Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Non prime naravno, ali nisam igrao mnogo na ovom accu, mozda jedan mec sedmicno, zbog jebenih citera nego igrao na smurfu.

Nakon izgubljenih nekih 5 gameova zaredom i jedne pobjede dobijem Global , upravo zbog puno jebenih citera pa se deleta game.

Rank je bio Supreme. Tjesi me to sto imam jos samo cekati 3 sedmice pa ga nadograditi na prime...

9 godina

@mersimh Krivo sam napiso kolega, bez zamjerke :) xbox app trgovina sta vec xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 20:50 (MatJAM).
11 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Nisam igrao mjesecima,pa me zanima da li se je išta promijenilo na bolje u mm-u ? Imam želju da se vratim igranju a s obzirom da sam izgubio rank opet će me staviti na mg2 max iako sam bio lem..

0 0 hvala 0
16 godina
Ne...ima cheatera kao nikad u svim rankovima osim LEM na vise u primeu

Svi imaju ili mikro norecoil skripte za mis koje su undetectable ili wh
11 godina
odjavljen

Kad mi neko kaze da igra nema smurfova dodje mi da poludim. Doslovno zadnjih par dana svaki game neki lik sa 100 sati MAX kerija cijeli team i to za 20 killova vise od onog ispod njega. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da ne bude samo plakanje o hakerima i rusima, evo ja napravio rank up sa supreme na global...EZPZ

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
toshiba12345 kaže...

Da ne bude samo plakanje o hakerima i rusima, evo ja napravio rank up sa supreme na global...EZPZ

Pa i nije baš plakanje o hakerima i rusima.

Vodim vac-ban.com suspecte i u zadnja 2 mjeseca od 30 suspecta 8 ih je bannano. A sve rankovi iznad MGE i preko 1k igranja.

To je statistika...igra je u blagom k*rcu sigurno.

Baš sam igrao s frendom za kojeg sam mislio da baš jbno igra, lik ima 2.5k i GE je već koju godinu....odem kod njega, a frajer ima skripte za g502....

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 11:49 (Mitch).
12 godina

Ajme kakve sam ja srece.

Danas dobio 4 Rusa u timu, igrali DUST 2, CT team, prvo gubili 4-0 (rusi se zajebavali) i nakon toga poceli ozbiljno igrat, sve callaju, sute kad sam sam.. CUDO

Znaci gubili 4-0, i preokrenuli na 4-10, i onda enemy team surrenda zato kaj misle da svi imamo hack 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa kako je 4-0 golem gubitak?

Sve ispod 7 rundi se da bez problema stići
12 godina
Mitch kaže...
Pa kako je 4-0 golem gubitak?

Sve ispod 7 rundi se da bez problema stići

Kod rusa nikad ne znas...  mislio sam da cu izgubit cijeli mec a na kraju...

Battleog - 191silvinjo
12 godina

Sorry za dupli post.

Evo ja tek sad nesto skuzio.

Znaci, ako imate slab fps u csu ( recimo meni radio na 190-210 max ) a inace treba ic prek 350. NE SMIJETE imati nikakav kontroler ukljucen ( joystick, volan itd.. ). Vec sam mislio resinstalirat cs kad ono...

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imam problem sa pingom ... oko 100 je, je li moze netko napisati što bi trebao napraviti?

internet veza je OK

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

jesu li oni nerfali deagle?*?? moraš čekat jbte sekundu da se smiri recoil...totalni je shit

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
9 godina

Mislim da nisu, ali sjeban je totalno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 23:55 (deepshitcro).
11 godina
odjavljen

Jel mi moze neko potvrdit moju tezu. Ako si full premade team, vece su sanse da ces naici na nekog smurfa koji boosta debile nego solo q? Igram vecinu vremena sa jos 3 premade barem i svaki put naletimo na nesto tako. Jucer i danas odigrao nekoliko partija solo q i sve winao i svi normalni. Luck ili ima veze neke?

0 0 hvala 0
11 godina

totlano random po meni, nema veze sa premade teamom

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
11 godina
odjavljen

Hvala, to sam htio cuti. Bilo mi nekako cudno kako svaki put neko ima 30 kilova, a ispod njega 12 i to uvijek kad sam premade, a solo q svi imamo slicne scorove. Ali dobro da je slucajnost, jel sam vec mislio da je volvo sjebo premades.

12 godina

Evo ljudi čisto da znate i da ne ispadnete idioti kao ja, nemojte ništa depositat na http://csgo4.exchange/# zato sto je scam tezi. Ja glupan odmah vidio niske cijene i deposito knife i sad rip $85. Probat cu nekak vratit noz prek steam supporta al znam da su sanse jako male. Super mi je Bozic..

GamingOnline
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mihael610 kaže...

Evo ljudi čisto da znate i da ne ispadnete idioti kao ja, nemojte ništa depositat na http://csgo4.exchange/# zato sto je scam tezi. Ja glupan odmah vidio niske cijene i deposito knife i sad rip $85. Probat cu nekak vratit noz prek steam supporta al znam da su sanse jako male. Super mi je Bozic..

jbg, nece ti steam support pomoc oko toga, vise ne vracaju iteme... pomiri se da si popusio noz i to je to

14 godina
neaktivan
Mihael610 kaže...

Nemoras Steamu ni slati support ticket, nes ga dobiti.
1.prvo nije preko njih nego preko web stranice
2.ne vracaju ni kad budu scamovi preko steama a ne ovak...

12 godina

Ma znam da, pomirio se vec. Cak razmisljam da prekinem skoroz s igricom, ne samo zbog noza kojeg sam izgubio, nego opcenito cijeli community je u banani i sve. Al nvm, samo sam htio napisat pa da se drugi ne sj*bu ko ja

GamingOnline
13 godina
neaktivan

Scammeri su svuda, predji preko toga. Shit happens.

P.S. Community je daleko bolji od ostalih, samo da vidis sta je u ostalim igrama :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
9 godina
neaktivan

Pozz ekipa novi sam

Zelio bi Počet igrat CSGO ali me muci komp

Ocu li moći igrat sa Windows 7 32-bitni operacijski sustav,Intel i3 540 procesor sa 3.07Ghz i 4GB RAMa

Tko se razumije neka pomogne,hvala unaprijed?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da će ti raditi glatko, daleko od toga. 800x600 (eventualno 1024x768), video settings sve very low i low postavke, i sve disable (jedino multicore rendering enable) i dalje se pomolit da će ti to bit igrivo.

9 godina
chaselol kaže...

Scammeri su svuda, predji preko toga. Shit happens.

P.S. Community je daleko bolji od ostalih, samo da vidis sta je u ostalim igrama :D

Očito nikad nisi igrao Warframe. CS:GO community je dno dna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2016 20:17 (It'sMe932).
16 godina
Pavle98 kaže...

Pozz ekipa novi sam

Zelio bi Počet igrat CSGO ali me muci komp

Ocu li moći igrat sa Windows 7 32-bitni operacijski sustav,Intel i3 540 procesor sa 3.07Ghz i 4GB RAMa

Tko se razumije neka pomogne,hvala unaprijed?

Grafa?

9 godina
neaktivan

Hvala,jedino sto sam krivo napisao nije Windows 7 nego Windows 10,ima li to kakve veze?

Mislis da necu moći igrati bez da ce štekat?

16 godina
Pavle98 kaže...

Hvala,jedino sto sam krivo napisao nije Windows 7 nego Windows 10,ima li to kakve veze?

Mislis da necu moći igrati bez da ce štekat?

Pitam jel imaš grafu, u start upiši dxdiag i reci što ti piše pod tabom Display

9 godina
neaktivan

nVIDIA GeForce GT240

16 godina
Pavle98 kaže...

nVIDIA GeForce GT240

evo postavke i kako radi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice