 0
11 godina

gold nova 3 već neko vrijeme

možda zato što nemam puno odigranih mečeva. 

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja MGE,falio mi 1 win za DMG,i onda izgubim 3x za redom jer sam igrao s random ljudima,nema smisla igrati MM ako nemas ekipu,a onda opet,bolje igrati faceit kad imas ljude.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Ja MGE,falio mi 1 win za DMG,i onda izgubim 3x za redom jer sam igrao s random ljudima,nema smisla igrati MM ako nemas ekipu,a onda opet,bolje igrati faceit kad imas ljude.

ae da se složim barem u nečemu sa tobom! :)

ne ovo vezano za faceit nego općenito za matchmaking...

jednostavno se zapitaš, "kako je moguće da ovakvi igrači imaju rank poput mene?!" (ne uvijek, no u većini matcheva)

nekada mi pada na pamet samo boost ranka? :/

s obzirom da mi zaista nije jasno odakle ekipi "mge" a zapravo svojom kretnjom i osjećajem za igru nisu dorasli niti uletit' u grupu "mg"

a sa druge strane, nema svrhe plakati i objašnjavati nego jednostavno igrati sa ekipom i riješeno.

weedafuqyee
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 21:50 (SR3CKO).
13 godina

ja solo competative igram iskljucivo kad imam retardiranu misiju kao tipa win 16 rounds black gold ili nego drugo govno od mape

to se zna ili uradis 16-0 ili 16-3 tako nesto, ili ga ispusis. Kad skupis dovoljno dobijes reward, ako te ukenja nesto dobro super ako ne cao zdravo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Fuck logic

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

Fuck logic

igra vas 5 zajedno, samo dobijate timove koji su ili jaci ili slabiji u tom rangu....tako da ;)

15 godina
bancic123 kaže...

Fuck logic

Nisi ništa izgubia osim vrimena.

ELO za pad ranka je u ovom mathcu toliko mal jer:

1. Carrya si - na ovo dobivaš ELO bodove

2. Ima si slabiji team - oduzima se jako mali broj ELO bodova, dok oni MGEovi šta su pobjedili će dobit nešto sitno ELO bodova upravo zbog slabog protivnika.

Pingu ;)
13 godina
neaktivan

Ima li netko cs go za zamijeniti za neki origin acc ili tako nesto?

Molim vas bitno mi je,ako imate posaljite dajem cak bf 4 limited edition!!

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Fuck logic

U partiju ste zato.

13 godina
neaktivan
Koliko fpsa imate? Koliko se preporuca ? Igrao sam Cs 1.6 aktivno i inace jako poznat igrac 7-8 god na Balkanu,ali eto prije 2 god ostao bez kompa i sada opet malo stariji idem u CS GO vode s nekom ekipom koja ce biti LAN. Interesira me koliko fpsa cu imat sa 6300/6350FXom, 8gb rama i r7 260x / r9 270 grafom cca?
Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bash kaže...
Koliko fpsa imate? Koliko se preporuca ? Igrao sam Cs 1.6 aktivno i inace jako poznat igrac 7-8 god na Balkanu,ali eto prije 2 god ostao bez kompa i sada opet malo stariji idem u CS GO vode s nekom ekipom koja ce biti LAN. Interesira me koliko fpsa cu imat sa 6300/6350FXom, 8gb rama i r7 260x / r9 270 grafom cca?

Rekao bih lock na 250 :D

Više nije ni potrebno

1971- ∞
12 godina
neaktivan
Bash kaže...
Interesira me koliko fpsa cu imat sa 6300/6350FXom, 8gb rama i r7 260x / r9 270 grafom cca?

Ovisno o patchu :D

Ja ti imam slicnu konfu samo sa 6850 i imam oko 150fps prema gore, 1920x1080 rezolucija i sve vise manje na low.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 14:27 (infinite).
13 godina
neaktivan
infinite kaže...
Bash kaže...
Interesira me koliko fpsa cu imat sa 6300/6350FXom, 8gb rama i r7 260x / r9 270 grafom cca?

Ja ti imam slicnu konfu samo sa 6850 i imam oko 150fps prema gore, 1920x1080 rezolucija i sve vise manje na low.

Nema patcha,original steam naravno.. Moj frend sa r7 260x i tim procom na HIGH sve i FHD ima preko 150

12 godina
neaktivan

Ma govorim o patchu koji izdaju csgo developeri, sjebu smoke ko u zadnje patchu pa ti brutalno padaju fpsi i sl. takve gluposti.

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...
infinite kaže...
Bash kaže...

Nema patcha,original steam naravno.. Moj frend sa r7 260x i tim procom na HIGH sve i FHD ima preko 150

Sorry za offtopic, ali ako imaš sličan komp ko prijatelj i znaš koliko on ima fps, onda već imaš odgovor!? Ili sam ja nešto krivo povezao {#}

15 godina
neaktivan

puno je bolje imat lock pa makar i nesto manji fps (preko 100 sasvim dovoljno) nego da pada sa 250 na 150...btw cemu na CS:GO sluzi veci fps od 128 tj ako je vise od tick-a?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 18:08 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

samo da padobraniram s pitanjem: sto se dobije vecim fpsom od 60 na csgo? znam za cod4 ali na csgo mi je 60 sasvim u redu (ili ne kuzim razliku/utjecaj fpsa).

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

2 0 hvala 0
12 godina
Bass kaže...

samo da padobraniram s pitanjem: sto se dobije vecim fpsom od 60 na csgo? znam za cod4 ali na csgo mi je 60 sasvim u redu (ili ne kuzim razliku/utjecaj fpsa).

igra ti djeluje vise glatko i laske je igrati... bolje iamti i malo manji fps bez dropa nego da ti fps varira 300-450... znaci kao sto su rekli iznad sve preko 100 fps-a je odlicno :D

Amber Heard <3
13 godina
neaktivan

prije svega čemu zamaranje oko fps-a na jačim mašinama... 150 fps-a, a da je "lock", je idealno.

tebi će @Bash ionako pc lupati i preko 200, tako da ne brineš bezeze.

nisam neki doktor no znam da ljudsko oko ne može 250 slika u sekundi pohvatati?

primjera piloti i slične profesije imaju **beno razvijen vid, možda njima 150 fps-a odgovara...

a na kraju ti se svodi na to da jedan normalan monitor danas podržava 75hz (crt možda 100 ili 120) i jedno 2 sekunde odziva?

tako da, ti i da imaš 250 fps-a ingame tebi tvoj monitor ne prikazuje niti približno toliko, a da ne pričamo o očima...

jedina prednost večeg fps-a je da igra možda "glatko" radi odnosno ostavlja dojam da je "brža"?

i naravno, kada nema drastične promjene između fps-a (fps drop) to je idealno za igru i uživanju i na 100 fps-a!

sorry za filozofiranje, no mislim da je u redu post i da će možda i nekima olakšat problem "sus'ed igra na 300 a ja na svega 100 fpsa :(("?! :)

weedafuqyee
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve ja to razumijem, znam ja ulogu fpsa i to,ali gledajte sad primjer COD4, neke poteze i jumpove mozes sa 250,a neke nemozes. Znam da u GOu nema nista takvog,ali svejedno sto vise to bolje,iako ce biti lock 128 :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice